icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
25. máj 2010

Ivka, pošli prosím aj mne ten ponukový list na plienky. Mrknem sa tam... Vďaka 🙂

terasa
25. máj 2010

ivkafu dik za ten typ na plienky.som pozerala tu stranku tak ju musim aj ukazat manzelovi nech sa tam on pozrie lebo ja neviem po polsky.este sa chcem opytat za ako dlho ty poslali balik,kolko stoji postovne?
mozes prosim poslat aj mne ten ponukovy list 😉

ivkafu
25. máj 2010

dievcata lienka, terasa ak chcete ponukovy list, tak mi poslite vas meil na aky vam mam poslat ten ponukovy list lebo tu cez konika sa to neda.....

beatushka
25. máj 2010

Ivka, napíš pls. ešte raz odkiaľ máš tie jednorazové plienky. Ako pozerám, tak pozerám neviem nájsť ten príspevok v ktorom si to písala. Ď.

ivkafu
25. máj 2010

beatushka... stranka allergo.pl, je to polska stranka, tak treba lustit, ale sak slova mame podobne 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
beatushka
25. máj 2010

Ďakujem

januliatko1985
26. máj 2010

dobre ranko kocky 🙂 akosa mate?
ja som dnes celkom dobre vyspala a je tak krasne vonku, som zvedava na ko dlho zase 😒

dnes idem do starej nemocky vybavit lekara, teda ani tak ja ako moja svokra, ale idem s nou samozrejme tak sa pojdem aj zapisat do poradovnika na tu nadstandardnu izbu, som zvedava, ci sa mi ujde 😉

kishinka
26. máj 2010

Ahojte ja idem dnes na poradňu tak mi držte pršteky nech sa maličké ukáže 😉
Janka a popozeraj a pozisťuj a dáš potom infošky o starej nemocnici 😀
Zatiaľ pekný dník 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
26. máj 2010

drzim palce kati, nech sa vam kooonecne uz ukaze malicke 😉

ivkafu
26. máj 2010

pekne predpoludnie....
rubinka neviem odkial by si mala ty ten ponukovy list, ale ja som ho tu babu nasla tu na bazar- plienky ... 😀
katka, tak sa pekne s babetkom porozpravaj ze nech len sa krasne ukaze mame 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
26. máj 2010

cauko pekne doobedie
chcem sa opytat ci vam stale na kazdej poradni robia ultrazvuk,ci vam aj hovoria ze ake je velke babatko,ze kde je ulozene atd.
ivkafu mas pekny album fotiek veci pre chrustika 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
fecova
26. máj 2010

rubinka a nevies preco poistovna preplaca len tri usg? ja som v prvom tehotenstve sice pred piatimi rokmi chodila pravidelne, a teraz mi Janovsky povedal, ze ten treti v 30tt si musim zaplatit, lebo uz som minula 2 usg, raz som bola na pohotovosti a druhykrat u neho v 10tt, ja mam vseobecnu poistovnu, to nic ta poistovna nepreplaca?

ivkafu
26. máj 2010

rubinka.... 😉
terasa.... dakujem 🙂 , mne ho robi vzdy, ukaze mi ze bije srdiecko, ze je vsetko ok a teraz uz aj hovori vahu kolko sme podrastli, aj ako je ulozeny ... nic som neplatila ani za fotky co mi dala, som rada ze moja dr. ma dobre vybavenu odrinaciu a ze je aj ochotna cokolvek mi vysvetlit bez toho aby som sa ja nieco pytala... sak je prirodzene ze sme zvedave a ze nas zaujima ako sa nase babetka maju 🙂

lienka228
26. máj 2010

ahojte 🙂 no mne sa nejako v poslednej dobe nespí dobre 😒 a u nás zase prší ☹ už by toho bolo naozaj dosť. ale na druhej strane nech sa vyprší poriadne teraz a potom keď sa nám narodia naše lásky, nech je krásne, aby sme mohli kočíkovať 😀

ivka, ďakujem za mailik 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
26. máj 2010

fecova ... aj ja mam vseobecnu, ale ja si myslim ze skor to ide od ochoty lekara, nie od toho co preplaca poistovna.... mne robi usg vzdy a nic som neplatila nie len trikrat to som pocula prvy krat ze to tak robia . 😕

terasa
26. máj 2010

dakujem vam za odpovede 😉
lebo moja doktorka mi zatial nepovedala ze ako je ulozeny drobcek,ani ze aky je velky 😒
ultrazvuk mi robili naposledny ked som bola na amniocenteze v 20tt aj to mi ho robili na oddeleni

lienka228
26. máj 2010

mne tiež nerobí vždy ultrazvuk, len popočúva srdiečko... tuším 3x mi ho robila zatiaľ. a keď som chcela obrázok, tak som platila tuším 2eur... ale čítala som aj ja, že poisťovňa prepláca nejaké 3 alebo koľko. no ale boli sme aj na 3D...
ivka, tak ty máš potom dobrú dr. to je asi individuálne...

terasa
26. máj 2010

ivka dik za email

ivkafu
26. máj 2010

lienka 😉 ...zo spankom sme na tom asi lienka rovnako... ja som sa vobec nevyspala kedze ma bolelo podbrusko, ma nafuklo a poriadna bolest to bola ani som sa otocit poriadne nemohla... som sa bala 😲 dost to bolo neprijemne

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
26. máj 2010

ja dnes začínam 33tt 🙂 škoda, že nerodíme v jednej nemocke, možno by sme sa aj stretli 😉
hm, vidím, že máme rovnaké ťažkosti ☹ už poriadne ani neviem, čo jesť, mám pocit, že ma nafukuje už všetko a potom ma všetko bolí a pichá... a to podbruško ma tiež začína občas pobolievať ☹ ale oddychujem dosť si myslím, a stále s vyloženými nohami 😉

terina25
26. máj 2010

mne moja lekárka utz nerobí,lebo nemá v ordinácii 😖 vždy ma pošle k niekomu inému.a podľa zákona vraj má žena nárok na 3 bezplatné utz,čo som čítala.ale ja som aj tak za 1 platila.lebo som bola u Dankovčíka a tam sa dopláca...takže ja mám už ultrazvuky vyčerpané ☹ Ale podľa mňa všetko závisí od lekára.ak má v ordinácii ultrazvuk,tak prečo by nemal robiť na každej poradne utz.veď na to ten prístroj má,aby ho robil nie??

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
26. máj 2010

rubinka.... tak to vobec neviem, ja som to nepocula naozaj ze sa preplaca iba 3 ci 4 krat ako stetu pisali, ja som to vobec nevedela 😕 ani zmluvu ci co ti to dal asi kazdy dr. ma svoje pravidla a dohody s pacientkamy... ja si nemyslim ze je neochotny len to ma asi tak zauzivane neviem , aj moja dr. je sukromnik a ja som u nej nedala este ani korunu ci euro uz teraz 😉