Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
juj babky nejde mi foto pridat
@basikes ahoj dakujem za pekne slova.Dneska som si nakupila zasobu testou a budem kazdy den testikov a budem vidiet ako ciarka silnie dneska je o dost silnejsia oproti pondelku a to nieje ani z raneho mocu.Dneska som sa rozhodla ze k nemu v piatok nepojdem idem na cely vikend do prace a zbehnem tam az v pondelok alebo utorok a keby mi bolo dako spatne viem kde je nemocka sak nic strasne sa nemoze stat.Dost som nad tym rozmyslala a podla mna je mimco este malilinke a dakde sa zakutralo 😉 podla mojich vypoctou som mala dost posunutu ovulku.Doktor to myslel dobre nechcel ma plasit ale je to jeho praca ma varovat.Len som to velmi tazko zobrala psychyka po malickej je hrozne narusena.Mam asi tak isto silny testik ako ty mozno o trosku viac.
@simonkato tak ked mas silnejsi testik ako ja tak je dobre urcite, to si mala 10kovy? ja idem dnes este kupit do dmky ten pepino 10, aby som to s tym porovnala, lebo tie prve som robila 10ky a pekne bol ten druhy silnejsi a potom 2dni po sebe 20kovy a boli take iste ako tie prve ale tiez po 2dnoch silnejsia, len oproti tym prvym nie ovela, kedze boli citlivejsie, aspon ja sa tym ukludnujem,ale pre istotu este musim urobit pre svoj klud zajtra dalsi. ved aj ja som mala ovela posunutu ovu, cize keby som isla teraz k dr a on by pozrel na datum poslednej ms, asi by tiez panikaril, pritom mi vlastne po posunuti dnes len 1,2dni meska ms. a tebe asi tiez tak nejako nie? cize to bolo urcite len skoro 😉
@basikes no ja som mala poslednu mrchu 9.5. a mavala som cyklus taky 33 dnovy takze mne to meska teoreticky 10 dni co asi uz je dost a myslim ze ovulku som mala okolo 30.5. takze sa aj bojim ze nic nevidel.Je to take no neviem za cakanie nic nedam a ine mi asi nezostava.Ja si pockam na ten moj pokladik len aby bolo vsetko v poriadku.Neviem kolkatkovy mam z lekarne doktor max musim na to cumnut kolkatkovy je
@simonkato noo super, je to tam urcite, a si myslim, ze fakt si musela mat ovu az minuly tyzden ako ja, lebo naozaj ich mas intenzitou podobne tym mojim, skus este o 2dni, aj ja tak urobim, alebo uz zajtra a uvidis, obidve budeme mat pekne silne, najsilnejsie 😉
@brumka alebo nemate tesco? aj tam mavaju tie pepino lacne, ale spolahlive myslim 😉
Ahojte babulky moje krásne. tak už som zase tu medyi vami. Normálne ste mi všetky chýbali 😀 .
@basikes ešte raz ti moja gratulujem a ďakujem za krásne foto // , dvihlo mi to náladu 😉 a tiež za tehu bacilky, ktoré si nám všetkým určite poslala 😀 😀 😀
@veonka piatok je ideálny deň na testovanie, takže šup šup do lekárne po testíky a ja zatiaľ silno držím palce všade kde sa dá 😉
@simonkato ahoj moja. Myslím na teba a posielam ti veľa veľa poyitívnej energie. Neboj nič, piatky sú šťastné dni a tento bude šťastný aj pre teba. Už som ti písala, že bábenko je veľmi maličké, takže ho ešte nebolo vidno. Veď môžeš byť v nejakom 3-4týždni. Alebo je to nejaká hanblivka, čo sa nechce ukázať 😉 😀 , či šibalka, čo sa schováva 😉 😀
@rohlicka ahoj, vítaj medzi nami v tejto úžasnej skupinke. ja som bola do teraz aktívna snažilka ale dostala som "príkaz" 😀 a radu zároveň od našich úspešných tehuliek( napr. @sanchez81 atď), že teraz pre mňa rozhodne "nie je" vhodná doba na otehotnenie (je leto, nech sa reku vybláznim 😎 ) a môj čas príde v septembri, tak som sa na to nejako nastavila a leto ponechávam náhode ako ty 🙂 🙂 🙂 🙂
@simonkato ja som momentalne v KE, ale nie som z tadeto a este je vo hviezdach kde budeme ked sa mimi narodi, my sme taki kocovnici 😀
@ataner81 dakujem a ano, fotka bolo pre stastie aj tebe aby si take cosi nasla aj ty v tom tvojom vysnivanom septembri, lebo teraz na to urcite "nie je" vhodna doba 😀 😀 😀 u mna tiez mal byt spetember vhodna doba a hla 😀

Ano vyčiarkla 😉
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna