icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
3. máj 2010

no ahojte, ja som tu cely vikend nebola, tak ako ste vikendovali ?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. máj 2010

Cauko zelam prijemny den 🙂
My sme boli sa pozriet na jednu akciu v sobotu,boli sme aj s manzelom na nakup potravin a inych veci do doamcnosti 😉
vcera sme si doniesli od sestry mech plny oblecenia pre naseho malickeho drobca,aj niejake hracky,este nam aj dala hrebienok,kozmetiku,plachtu do postielky,aj vlozky 2 do perinky

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. máj 2010

rubinka cakame chlapceka 🙂
kedy zase dame stretko v meste?

kishinka
3. máj 2010

Ahoj baby, tak mi sme boli v sobotu celý den na jazere, ked že zapínali vlek a môj manžel musel jazdiť 😀 a včera sme boli v ZOO
A dnes sa neviem vytrepať s postele, leňoch som 😒

kishinka
3. máj 2010

Ani kávu nemám, pomóc 🙂

ivkafu
3. máj 2010

Ahojte kocky.... tak my sme vikendovali po dlhom case v Ke a boli sme v meste na gulas popozerat ako varili, aj na Anicke sme sa boli prejst, dievcata a zaplava tehuliek bola v meste 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. máj 2010

rubinka dik meno zatial este nemame vybrate este len budeme nieco vhodne vyberat 🙂

ivkafu
3. máj 2010

30tt tyzden tesim sa 😀 ak sa rozhodne prist chrustik v 42tt, tak este 12tt, ale ak skor , tak menej 😅, ale najlepsie aby to bolo, tak v 40tt, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj sa tesim 😅

kishinka
3. máj 2010

Ako myslíš číslo miestnosti?
Na prvé poschodie a tam je laboratorium a tam rovno, a neplatila som nič, ale moje vysledky posielali rovno mojmu lekarovy, takže neviem, koľko budeš platiť ked si pojdes po vysledky 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
3. máj 2010

No ahojte 🙂
aj ja som po vikende jak otapena mechom, rano som sa zobudila s migrenou ale uz je dobre.
ivka, a ja dnes zacinam 28tt, sak to jak letii.

a cez vikedn sme boli u nas doma na spisi a vcera vecer sme doslia este sme boli v aide bo som mala cely den chut na zmrzku a potom este v hypertescu a tam som kupila bodynka, no nedali mmi take zlate 😵

a dnes sa chystam len oddychovat, obed mam takze veget.

terasa, gratulujem k chlapcekovi.

no co kedy to stretko zase dame? ale aby nas bolo viac.

ivkafu
3. máj 2010

rubinka, ano platit, ale sak si ju musis najprv kupit v lekarni... asi to tak myslela sestricka 😉
kis ci ti ju dali zadarmo? ja som musela kupit tak mi rozmiesala v laboratorke

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

No ja som si to musela kupiť v lekarni, a oni mi to tam rozmiešali...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
3. máj 2010

kis aj ja sak som musela kupit v lekarni, preto som to napisala

terasa blahozelam ... dalsi chalan 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
3. máj 2010

rubinka, neviem ci je novy ten tovar, ja som pre istou pozrela bodynka co su hned na zaciatku, som medzi regale ani nesla, lebo by som zase viac kupila 😅 ale tie co som kupila napr, tak dole v meste ich nemaju, tak neviem 😕

kishinka
3. máj 2010

nestresuj rubi, to si kupiš v lekarni stoji to okolo 2€ a teraz neviem ako sa to vola, ale pre istotu zavolaj svojej sestričke, a sa jej opýtaj, lebo ked pôjdes na masiarsku, tak tam to rozhodne musíš mať už pri sebe 😉

kishinka
3. máj 2010

A mne povedala moja sestrička že si to mám už tam doniesť

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

Ano to je na voľný predaj, a ked pôjdeš na masiarsku, tak tam nečakaj nejaký fajnový prístup, naraz tam vojde 6 žien si vypije vodu, potom zaradom beru krv, cikať a tak jak na bežiacom páse 😝 proste jak za sociku 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

No hej, ja som si to kupila den pred tým ako som išla na cukor, lebo ja som išla na 7,30 aby som nemusela hľadať otvorenú lekáreň. To si normálne opýtaš v lekárni 😉