icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kishinka
27. apr 2010

No jak ti fajne, ja pohlavie tak skoro asi nebudem vedieť, asi ani do pôrodu, ale každý hovorí že to bude chlapec, lebo mám také špicaté bruško, že až 😉
A môžme ísť pozrieť nejaké vecičky, ale v meste nie je až tak veľa obchodíkov pre babatka 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
27. apr 2010

ahojte baby, jeeeej to je super, ze organizujete stretko. ja sa musim ospravedlnit. ale budem na vas mysliet. ja som na pn a mam obmedzene vychadzky. ale nejde tak ani o to ale som dajako prechladla. boli ma hrdlo a mam aj nadchu. tak sa dopujem cajom s citronom a medom, cesnakom a cibulou - este dobre ze cez pocitac to necitit 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
27. apr 2010

Kiwi tak sa lieč, a nabudúce prídeš 😀
Rubi náš sa bojí, ked sa konečne ukazal, tak len na sekundu a hned preč, tak som zvedavá, teraz v stredu mám ísť aj na poradňu a mi bude lekár robit vaginálny ultrazvuk či sa neotváram, ale na tom asi neuvidí maličké, neviem ☹

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
27. apr 2010

No hej len či budem mať chuť, lebo na poradňu idem medzi testami na cukor, tak uvidím ako mi bude 😝
Aj tak som sa už tak nejak zmierila s tým že nebudeme vedieť čo to bude 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
27. apr 2010

Okej baby odchádzam do práce, pekný dník 😉

terasa
27. apr 2010

Cauko dievcence pozdravujem vas.mne vcera dosiel poobede papier z vysledkami z odberu plodovej vody,tak som dnes bola za svojou gynekologickou a aj na genetike a vysledky su take ze vsetko je v poriadku,babatko je uplne zdrave a normalne 🙂
inak som dnes v noci niejak blbo spala,lebo ma niejak poboleva hlava cely den,aj aj strasne ma boli aj noha na ktorej mam krcove zily ☹

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
27. apr 2010

terasa tesim sa st ebou.... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
camilla_1
27. apr 2010

kocky v ktorom tyzdni sa uz da urcit pohlavie dietata ? 😕

rubinka
Autor odpoveď zmazal
camilla_1
27. apr 2010

dakujem rubinka,tak lekar ma myslim ze kvalitne sono lebo ma v ordinacii aj ten 3D cize uvidime kazdopadne si este pockam hehe 😔

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
27. apr 2010

terasa, to je super sprava 🙂 uz si mozes aj ty dopriat nakupy pre babo 🙂

januliatko1985
28. apr 2010

dobre ranecko tehulky.
terasa, super, ze mas dobre vysledky.
tak ja na vcerajsej poradni celkom ok, az na to , ze placenta dajak sa posunula dole, aj krcok trosku skrateny ale zatvoreny, chvalabohu, setrit sa nadalej. no a to pohlavie,jooj, motala sa mu tam pupocna snura a pre zmenu si doky mysli, ze chlapcek bude na 80% 😅 uz 3x myslel, ze asi baba, no ale asi vajicka zostupili , ale pipika nevidel, lebo pupocna snura bola,tak idem o tri tyzdne zase,joooj, tak dlho zase cakat.

kiwi82
28. apr 2010

ahojte dievcence, dobre ranko.
januliatko1985 a bola si aj na 3d usg? lebo co my sme boli tak tam nam vedel ukazat aj pohlavne organy dietatka. takze si myslim, ze aj vam by urcite na 3d povedali co cakate.

januliatko1985
28. apr 2010

Caw kiwi, ved som myslela, ze aked nam ukaze teraz pohlavie, tak tak ani nepojdeme, ale ked sa rozhodlo baby inak, tak hned vcera vecer som napisal na to 3D k Dankovcikovi, na online objednavku, tak dufam, ze sa mi ozvu a budu mat volny termin, lebo som tam volalaa uz na konci januara a povedala sestricka, ze maju plno dokonca marca tak som sa nato vykaslala.
a t si bola tiez u Dankovcika?

ivkafu
28. apr 2010

ahojte dievcence.....jani super ze je vsetko ok....mozno ta chce male natahovat az do porodu 😉 .....my chceme vediet co cakame a nase stare mami ani netusili, ze co ocakavaju, teraz je to normalka a len male percento zien nechce vediet co caka....
ja som rada ze to viem 🙂 .... k 3D ani tam ti nemusi ukazat co to bude, je to sice viac pravdepodobne ze bude lepsie vidiet, ale moze sa skrivat... nas drobcek na 3D nebolo vidiet tvaricku poriadne, lebo tam mal pupocnikovu snuru a tak mikat rucickami ze sme poriadne nevideli nic.... ale pipika sme jasne vidieli aj bez 3D.... to sa asi ani neda prehliadnut, sak to bolo dost velke.... 🙂

januliatko1985
28. apr 2010

cau ivka. a ty si kde bola na 3D u dankovcika ci dosedlu? nemate dakto cislo na dosedlu,hmm? aj o na tak tak vela pacientiek?

ivkafu
28. apr 2010

ja som nebola na to 3D co ti robi len 3D a mas aj foto a cd, ale ked som bola na ten morfo tak nam pustal a to 3D a bolo krasne vidno maleho ale tvaricku ako som uz pisala velmi nie lebo tam mal placentu a mikal sa, tak sme poriadne nic nevideli, ale normalne nam to pustil ....nemame fotku ani cd, ale sak naco..... mozno keby som nevedela ze co cakame ako zatial ty, ze raz dievcatko raz chlapcek, tak by som sla, ale ked je vsetko ok a vieme ze je to chrustit 🙂 , tak sme sa rozhodli ze netreba....

rubinka
Autor odpoveď zmazal
mata299
autor
28. apr 2010

ahojte....jani, ja som mala niekde číslo na dosedlu, ale som ho niekde založila...apropo včera bol v relácii fokus zdravie a rozprával tam o prenatálnom screeningu a vôbec o vyšetreniach počas tehu..., janka, ak zavoláš na centrálu nemocnice v šaci a spýtaš sa na usg u neho, tak ti dajú kontakt

mata299
autor
28. apr 2010

72 34 184 MUDr. Dosedla.......našla sooooooom 😀 🙂 😉

januliatko1985
28. apr 2010

mati dikees, idem hned volat, dufam, ze to dakto zdvihne.

januliatko1985
28. apr 2010

tak volala som tam, a ze mam zavolat medzi 12-13.00, tak uvidime 🙂