Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
prosim vas maminky, mate niektora skusenost s dr. Seleckou alebo Krauskovou? chcem k jednej z nich synceka, ale sa neviem rozhodnut, ku ktorej. zaujimalo by ma, ako maju vybavene ambulancie (napr. CRP) a hlavne pristup, a aby nepisala hned ATB, ked nie su potrebne naozaj. Dakujem vam vopred.
@yvetulka - čo sa týka čakárne neviem. lebo malý ešte chorý nebol, tak sme do čakárne nemuseli. ale ona to má tak, čo sa týka poradne, že doobeda berie choré deti a poobeedie má už iba vyhradené hodiny na poradne pre menšie deti, aby sa tam nemiešali choré a zdravé deti. na poradňu objedná na danú hodinu, a zatiaľ nás vždy zobrala na čas +-5minút.
ahojte, baby, potrebujem poradit... hladame detskeho lekara, najlepsie na chrenovej pre nase babo. prosim vas, mate niektora skusenosti s dr kuzmovou? popripade poradite niekoho dobreho? zalezi mi hlavne na tom, aby to bol niekto, kto automaticky nepredpisuje antibiotika a ma dobry vztah k detom, aby babo nebolo viac stresovane z lekara a sestricky nez z vysetrenia...
Ja nedopustim na moju nekdajsiu dr. Jančíkovú, Kuzmovú som zazila len raz, ked zastupovala nasu,ona je presne ten typ ,,neda ti atb len tak,, 😀
@kkl82 my chodime Kuzmovej s oboma detmi. Ja som spokojna. Aj Luki ich má rád, ATB nedá hned a sestrička je super.
@yvetulka my chodime ku Krauskovej... ma CRP a aj ho pouziva... akurat niekedy ma vela pacientov... pri prehliadke pri chorobach je velmi mila... zda sa, ze sa zaujima o nove poznatky, ze je aktivna... dalej ti neviem povedat - my sme k nej presli od nasej Krssakovej... ked konecne nastupila do dochodku 😉
Ahoj, chcela by som sa opýtať, či nepoznáte v Nitre doktorku alebo doktora, ktorý by bol ochotný prísť aj k nám domov. Nechce sa mi s malým bábom behať po tých zamorených klinikách... 🙂 ďakujem za každú radu
@studiosante pokial viem, tak vacsina lekarov ponuka tuto moznost, ale za poplatok.
Aspon nasa doky to ma..... Podla mna, ak sa vies dohodnut s lekarkou, tak ta vezme napr. na konci ord. hodin, alebo na zaciatku. A ked ides s malym babatkom, tak davaju hned prednost, pripadne poradne maju oddelene od osetrovania chorych.
ahojte, sme na predĺženom víkende pri Nitre. Viete nám poradiť, čo by sme mohli podniknúť, aby sa to páčilo aj 3-ročnému chlapcovi? Nejaké zvieratká, vláčik, ihrisko? Alebo viete o nejakom podujatí na zajtra (17. 3.)? Ďakujem.
prosim vas viete mi poradit jaslicky/pripadne ine zariadenie kde prijimaju deti od 1 roka? maly by mal od jesene ako 16m nastupit do jasiel.dakujem

@domyyy -áno,ale maxi je v inej triede 🙂