icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

ivkafu
3. máj 2010

kocky som citala ze kedy sa stretneme ci co ste tu pisali?

terasa
3. máj 2010

dakujem vam vsetkym 😉
ja keby bolo to stretko tak rada pridem len musime sa niekde stretnut tak aby som vas videla
inak mozte si pozriet nase fotky zo svadby na stranke,som si aj dala profilovu fotku ale ta je starsia

terasa
3. máj 2010

v ktorom tyzdni sa chodi na ten cukor?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

Ale určite to budu mať v každej lekárni, to je len čistá glukóza, takže pohoda 😉 a hlavne rubi, sa priprav na to že si tam nebudeš mať kde sadnúť, lebo je to tam prepchaté dôchodcami 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

No ked ti nebude zle, mne nebolo, tak kludne sa môžeš ísť prejsť ja som bola na poradni, a potom sme isli s manželom na nákup do tesca 😉 a rýchlejšie to zbehla ako by som tam mala sedieť 2 hodiny 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

nehovorím, že nebudeš mať na 100% miesto, ale ked som tam bola ja bola komplet chodba narvata, a nikto ťa nepustí sadnúť tak som radšej išla preč, ale možno si najdeš miesto 😉 neboj

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
3. máj 2010

ahojte, no mne tu sladku vodu uz kazali aj doma zarobit. takze ja som si to predtym kupila a potom rano som si to do troch deci teplej vody zarobila a naliala do flasky. inac, ja som to kupila v lekarni co je na terase pri medicinskom centre na brigadnickej uz navazene 75g. inac ked si budes pytat, ze potrebujes glukozu na glukozovy tolerancny test v tehotenstve tak to rucite budu vediet, ze co si prajes. mozno to uz tiez budu mat navazene. mne brali krv len z prsta a vobec som nemusela chodit cikat. nechapem, vsade inaksie to robia 😕
a teraz kukam letak lidle a tam maju dajake detske bodynka od dnes aj kojenecke podprdy.

julcek
3. máj 2010

Čaute, pripajam sa k Vam hoci trosku neskor, ale som z KE, tak mi je tato tema bližšia ako nejaká všeobecná.Čakám naše vytúžené prvé bábo, zatiaľ nevieme čo to bude, ale je nám to v podstate jedno hlavne nech je to zdrave. Akurát idem zajtra na ultrazvuk aj na poradňu tak možno už budem vedieť

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
3. máj 2010

Sevas julček, pekné tehulkovanie 😀

julcek
3. máj 2010

citam 🙂 , normalne nestiham
pozeram ze aj mnao chvilu caka ten glukozovy test, tak sa toho dost desim ☹
sestra ma dost postrasila

lienka228
3. máj 2010

ahojte... my sme mali celkom v pohode vikend, v sobotu upratovanie, potom trocha vonku, vcera sme len tak oddychovali... 🙂

ivka, ja začínam 30tt v stredu a veru, už sa to kráti... už si začnem pripravovať aj kôpku do pôrodnice, keby sa malý prihlásil skôr, aj keď mu dohovárame, aby tam vydržal čo najdlhšie 🙂

na ten cukor som mala recept, bola som si vybrať glukózu v lekárni a potom som s tým išla už len k lekárke a sestrička mi to tam zamiešala s vodou, cca 3 dcl. a krv mi brala len z prsta a cikať som nechodila... všade je to asi inak. časopis som mala aj ja, ale čítala som len chvíľu, lebo bez vody a jedla tak dlho bolo dosť nepríjemné a tak som ani nevedela čítať... ale ubehlo to v podstate rýchlo...

julcek, vitaj... 🙂

lienka228
3. máj 2010

pridala som link so svadobnými fotkami, ak máte chuť pozerať..... http://www.karkado.sk/svadby2009/vyber/

ivkafu
3. máj 2010

lienka no ja som zacala 30tt, ale je to 29tt+1, tak az po 30tt budem na tyzden 😀
tie fotky sa popozerat nedaju, ked som klikla na linku , tak mi vyhodilo ze -Upozornenie: Návšteva tejto stránky môže poškodiť váš počítač!, tak neviem

januliatko1985
3. máj 2010

vitaj julcek 🙂

lienka, ake kraaasne fotky 😵

januliatko1985
3. máj 2010

rubinka tu su tie bodynka:

januliatko1985
3. máj 2010

na tych tretich nevidno vzor, ale su tam male bodocky, a tie stredne tam je v streda hlavicka medvedika a tie tretie su cele s medvedikmi, tie tam aj vidno.

