Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahojte, ja periem v lovele prasku a aj avivaz lovela som pouzila. ale nevonia to nejako specialne. no hlavne ze je to ciste 😅
Cauko baby pozdravujem vas.ja som bola dnes na poradni babatko je v poriadku a rastie.ale ja som mala zle vysledky a chceli ma nechat lezat v nemocnici 😒
ku mati som sa nedostala,lebo isla na niejake vysetrenie ku lekarovi tak som s nou len telefonovala a pisala smsky.pozdravila som ju od vas vsetkych
mne sestra spominala,aby som si kupila prasok lovela a avivaz tiez lovela
no to ano s tou nemocnicou.inak som mala v poriadku tlak,aj moc,som pribrala 2,5kg.zajtra mam volat ohladom krvnym vysledkov,ked budu v poriadku,tak idem v piatok na ten cukor a v utorok si mam ist po vysledky.nabuducu stredu mam prist na kontrolu ku lekarke.my zvysili aj davku magnie b6 a dali mi,aj niejake cipky do konecnika.keby sa zhorsil stav tak okamzite do nemocnice
dnes idem este na preventivnu prehladkiu k zubarke
terasa, tak fajne, ze si ta tam nenechali a co je vlastne s matou?
kocky ja som vcera v tom baby shope nechala 90e, no ale uz mame skoro vsetko uz len kozmetiku a je to 😎
januliatko mozem mi napisat ze ake su ceny v tom baby shope,maju tam aj klasicku perinku,postelne pradlo do postielky?
ahojte dievcata, ked uz spominate zubarku, tak aj mne by asi trebalo lebo ma dajak poboliva zub. ale hlavne ked papam cokoladu 😕
kishinka, mohla by si odfotit tie rifle na gumicku co si si kupila?
baby a kolko tabletiek magne B6 beriete? myslite ze popri tom sa moze este sporadicky aj sumive magnezium?
kiwi, ja beriem 4x1 a tiez niekedy sumive, myslim, ze to uskodit nemoze ked raz za cas si das.
januliatko, ja beriem len 2 tabletky denne. a este sa snazim jednu flasu magnesie vypit.
Baby ja magnezium neberiem som ho prestala brať, a bruško mi netvrdne 😉
som si to odsledovala s bruško mi tvrdne iba ked som unavená, a preto si radšej ľahnem ako by som mala džgať do seba tebletky 😉
Tie rifle odfotím hned ako príde manžel domov s robotky 😀
januliatko... a co si nakupila v baby shope? maju nieco pekne? kedy jej pride tovar? nahodou si sa nepytala? 😀
kocky a preco beriete to magnezium? ja mam aj tlak zvyseny, ale iba ked som u dr. ked si doma meriam, tak mam ok a to sme koli tomu aj tlakomer kupili a tlak mam 119/65, alebo rozne, ale 130 maximum.... spisovala som aj na papier tlaky a dala mojej dr. ano bolo ich tam za 3 tyzdne aj nieco dost a povedala ze je to ok..... este mi hovorila ze nad 140 nesiem ist... ze tlak moze kolisat kedy-kolvek.... ale ked beriete to magnezium len pre tvrdnutie bruska, tak to nemam.... nastastie
Baby..... aky rozmer plienok budete kupovat? 70/70, alebo 70/80, 80/80? aku kozmetiku budete pouzivat napr. na bradavky, alebo na hemeroidy? ak mate dajaky tip
ivka, neviem , ci ma novy tovar, lebo tereaz len druhykrat som tam bola tak ani neviem 😅 ale kupili sme tak vanicku, podlozku pod babetko textilnu do vanicky, prebalovaci pultik na postielku, mm velmi chcel kolotoc na postielku tak aj ten a este zopar dupaciek a polodupiek, dokupil aosm aj plienky este 80x80 a nejak sa to nazberalo 😅 uz mam aj vsetko vyprate 😉
janka... to bol ten obchodik co sme tam boli aj s katkou? kolko len tak pre zaujimavost stala vanicka?ona tam ma ak kolotoc nad postielku?
ivkafu na bradavky je vyborna masticka z DM, je riadne mastna a bradavky sa ti fajne zmakcia. A hlavne sa nemusi pred kojenim zmyvat ako ine masticky 😉 je taka biela s ruzovym vrchnakom, teraz si neviem spomenut ako sa vola.
hej ten obchodik ivka, vanicka za 10e a kolotoc za 16e, hore to ma vylozene tak to nebolo tak dobre vydiet to len mm si vsimol.
ahojte zeny, tak kamoska co je laktacna poradkyna mi povedala, ze isto do nemocky netreba zabudnut na sprey do nasa s morskou solou, lebo je tam velmi suchy vzduch, pomadu na pery a este mast na popraskane bradavky z DM. a ku porodu hrube ponozky 😉
Dnes sme boli na 4d v saci. mame aj nejake videjka aj fotecky ale nie su az v takej kvalite, lebo mam placentu na prednej stene a tym je mala natlacena na placente a pred nou je menej plodovej vody a este mala aj rucicku pred tvarickou ale nevadi aspon nieco mame a sme hlavne radi, ze je ok. pripajam fotecku.
rubinka dakujem.
no ja si tipnem ze dievcatko aby vyrovnalo skore, ci?
ahojte baby... tak sme doma uz... nas maly nas sklamal zas... ☹ nemame ziaden obrazok. hlavicku mal natlacenu na maternici, tak sa nedal zachytit na fotku. ale inak vsetko je v poriadku, je zdravucky... uz ma 1508 g 🙂 a podla USG som uz 32+1 tt. tak uvidime kedy sa realne prihlasi na svet 🙂
tie rifle vyzeraju ozaj super. aj my sme chceli skocit do baby shopu, ale akosi sme nestihli. ale kupila som si 2 nocne kosele na kojenie 🙂
ahojteee kocky.
katiii, modelka, super tie riflicky su, ja som si vcera tu na furci kupila sportove dlhe gate tiez na gumicku hore aj dole maju patent ale je volny ale da sa stiahnut aj kratasy sa z toho daju spravit 😉
rubinka, no konecneeee, ja som to tusila, ze bude dievcatko, takze Karinka, kraasne meno.
lienka, skodaa, no hlavne, ze je maly v poriadku a rastie ako z vody, to bude valibuk, mozno aj skoro porodis.
co dnes budete robit? ja budem zehlit mini vecicky pre maleho, obed mam od vcera takze celkom veget ma caka.
rubi, tu medvedikovu?