Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 no mozno ti rodicia co maju tych 7 deti a nechcu ich nemaju zase nieco co mate vy s manzelom - mozno vam osud daroval velku lasku a porozumenie medzi vami dvoma - o ktorej mozu ti spominani rodicia len snivat. ani nevies, ako su vazky osudu nastavene 😉 😉 😉 Vsetky veci, vsetky otazky "preco" sa dozvieme po smrti - aspon tak si myslim ja a verim tomu.
jo a ten dokument je super - nadhera 😵 😵 😵
@ataner81 jj, je to celkovo tazka tema, to mas pravdu 😉 Ja som zmierena aj s tou moznostou, ze by sa nam pripadne nikdy babatko nepodarilo, i ked spravim vsetko mozne, aby sa to podarilo, ale jednoducho prijimam aj taku alternativu, ze to mozno nikdy nevyjde. Urcite by som si potom adoptovala aspon 2 deticky - aj to je moznost. Poznam aj viacerych znamych, co maju adoptovane deti a su z nich velmi stastni, robia im len radost. Takze ja som si tak povedala, ze urcite deticky budem mat tak ci onak 😉 A to ma hned robi spokojnejsou. 🙂
@horseshoe Ahoj!
veru ja som vracala min.cyklus pred ms,našťastie len ten jeden deň:-/čo už a to som nič také nejedla,ach jaj,ja tiež vydržím do 9.7.vtedy mi doraziť ms.A ak nepríde tak testnem 10.7 a možno,že by bolo aj skoro,tak možno až 17-18.7uvidím,aká budem trpezlivá😀
@brumka Ahoj!
To je fajn,až na tie testy,ja som pravidelnú ms nikdy nemala,len z Duphastonom a keď mi meškal 2tt alebo 3 až vtedy mi ukázal pozitívny test,hoc ja som testovala len keď keď mi meškal 1 týždeň a bol negatívny,tak som sa nato vykašľala a povedala,si,že tak dorazí raz,asi zas bude len meškať pár dní,nuž ale keď ma už svrbeli bradavky a točila sa mi ráno hlava aj po sediačky tak som si spravila ďalší a ten bol už pozitívny hoc ešteneboli úplne rovnaké obe čiarky ale o 5 dní už boli krásne nato.A o ďalší týždeň som sa vybrala ku gyndošovi a to mi už meškal vyše mesiaca a bola som len v 5tt a 4dni a aj na sone bolo vidno fazuľku🙂Tak asi aj tebe pomalšie sa zvyšuje hcg.Len trpezlivosť 😉 Z krvi Ti to zistia hneď,tak keď zájdeš ku gyndovi ako si písala,tak ťa objedná hneď aj na krv potom,lebo je skoro ešte na sono,to vidno len keď si už vyše 4tt tehu čiže 4tt a 1deň je už 5tt,lebo len v 5tt vidno🙂Držkám palčeky aby si bola tehu 😉
@zora256 dakujem za pozbudenie, aj som lieky nikdy nebrala len antiku ale s tou nikdy nebol problem,. viem ze na sono je skoro, moje prve tehu mi ukazal test 4dni pred vynechanim ale potvrdili mi ho v dakom 4tt. mozno som otehotnela len tesne pred vynechanim preto nic neukazuje, ale podla menstruacie som v 4tt ale to nesedi tak uvidime, v pondelok mi asi krv brat nebude, lebo ma objednal poobede. pri prvom tehu mi brali krv az po mesaici, tehu mi potvrdili sonom a tym ze ja som mala pozitivny test
@ataner81 Ahoj!
Mne zas karty ukázali plodnosť na september,proste ale ja by som chcela už hneď,tiež neznášam teplá a zas byť v 3 trimestri v lete:-/To by sme rodili v júni,mne stačilo vlani rodiť v júli:-/v búrke,to človek ani nevie čo drobčiatku obliecť cestou domov...A ak by sme boli hneď tak už v marci by sme kočíkovali🙂A už v lete by mohli byť v bodynkách a opaľovačkách,ja som malého mala v júli v overalíkoch a keď bol v perinke tak len v košieľke.Pravda čiapočka musí byť stále kým nemajú kostičky zrastené,ešte aj teraz nosí,buď klobúčik alebo čiapočkupodľa teploty vonku.
