Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@motorka32 Presne ako píšeš🙂Je to najkrajší dar,a najmä rodičia ktorý pozerajú na svoje ratolesti z vďakou,a láskou,ktorý ich berú ako najdrahší najkrajší dar z hora,tý sú najlepší rodičia,lebo tý si vážia život a snažia sa ich naučiť všetkej tej kráse ktorá je v nás a naokolo ktorú my sami vnímame,a tým sa stanú aj oni dobrými ľuďmi,ktorý si budú vážiť všetko čo si sami spravia a čo dostanú od nás,nie ako taký rodičia,ktorý nemajú čas odovzdávať svoje vedomosti svojim ratolestiam,a radšej im dajú peniaze za upratanie si izby atď,akoby im platili za čas ktorý snimi nie sú,tie si nikdy nič nebudú vážiť,lebo ich to nemal kto naučiť☹
@motorka32 ale cosi prosim ta 😀 tu sa nikto na nikoho nehneva - ved to je diskusia- kazdy vyjadri svoj nazor a o tom to je 😉 len som chcela povedat, ze overit tehu priznaky nie je exaktna veda- ako napr.v matematike, kde 1+2=3 Proste na otazku:" Moze byt zvysene cikanie tehu priznak?" sa odpoveda:" Moze" (ale nemusi)
@zora256 no presne ako si napisala dufam ze nikdy neprepadnem takej vychove aby som deti podplacala pniazmi ☹ no verim ze ich budem viest a ucit spravnemu zivotu tak ako aj mna viedli moji rodicia zit skromne s laskou .vdacim bohu za mojho anjelika aj za skusenost ktoru m s nim prisla ma rastep pery no tato skusenost mi dala velmi vela 🙂
@motorka32 Ahoj!
Aj mňa rodičia učili ku skromnosti,a tešiť sa zvecí,na ktoré si sama zarobím potom a únavou🙂 A preto za všetko ďakujem tam hore,čo mám bez ich pomoci a svojej viery by som nemala nič,lebo tento svet chce všetko len pre seba,taký je skazený svet,Bohužiaľ:-/Ale vieru a nádej nám nemôže vziať nik 😉 .Hoc kiežby sme nemuseli zažiť sklamanie,ak predca dôjde návšteva v podobe ms... 😢 ,preot to treba brať aj rezervou a skúsiť sa moc nesledovať,len keď príde dátum ms a nechať to tak a ak na ďalší deň nedôjde,tak si robiť nádeje a testíky🙂
@horseshoe Ja viem,že si nepísala,vzlom🙂A poznám tie falošné príznaky aj ja,min.mesiac mi prišlo nečakane zle aj som do obeda dvakrát obímala wc misu:-/ a nič ztoho,a to som na tehu nemyslela,až keď som šla druhý x tak som si aj test robila,a nič negatívny bol,čo už aj hormóny si občas robia zábavu z nás,či chceme alebo nie😀 asi si vyhodili z kopýtka😀,nuž zrejme by sme sa mali obrniť trpezlivosťou do dátumov ms a až keď už budú meškať zo 3 dni sa treba začať uvažovať nad testíkmi a možnosťami tehu 😅 ,kiežby sme neboli tak moc zvedavé a nedočkavé,že?Ale to by sme asi neboli ženy🙂
@motorka32 presne,čo by sme neboli ochotné pre ne urobiť a vydržať...čo som si myslela,že ten pôrod asi nevydržím😀 som to nieraz hovorila počas dýchania lekárovi😀ale tu som vydržala,som lebo som hrozne chcela🙂a teraz sa snažím to celé si zopakovať,len preto,že chcem aby náš anjelik nebol jedináčik a mal sa ským hrať🙂čiže zas kvôli prvému drobcovi,keď si to tak vezmeme,tak prvé si želáme mi,a potom pre prvého sme zas ochotný to celé si zopakovať😀On je tu kvôli mne a druhé bude tu kvôli nemu🙂
@zora256 tak teba natiahla mrcha aj grckanim? no neuveritelne, aka je prefikana 😠 😠 😠 😠 jj, trpezlivost nie je silna strana zien 😀 , ale cest vsetkym vynimkam 🙂 Ja tento mesiac vydrzim aj keby co bolo. Original mam dostat ms 30.6., ale testujem az 10.7. - teda ak mi bude meskat..
