icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
20. jún 2012

Ano vyčiarkla 😉

@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran

sabaka
20. jún 2012

@sanchez81 a stihas sa este venovat nasej tabulke? sme ti za to veeeeelmi vdacne 😀
a basikes rychlo vyciarkni, nech sa my ostatne pekne poposuvame smerom nahor

sanchez81
20. jún 2012

@basikes no dnes som 7+1 a dokina mi vyrátala krásny dátum pôrodu 13.2.2013 😀
No so záchodovu misou sa nerozprávam, ale občas mi žalúdok zaťuká na brucho, aby som vedela, že ho mám. Čiže len také pocity ako žalúdok na vode. Inak zatiaľ v poho 🙂

sanchez81
20. jún 2012

@sabaka Ja stíham všetko 😉 A už len na to čakám, že vás budem postupne vyčiarkovať, hádam si nemyslíte, že to tu budem písať do aleluja 😀 😀 😀

brumka
20. jún 2012

juj babky nejde mi foto pridat

brumka
20. jún 2012

hore je z pondelka a spodny z dneska, som asi daka divna, ciarka by mala byt na pravo nie na lavo

simonkato
20. jún 2012

@basikes ahoj dakujem za pekne slova.Dneska som si nakupila zasobu testou a budem kazdy den testikov a budem vidiet ako ciarka silnie dneska je o dost silnejsia oproti pondelku a to nieje ani z raneho mocu.Dneska som sa rozhodla ze k nemu v piatok nepojdem idem na cely vikend do prace a zbehnem tam az v pondelok alebo utorok a keby mi bolo dako spatne viem kde je nemocka sak nic strasne sa nemoze stat.Dost som nad tym rozmyslala a podla mna je mimco este malilinke a dakde sa zakutralo 😉 podla mojich vypoctou som mala dost posunutu ovulku.Doktor to myslel dobre nechcel ma plasit ale je to jeho praca ma varovat.Len som to velmi tazko zobrala psychyka po malickej je hrozne narusena.Mam asi tak isto silny testik ako ty mozno o trosku viac.

basikes
20. jún 2012

@sanchez81 jeej, tak mozno bude aj "valentinko" a kedy si bola u dr prvy krat? ked som teraz len nejak 4tt+2 najviac, tak kedy ist, aby uz bolo vidiet, ci je vsetko ako ma byt?

basikes
20. jún 2012

@simonkato tak ked mas silnejsi testik ako ja tak je dobre urcite, to si mala 10kovy? ja idem dnes este kupit do dmky ten pepino 10, aby som to s tym porovnala, lebo tie prve som robila 10ky a pekne bol ten druhy silnejsi a potom 2dni po sebe 20kovy a boli take iste ako tie prve ale tiez po 2dnoch silnejsia, len oproti tym prvym nie ovela, kedze boli citlivejsie, aspon ja sa tym ukludnujem,ale pre istotu este musim urobit pre svoj klud zajtra dalsi. ved aj ja som mala ovela posunutu ovu, cize keby som isla teraz k dr a on by pozrel na datum poslednej ms, asi by tiez panikaril, pritom mi vlastne po posunuti dnes len 1,2dni meska ms. a tebe asi tiez tak nejako nie? cize to bolo urcite len skoro 😉

simonkato
20. jún 2012

@basikes no ja som mala poslednu mrchu 9.5. a mavala som cyklus taky 33 dnovy takze mne to meska teoreticky 10 dni co asi uz je dost a myslim ze ovulku som mala okolo 30.5. takze sa aj bojim ze nic nevidel.Je to take no neviem za cakanie nic nedam a ine mi asi nezostava.Ja si pockam na ten moj pokladik len aby bolo vsetko v poriadku.Neviem kolkatkovy mam z lekarne doktor max musim na to cumnut kolkatkovy je

drobca07
20. jún 2012

@brumka skús si kúpiť test nejakej inej značky, tento je fakt nejaký divný 😒 ...a z iného dúfam pošleš krásne // čiarky 🙂

basikes
20. jún 2012

@simonkato a podla coho sudis, ze si mala vtedy ovu? si mozno mala aj neskor, nie? ja som mala poslednu ms 12.5, ale ovu az 5.6 podla merania bt, cize ja som naozaj malilinko tehu

drobca07
20. jún 2012

@basikes gratulujéééém 🙂 musí to byť nádherný pocit 🙂 🙂 🙂

basikes
20. jún 2012

@drobca07 ten test je fakt ze uplne divny podla mna @brumka bez do lekarne a pytaj taky co ukaze // 😉 alebo nemas niekde blizko dmku?

