icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
15. jún 2012

@basikes mám radu a veštenie od sanchez81, že sa mám upnúť na september, tak sa upínam na september a skôr si to nebudem pripúšťať

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 nooo, moja postava aj napriek nizkej vahe nie je teda bohvieco. Ako, v 18tke mozno, ale to bejvavalo 😀 😀 Okrem toho moja mamina v tehu pribrala 30kil, takze s panom bohom aj s batohom ak ju budem v tomto nasledovat 😀 😀 No a co, to neriesim, budeme sa potom zivotikom gulat, hlavne ze sa budeme gulat uz s nasimi babatkami 😀

ataner81
15. jún 2012

@sanchez tých dôvodov mám strašne veľa-nedokončený byt, veľa roboty, kúpená dovolenka, tvoje veštenie na september, moje septembrové vyšetrenia.............

slavkaadusko
15. jún 2012

@ataner81 ja by som asi zvladla len to nakupovanie,ale potom by som si urcite musela ist zdriemnut aspon na chvilku,a neboj sa dlho nebudes posledna v zozname,urcite sa tu este niekto prida 🙂 🙂

horseshoe
15. jún 2012

@brumka No ja stravujem velmo podobne mojka, akurat jem aj sladke, ale kvalitne - t.j. zbastim aj celu coko,ale vyberam si taku drahsiu. A celkom dost sportujem - ale to mna bavi, takze to ani nerobim pre postavu, ale pre radost. A potvrdzujem, ze to funguje. Uvidime, ako budem vyzerat po porode 😀 Ale tak snad to potom dako zhodim 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@ataner81 jeeeeeeeeeemine tak to fakt nemôžeš, teraz sa to naozaj nehodíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
15. jún 2012

@brumka ja by som potrebovala niekoho s bičíkom aby ma v istú hodinu švihol tým bičom a donútil ma jesť. Ja jem 1krát denne a aj to nie v kľude. Nedokážem sa donútiť jesť viackrát denne a viem, že bez pravidelnej stravy neschudnem

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe tak moja mamka pribrala ukážkových 12 kíl a odchádzala z pôrodnice s -14kíl ale aj otehotnela za 3dni, takže ja po nej nebudem 😀

ataner81
15. jún 2012

@sanchez žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to sa fakt nehodííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 nooo, tak to je mozne, ze ked budes tehu, tak este schudnes, lebo babenko ta donuti napapat sa castejsie ako raz za den 😀 😀 😀 ono bude tvoj bicik 😀 😀 😀

ataner81
15. jún 2012

@slavkaadusko neviem prečo ale absolútne ma to do postele neťahá obzvlášť ak som tam sama 😉

brumka
15. jún 2012

@horseshoe tak ja som vynimka, ja som jedla 3x denen od hladu velke velikancke porcie preto som schudla az teraz

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 nikdy nevies 😉 😉 😉

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe už som mala dokonca nastavený budík aby ma upozorňoval ale vydržala som len mesiac. Prúser je v tom, že robím na smeny, takže mám celý cyklus rozhádzaný. Bábetko bude moja záchrana 😉

sanchez81
15. jún 2012

@ataner81
@horseshoe veru tak, ale ja ani nie som nejak extrémne hladná, ako som stále smädná. Doteraz som sa musela do pitia nútiť, lebo som sa vždy napila až vtedy, keď som bola smädná ako ťava, tak možno to bude u teba fungovať s jedením 🙂

ataner81
15. jún 2012

@sanchez81 ja s pitím nemám absolútne žiaden problém. Pijem ako ťava, až sa rodina zľakla, že mám cukrovku ale našťastie nemám. Len to cikanie potom 😀

horseshoe
15. jún 2012

@brumka musis castejsie a mensie krmne davky 😀 😀 😀 😉

brumka
15. jún 2012

@horseshoe to viem ale vtedy sa nedalo, dalo sajest len ked drobec spal

drobca07
15. jún 2012

@ataner81 ...no vidíš aké to je....ja som zase nevedela strašne dlho pribrať a to jem aj 7x za deň :d :D :D ....keď ma niekto vidí jesť tak nechápe :d :D :D.....od 7.triedy ZŠ až do minulého roku som vážila stále 46 kg!!! teraz konečne 49 🙂 🙂 🙂 ... 😉 🙂 ...ale chutí mi stále rovnako 🙂

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 no veru, to sa necudujem, robit na smeny je zabijacke. 😵 babenko to poriesi, uvidis 😉

horseshoe
15. jún 2012

@brumka poznam, poznam z rozpravania mojej drahej sestricky, ktora mam 2 male deti 😀 😀 😀 a vlastne sama som to pri nej zazila, ked som jej pomahala - vola sa to jedenie za pochodu 😀

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe ja to jedenie za pochodu poznám ź práce. Tiež lietam za deckami a najesť sa si odbehávam. Keď o 10tej začnem, o 2hej skončím 😀 A babenko bude až v septembri(snažím sa si to vsugerovať)

ataner81
15. jún 2012

To sú tu samé chudučké žienky?Žiadna bacuľa sa tu nenájde

brumka
15. jún 2012

@ataner81 ja som baculka, vzdy som bola a myslym ze aj budem a som zahradny trpaslik
😵

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 ty robis v skolke? to si potom viem predstavit 😀 😀 😀 a jasne, september to isti - budeme oddychnute po dovo, nabite slnieckom, plne vitaminkov z letneho ovocia a zeleninky 😀 😉 No moze byt lepsi zaklad pre babenko? 😀

ataner81
15. jún 2012

@brumka veď si povedala, že si schudla

basikes
15. jún 2012

@sanchez81 ja som chcela rodit jun, jul, august aa ktovie kedy to bude 😀

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe presne ako hovoríš. September je úplne ideálny 😀 . Nerobím v škôlke ale v krízovom stredisku pre týrané, zneužívané a zanedbávané deti od 0-18rokov

brumka
15. jún 2012

@ataner81 schudla ale to neznamena ze som stihla, ja som v tehu pribrala 22kg a bola som baculka

ataner81
15. jún 2012

@basikes a ja si na pôrod vyberám všetky mesiace okrem týchto troch a ak môžem, tak nechcem ani máj -to je už horúco