Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
srdcko ako ta tak citam, tak ty si stale v robote 😉 😝 . Ta to tam tak bavi? 😉 😀
danulka2, ja som iba vtedy na koniku, ked som v robote...zato asi odmeny nie su... 😀
zuzi a musi nam byt tak dobre ako chlapom? 😉 My musime pri detoch stihat varit, piect, zavarat, prat,zehlit, upratovat, postarat sa o deti a muza a chlap pride z roboty, naje sa, precita noviny alebo internet a zaspi na gauci 😅 😀 .Cest výnimkám 😉
co by bez nas chlapi robili, ale ako ti moji sa uz naucili ako tak, ked som v robote, obcas dokonca kupia aj rozky, minule dokonca vsetky kakaove 😀 (a to mali byt muzovi na desiatu a medzi ne salama, syr ) 😀 ....
ale tiez dakedy vedia vytocit az do placu,ale aspon si ocka premyjem 😎
srdcko plne s tebou suhlasim niekedy by som toho mojho vystrelila na mesiac aspon na 2 hodiny ,,,,ale aby sa mi potom vratil
srdcko ako sa hovori, ze s certom zle a bez neho este horsie. Len si spomenme na film sexmisia 😉 😀
,,, ale tak no, co by sme bez nich robili,,,,,to by sme mali velmi easy life.....
sama kozmetika, fitko, kadernictvo, ziadny porod, ziadna celulitida....ved by sme boli dokonale 😎
sexmisiu som nevidela, ked to davali, mala som malo rokov 😀
o, super, ason viem, o com bola pointa 😀 chcem sa spytat, ake postele maju vase deti? ado bude mat 2,5 roka, ale spava v cestovnej postielke, je vacsia, ako klasicka, ale chceme mu kupit normalnu ....
mne sa lubi tato, ma aj matrac a je velka : http://www.mojnabytok.sk/product_info.php?cPath...
srdcko...
ja kebyze mam este raz male dieta, tak mu kupim taku tu vyvýšenu postel, pod ktorou su skrinky a este sa da aj vysunut stolik... maju ich napr. v Asku NR... je to prakticke... a aj pekne a dieta moze mat aj smykacku 🙂)
lenadka: leni, dufam, ze si neodpadla, ked sme ta s Dankom prepadlí v sobotu. 🙂)) rada som Vas videla.. ten moj bratranec je stale taky fesacisko, dobre si si vybrala 🙂)
a kocur pepo nema chybu 🙂
ahoj kati, tak taketo prepadovky beriem aj kazdy den 😀 ja mam strasne rada navstevy 😀 hlavne taketo 😀 😉
...k fesakovi...no sak len preto s nim vydrzim, keby ma tak skaredy jedoval tak mu zbalim kufre 😀 😀 😀
pepino bol zase nestastny lebo sme v sobotu vecer isli k nasim a v nedelu vecer sa vratili, uz sa tulal po ulici a ked uvidel auto hned sa rozbehol domov 🙂 a uz ho Rudino natahoval zvysok vecera, hlavne ze on nechcel domace zvieratko a mucka sa s nim viac ako somnou 😀 😅

baby spite? Ja uz som aj napiekla broskynove buchty, mnaaaaaaam 😉