@horseshoe Ahoj!
No presne ako píšeš,užila som si v júli a najmä od mája do júla denné sprchy aj 2x denne,horor je byť v 3 trimestri v lete,nuž ani zimu by som nechcela jar je najlepšia,lebo tak jeseň asi nie celé leto byť tehu:-/asi nie je najlepšie,ešte tak 1 trimester super v lete samé ovocie zelenika🙂
inak baby ja dnes mam ine super chute - najprv slane tycinky a za tym coko pralinky 😀 😀 😀 ale to mavam kazdy mesiac pred kramami, len vzdy ina kombinacia 😀 😀 😀 tak ak by niekto neveril, ze sa slane tyciky s coko pralinkami nedaju zjest - ja potvrdzujem - daju 😀 😀 😀 a este k tomu sa tym pcham miesto obeda
a na dovazok mi stale ide este daco ine na chut 😀 😀 😀 😀 hmmmm, co by som si este dalaaaa 😀 😀 😀
A v zachvate mojich chutok ma cisto kramovo pobolieva podbrusko 😠 😠 😠 😠 Paradicka, uz tusim, co z toho bude 😠 😠 😠
@horseshoe Ahoj!Kiežby som boal ako tvoja sestra,ja som si priala už dávno byť tehu keď sa nedarilo pred drobcom takmer 4 roky a teraz by som bola fakt rada,keby sa podarilo,lebo tak aj ovu bola aj sexík,tak verím,že to vyšlo,lebo ma pobolievajú vaječníky aj podbruško aj cikanie je a začínajú aj prsníky akosi citivieť,len dúfam,že nie pds,lebo to by bolo skoro veď len 18dc mám a kde je 30dc až 8.7 a 9.7 by mala prísť skôr neprísť ms😀
@ataner81 Ako píšeš,zo vzduchu sa nedá,nuž niekedy sa skôr zadarí,keď sa menej sexíkuje ako veľa😀 A tiež s malým som otehu keď som to už vôbec neriešila,tak asi to treba nechať tak a brať to ako je,len keby sa dalo,nechať net odychovať keď sme zvedavé,ako sú natom druhé a podeliť sa z našími úspechmi,že?😀
@ataner81 Poznám aj ja som sa vždy nad takými pohoršovala,že čo sa nechráni,keď nechce dieťa a potom snimi narábajú taký ako handrov chúdence deti a my ktorým trvá mesiace a roky otehotnieť,sa nám nedarí,a to by sme skákali 2m od radosti,keby sme boli na ich mieste,čo už oni sa nevedia poučiť a tešiť sa z takého daru a my si oto viac vážime potom materskú rolu a naše detičky dostanú veľa lásky a pozornosti 😉 neboj všetko má svoj stanovený čas užívaj si chvíľu slobodu a príde to keď to budeš najmenej čakať🙂
@horseshoe Je to tak,aj ja sa cítim byť lepšou mamou ako tie 18-19 čo len len ukončili strednú a šli rodiť a pritom deti sú u starých rodičoch oni v minisukničkách Ti behajú po diskotékach a kde ho vie s chalanmi a po pol roku spolužitia sa zobudia a rozídu sa a dieťa potom si všetkú ich pochabosť odnesie so sebou do dospelosti a potom sú nezodpovedný mladí ľudia:-/na pohoršnie,ale čo už taký je život,veď sú aj zvieratáktoré nie sú súce vychovať svoje mláďatá,proste sa musia naučiť a niekomu nestačí ani celý život aby sa stali dobrími rodičmi,a nás čo nezabije to posilní a budeme trpezlivejšie maminy a najmä milujúce ja nemám deň aby som malého nebozkávala a neobímala nevravela mu že ho ľúbim,že je mojím pokladom,proste tá láska sa hromadí a treba ju niekomu dať,nám pomohlo aj to,že sme mali mačiatka a hoc ich niekto vzal,vždy som zo dve doniesla a zmyzli ale tak som sa one staral kým som si prácu nenašla a potom v práci som na tehu nemyslala,tak intenzívne a stalo sa🙂treba si myseľ niečím zamestanť a stane sa keď nebudeme čakať a sledovať sa intenzívne,ja testy používam lne na toaby sompribližne vedela kedy u mňa prebieha ovu,ak by som otehu aby som vedela približne kedy som tehotnela🙂Keďže aj primalom mi zle vyrátali deň ôrodu podľa ms im vyšlo na 12.7. a rodila som 19.7. a to som vtedy bola presne podľa sexíku v termíne a aj tu n ainternete vychádzalo podľa pos.ms na 11.7.Nuž čo som si teraz tu rátala podľa pos. ms na 15.3.2013 by vychádzalo nuž ja som mala sex 14.6.a ovu test pozitívny 15dc takže by som rodila najskôr 16.3.Ms som mala 9.5.uvidíme,ale predca čo už.všade je to iné rátanie,ale tak väčšinou vravia poslednej ms treba prirátať 7dní a od rátať 3mes.a tak vijde tp.
