Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
stani, ten vcerajsok ma vazne mrzi, dnes teda asi nepojdes, ked ides k vasim? my uz musime, lebo uz zacina byt umrncana a nespokojna, v kociku zaspi
paska dnes som neskoro kukla na kona ☹ , takze dneska nic, inokedy tu aj doobeda sliedim 🙄 a dnes volako neviem, som zabudla 😅
Kika dakujeme.Vanda je uz velka slecna. Ma 3mesiace 😎 . Ale to leti.Dufam, ze aj koliky pomaly ustupia. Budem cakat kedy utne 😀 .
dakujemeeee 🙂 veru, uteka to, nechce sa mi verit, ze uz 5 mesiacov !
stani, lucka spala do pol 4 vonku, teraz je hore, takze sa obchadzame 😢
No Stani, neviem,lebo nemám nijakú vhodnú v Pc...rada by som ale ked nemám digi-foťák,tak mám dosť obmedzené možnosti...ale popracujem na tom,neboj! 😉
Ja som mojmu drahému kúpila knihu,od jeho oblúbeného autora,u neho nemám problém...bud kniha alebo hudobné DVD od jeho obľúbeného speváka....
livia1, ved ma niekedy kopni do clenka, aby som vedela, ze si to ty 🙂 a kde tam vy byvate?
baby, my mame nove auto, tak pod stromcek dostane manzel splatkovy kalendar 😀 ...ale chcem mu kupit aj dake prekvapko, asi CD Zbirku, lebo vzdy, ked ho vidi v telke sa pyta, preco ho nemame doma.....a co kupujete svokram a spol? 😎
srdcko ja som zatial len mame a otcovi, svokrovcov sa vzdy manzel opyta co by chceli, vlani svokre vysavac napr.
mas lacnu svokru 😉 ....moja mame chce zase chromove policky tescoma, tak ze sa zlozime surodenci, lebo to je dost drahe, tak to sa jej nelubilo, ze ked ja a moj muz zarabame, tak preco to nekupime sami 🙂....a svokre sme kupili vonavku, len neviem, co svokrovi a jeho frajerke....asi kozmetiku, lebo na nich oblecenie tazko dostat kupit 😀
to ona nechcela my sme jej sami od seba lebo ten stry bol na rozpad a novy sme kupili do 2000 Sk a slape celkom fajn 😉
aha, no my nastastie nikomu nic nevysime,ale ked vies, ze ty dostanes darcek tak za 300 stovky od svokra a spol, urcite to nebudem ani ja prehanat 🙂
tak to mas dobrych svokrovcov, moj svokor nam minule dal KONECNE spravit kluce od pivnice a normalne mi doniesom blok, 89 Sk 😠
srdcko-zdielam tvoj nazor, navyse ja necakam ziadne "bomby" pod stromcekom, mna najviac bavi pozerat na tu malu zabu ako jej svietia ocka ked trha baliky 😀 😀 😀 😀 Vianoce u rodicov prestali byt zabavne ked moja o 8 rokov mladsia sestra vyrastla z dietata-uz bola nuda, nik sa tak super uprimne netesi a nesvietia mu tak ocicka ako deckam 😀 😵
ved to,aj ado vcera ked papal mikulasa a nechapal kider vajicku, to bolo zlate, cololadu nabok a chcel jest umelu skrupinku 🙂 a potom zistil, ze skrupinka pasuje do maleho Sudocremu, tak sme mali pol hodku pokoj 😀
Ahojte ja sa tiež teším na to ako bude malá reagovať.Však minulý rok bola bábo. 😎 Tiež nič nečakám wkwikľľkijľk+ toto píše krpec je to maniak na písanie.

kam idete?🙂zeberte aj mna 😉 😀