Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahojte kinderka,
terasa, aj Ty si bola na cukor na furči? Bola som včera v poradni,aj krv mi zobrala sestrička s tým, že keď dobre výsledky, na cukor mám ísť do labáku na furčiansku polikliniku a výsledky zasa na ťahanovce.... no ja "cezpoľna" to mám tak sakra od ruky 😠 budem musieť ísť s mangelom
rubinka.... neviem ktoru kolekciu myslis 😕 , ale vsetko maju doplnene aj tie 3packy a este aj nove veci maju, sak toto co som ja kupila nemali, to je nove 😀
ja som bola včera v hypertescu a mala som pocit, že ti zľavy sú len na tovar, ktorý sa im zvýšil, pretože malé čísla vybrakované a ani výber nebol ktovie aký..... ani tú kolekciu s mackom či zajacom som tam nevidela ☹
a pritom by som už tak kupovala... zatiaľ musím pozerať neutrálne veci, pretože nevieme na 100% čo čakáme
cauko rubinka 🙂
som bola v obchode nieco dokupit na varenie,obed uz uvareny
ivkafu dik za ip,potom ty dam vediet
beatushka ano aj ja som bola na Furci na cukor.si mala dnes volat ohladom tych vysledkov s krvi to hned na druhy den su hotove potom hocikedy rano na 7.30hod treba ist na tu Furcu
volala som ohľadom výsledkov, mám kapánek zvýšené biele krvinky ale Dr. povedala že to v tehu zvykne byť, tak v pondelok pôjdem na cukor, ak mám pravdu povedať tak sa teším na to asi takto 😠 😒 ☹
ahojte tehulky 🙂 hrozna noc dnes... som 3x musela vstať cikať ☹ tak som sa moc nevyspala... no nevadí 🙂 zelený čajík ma postavil na nohy 😉 žehlím dnes malého vecičky, jaj, je to fuška, všetko také maličké... ale dám si teraz pauzu a idem urobiť cestovinový šalát, som dostala chuť 🙂
Ahojte dievky, tak ja som bola tiez vcera v Tescu a maju 25% zlavu na vsetok detsky tovar cherokee a FF. Ja som bola v starom, sice som nepozerala malicke veci, lebo ja mam po malom, ale mali tam plne regaly. 😉
no skoda heh, mne je este asi skoro kupovat xixixiix 😀
Kocky ...chodi niekto k Mudr Hoppanovi , bude niektora u neho rodit ? ak sa nejaka najde prosim napiste mi IP 😨
ahojte mamicky cakatelky......tak to pocasie sa nie a nie umudrit ☹ , ale dufajme ze vikend bude krajsi ako tento tyzden 😀 ...
dievcata aku znacku odsavacky na mliecko idete kupovat ak vobec idete?
Ahojte.
tak nam sa dnes rano stala uzasna prihoda mame dieru na rure vo wc-ku, smrad v celom byte,infarktovy stav mm a ja tiez. jak spustil rano nadavky som myslela, ze to wc rozbije, je to stary blok a rury v nom neboli asi este nikdy menene. tak clovek ani na wc nemoze ist ,tak ma odniesol ku svokrovcom, tak som tu sama, bo oni su v robotke. a som zvedava, kedy sused nabehne, ze ho zase vytapame, lebo pred dvoma tyzdnami, sa nam to stalo v kupelni, tam tiez daco preteka este aj hlava ma z toho rozbolela. tak som si zbalila obedik od vcera, bo svokra nema navarene. a vodar nam to pride opravit az poobede aj to som zvedava, ze ci to sa da dat dokopy.joooj, ale som nazlostena, toto nam akurat chybalo, az som sa rano rozrevala
😢
ivka, ja budem mat rucnu aventku
ahojte... zas mam za sebou nie moc dobrú noc ☹ už to lepšie asi nebude... u nás vyzerá, že bude pekne, už začalo svietiť aj slniečko 😉 tak snáď... dala som aj prať, tak dúfam, že nezačne pršať 😒
januliatko, ešteže si mala kam ísť... a nemusíš sedieť doma... neboj, opravia vam to a bude dobre. radšej teraz, ako keby si mala už bábo...
baby, ja idem dnes objednávať ručnú odsávačku aj fľašky značky Tommee tippee. viac sa mi páčia ako aventky a sú tiež antikolikové a tiež je to anglická značka a sú o trochu aj lacnejšie...
ahoj lutsine... tá sada je fakt krásna a je krajšia v skutočnosti ako na obrázku... postieľku ešte nemáme poskladanú, možno cez víkend alebo budúci týždeň, tak určite potom odfotím... nás tie žirafy dostali hneď, je to fakt zlatučké 🙂
lutsine, farba je skor kremova, aj ked na obrázku vyzerá tak skôr do žlta. ale mám tam fotku zavinovačky, to som fotila našu, viem, nie je to fotka 100%-ná, ale trochu vidieť možno tú farbu..
rubinka, ešte šťastie, že cez net zoženieš všetko 🙂 ale snáď nebudú potrebné tie náhradné diely 😉
Dobré ránko baby ja som teraz vstala, my sme boli včara s mm v meste na tých koncertoch čo boli a v interaktivnom divadle, strašne fajne bolo sme prišli domkov o 01,00 celkom dobre padlo sa takto kultúrne vyžiť, ešte nás čaká svadba v sobotu tak sa teším že ma manžel trošku vytancuje 😉
Janka inak ti nezávidím ten stav v byte, neboj bude dobré, aspoň že sa vám to nestalo ked už bude malíčký na svete, to by bolo horšie 😉
Idem rýchlo navariť obedík zatiaľ sa majte 🙂
dievcata dakujem za typy.... 😉
jani este ze mas kde ist 🙂 keby sa to stalo nam, tak by som musela vydrzat v tom smrade, alebo by som cestovala a vies, ze nie som len tu spoza rohu 😉

este aj plienky velke rucnikove 90/100 tam maju v akcii 🙂 2 ks za 3.30
rubinka smola 😖