Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
čaute kočky, lucy, včera som nič nestíhala, mala som nejaké vybavovačky v nemocke, bola som na neurochirurgii...vôbec tento týždeň mám nejaký ulietaný, vo štvrtok mám poradňu a cukor...a 12/5 idem na prietoky...nezdá sa vám to skoro?
ja budem vtedy v 28 tt, tak som hrozne zvedavá, prečo to tak skoro rieši...hádam vie čo robí...
cauko mati ja som ti len vcera volala ze ci sa nestretneme a nezajdeme na zmrzku,ale to nic v pohode pojdeme inokedy
ja sa akurat chystam do prace za kolegynami ich navstivit 🙂
lucy, tak si to uži, mi dnes s mm tiež skočíme do mesta, ideme dať ostrihať nášho tigra... 😉 , tak dúfam, že ma aspoň na tú zmrzlinu pozve
Jani by som dala fotky ale sú vo veľkom formáte, tak mi ich nechce zobrať, bude ich musieť manžel zmenčiť 😀
No ja už mám koláč upečený, fajne vonia škorica po celom byte, kto dojde?? 😀
Matka a ty si ešte nebola na cukor?
kati , nerob chutky 😝
Neboj nechám ti jeden kúsok 😝
kish...nebola som ešte na cukor, vraveli mi, že až po 26 tt, tak idem až tento štvrtok....zajtra si teiž dám diétu, aj keď neviem, ako to bez sladkého vydržím 😒
pekne predpoludnie... tak ja som sa vratila od zubara 🙄 🤐 , ale som rada ze mi da zubky do poriadku 😀 ...
vcera som si kupila tu podprsienku na kojenie, co bola akcii v Lidli a dobra je ... stala iba nieco vyse 5 eur, ja ze to bude iba smejd, ale na doma je dobra... tu co mam z maderny, tak ta je 😀 super.... ale stala raz tolko
Ja som si žiadnu dietu nedávala, a si myslím že ked jeden den budete bez sladkého, nijako to neovplyvní vaše výsledky 😉
ahojte, ja som si tiez kupila tu podprdu na kojenie z lidla a tiez sa mi zda celkom fajn 😉
no aj ja sa chystam kupit tu podprdu, len dufam, ze este budu mat 🙂
rubinka, ja ju budem uzivat len ked budem doma, a planujem sikupit aj taku co bude viac trosku vystuzena.
rubinka... ja ju budem pouzivat doma pisala som to 😨, ze za 5 eur celkom dobra aspon na doma 🙄 ..... nieje vystuzena, ale ak bude mliecko, tak bude vystuzena nim ..... ale niekomu treba aj pocas tehotenstva vystuzenu....
jani skus ist pozriet, ale ked som bola ja, tak v tom lidli mali uz iba 5 kusom, ale sak je tu viacej lidlov
baby, tak ja som bola este raz v tom lidli a som si este jednu tu podprdu kupila. mne sa zda pohodlna a teraz nejako ked su tie prsia citlivejsie vystuzenu ani velmi nemusim. no ja som bola v tom lidli co je na moldavskej ulici bola som tam o pol tretej a este mali zo 20 ks. asi to aj dokladaju lebo vcera sa mi zdalo ze maju menej ako dnes. kupila som si kosiky C aleb keby mali D tak by som radsej vzala tie. ale to sa kus aj natiahne myslim.
baby zdravim vas.tak som uz doma dnes som toho vela pochodila,som sa bola aj pozriet v tom obchode co ste tu spominali na namesti maratoncu mieru maju tam uzasne veci 😉
ja som si tiez dnes kupila podprsenku tu u nas ju mali v akcii ze za 3eura,inak som sa bola aj pozriet v tom obchode clemantis
chcem sa opytat ze aku velkost kupujete ortopedicke nohavicky,kolko kusov treba?
baby chcem sa opytat kupujete si,aj vlozky do kojeneckej podprsenky?budete niektora pouzivat odsavacku na mlieko,kedy sa to vlastne pouziva ake su typy?
No baby ja aj tak nemôžem vystužené podprdy, lebo mám dosť velké prsia a aj pred tehu som používala minimalizujúce podprdy ktoré sú dosť drahé, a tá z lidla je super pevná ale aj fajne elastická tak aspoň netlačí 😉 a je za dobrú cenu, a hlavne pri kojení sa zničí a zašpiní, takže sa mi to zdá celkom fajn cena.
Tera odsávačku si nekupuj, zatiaľ kým nevieš či ju budeš potrebovať, a ked ju budeš potrebovať, tak ti ju kúpi manžel, a nekupuj si hlavne elektrickú odsávačku, pretože nie pri každej posteli v nemocnici je funkčná zástrčka(to je typ od kamošky)
kis...tak to s tou zastrckou ma dostalo 😀 .... nenapadol by ma takyto problemik , ale je to naozaj pravda....ja pouzivam aj vystuzene a nie ....
terasa...odsavacku uvidime ci budem kupovat a potrebovat a ortopedicke gatky, podla mna, tak aspon s kazdeho cisla 2 kusy a su 1,2,3 najmenej
dik baby za rady 🙂 .ja nekupujem tu odsavacku som sa len pytala.no aj mam problem s prsiami kedze mam male prsia take lentilky teraz sa mi trosku zvadcili a dokonca mam niejaku vadu mam totiz vpadnute dnuka bradavky dokonca v jednom prsniku ju ani nemam,tak som zvedava ako to bude u mna s kojenim
terasa - dobre stranky o dojceni: http://dojcenie.wordpress.com/ a mamila.sk, poradkyne su aj v kosiciach...
Ahojte kocky. tu este nikto neni?jak sa mate?
Servus jani, ja som teraz vstala, sa mi fajne spalo, lebo pršalo v noci 🙂
dnes sa chystám na náštevu ku kamoške, po daľšie veci pre bábo tak sa teším 😀