Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka vidím tam "ducha" aj tam kde má byť 🙂 ...ale ešte jeden testík treba pre istotu aby sme vedeli 🙂 ...a bruško bolelo dolu aj včera mňa (netuším z čoho) ale prestala som na to aj myslieť a prešlo to aj samé....skús sa aj ty odreagovať nejako a nemyslieť, možno to pomôže 🙂 ...to sú všetko aj "nervy"....tak sa šup načančať pekne a dať si nejakú fajnú zmrzlinku na prechádzke 🙂
@ataner81 prepac, nechcela som ta strasit. mam zlu skusenost - pred 2 a pol rokmi som bola na konizaciu krcka maternice, tak preto.odvtedy hucim aj do mojich neteriek, nech to pre istotu nezanedbavaju 🙂 to znamena, ze sa pridavam asi k vam a budem skusat v septembri 😀 to by sme rodili predbezne v juni, ako fajn - budeme sa prechadzat s kocikom v teplucku po vonku 😀
@brumka správne 🙂 ja to tak spravím tiež 🙂 ...ale vieš, že vínko by si nemala a hlavne červené teraz!!! vyvoláva ms-ku, aspoň mne hned, nemôžem vypiť ani deci hned na druhý deň sa mi spustí ms aj keby som ju mala pred týždnom....takže už roky červené nepijem vôbec....ale pivko môžem 🙂 🙂 fajné rezané orosené 😅 😉 😎
@veonka a @sabaka mne gyndoška vravela, že vyšetrenie na rakovinu krčka maternice sa robí raz za dva roky ak je negatívne.....normálne mám nervy na tých lekárov 😠 😠 😠 😠 berú za mňa prachy a vyšetrenia žiadne. K novej gyndoške som sa prehlásila v júni takže na vyšetrenie môžem ísť až v auguste ale to mám dovolenku, takže tam zájdem v septembri a budem pýtať všetky vyšetrenia aké sa len dajú urobiť 😠 .
@sabaka vítaj medzi septembrovkami. Leto je pred nami a treba si ho užiť, takže na plno sa snažilkovaniu budeme venovať až po lete. A rodiť v júni je super. Už je teplo a bábo nemusíš tak obliekať 😉
Dobre ranko fajne som si pospala a taha ma to dalej aspon vtedy nemyslim.Nech uz je piatok ale bojim sa ze ani vtedy nic neuvidi ja by som pockala aj dlhsie nechcem stale chodit na sono ved aj to moze mimcu uskodit.Kurnik neviem co robit zase len cakat bars aka nasa obcianka nevie ani ze je tehotna fetuje pije fajci beha kade tade a jej sa narodi zdrave babo a my co by sme mu dali aj posledne musime mat pomaly od zaciatkudo konca dake trampoty.Nechcem byt rasistka alebo co ale pride mi to hrozne nespravodlive chore.
@veonka pozastavila by som sa pri tej cytologii. lebo naposledy som mala PAP II a to oznacili ze ok. ale je aj 1, tak potom 2 nemoze byt az tak ok, nie? 😕
ti doktori to beru uplne na lahku vahu. mna vzdy posle prec, ci mam vytok, ci zacervenanu sliznicu, on tam NIC NEVIDI.... tak hlavne ze ja vidim a ma to pali. ach jaj. 😖 a ani nepomoze zmenit gynekologa, uz som menila niekolkokrat, ci statny, ci sukromny, je to jedna banda. Cest vynimkam.
Babulky, normalne nestiham citat kolko komentov tu za jeden den pribudlo 😀
@simonkato neboj nic a zbytocne sa dopredu nestresuj. doktori dokazu takto vystrasit a ani si to neuvedomuju, ako tym skodia. No nemohol ti to nejako citlivejsie povedat? Ved fakt este mozes byt uplne na zaciatku tehu a nemusi byt vobec nic vidno. Moja, hlavne sa nad tym netrap. Do konca tehu je este kooooopa casu a keby si sa mala trapit pri kazdej takejto doktorskej "Jobovej zvesti", tak by ta to psychicky polozilo. Ja viem, ze vam uz jeden anjelik odisiel do nebicka, ale to neznamena, ze to bude aj teraz tak. Tak hlavku hore a ver tomu, ze je vsetko ok. 😉 😉 😉
@horseshoe normalne sa mi tlacia slzy do oci dakujem za krasne povzbudive slova.Je to pre mna hrozne tazke strasne chcem mysliet pozitivne a najradsej by som ani v piatok na ziadne sono nesla lebo aj to mi pride skoro radsej mu navrhnem nech mi berie krv ake tam bude hcg a ked bude normalne klesat malo by byt vsetko v poriadku.Lebo som sa niekde docitala ze pri mimomaternicovych to stupa o dost pomalsie.No uvidime zajtra idem do prace snad pridem na ine myslienky len dufam ze sa tam neuvarim mame tam hrozne teplo aj bez toho ze vonku byva teplo robim v kebabe.
