Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babulky, co mate novee??? Ocakavam same dobre spravy 😉 😉
@horseshoe :D .....v chorvátsku aj v taliansku sme boli posledné roky, tak sme chceli preto vyskúšať aj niečo iné...chorvátsko mám zbehané od juhu - po sever, chodievam tam od 18 rokov každý rok, posledné roky sme to zjazdovali na motorkách, je to krásna prímorská krajina....ale teraz by som už chcela fakt zažiť pohodu a klídek - all inclusive, vyložené nohy a užívanie všetkého :D
@horseshoe no ja neviem, kedy sa ma robit ten horm. profil, no krv mi zobral 25DC, tak uz uvidime, co z toho zisti 😨 a ci vobec nieco,,,
na videl mi tam taky divny utvar, ale hrozne nejasne, aj mi ho ukazal, no nieco tam bolo, tak ale musi sa na to este raz pozriet, za tie tri tyzdne... tak toto ma teraz viac trapi ako hocico ine...
@brumka mne minule meskala 8 dni a potom dosla potvora, tak neskoro, ako nikdy predtym,... ale ty to nevzdavaj este 😉
@drobca07 no vsak, co je osvedcene, dobre, to netreba menit 😀 😀 😀 😀 turecko sa chorvatsku nevyrovna a drahy bol este za slobodna v tunise a povedal nikdy viac 😵 A ja s drahym sme dost taki, ze nas nebavi byt stale na jednom mieste - preto nam to chorvatsko tak vyhovuje - autom si spravime vylety kdekade do okolia. Kdezto v turecku ste odkazani len na tie uzasne fakultativne vylety hotelovym autobusom. A keby ste sa vybrali na vlastnu past niekde do vnutrozemia turecka, tak je to tam velmi nebezpecne - mozu ta aj zastrelit. My sme tam zazili jeden par, ktoremu sa to stalo a mali pekelne stastie, ze vyviazli zivi. V hotelovej lokalite je to ok, bezpecne, ale vo vnutrozemi nie.
Ale ak chcete vazne nieco take pohodove a all inclusive, tak by som si radsej vybrala nejaku europskejsiu destinaciu - spanielsko, francuzsko, grecko... 😉 😉 😉
@mabika ale neboj, ti doktori vedia taaak vystrasit. kludne to moze byt nejaka neskodna cysta, ktora sa ti vstrebe. mne minule nasiel, ze zvacseny vajecnik - nie moc, ale bol - tak mi hned bral krv na onkomarkery, ale nastastie vysli negativne, tak som si odfukla 😀 A gyndos povedal, ze to bola asi len funkcna zmena toho vajecnika - ze to je normalne.
A okrem toho ja mam v prsiach same cysty a aj nezhubne nadorceky - moj gyndos vravi, ze je to casovana bomba do buducnosti - no taketo reci ma maju akoze upokojit 😠 😠 😠 Vies co, mne sa najlepsie osvedcilo na to ani nemysliet - poviem si bude len tak, ako panboh da a hotovo 😉 😉 😉 Ako moj gyndos je moj znamy a velky odbornik a mozno mi velakrat povie viac ako inym pacientkam ,ale netreba jeho reci brat ako alfu-omegu, lebo potom by som sa len stresovala a stresovala. No a to by bolo naco dobre, nie?
@horseshoe ved chceme ísť tradične aj do chorvátska určite 🙂 na pár dní....ale ja to tam už za 11 rokov mám dosť okukané....tak idem pokukať grécko alebo nejaký ostrov, v taliansku som bola 2x ale to sa mi tam nejako veľmi nepáčilo....v rámci hotela sme ešte museli platiť aj za lehátka 😝 ....už nevedia čo so sebou asi..... aj to španielsko neznie zle 🙂 pokukať to musím všetko....ale chceme ísť až asi koncom augusta- začiatkom septembra....dovtedy sa možno aj niečo "zamiesi" tak aj dovču obetujem potom :D
tak a som objednana, super datum 2.7 10:45 :( dovtedy zosediviem
Ahojte babenky. Konečne som tu pri vás. Ako sa mi všetky máte? Žiadna nová tehulka?Nevadí, všetky raz budeme 😉 . @drobca07 ja ti odpurúčam Bulharsko a konkrétne mesto Kiten. malé krásne mestečko, čisté pláže, dobré ubytko, všetci ti rozumejú a aj ty im, a ak rada cestuješ, tak MHD tam funguje jedna radosť. My s drahým sa bežne vyberieme na výlet do iného mesta a ak sa nám tam zapáči alebo nestihneme posledný spoj, nájdeme si privát(ten si nájdeš bez problémov v každej uličke)a prespíve v danom meste. Niekedy sa v hoteli neukážeme aj pár dní. A čo je najlepšie na Bulharsku-neskutočné ceny. Žijeme si tam ako králi
@brumka neboj,nezosedievies 😉 😉 a mozno sa to dovtedy aj same rozluskne. 😉 toho 2.7. by aj u mna co sa mrchy tyka by malo byt vymalovano 😀 a mas aj nejake bolesti alebo spinenie?Ak nic, tak sa snaz co najviac skludnit.
