Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
pekne predpoludnie...aj ja som brala len paralen,( ale aj panadol ma to iste zlozenie ako paralen), ked ma bolel zub 😝, lebo ked boli hlava, tak sa snazim si co najskor lahnnut a zaspat...
aj ja navarim a sa pojdem poobede prejst do mesta na zmrzlinku 🙂
terasa, viem, ze panadol a paralen sa v tehu urcite moze, ale vsetko s mierou.
jooj,ivka, jak fajne, ze mas tak blizko na hlavnu, aj ja chceeem ☹
🙂 aj my sme radi, ze to mame, tak blizsko 😀
dakujem vam velmi pekne baby za rady 😉
musela som uz nieco zobrat na tu hlavu,lebo ma uz dva dni priserne boli,aj v noci som zle kvoli tomu spala.brala som to o druhej rano teraz to az zabralo.ja mam velke problemy s bolestami hlavy 😠
terasa - ja mavam dost silne migreny, az take ze odpadavam... pytala som sa dr. ze ci mozem zobrat tabletku a ona ze radsej nech zoberiem, ako dostat zachvat... takze som asi 2-3 x zobrala ten paralen, aj ked tiez sa liekom snazim vyhybat, v tehu specialne...
inak sa ma celkom ok,az na tie moje injekcie a tu nestastnu nohu
malicky dava o sebe vediet citim take zvlastne pohyby 😉
baby poprosim vas aby ste mysleli na matu je totiz v nemocnici 😒
som jej vcera pisala smsku,ale akosi sa mi neozvala,tak ze jej teraz zavolam.ze vraj babatko je mensie ako by malo byt,davaju jej infuzie a este nieco mi spominala 😢
neviem uz nic viac co je s nou ☹ zajtra idem do poradne tak ju skocim pozriet ak ma k nej pustia
dik som zvedava ze co mi povie doktorka na tie vysledky z hematologie a cakam,aj ze kedy ma posle na ten cukor 😝
booze, mati tak drzim palce nech ste ok aj s babom.
terasa, tak ze ju vsetky pozdravujeme a len nech oddychuje a nech mysli hlavne pozitivne, se vsetko bude ok 😀
dobre ranko, tak zase nam prsiii 😖
co dnes budete robit, ja idem konencen poprat veci malemu, lebo este vcera som dokupila nejake dupky tak dnes idem na to 🙂
ahojte... tak my sme prisli prave domov.... boli sme u nasich pre nieco..... a kedze je dazd 🙄 , tak dnes volny den...vsetko mam porobene a aj navarene... dnes veget den.... ja budem prat vecicky ked bude teplejsie a aj sa mi bude viac chciet 😀
No jak vám fajne, ja by som mala variť, ale nemám vôbec inšpiráciu, poradte čo ste varili??
kati.. ja som varila borsc s maskom 😅 a cestiviny a smotanovo-syrovo-sampinovovou omackou ... to mame velmi radi 😀
No dikes, asi fakt urobím nejaké cestoviny 😒
no ja uz som nahadzala vecicky do pracky, juuj to bude ale rozvoniavat v byte ked ich vytiahnem. ja idem robit pecenu krkovicku, zemiaciky a zeleninovu polievocku aby som mala na dva dni a zajtra veget. 🙂
ahojte... vcera som tu ani nebola, sa mi nechcelo zapinat pc. bolo pekne, tak som trocha robila v zahrade, kym vladzem 🙂 aj ja musim nieco navarit, asi to bude granadir a polievka este neviem... som sa v noci budila na dazd, taky bol lejak, sice s prestavkami, ale vobec nemusel byt. vecicky operiem uz aj ja, ale pockam, kym bude krasne svietit slniecko...
dnes ideme poobede na 3D, tak sa tesime. snad sa nam maly ukaze v plnej krase 🙂
mati drzim palce, nech je vsetko ok 🙂
baby, aky praci prasok budete pouzivat pre babo? ja som kupila lovelu - prasok aj gel, ze vyskusam. dobre vonia. a avivaz? ja som citala, ze nie je dobre pouzivat... pre novorodencov...tak neviem.
Tak nakoniec ja budem robiť rizoto, karfiolovú polievočku 😝
lienka, ja periem v persile sensitiv, vyborne vonia a avivaz ziadnu .a nech sa malicky ukaze nech potom hodis foto.