@simonkato Za malicko moja. Viem, ze je to pre teba teraz velmi tazke, ale najlepsie urobis, ak sa budes snazit prist na ine myslienky. Urcite aj ta praca ta privedie na ine myslienky, i ked to hrozne teplo ti nezavidim 😖 Ja som dnes isla len chvilku po vonku a mala som pocit, ze na mna fuka fen z kazej strany. 😵 A po praci alebo ked budes mat volno si zajdi s drahym do kina alebo si pustite nejaky pekny filmik, ale sa chodte prejst, dajte si nejaku zmrzku alebo ladovy napoj, pocitaj si dobry casopis alebo knihu, hlavne sa nezatvaraj doma a nerozmyslaj nad tym stale dookola.
Zivot sa zda byt velmi nespravodlivy a kruty a my casto nechapeme preco sa nam taketo veci deju. To je to tajomstvo zivota a vsetko sa dozvieme, ked umrieme. Vtedy pochopime, ze vsetko nase trapenie malo zmysel.
Ak sa necitis ist k tomu doktorovi v piatok, tak jednoducho nechod a este pockaj tyzden. Bude to dobre uvidis 😉 😉 😉
113 stran predomnou 😝
Ahojte 🙂 už nemam šancu prečitať všetko .. ale pripajam sa v podstate "snažime" sa od aprila ..
Ale mam otazočku nájdu sa tu aj take čo sa snažia - nesnažia (nechavaju to skutočne na nahodu) ? 🙂 alebo ste tu iba niekolko mesačne/ročne snažilky/čakatelky na malý batôžtek šťastia ?
@horseshoe Na figu je ze priatel je na nocnych cely tyzden.Ale nakoniec som zajtra doma slak ma trafi aj s robotou zase ze neni treba ze sa pomylila veduca a ze aby som dosla cez vikend no nech snivaju .Na prd je ze je to praca len na dohodu a nemozem najst nic schopne a peniazky veru potrebujeme .Krasnu prechadzku po parku zmrzka kofolka sme mali vcera a to sme sa skoro uvarili .Drahemu sa moc nechce v takomto teple motat po vonku.
@rohlicka Ahoj a vitaj medzi nami 😉 😉 😉 Hmmm a k tvojej otazocke, ja som zacala prve 2 mesiace tak, ze som to nechavala na nahodu, ale jaksi nahoda nefungovala a celkom ma to prekvapilo, lebo ja som sla do snazilkovania s tym, ze to proste vyjde prvy mesiac 😀 😀 😀 Tak som sa rychlo zobudila z toho sna 😵 😵 😵 I ked ja metodu nahodneho snazenia velmi uznavam, lebo sa psychika nedostane do bludneho kruhu neuspechov 😉 😉 😉 Ja si nase nedarenie este dako nepripustam moc k srdcu, najhorsie je to ked dostanem mrchu, ale potom sa otrasiem, vyspim sa z toho a pohoda. Dufam mi to vydrzi 😀 😀 😀 😉 😉 😉
@simonkato No vidis, knihy su super, aj mna velmi bavi citat 😉 😉 😉 a kup si nejaku dobre hrubu, nech ta to zabavi na dlho 😀 😀 😀 😉
A jasne, mysliet pozitivne treba a treba si vychutnat kazdy jeden dnik. Dnes sme tu a zajtra mozno nie 😉 - to sice neznie moc pozitivne, ale mna ta veta vzdy vie nakopnut, aby som sa vzchopila a ZILA 😀
@horseshoe Dakujem .. 🙂 ja uz som tu zabludila skor s otazkou .. ale teraz ma zaujimalo ci je tu neikto s podobnou situaciou ako ja 😝 (hladala som na to temu - no nenesla a nechcela som som zakladat new) .. podobne je to aj u mna ze ked pride mrcha tak je to take mensie sklamanie .. ale v podstate si stale poviem ze je este cas ... 😕 aj keeeed mozno ten optimuzmus ma drzi len preto ze v podstate je to len kratucka doba .. a nezakladam si na tom ze CHCEM CHEM CHCEM hneeed 🙂
@rohlicka hehe, tak tu je myslim viac takych snaziliek, co su dychtive po babenku 🙂 🙂 🙂 a dokonca mam pochybnosti, ze kebyze zalozis taku temu, ze ci ti tam ktosi tukne 😀 😀 😀 lebo v podstate by sa asi nebolo o com bavit. 😀 aaale mozno sa mylim 🙂 to vies my tu furt ratame DC, robime ovu testy, tehu testy, meriame BT, nariekame, ked dostaneme mrchu - o tom sa da tocit snad donekonecna 😀 😀 😀
Ale je super, ze to tak beries, asi by sme si viacere z teba mali brat priklad 😉 😉 😉 Respect 😀

@ataner81 Dobre si urobila že si ju vymenila. Hmatové vyšetrenie je veľmi málo a pohľadom sa tiež rozbor urobiť nedá. A teraz máš dobrého dokyho či dokynu? Urobil ti stery? Musíš sa domáhať toho na čo máš nárok a nehanbi sa, veď chceš len - byť zdravá a mať zdravé babatko...