lienka228
3. máj 2010

ivka, no ja som dnes 29+5tt... a mam pocit, že teraz v tých posledných týždňoch bruško už rýchlejšie rastie a aj rýchlejšie priberám, no, malý rastie ako z vody 😀 a dosť cítim, že mi už tlačí všade kam sa dá... 🙂 ale už sa na neho tešíme...
a tie fotky, no nerozumiem, mne to ide otvoriť a vidím, že aj janke to išlo... 😒

terasa
3. máj 2010

Baby som sa bola prejst a vonku je super,aj trosku poprsalo tak je hned lepsi vzduch
Som aj skocila do zdravotnickych potrieb a kupila som si tam vlozky do porodnice pre seba bez lepacieho pasika mali ich za 1,50 Eura 20kusov,este som si,aj zobrala jednorazove nohavicky,ktore sa daju preprat
Inak chcem sa opytat,ze aku velkost treba kupit ortopedicke plienkove nohavicky?
lienka mate super fotky zo svadby 😉
vitaj medzi nami julcek 🙂

terasa
3. máj 2010

inak co bude s tym stretkom kedy by sme sa mohly stretnut v meste,mohly by prist aj viacere baby
nase fotky zo svadby si mozete pozriet na tejto stranke http://prestiz.sk/1.jpg potom treba zadavat dalsie cislica az do 63 namiesto tej 1.o paru dni budeme mat vyrocie sobasu 2 roky

ivkafu
3. máj 2010

lienka uz mi to funguje, ale neslo to vobec...peknucke fotky
aj ja citim ze brusko rastie rychlejsie, ako pred par tt, ale sak tak to ma byt....maly je aktivny uz skoro cely den... som strasna ked sa tak chybe, aj teraz sa viditelne pohyboval po celom brusko a niesu to uz len take kopancely, ale poriadne kopance 😀 .... ked si bola v poradni, tak ti dr. povedal-a vahu maleho? 🙂ja ked som bola, tak mi povedala, ze maly uz vazi viac ako kilo 😀, tak teraz uz bude mat este viac..... ty bude rodit v saci?

lienka228
3. máj 2010

veru, to už sú riadne kopance! a hlavne je krásny pocit, keď sa hýbe už v celom bruchu a vystrkuje ručičky alebo nožičky, je to sranda sledovať to 😀 a mňa tie kopance občas aj zabolia, takú už má silu... teraz naposledy mi nerobila ultrazvuk, nerobí mi v každej poradni 😒 ale 7.5. sme objednaní na 3D k Dankovčíkovi, tak by sme mali vedieť aj váhu - som zvedavá. možno by vedel dr. povedať už aj približnú pôrodnú váhu... áno, mala by som rodiť v šaci. chcem sa tam už zastaviť sa poinformovať čo a ako...

kishinka
4. máj 2010

Baby dobré ránko, čo sa dnes chystáte porábať? Ja asi idem piesť nejaký koláč, kedže sa nám objavilo doma trošku viac jabľk a nestíham ich jesť 😀
Ja som chcela včera dať fotky s našej svadby na www.mojasvadba.sk ale nejako mi to tam nešlo dať možno dnes, tak vám dam vedieť a môžte kuknuť aj naše 😉

terasa
4. máj 2010

cauko priejmne dobre ranko 🙂
ja dnes nejdem nic robit budem len odychovat,mam aj navarene.chystam sa s kolegynou do mesta nieco pokupit mozno zajdeme na nieco dobre 😉

januliatko1985
4. máj 2010

dobre ranko tehulky.

tak ja sa velmi nechystam niec velmi robit, len navarit obed asi francuzske zemiaciky, to je rychle jedlo.

kish, cakame na fotkyyy 😉