basikes
20. jún 2012

@drobca07 dakujeem 🙂 neviem, ja nemam take pocity ako som si myslela, ze budem mat 😲 asi preto, ze sa zatial necitim inak, alebo to asi pride neskor neviem

brumka
20. jún 2012

@drobca07
@basikes poobede pojdem do lekarne ked troska prestane slnko piect, to musim ten test aj rozobrat aby bolo daco vidno. Dmku mam velmi dalko ale lekaren kusok

simonkato
20. jún 2012

Vrchny je pondelkovi spodny dnesny je to fotene len telefonom preto je kvalita taka aka je ale rozdiel je snad viditelny 😉

brumka
20. jún 2012

@simonkato tu nieje o com, gratulujem zo srdca 🙂

simonkato
20. jún 2012

@basikes vtedy sme mali s priatelom naposledy sexik pak mal cely tyzden nocnu a ja zase ranne12ky tak asi jedine len vtedy

simonkato
20. jún 2012

@brumka dakujem len keby ma neplasil doktor tym mimomaternicovim tehu bola by som ovela pokojnejsia

drobca07
20. jún 2012

@basikes určite áno 🙂 ...to možno ty z toho nemáš teraz také pocity, lebo ja sa tu vytešujem aj za teba 🙂

basikes
20. jún 2012

@simonkato noo super, je to tam urcite, a si myslim, ze fakt si musela mat ovu az minuly tyzden ako ja, lebo naozaj ich mas intenzitou podobne tym mojim, skus este o 2dni, aj ja tak urobim, alebo uz zajtra a uvidis, obidve budeme mat pekne silne, najsilnejsie 😉
@brumka alebo nemate tesco? aj tam mavaju tie pepino lacne, ale spolahlive myslim 😉

brumka
20. jún 2012

@simonkato vies co som ti napisala o tom plaseni, presla som si tym tak skus mysliet pozitivne 😵

brumka
20. jún 2012

@basikes tesco mame este dalej ako dmku. skocim do lekarne. aka ironia mate tessty dr maksa ten som si robila cez vikend a jeden neukazal ani kontrolku a druhy sa rozpadol, ja mam ake super stastie

basikes
20. jún 2012

@drobca07 ja sa tesim, to hej, ale skor takym sposobom, ze : waau, to faakt?? neveriim 😀 a uverim asi az ked uvidim, aspon u dr a potom si pockam par mesiacov kym na zivo 🙂

simonkato
20. jún 2012

@basikes ale zase je pravda ze spermie ak maju dobre prostredie tak prezivaju aj 5dni tak kto vie ale urcite bude vsetko v poriadku nas anjelik by nedopustil aby bolo nieco zle 🙂 Od kial si ze by sme chodili spolu kocikovat ked by si bola z bliska xi

rohlicka
20. jún 2012

@veonka ja mam 23 rokov - a mozno aj preto som taka pokojna (ked rozdycham bolestivu mrchu 🙄 ) ze mam este len necely rok pracu a bodla by mi aspon 2 rocna prax 😝 v mojom pripade si asi hladam pri kazdom mesacnom "neuspechu" nejaku utechu ze preco sa nemam trapit 😎

ataner81
20. jún 2012

Ahojte babulky moje krásne. tak už som zase tu medyi vami. Normálne ste mi všetky chýbali 😀 .
@basikes ešte raz ti moja gratulujem a ďakujem za krásne foto // , dvihlo mi to náladu 😉 a tiež za tehu bacilky, ktoré si nám všetkým určite poslala 😀 😀 😀
@veonka piatok je ideálny deň na testovanie, takže šup šup do lekárne po testíky a ja zatiaľ silno držím palce všade kde sa dá 😉
@simonkato ahoj moja. Myslím na teba a posielam ti veľa veľa poyitívnej energie. Neboj nič, piatky sú šťastné dni a tento bude šťastný aj pre teba. Už som ti písala, že bábenko je veľmi maličké, takže ho ešte nebolo vidno. Veď môžeš byť v nejakom 3-4týždni. Alebo je to nejaká hanblivka, čo sa nechce ukázať 😉 😀 , či šibalka, čo sa schováva 😉 😀
@rohlicka ahoj, vítaj medzi nami v tejto úžasnej skupinke. ja som bola do teraz aktívna snažilka ale dostala som "príkaz" 😀 a radu zároveň od našich úspešných tehuliek( napr. @sanchez81 atď), že teraz pre mňa rozhodne "nie je" vhodná doba na otehotnenie (je leto, nech sa reku vybláznim 😎 ) a môj čas príde v septembri, tak som sa na to nejako nastavila a leto ponechávam náhode ako ty 🙂 🙂 🙂 🙂

rohlicka
20. jún 2012

@ataner81 Dakujem .. tak hor sa do uzivania si leta .. a v septembri uz budem aj ja mozno tuzobne blaznit po mimi 😵 pokial leto neustedri samovolne plodné obdobie 😀 - ja sa zatial len predpripravujem .. kyselina listova + vitamin B

basikes
20. jún 2012

@simonkato ja som momentalne v KE, ale nie som z tadeto a este je vo hviezdach kde budeme ked sa mimi narodi, my sme taki kocovnici 😀
@ataner81 dakujem a ano, fotka bolo pre stastie aj tebe aby si take cosi nasla aj ty v tom tvojom vysnivanom septembri, lebo teraz na to urcite "nie je" vhodna doba 😀 😀 😀 u mna tiez mal byt spetember vhodna doba a hla 😀