icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
26. máj 2010

terina presne tak 😉 .... sak ona ho ma nato aby skontrolovala ci je vsetko ok, ako mam placentu mi povedala ze je vsetko ok....ja cakam max. pol hod. este som dlhsie necaka, ona si objednava a aj to cakam tu pol hod. ak jej pride pacienktka ktora nieje objednana...na kazdu pacientku ma vzdy cas to sa mi velmi paci nie take uponahlane ja som velmi spokojna 🙂

lienka... 🙂 tak to je fakt skoda, ale sak dufam ze ak bude pekne pocasie a stretko bude, tak budeme moct prist a pokecame, ale tiez ked citam tak mame podobne mile starosti 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
26. máj 2010

u mojej dr. je poradňa len vo štvrtok, tak iné pacientky ako tehotné ani neberie... niekedy sa stane, že prídem a hneď aj idem do ordinácie. ja som spokojná, len keby ten utz robila každý raz... ale však ona vie snáď, čo robí 😉

ivka, tak snáď ešte stihneme nejaké stretko, len keby nám prialo aj to počasie ☹ a tie "starosti" asi budú len pribúdať, keďže sa blíži deň D 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terina25
26. máj 2010

moja lekárka má poradne 2x za týždeň,utorok a štvrtok.ale aj tak berie aj normálne pacientky...a moja neobjednáva.zoberiem si číslo a čakám .ale už to dajako vydržím a potom bude pokoj 😉

lienka:to si píš,že tých starostí bude len pribúdať.až potom uvidíte,že nebude čas chodiť na net a písať si 😒 ale sú to aj milé starosti 😉

kishinka
26. máj 2010

No baby sme domka, a bude to chlapčiatko 😀 sa tešíme, tak dúfam že lekár dobre zaostril 😉

Môj lekár za každý ultrazvuk vyinkasuje peniaze lebo je súkromník, ale zato mi dnes ultrazvuk robil na požiadanie iba kvôli zisteniu pohlavia, takže tak... idem ľahnuť a trošku pretráviť obedík 😉

ivkafu
26. máj 2010

katka.... tak blahozelam ku chlapcekovy 😉 , tak to je teraz uz prevaha chlapcov urcite 😀

kocky ma napadlo ze od dnes zacina akcia v tescu na vecicky pre babetka, nie na vsetky ale nieco, nepamatam konkretne naco 😨 , pojdem kukucnut.... 🙂

terasa
26. máj 2010

kishinka srdecne blahozelam 🙂
baby moja lekarka ma ultrazvuk vo svojej ordinacii.ona my robila ultrazvuk na zaciatku tehotenstva a od vtedy uz nie.robili mi ho ale ked som lezala v nemocnici dva krat.potom som bola u dankovcika dvakrat na 3d ultrazvuk,este v 20tyzdni ked mi robili tu amniocentezu

terasa
26. máj 2010

ivkafu daj potom vediet,ze naco je akcia
ja som inak dostala od kamosky na narodky flasku pre maleho,dve cumliky,ponozticky a ciapocku a este tri body s kratkym rukavom

terina25
26. máj 2010

kishinka:blahoželám k chlapčekovi...tak tých chlapcov narodených v júli bude neúrekom 😀

hej,v tescu je akcia.celkom dobrá.viem že sú tam nejaké šaty-ale tak to nám netreba však áno 😀 tričká,nohavice a pod...je to v letáku.ale ja už mám tých maličkých vecí dosť,takže nekupujem pre malého nič.aj tak to všetko nevynosí.aj keď je to lákavé a je ťažké tomu odolať 😉

terina25
26. máj 2010

inak baby,čo chcete niečo nakupovať.mne práve prišla ponuka z japitexu.celkom dobré ceny sú tam.ak chcete pozrite:

