icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@drobca07 ak chceš, venujem ti nejakých-koľko chceš-10? kilečiek 😀

sanchez81
15. jún 2012

jaaaaaaaaj babulky, dobre mi tu je s vami, ale musím ísť do práce, uvidíme, resp. popíšeme zase večer. Papa 😉

ataner81
15. jún 2012

@brumka aha, myslela som, že si bola a teraz si schudla. A s tým záhradným trpaslíkom sa k tebe pridávam. Navyše polovička je dosť vysoká(aj keď pre nás je vysokí asi každí 😀 )

brumka
15. jún 2012

@ataner81 prekonas ma? 159cm, cakam mensie cislo 🙂 🙂 🙂

ataner81
15. jún 2012

@drobca07 mám väčšiu ponuku ako sanchez81, dám aj 20 😀

slavkaadusko
15. jún 2012

@drobca07 ja som na tom presne ako ty,tiez som stale vazila 46 kg az som koli tomu musela ist do nemocnice lebo si moja doktorka myslela ze som anorexicka a tam som este viac schudla,teraz som konecne pribrala na 50 kg ale bola by som rada keby sa ta vaha este trosku zdvihla,tiez nik tomu nechape,ze cely den len jem a nic nepriberem

ataner81
15. jún 2012

@brumka no dobre dobre, mám o 3cm viac 😀

basikes
15. jún 2012

@ataner81 ale tebe sa to naozaj vazne teraz nehodi, vies o tom??? 😀 😀 😀

brumka
15. jún 2012

@ataner81 sakra, ja som vedela ze nik nizsi odo mna uz neexistuje len male dieta aj tie dobiehaju

ataner81
15. jún 2012

Baby aj pre @slavkaadusko by mi nejaké kilá ostali

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 Fuuha, tak to mas moj obdiv 😉 Ach, ten zivot je fakt zvlastny, ty robis s takymito nechcenymi a tyranymi detickami a ty sama, co by si dietatko priam vynasala kazdy den na piedestal nemozes otehotniet 🤐 Ale preco to tak je a vobec cele tajomstvo zivota nam bude odhalene az po smrti. Vzdy si tak spomeniem na pesnicku od Risa Mullera - Otcenas.... 😔

ataner81
15. jún 2012

@basikes všakže nie. Je totálne nevhodný čas. Len pekne pokračujte babulky moje a mne sa tá nálada, tak dvihne, že otvorím flašu vínečka na oslavu mrchy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slavkaadusko
15. jún 2012

@sanchez81 teraz uz chpem preco sa ti do zej postele nechce,ja sa tam tiez sama nudim ale co uz,ked manzel je v praci,a aj mne potom mozes poslat trosku kileciek na viac 😉

brumka
15. jún 2012

@ataner81 ja sa dam asi do knohy ohrozenych druhov 😵

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe veď toto. Život nie je fér. A my tam máme krásne biele detičky, blonďaté, modrooké.Teraz je tam 2,5ročný chlapček-moja láska veliká.Ten je celý ocmúľaný od môjho pusinkovania chudák maličký 😀 . Ale okrem toho, že je to ťažká a smutná robota, je to aj sranda ak máš v pravej ruke maličké urevané dieťa, ktoré ťa práve ocikalo, v ľavej pokakanú plienku, nohami od seba oddeľuješ mlátiacich sa 6ročných súrodencov, jedným okom dohliadaš na úlohy 10ročnej kočky, riešiš s 13ročným tajne vyfajčenú cigaretu a na poschodí ťa čaká 15ročné dievča, ktorému musíš vysvetliť ako sa používajú vložky a v duchu sa modlíš aby ti 17ročný chalan dnes prišiel domov a aty si nemusela behať po polícii. Hotový spadnutý cirkus 😀 😀

