Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 no ja mam mrchu vyratanu na 30.6., ale ktohovie, kedy sa jej uraci. A tak som sa rozhodla, ze testovat budem az ked bude meskat 10dni - to vychadza na pondelok 9.7. - ale ten datum je akysi skaredy a navyse pondelok 😀 😀 😀 Asi to nebude dobry datum na testing 😀 Co povies? 🙂
@ataner81 😀 😀 😀 myslis? ja zase pondelky neznasam uz od zakladnej skoly 😀 😀 😀 ale mozno by mi tie 2ciarocky zmenili moj nazor nan 😀 😀 😀 Noooo, uvidime, kolko vydrzim drzat bobrika trpezlivosti 😀 Kazdemu tu radim, testujte az po 10dnovom meskani a ja tu budem testovat skor 😀 😀 😀 Nie, nie, budem tu hrdym prikladom pre ostatne snazilky 😀 😀 😀 😀
mna asi polka zoznamu redbehne, kym zistim nacom som
ahojky, kdo se snaží o miminko a ne a ne to přijít, vyzkoušejte ovulační test Predictor fertility. Je jich v balení 7 ks..byla jsem maximálně spokojená, ovulaci mi vždycky ukázal a pak už se nám to hned povedlo!
Joj, dievčatá 😀
Akurát sa môj 8-mesačný drobec na mňa vykukuje spoza kresla dovtedy, kým nepoviem kuk 😅 a keď poviem, tak sa rehoce 😀

@ataner81 ja viem, ale pposledné 2 roky som zistila, že sa to dá, že existuje ešte aj milý doktor a milá sestrička, že ich všetko zaujíma a starajú sa o teba, preto by som ich nedala za NIČ!!! 😉 🙂 ...a želám si aby to takto mohli mať všetky snažilky aj nesnažilky 🙂