http://www.japitex.sk/eshop/

fecova
26. máj 2010

ako rubinka ja sa nestazujem na Janovskeho, ja som ako spokojna, bola som sice u neho len raz, ale je to celkom v pohode lekar,aj si myslim, ze ma fakt ludove ceny, ved kde ti urobia fotku za 3 eura a video za 7 eur, nikde, ako fakt je super, ale mne tu ide o to, ze v prvom tehotenstve som bola na usg skoro kazdu poradnu, aj ked som chodila uz na prietoky do nemocnice, stale mi robili usg, a teraz sa to nejako pomenilo, ved ja si tiez myslim, ze 3 alebo 4 usg stacia, ale ja len o tom hovorim, ze aka je to zmena, tak ja nikoho nechcem teraz ohovarat, alebo co, ja som maximalne spokojna, vsetko vidim na telke pred sebou, az som plakala ked som bola u neho na usg, sa ma pytal co som taka precitlivena, ale ja som v prvom tehu chodila do pavilonu zdravia na usg a tam videl maleho akurat lekar, ktory mi ani raz neotocil obrazovku ku mne, cize ja to teraz vnimam trosku inak, ze konecne vidim v brusku drobca, je to proste ine.

terina25
26. máj 2010

napr.čiapka na viazanie za 91 centov

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
26. máj 2010

Dakujem baby, ja mám zase pocit že všetky moje kamošky budu mať dievčatká, tak aspoň sa o našho princa pobijú 😀

januliatko1985
26. máj 2010

no som spat, tak porodnik zajednany, a aj ma pozrel zo spodu aj dokonca monitor spravil, a to este ani nemam u neho kartu,tak som sa tesila,a je vsetko ok, zatvorena som tak sa tesim, ze to vydrzim hadam aj do konca
a bola som sa zapisat aj na novorodeneckom na nadstandnu izu tak uvidim ci sa mi ujde a akurat tam nejaka rodicka mala male babo na chodbe a ukazovala celej rodinke, no som sa skoro rozrevala.
no a sla som na MHD a kurnik som nastupila vypucila brucho a nik ma nepustil sadnut asi az po dvoch zastavkach, ma skoro slahlo, vonku dusno, kopec ludi v buse a tehotnu nepustia sadnut

januliatko1985
26. máj 2010

jeej, kati, vitajte v klube chlapcekov, ja som si to aj myslela. 😎

ivka, ani nehor, ze maju akciu v tescu, sak ja uz vsetko mam, tak ani radsej tam nepojdem, bo kupim nejaku somarinku 🤐

lienka228
26. máj 2010

ahoj kishinka, gratulujem, že sa vám konečne malé ukázalo... a naozaj už máme prevahu chlapcov 🙂 ešte sa potom pobijú o dievčence 😀
idem kuknut ten japitex... už máme od nich dupačky, sme kúpili v alltoyse...

kiwi82
26. máj 2010

ahojte dievcence, aj ja blahozelam Kishinka, tak konecne sa betar ukazal, to je super, konecne aj nieco modrucke mozes kupovat, nie len neutralne 😉
ja som bola dnes na poradni a aj na prietokoch. odporucila mi to hematologicka uz teraz pre ten fraxiparin co pichame. nastastie vsetko ok. a dokoca sme podla hlavicky o tyzden vacsi, ale stale nevieme kolko meriame a kolko vazime.

@januliatko1985 a koho budes mat porodnika?
my sa chystame ku pani dr, rosakovej, dufam, ze nas zoberie. januliatko a nie je to este skoro? ci od kedy chodia tehule k porodnikovi ani neviem.
ja nastupujem 4.6.2010 na materasku. a si predstavte, ze dnes som bola na poradni a som si myslela, ze uz sa chodi kazde dva tyzdne v takom tyzdni a moj dokot, ze o mesiac nech pridem na poradnu. tak nechapem. ale snad vie co robi.
to zasa pojdem na vytera, protilatky, poradnu a prietoky.
dnes som si kupila take poporodne nohavicky, take natahovacie, co sa daju aj oprat, kus 1 eruo. tak som zobrala aj L aj XL radsej.

kishinka
26. máj 2010

No ja pôjdem na poradňu ešte raz, pretože ku pôrodníkový sa chodí v 36tt, lebo od toho týždňa je za pôrod a priebeh tehotenstva podľa zákona zodpovedná nemocnica v ktorej budeš rodiť, alebo do ktorej patríš podľa regionu, pokiaľ nemáš vybaveného lekára, to mi dnes môj lekár povedal 🙂 preto sa na prietoky chodí do nemocnice aj ked ti to vie spraviť lekár v ambulancii, lebo sa to robí takým istým ultrazvukom 😉
Baby idem ľahnúť, lebo som hotovson dobrú nocku 🙂

januliatko1985
27. máj 2010

ahojte.
@kiwi82, moj porodnik bude Dr. Gineli v starej nemocke a nemyslim, ze je to skoro, ja som si ho bola len zajednat a este chodim k mojmu dr a tam sa chodi az od 36tt ak sa nemylim 😒

baby ja som sa dnes zase zobudila s migrenou, som myslela, ze ma slahne, ale uz je dobre, uz som sa pustila do postelneho pradala a pojdem o chvilku robit obedik, pecene kuriatko a zemiaky,mnam.......a vonku je zaaaase na prd, ta to je fakt na nervy 😠

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
27. máj 2010

cauko pozdravujem vas 🙂
januliatko ja som mala zase pre zmenu vcera migrenu,bolo to hrozne ani spanok mi nepomahal ani obklad na celo nic proste tak som uz musela zobrat tabletku ☹
ja som dnes popratala cely byt,vyprala a vyvesala pradlo.sa tiez chystam robit obed cestoviny s tuniakom a zeleninkou
inak vcera s manzelom sme kupili vanicku,termoobal na flasku,ortopedicke nohavicky 1 dve kusy este mi treba kupit 2,taku kacicku do vody na hranie 😉 je tu u nas detsky a dojcensky obchod v ktorom maju vypredaj na vsetko 50%zlava

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
27. máj 2010

ahojte....., kocky 🙂 tak bola som na prvy monitor a usg v nemocnici.... este jednu poradnu u mojej dr. a uz len nemocnica paradna 😀
ja mam nastastie navarene 🙂 vcera som varila kapustnicu a plnene sampiony 😀 mnamky.... aj som prala 😉 dnes oddych
tiez si myslim ze je to tak akurat na vybavenie porodnika, ja som mojej dr. hovodila asi okolo 20 tt, alebo este skor... nemam ju este zazmluvnenu, ale slovne sme dohodnute, uvidime ci to aj tak bude 😅

januliatko1985
27. máj 2010

cau ivka, aj mne robil vcera monitor a bolo super pocut jak malickemu bilo srdiecko, tak ryyychlo 😵 ivka a ktory dr ti robil monitor, ci len sestricka?
a na tom novorodenenckom som sa pytala, ze ci maju nejaky zoznam , ze co sik nim treba brat do pordnice, tak mi len vravele, ze nocne kosele a zupany davaju oni, tak nebudeme musiet spinit tie nase 😉

kishinka
27. máj 2010

Ahojte baby tak dnes je fakt nizky tlak, teraz som vstala 😅 som sa nevedela vyteperiť s postele,

Inak ma tak napadlo, že či si nezmeníme názov témy, ked už pomaly sme na konci tehotenstva a nie na začiatku 😝

ivkafu
27. máj 2010

ahoj janka, monitor dr.Taticova a bola tam aj sestricka a usg dr. Rozpravka 🙂 .... ja som bola dole v tej ordinacii nie hore na 4ke 😉 , ked maju toho vela, alebo nieco surne, tak to robia hore, ale nastastie som nemusela ist hore 😅

kukucnite do aubumu..... som pridala co som vcera kupila nasmu chrustikovy v tescu , len jeden ulovok, kedze uz vsetko na oblecenie mame, ale neodolala som 😉 , kocky, tam je 95 % veci v akcii 😖

rubinka
Autor odpoveď zmazal