icon

Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!

papula
5. dec 2006

Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉

paska
22. júl 2008

maska 😀

bubba
22. júl 2008

no este ze ste mi to pripomenuli idem pisat smsku 😀 😀 😀

a ako ste na to s tymi datumami 😀 😀 😀 ?

srdcko
22. júl 2008

neviem....podla mna sa neriadte, ja sa prisposobim, ak sa bude dat

danielitka26
23. júl 2008

už niekto rieši to stretko ??? a dúfam že ho dáte ked ja budemna dovolenke 😒

danielitka26
23. júl 2008

a inak ahojte lásky som sa zabudla pozdraviť 😀 😀 😀

lenadka
23. júl 2008

danielitka ved napis kedy sa ti hodi 😉 mozn oan inevies ale secky vtedy mozeme 😀

paska
23. júl 2008

no fakt teda hadžte tie datumy nech sa to može zlepiť do kopy ja možem furt 😎 (zatial 😕 )

srdcko
23. júl 2008

22-24. august- to mozem

kika13
23. júl 2008
lenadka
24. júl 2008

ja nemozem od 18-28.8. to budem s malou v Martine-teda iba ak by sme dali stretko tam 😀

srdcko
25. júl 2008

potom mozem aj ten uplne posledny augustovy vikend

kika13, my tam kukavame bambulku a Boba Stavitela.....ale najlepsi usmech ma u nas Schnuffel a Miro Zbirka 😀 nas syn ked v tescu, alebo hocikde v meste pocuje zbirku, tak zacne tanikat 😀

lenadka
25. júl 2008

moja tancovava na ludovky 😀 najskor na tie detske pesnicky Podhradska-Canaky a teraz na Bola babka mala capka-spievaju to tiez deti 😀

srdcko
25. júl 2008

baby, chcem sa spytat, neviete o niekom ,kto by chcel ist do Sturova 23.-31. augusta....cena je 4000 Sk je to ubytovanie v unimobunkach na ubytovni...tu je stranka www.elpaso.sk....

lenadka
25. júl 2008

srdcko, preco idete a nemate spolocnost co ako???

srdcko
25. júl 2008

nie lenadka, to sme mali ist my....len tato si zlomil clenok, ma to v sadre a akurat ten tyzden mu to budu davat dole...

lenadka
25. júl 2008

srdcko ja by som hned isla ale v tom termine budem s malou na rehab. pobyte v Martine ☹

bubba
25. júl 2008

srdcko opytam sa stareho ked dojde 😀 my tam ideme na bud.tyzden tak to omrkneme 😀 ked nepojdeme na paltu,tak aspon 2 razy do sturova,heh

srdcko
25. júl 2008

ok, bubba, tak sa spytaj.....budem rada, ked sa niekto najde,kto sa ulakomi aj na sturovo 😀

bubba
27. júl 2008

hm...srdcko idem ta nepotesit 😅 ...zamietnute....ze ci vieme ake bude pocasie a pod....
a preco hovoris ulakomit na sturovo?sak to je v pohode to je jedno ci niekto silou mocou za par tisic sa teriga do chorvatska autom ku najblizsiemu moru alebo ide do sturova to je jednmo a to iste 😀 😀 moji znami boli na dovolenke v chorvatsku aleokolo 200 km za hranicami na jednom ostrove......tak tomu sa hovori dovolenka 😉 na tom ostrove asi 50 ludi,plaze bazeny atd...ale ich to vyslo skoro 100tis na 4 clnn.rodinu.

srdcko
28. júl 2008

bubba, pre rodiny s detmi je sturovo uplne super, je tam kopu deti, ktore si rozumeju a mas tam pokoj aj ty.....ale ja som sa doteraz stretla s tym, ze ked smo tento rok dakoho stretla a ze kam ideme dovolenkovat, tak vsetci pri more, len my do sturova :D...ale je pravda, ze ak mam ist niekam, kde mam pozerat na ceny, radsej pojdem do sturovo 🙂

srdcko
28. júl 2008

a vcera tato zahlasil, ze pojdeme....ze si da dole sadru skor a pojdeme....len ja som si uz v robote nahlasila sluzby, tak hadam to nebude daky velky problem 🙂

lenadka
28. júl 2008

srdcko vsak to bude asi najlepsie ved aj dr. su ludia ked povie ze chce dat dolu sadru kvoli dovolenke ta mu to povolia si myslim 😉

bubba
28. júl 2008

aj moj oco si sam daval dolu sadru o 2 tyzdne skor ako mal a ked dosiel k dr tak povedal ze si to dal dolu "vcera"lebo ho to svrbelo a vsetci doktori mu povedali,ze taku peknu zrastenu kost uz davno nevideli 😀 😀
ved naco je mu aj v sturove noha nech sa len vyvaluje a oddychuje 😉

srdcko
28. júl 2008

bubba, tu nohu mozeme pouzit ako podopierku ne dovolenkovu romantiku 😀 😀

lenadka, jasne, ze povolia, ved uz to ma asi aj niako dohodnute, aj regeneracie uz ma, tak to bude ok

lenadka
29. júl 2008

srdcko Adko ma dneska narodky??? V pase mu pise PRESNE dva roky...ak ano tak gratulujééééééém a prajem vsetko dobre 😉

kkatrina
29. júl 2008

ahoj 😀

konečne máme zub a od piatka lozíme po 4 😝 😀 😉

a inak babenky nesúhlasím s vami, my sme posledné 2 roky boli na dovolenke na Slovensku - teraz v Štúrove a min. rok na Orave a musím vám povedať že celková kalkulácia vyšla to, čo sme pred 2 rokmi zaplatili za 8 dní v Chorvátsku s polopenziou + cesta autom. Čiže mne z toho vychádza že Slovensko je pre Slováka nekresťansky drahé 😠 ☹

lenadka
29. júl 2008

katka preto sme neboli na dovolenke ani sa nepamatam...akurat vlani na tyzden v Lipt. Mikulasi a aj to v ubytovni zeleznic co nam svokor vybavil a ceny boli k tomu adekvatne-akoze zamestnanecke inak by sme nikam nesli, lebo peniaze inde teraz vrazame 😝

stanka7
29. júl 2008

Ahojte srdcko kedy idete do Štúrova?My ideme teraz štvrtok na Dunaj a jeden deň odbehneme asi aj na kupko v Štúrove. 😎 Ináč Kati máš 100% pravdu Slovensko je pre našinca už drahé radšej sa oplatí ísť pri to more. 😨

lenadka
29. júl 2008

stani uz so mta daaaaaavno necitala-este chodis cvicit??? 😕

bubba
29. júl 2008

ozaj srdcko ja som uplne nato zabudlo ze adko mal 26.narodkyyyyyyyyyyyyyyy......vsetko naj naj naj zelame aj s malou spolunarodkinou 😉