Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
buba ale na noc este ma plienocku ze? a vek je akurat na oducenie co blaznis-to nie je neskoro 😀 moja sice nenosila plienky cez den od 1,5 roka ale s tym ze sa vela krat pocikala /1-2x tyzdenne ale od 2 rokov uz nie/ 😀 tiez sme ju nukali ist na serblik kazdu 1-2 hodky, ale kedze kakat sa pytala spolahlivo nevadili obcasne nehody 😉
zato na spanie nosi plenku doteraz-takze ziadna vyhra 😅 uz ju nenosila ale potom sme boli na konzultacii pred operaciou a tam ked pocula ze pojde do nemocnice a ze ju budu operovat zacala sa pocikavat odznova ☹ a odvtedy /februar/ ju to nepreslo a pravdu povediac uz na to kaslem 😅 asi musi prist jej cas-skusala som vselico od gumenej podlozky cez davanie cikat v polospanku, cez odmeny aj krik a nic... 😝
bubba,aj my chodime uz bez ciknutia po vonku, ale vonku sa nepocika, to pusti len doma....ale aspon ze vonku vydrzi necikat....videli ste malu flimi v prieboji 😉 ?
tak sme skusali vcera poobede a aj dnes byt bez plienky, raz sa vycikal do nocnika /ked sedel a pozeral krtka 😀 / a 4x sa pocikal 😒 . Najhorsie je, ze sa nepyta ani kakat 😖 ,az ked ma nalozene,tak ukaze, ze kakal 😠
danu kasli na to chlapcom to vacsinou trva trosku dlhsie zbytocne sa budete len stresovat.skus zasa o mesiac,ak nic,tak zasa o mesiac....ved leto bude hadam dlhe 😀 😉
bubba skusat to budem, nehresim ho, ked sa pocika, ale ked sa vycika do nocnika, tak ho chvalim az az 😀 . Inak dufam, ze to leto bude ozaj dlhe, ved aj zima bola dlha 😉 . My uz budeme pojazdni. Mame uz prilbu aj okuliare /proti muskam a vetru 😀 /, opobede mi muz namontuje sedacku aj chranice na bike a hura do sveta 😀 😀 😀 , Ktora sa prida?
no inac ked mam pravdu povedat tak mala ked mala tie krizy a zadrziavala moc tak veru uz po stej nehode som jej dala na rit(vychovnu stiplavu)a odvtedy klop klop sa drzi 😉 a nehody sa obmedzili na maximalne minimum 😀
my sme kupili malej uz bicyklik tak hadam v ked bude mat narodky dostane ho a bude sa jej chciet slapat samej(kedze ja bicykel uz nemam 😅 mi ukradli)a mame tolko vydavkov okolo domu ze na bicykel hadam ozstane ked uz budeme na dochodku 😀 😀
pripajam sa do klubu cyklistov....ty brdo, ale ta sedacka je riadne tazka, ked na nej ado sedi, asi budeme chodit len okolo domu po rovine 😀
ahojte naša malá sa mi začala pýtať cikať aj kakať 😀 Takže cez deň sme bez plienky to čudo ju ani nechce. :-Kam idete ne dovolenku?My asi na Domašu chcela som ísť k moru ale nedá sa 😖
ja som chcela velmi do grécka ale domka ideme na maltu 😅 no a na duchonku a máme pred sebou náročné leto lebo nás čakajú tri svadby 😝 takže moc sa k moru vyskakovať nedá
srdcko malta mi už ide hore krkom staviame tretí rok a ked som sa potešila že mi už pomaly ale isto končíme začal staviať brácho vedľa mňa obrovský servis ...no a nechod mu pomôcť na stavbu ked on bol na mojej stsále ...a tak už ťaháme dve stavby
Dobre rano dievcence ako sta sa vyspinkali a co deticky???? Uz hore ako aj ten moj?Este mi doprial 15 min - zahral sa v postielke ale potom....uz len na nohy a behat.....co varite poradte?
martinka16, nedelnu polievku a ryzu, kur.prsia na stave so sunkou a ples.syrom...ale uz je asi neskoro 😀
a vsetko naj petrom, petram, pavlom.... 😀
paska, to aby si si ho naucila do obchodu chodit, niet nad cerstve rozky na ranajky 😀
ahojte vsetci, konecne som sa sem dostala 🙂 . Paska aj moj posledne 3tyzdne vstava o 5,30h 😠 😉
srdcko neverila by si ale prave naopak 5 rokov je dost na to aby sa poriadne sprotivili aj vlastny rodicia nie to este svokrovci 😀 😝
lenadka, ani z voza, ani na voz,ale si predstav, co by sme robili, keby sme sa mali vsetci radi 😀
Lenadka, moja reč tých 5 rokov je fakt veľa! 😉 Ja som zutekala po 4 😀 Chvalabohu bývame sami!
Ahojte ako sa Vám darí?My sme už dali zbohom škôlke a chystáme sa na september 😀 Ale najprv pôjdeme na dovolenku a budeme si leto vychutnávať,ako sa len dá... 😀 😀 Tak sa tu držte...

jasne 😉