Snazilky, nejako tu viazne diskusia 😀 😀 😀 Ja dnes 27.DC a citim sa velmi predkramovo - mierne bolesti v bruchu, navaly tepla, celkovo zle 😠 😠 😠 Uplne klasicky postup mojho kazdomesacneho prichodu mrchy 😖 Ale uvidime, mozno aj motyka vystreli 😀 😀 😀 😀
@horseshoe bre ranko, vsak ste mali ukazkovy mesiac, nehadz flintu do zita 😉
ja som 29DC a tiez sa zacinam citit na mrchu. Bolia ma prsa fuj, vcera bola dokonca troska cervenej, tak uvidime. Inak, bola som min.tyzden na krv na hormon.profil, tak uvidim, ale az za 3 tyzdne, ze co mi povie...
Ale viac ma trapia teraz tie divne veci, co mi videl na sone, mam strach, ze ma posle na operaciu, ale tiez si to este musi potvrdit, tak uvidime...
Ahojtee 🙂 co mate nove? nikto v piatok netestoval???? 😀
@mabika bre ranko, draha 😀 😀 😀 no vsak toto ma stve - ten ukazkovy mesiac 😠 😠 😠 neboj nehadzem flintu do zita, ale som taka nervna, ze by som ju najradsej pouzila na manzela 😀 😀 😀 Ten predmenstruacny syndrom je hnus, som nervna ako vlciak za plotom 😠 😠 😠 No a vidim, ze mrcha sa hlasi aj u teba, i ked ta trocha krvicky nemusi este nic znamenat 😉 😉 😉 To by bolo super, keby nam nakoniec obom neprisla, by sme mali podobny termin 😀 😀 😀
Inak a ten hormonalny profil sa kedy robi? Netreba nahodou dojst na 3.-4.den mrchy? Aspon tak mi vravel gyndos. Lebo ja sa na to chystam tiez.
A ake divne veci? 😕 Nestras, bo sa zacnem aj ja bat 😨
ahojte babky tak som si opat spravila test v sobotu a v pondelok, meska mi 7 dni a test negativny, neviem cosa deje idem sa objednat gyynekologovi, a som zvedava kedy ma objedna a ci mi dovtedy nepride ale nemam zaiadne p riznaky. mrchu som mala vzdy presnu od 12r, od 17r som brala antiku, ale vzdy ked som ju vysadila mi nabehol presny cyklus.
🙂 ahojte snažilky....tak čítam a vidím, že sa tu toho dosť udialo cez víkend, len dúfam, že už ste všetky v poriadku a bolesti vám prešli.... my sme si celom víkendík s priateľom užili 😉 , aj keď neviem či bola ovulka na 100% ale cítila som sa úplne tak (tento mesiac som sa netestovala ani nemerala BT...)........pri mojom cykle je to ťažko sledovať 😒 ....no veď uvidíme...snažím sa na to nemyslieť ale aj tak mi to "aspoň" 10x denne prebleskne hlavou.... dá sa na to vôbec prestať myslieť?.... ale idem konečne plánovať dovolenku a a vyberať destináciu - kľudne mi niečo super odporučte 🙂....tunis, egypt, turecko, bulharsko,....nechám si poradiť 🙂 a nebudem dúfam myslieť....

@horseshoe dufam ze sa nehnevaas ja som nechcela spochybnovat tvoje pociti len som si spomenula na svoje stavy 😉 isto iste ta mrcha k nam nedojde 🙂 😀 😀