icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
25. jún 2012

@horseshoe tak z tejto strany som sa nato nepozerala, ale stale je v hre anovulacny cyklus

ataner81
25. jún 2012

@mamkabeika ja som tak "kukala"spoza steny včera v nočnej 😉

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe aj ty máš psie oči?Ja im neviem odolať 😀

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 niééééééé!!!! konečne je teplo, tak si to pekne užívaj!!!! to je další "ROZKAZ" 😀 😀 😀 ..,.zimy ešte bude veľa.....

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 fíha, ako v armáde, samé rozkazy 😀 😀 😀 . Tak sa dohodnime na 28stupňoch ale vyššie už naozaj nejdem

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 ...tak už zase no.... 😕 ....aspoň od 25-do35.... 😀 ....to budeš spokojná aj ty aj ja 😎 🙂

ataner81
25. jún 2012

@drobca07 nie, nie.Keď je nad 30, tak s východom zaleziem do tmy a ožívam až po západe 😀

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 no vidíš, ja "žijem" medzi tým 😀

ataner81
25. jún 2012

@drobca ideálna dvojica 😀 😀 😀

drobca07
25. jún 2012

@ataner81 😀 😀 😀 sme sa "NAŠLI" ....no nič babuľky....idem pracovať už konečne 😝 ...ale za chvíľku obed tak sa teším na dobré ham ham 🙂

horseshoe
25. jún 2012

@brumka ale kdeee, co si jaky anovulacny. co si spadla z jahody?ty uz mas v hlave aspon tisic scenarov. nechaj tomu cas, nepremyslaj, pockaj na to vysetrenie a budes mudrejsia 😉 😉 😉

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 no neviem, ci su psie 😀 , ale moj drahy im odolat nevie 😀 ale mam aj ine zbrane a taktiky 😀 😀 😀

horseshoe
25. jún 2012

@drobca07 vsak ale ked budes mat povedzme plus 20kg v tehu, brucho jak slon, ledva sa budes hybat, budu ti puchnut nohy, bude z teba tiect pot, nebudes moct v noci spavat - tak potom si spomen na moje slova, ze nie je dobre rodit v 30tkach horucavach 😀 😀 😀 😀

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe svätá pravda. Máj je na pôrod ideálny 😉 . Mne mrcha dojde riadne ako má toho 10.7., takže tie tvoje zbrane asi neuvidím 😔

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 jj, maj by bol velice vhodny 😀 😀 😀 teda keby som si mohla vybrat. ale vies co, keby to bolo aj v lete - nech, hlavne aby sa uz konecne podarilo zamiesit daco 😀 😀 😀 najlepsie moja sestra - ze v marci by som chcela rodit a bum zamiesene, porodene v marci. a potom pri druhom - ze aj to druhe by som mohla rodit v marci - bum zamiesene, porodene v marci 😀 😀 😀 to je aky luxus 😎 😎 😎

a coze si si taka ista s tou mrchou?

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe niekto má ale šťastie. Tak skúsim aj ja:vyberám si rodiť hociktorý deň v hociktorý mesiac 😀 a bum ho......uvidíme 10.7. Istá som si lebo teraz nie je vôbec vhodná doba na otehotnenie 😀 😀 😀 😀 Ale teraz vážne. ja nič neriešim, vôbec neviem či mám alebo nemám ovu(aj keď ma pobolieva podbruško)a aj tak, drahý je tak pracovne vyťažený, že na sexík nemá ani pomyslenie(chudáčik môj maličký 😀 😀 😀 ) a zo vzduchu sa to nedá 😀

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 😀 😀 😀 no segra mala na toto hrozne stastie - najlepsie, ze ani sama netusi ake 😀 😀 😀 ale ja to viem, tak jej to prizvukujem, ze to vobec neni take easy-peasy. 😠 A to je dobre, ze neriesis, asi by som aj ja mala prestat riesit ovulu, testovat, ratat dni a tak dokolecka. A to si este nemeriam tu nestastnu bazalnu teplotu - by ma uz nacisto svihlo 😀 No mojho draheho to akosi zacalo celkom stvat, ze sa nam nedari, tak sa angazuje kedykolvek chcem, dokonca aj pocas choroby a horucky chudacik 😵 😵 😵