Ja ked som statnicovala, som mala hrozne stresy, 2tyzdne som sa v kuse dnom nocou ucila a videla som, ze aj tak nestiham a na statnice som nakoniec sla s tym, ze viem asi len 1/3 vsetkych otazok. Ten stres sposobil, ze mi vyse dvoch tyzdnov meskala mrcha. Akonahle som nejakym zazrakom zostatnicovala a dosla som domov, zvalila som sa do postele, tak asi do hodiny sa mi spustila aj mrcha. Z toho vidis, ake je nase telo veeelmi citlive na taketo podnety. Nevravim, ze ty teraz stresujes ako ja pred statnicami - bozechran 😀 😀 😀 Ale uz isto v tebe kadejake pocity a myslienky kulminuju - to by aj mne, keby mi tak dlho meskal ms. Ale fakt jedina rada na toto- co najviac klidku a nemyslenia na to 😉 Ved ak by si predsa len tehu bola, je nutne aby si bola pekne v pohodicke, vysmiata, v dobrej nalade. 😉 😉 😉
@ataner81 dakujem 🙂 vážne nad tým rozmýšľam...aj keď som si povedala, že už si fakt dovolenku "užijem" a nie "ulietam" :D :D :D....no idem googliť :D....to s tými cenami som počula aj ja, že je tam super, to mna ako prvé napadla táto destinácie, len priateľovi sa to nejako nezdá....ale ved ja ho nejako "ženskými zbraňami" prehovorím 🙂 🙂 🙂 ....ak sa nedohodneme na niečom inom....lákajú nás aj nejaké ostrovy .)
@ataner81 ...najvyšší čas zmeniť lekára...vrrrr....takýto prístup som si vyskúšala na vlastnej koži, keď som krvácala na vrátnici v nemocnici a vrátnička ma nechcela pustiť, lebo ona si ešte neodpísala "údaje z kartičky" ....do pol hodiny som bola na operačnom stole ako akútny prípad a za nejakú "kravu" som mohla zomrieť.... okamžite som zmenila aj lekára ( podľa neho som si to všetko vymýšlala...)....a teraz musím poklopať, mám úžastného starostlivého lekára, aj keď musím cestovať ...ale moje zdravie je pre mňa teraz prvoradé 🙂
@drobca07 my nie sme lehátkové tipy 😀 , vydržíme sa slniť maximálne 10minút a na pláži nás do baví 2 dni, potom už musíme zmeniť miesto a v Bulharsku s tým nie je žiaden problém. A tie ceny sú naozaj úžasné. Ideme cez Satur na 15dní v auguste do hotela, kde sme už predtým boli. máme iba raňajky lebo plná penzia nám kvôli kočovaniu nesedí 😀 😀 😀
@ataner81 @drobca07 @brumka no babulky, tak to zial v nasom drahom state chodi. zdravotnictvo je v srackach a nielen ono 😠 😠 😠 Su len 3 moznosti - zmierit sa s tym, platit si sukromneho lekara alebo odist z tohto statu. rozculovanie nepomoze, iba si tym rozculovanim nicite svoje zdravie a to by som vam pri nasom zdravotnictve neodporucala 😀 😀 😀
@ataner81 to je super 🙂 ...ja zase rada vylihujem ale tiež rada "kočujem" ....len priateľ ma už teraz "brzdí" lebo ja som hyperaktívna strašne :D....že nestíha za mnou a to som ešte od neho staršia :D.....nikdy som nemala žiadnu penziu kvôli tomu, preto som povedala, že už je najvyšší čas na all inclus. ...len neviem či vydržím :D :D :D

@drobca07 No tak snad ste s drahym poriadne zamiesili cez vikend 😉 😉 😉 😉 A k tej dovo - ja napr. turecko neodporucam - pre mna spinava krajina, vsade kopa smeti, no nesedi mi to. Pre mna najlepsie vychadza vzdy chorvatsko a este taliansko. chorvati su najviac dost podobni nasmu slovenskemu naturelu, je to blizko-dostanes sa aj autom, more fantasticke, ubytko sa da zohnat na blink a za par supek. Samozrejme, kazdemu vyhovuje nieco ine a sto ludi-sto chuti, takze tot len moj nazor 😉 😉 😉