Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 nooo, moja postava aj napriek nizkej vahe nie je teda bohvieco. Ako, v 18tke mozno, ale to bejvavalo 😀 😀 Okrem toho moja mamina v tehu pribrala 30kil, takze s panom bohom aj s batohom ak ju budem v tomto nasledovat 😀 😀 No a co, to neriesim, budeme sa potom zivotikom gulat, hlavne ze sa budeme gulat uz s nasimi babatkami 😀
@ataner81 ja by som asi zvladla len to nakupovanie,ale potom by som si urcite musela ist zdriemnut aspon na chvilku,a neboj sa dlho nebudes posledna v zozname,urcite sa tu este niekto prida 🙂 🙂
@brumka No ja stravujem velmo podobne mojka, akurat jem aj sladke, ale kvalitne - t.j. zbastim aj celu coko,ale vyberam si taku drahsiu. A celkom dost sportujem - ale to mna bavi, takze to ani nerobim pre postavu, ale pre radost. A potvrdzujem, ze to funguje. Uvidime, ako budem vyzerat po porode 😀 Ale tak snad to potom dako zhodim 🙂
@slavkaadusko neviem prečo ale absolútne ma to do postele neťahá obzvlášť ak som tam sama 😉
@ataner81 ...no vidíš aké to je....ja som zase nevedela strašne dlho pribrať a to jem aj 7x za deň :d :D :D ....keď ma niekto vidí jesť tak nechápe :d :D :D.....od 7.triedy ZŠ až do minulého roku som vážila stále 46 kg!!! teraz konečne 49 🙂 🙂 🙂 ... 😉 🙂 ...ale chutí mi stále rovnako 🙂
To sú tu samé chudučké žienky?Žiadna bacuľa sa tu nenájde

@basikes mám radu a veštenie od sanchez81, že sa mám upnúť na september, tak sa upínam na september a skôr si to nebudem pripúšťať