A ja nechapem, ako niekto moze si raz nedavat pozor a uz - bum a je vtom 😀 😀 😀 To aj moj drahy nechape. Ta baba je vtedy asi extra plodny typ a chlap ma extra zivotaschopne spermie. Alebo je to vsetko nahoda? 😀 😀 😀
Ale mozno tym, ze to tak neriesite, dospejete este skor k zdarnemu koncu - k mimi 😀

brumka
25. jún 2012

@horseshoe jasom pozerala prieskum ze vtedy su zeny najplodnejsie, lebo ked maju aj chut aj na diske na sex aj s neznamim. ja to nepoznam, ja mam jedneho partnera za zivot avzdy som bola nesmierne opatrna

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe jedna známa má 2deti(ako vraví, že muž do nej hodil slipy a už bola v tom 😀 ), začala brať antikoncepciu+prerušovaná súlož a zase je tehotná. Neuveriteľné a neskutočne nespravodlivé. ona je nešťastná z ďalšieho tehotenstva a ja zo žiadneho 😢

horseshoe
25. jún 2012

@brumka ahaaaaa, tak problem bude aj u mna v dlhorocnom monogamnom vztahu 😀 😀 😀 😀 sa tesim na manzelovu reakciu, ked mu to poviem 😀 😀 😀 a potom sa vyberiem v piatok na disku 😀 😀 😀

brumka
25. jún 2012

@horseshoe len aby ti muzik nepoveda l ze aj on ide ze skusi kto skor 🙂 ale nie

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 no fakt, na svete nie je spravodlivosti 😠 😠 😠 je to do jedu. 😠 ale musime si vraviet, ze ozaj nas toto dlhe snazenie a cakanie na potomka nakoniec spravi lepsimi rodicmi 😉 😉 😉 vsetko, co sa deje ma svoj zmysel a vyznam 😉 ja tomu verim na stopercent 😉

horseshoe
25. jún 2012

@brumka hehe, len ci by tam on niekoho aj zbalil, bruskatec jeden 😀 😀 😀 😀

brumka
25. jún 2012

@horseshoe podla mna chlap s bruskom, troska zarasteny je chlap, aspon pre mna 🙂

ataner81
25. jún 2012

@brumka na 100% s tebou súhlasím. Chlap má byť chlap a nie bábika

horseshoe
25. jún 2012

@brumka 😀 😀 😀 to keby pocul moj drahy, tak vyrastie 3metre 😀 😀 😀 no moj drahy je presne tvoj typ 😀

moj typ bol pred niekolkymi rokmi, ked sme sa zoznamili, ale moja vydatna strava a pohodicka pri mne z neho urobili vcelku slusneho bruskatca 😀 😀 😀 A on sa mi len smeje, ze ja mu to gulate brusko zavidim, ze ja by som take chcela nosit 😀 😀 😀 No veruze, je vtom kus pravdy 😀

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe nie som si tým veľmi istá. Niektoré veci ú už nad rámec normy, spravodlivosti či čohokoľvek iného

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 ved babika nie, to sa ani mne nepaci. ale tak uz len zo snazilkovskeho hladiska si treba uvedomit damy, ze obezita, aj ked len mierna znizuje tvorbu spermii 😉 😉 😉

ataner81
25. jún 2012

@horseshoe obezita a nadváha sú dva odlišné pojmy. A ani pivné bruško nemusí značiť, že má chlap nadváhu. Neverila som ale je to tak. Doma mám živý bruškatcový dôkaz s papierom od dokyho, že je v norme 😀

horseshoe
25. jún 2012

@ataner81 Ale draha, to nemozes vidiet tak cierno. jednoducho to je zivot. Je dobry aj zly. Spravodlivy aj nespravodlivy. Niekomu dopraje viac a inemu menej. Ale na svete je rovnovaha, ver tomu. Priroda si sama reguluje vsetko, na nu ludia aj tak nemaju. Co sa tyka plodnosti - zial aj tu funguje ta prirodzena regulacia.

A dieta je dar od Boha, zazrak a stastie v jednom. Pozerala som podrobny dokument o pocati a vazne to pocatie je uplny zazrak. Bolo tam ukazane ako sa tie bunky delia, ako vznikaju zarodky tkaniv, mozgu, chrbitce, srdca...a zrazu tie bunky srdca zacali v jednom okamihu bit, normalne tlkot srdca - co im dava vnuknutie, aby zacali bit? Toto sa neda nijako vedecky vysvetlit.