icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 ja viem, ale pposledné 2 roky som zistila, že sa to dá, že existuje ešte aj milý doktor a milá sestrička, že ich všetko zaujíma a starajú sa o teba, preto by som ich nedala za NIČ!!! 😉 🙂 ...a želám si aby to takto mohli mať všetky snažilky aj nesnažilky 🙂

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 my sme sa už dohodli, že all inclusive,luxus a polihovanie na pláži si doprajeme keď odprevadíme posledné vnúča na internát na VŠ 😀 . Dovtedy budeme kočovať 😉

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 všetkých lekárov mám zlatých, milých a pozorných, len na gyndošov(ktorých by som teraz najviac potrebovala)mám neskutočnú smolu 😖

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 no ja mam mrchu vyratanu na 30.6., ale ktohovie, kedy sa jej uraci. A tak som sa rozhodla, ze testovat budem az ked bude meskat 10dni - to vychadza na pondelok 9.7. - ale ten datum je akysi skaredy a navyse pondelok 😀 😀 😀 Asi to nebude dobry datum na testing 😀 Co povies? 🙂

brumka
25. jún 2012

@ataner81
@drobca07
@horseshoe tak musim to vydrzat a uvidime co a ako, snad to vsetko bude dobre a podla ocakavania

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 aj tak sa dá 🙂 🙂 🙂 hlavne nech vám to ide všetko tak ako si želáte vy 🙂...ja sa obávam, že odprevádzaniu vnúčat na intrák sa už nedožijem.... :D

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 😒 tak to je na....... a v inom meste? neskúšala si?

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe ja som sa narodila v pondelok, takže pre mňa sú pondelky šťastné dni 😀 . Veď nie je nič krajšie ako začať nový týždeň s // 😀 . Pre mňa je to ideálny deň. Len dúfam, že nás nebudeš tak dlho naťahovať a testneš skôr 😉

horseshoe
25. jún 2012

@brumka jasne, ze to dobre dopadne a keby aj nie, tak vies, kde mas napisat a vyzalovat sa 😉 😉 😉 😉 😉

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 boli sme vo Varne, Prímorsku a na Slnečnom pobreží. Všade je dobre ale cenový rozdiel v reštikách, baroch alebo na pláži je ako medzi KE a BLAVOU. Jednoznačne Kiten alebo potom Varna

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 😀 😀 😀 myslis? ja zase pondelky neznasam uz od zakladnej skoly 😀 😀 😀 ale mozno by mi tie 2ciarocky zmenili moj nazor nan 😀 😀 😀 Noooo, uvidime, kolko vydrzim drzat bobrika trpezlivosti 😀 Kazdemu tu radim, testujte az po 10dnovom meskani a ja tu budem testovat skor 😀 😀 😀 Nie, nie, budem tu hrdym prikladom pre ostatne snazilky 😀 😀 😀 😀

ataner81
25. jún 2012

mám zoznam
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 idem to všetko googliť 🙂 ....ešteže som v práci,však? :D 😝 ....sa mi nechce dneska strašne....ale zajtra zase dovča - švagrík má promócie 🙂 ....tak zase bude o jeden pracovný deň menej 🙂

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe tak budem musieť nasadiť všetky dostupné zbrane any som ťa ukecala na skorší dátum. Škoda, že ma nevidíš-viem nahodiť neuveriteľné psie oči 😀

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 aaano, konecne tabulka s datumami 😀 😀 😀 😀 😀 no kukam, ze som si tam dala jakysi velky rozsah 😀 😀 😀 A aj tak bude este vacsi, kedze chcem cakat az do 9.7. 😀 😀 😀

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 ...nó máme to pekne "zaradom" teda všetky... 🙂...ešte keby to boli "tehuľkovské" termíny...bola by som max. spokojná 🙂

ataner81
25. jún 2012

@drobca googli, googli-vykazuj pracovnú činnosť 😀 😀 😀 . My máme pokazený net v práci, takže smola ale nevadí, mám týždeň "nútenej"dovolenky. Budem koníkovať hurá 😀 😀 😀

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 hehe, posli fotku 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 ja budem tehulkovať v septembri(tak mi baby predpovedali a nakázali), takže rodím v máji alebo júny 😉

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe aby si neľutovala 😀 😀 😀 Od 30.06. ťa budem bombardovať mojimi psími očami 😉 😉 😉

horseshoe
25. jún 2012

@drobca07 no ani nie, ved nechceme rodit v hicoch 😀 😀 😀 😀

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 keď nakázali tak to musíš počúvnuť 🙂 ...mne to nakázal priateľ, že už aj teraz!!! a rozpráva sa mi s bruchom a klope, či sú už doma :D :D :D šibnutý proste....ako ja.... 😀

brumka
25. jún 2012

mna asi polka zoznamu redbehne, kym zistim nacom som

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 sa tesiiiiiiim 😀 😀 😀 😀 ale ak ma zlomis, tak sa tes potom ty na mna od toho 10.7. 😀 😀 😀 😉 😉 😉

horseshoe
25. jún 2012

@brumka teraz ti ta polka zoznamu zavidi, ze mas velky potencial na tehu, ktori my nemame 😀 😀 😀

drobca07
25. jún 2012

@horseshoe čoby nie 🙂 len nech už 🙂 ja horúčavy milujem 🙂 ....ja som taká iná asi 😀 ....moje telo začína normálne fungovať keď stúpne teplota nad 28 stup., ja takéto počasie "môžem silno" 😉

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 ten príkaz je super. nejako som si ho vsugerovala a na plodenie nemyslím. Aspoň sa pri mrche nebudem tak trápiť a možno sa jej budem aj tešiť, lebo si leto chcem parádne užiť. Veď bude moje posledné 😉

deniska235
25. jún 2012

ahojky, kdo se snaží o miminko a ne a ne to přijít, vyzkoušejte ovulační test Predictor fertility. Je jich v balení 7 ks..byla jsem maximálně spokojená, ovulaci mi vždycky ukázal a pak už se nám to hned povedlo!

mamkabeika
25. jún 2012

Joj, dievčatá 😀
Akurát sa môj 8-mesačný drobec na mňa vykukuje spoza kresla dovtedy, kým nepoviem kuk 😅 a keď poviem, tak sa rehoce 😀

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 ja horúčavy neznášam. Keď teplota stúpne nad 25, prestávam fungovať. Milujem jeseň a zimu 😀 . Bože nech už je september 😀 😀 😀