slavkaadusko
15. jún 2012

@sanchez81 joj prepac som sa pomylila to malo ist ataner81

slavkaadusko
15. jún 2012

@ataner81 teraz uz chpem preco sa ti do zej postele nechce,ja sa tam tiez sama nudim ale co uz,ked manzel je v praci,a aj mne potom mozes poslat trosku kileciek na viac

ataner81
15. jún 2012

@slavkaadusko koľko len budeš chcieť moja 😀
@brumka ešte nikdy som nestretla človeka okrem mojej mamky, ktorý by bol menší ako ja-teda okrem detí. Ale mamka vravela, že babka mala 155cm

drobca07
15. jún 2012

@ataner81 :D no pekne teda, ale spolu s 30 kg navyše by to už asi k mojej výške nešlo :d :D :D ....ale tak dákych 10 kg by som zobrala 🙂 mne sa strašne páči ked je žena baculka...ked má "rici aj cici" 🙂 🙂 🙂 ...a najviac sa mi páči ako si ma priateľ tiež vykrmuje aby som sa zaoblila trošku :D

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 No mas riadnu skolu pri tych detoch 😉 Svoje deticky potom zvladnes lavou zadnou. Budes zvladat starosti od miminka az po pubertakov 😀 Ty si vlastne uplne vyskolena mamina bez mimina 😉 Ale aj to bude, neboj 😉 😉 😉

drobca07
15. jún 2012

@slavkaadusko a koľko meriaš ked si mala tiež takú váhu? ...ja mám iba 161 cm.... ale tak " zlého stačí málo" :D :D :D

drobca07
15. jún 2012

@ataner81 nie ste sami nizučké v rodine :D moja maminka má 155 cm, sestra 160 a ja 161 :D :D :D že "jaká som vysoká, čooo? " :D :D :D

slavkaadusko
15. jún 2012

@ataner81 zatial 10kg,aj to by pomohlo a potom mozno aj viac
@drobca07 ja mam 168cm a na moju vysku je to dost malo kil

horseshoe
15. jún 2012

@drobca07 inak aj mne sa to paci - teda ked ma zena rici aj cici 😀 😀 😀 bohuzial, mne ak, tak mi rastie iba to rici 😠 😠 😠 😀 😀 😀 v zahranici som sa spoznala so skupinkou brazilcaniek, a teda to bolo fakt ze velke rici a ziadne cici, postavicky krv a mlieko 😀 😀 😀 a ten temperament 😵 😵 😵 ze waw 😵 😵 😵 chlapi na nich isli oci nechat a ked sa roztancovali, tak snad ani ja som neostala sucha 😀 😀 😀 V Brazilii je zena bez bokov a rici nula 😀 😀

ataner81
15. jún 2012

@drobca07 keby sa dalo, hneď ti ich pošlem. Babka mala 155, mamka 160 a ja 162. Som sa vytiahla čo. ja poznám, že čo je malé to je milé a milého je málo 😀
@horseshoe to bolo pred rokom taká situácia. Teraz máme deti od 2 do 12rokov

ataner81
15. jún 2012

@slavkaadusko ak by som tebe poslala 10kíl, @drobca07 10kíl tak by sme všetky boli krásne

ataner81
15. jún 2012

@horseshoe sťahujem sa do Brazílie 😀

brumka
15. jún 2012

ja mam 5-6 kg k dispozicii 🙂 kto berie?

drobca07
15. jún 2012

@slavkaadusko no to je fakt málo, musíš teda veľa papať 🙂 ....ja som pribrala ked som zmenila zamestnanie 🙂 ....ale predtým som aktívne tancovala spoločenské tance, tak možno aj preto sa mi váha držala rovnako...teraz už len sem-tam športujem 🙂 ....skúšala si aj nejaké lieky? ....ale ono to možno príde aj s vekom, aj mne to každý tvrdí....koľko máš rokov ak to nie je tajomstvo?

ataner81
15. jún 2012

@brumka až po mne, postav sa do radu 😀 😀 😀

brumka
15. jún 2012

@ataner81 kolko vazis?