@zora256 jj, segra je v tomto stastna zena 😉 😉 😉 uplne ukazkove otehotnenie 😀 no co sa tyka tych predmrchovskych priznakov - mne to zacina postupne od ovulacie a kazdym dnom sa nieco pridruzi. samozrejme najhorsie to mam tak tyzden pred mrchou. ja som mala ovulu na 18.DC.
a jasne, tak ako pises - 18-rocne baby su na tom co sa tehotenstva tyka lepsie fyzicky, ale horsie psychicky. A my zase opacne - psychicky sme uvedomele, ale fyzicky to uz zacina byt horsie, teda nevravim, ze som nejaka moc stara, tak ale uz to nie je ani to co v 18-tich - co si budeme klamat 😀 😀 😀 joj, no to musi byt strasne super pocit mat doma taky maly uzlicek a stale sa s nim tutulkat 😀 😀 😀 no snad sa aj mne raz postasti. 😀
no tu mysel tak zamestnat niecim inym - to sa mi dari len pocas dni mrchy, potom kratko po nej. Ale akonahle sa blizi ovu, tak hned sa rata, testuje. Potom je zase chvilu klud, ktory vsak pominie akonahle sa blizi den mrchy - zase som v ocakavani, a tak stale dokola 😀 😀 😀 😀 myslim, ze kazda sme tu v tomto rovnaka 😀
@rohlicka To verím a dúfam,že ma moja viera nesklame🙂
@horseshoe Ako píšeš,ja som bola stým tiež zmierená,že si adoptujeme ak nebudeme mať vlastné to bolo roku 2010 pred zistením tehu v októbri a chceli sme adopciu riešiť v januári 2011 a tak v novembri mi doki povedal tú najkrajšiu novinu,že som v 5tt a 4dni,tak určite aj u teba nastane čoskoro tá chvíľa,keď si vtej rovnováhe a v harmónií ako som bola vtedy ja,nuž ale teraz verím tomu,že keď už jedno nám dali zhora tak bude aj druhé😀Hoc asi som veľmi neskromná,až náročná,že:-/
@ataner81 Tak to 600nedelie mne nebolo ani tak zlé ako zveľkým bruchom sa vteple pohybovať a najmä ak tvrdne od teplôt,to nie je dobré:-/Pri 600nedielke sa môžeš vetrať na podložke len z vložkou a v šatách proste ťa netlčia nohavice na šitie a tak,tak to je fajn,ale to tehulkovanie je náročné na tlak a teplo ťahá k zemi:-/
@horseshoe Veď to keby sa dalo,ale my musíme vydržať a vyčkať svojho osudu tam hore vedia kedy je najlepší čas mať dieťatko,a tí ktorý majú aj 7 oni sú zrejme z tých reinkarnácií,ktorý boli v predošlom živote zvieratami,čiže nevedomí,a menej vyspelé duše.A my vedomejší si dávame na šas keď nechceme a potom keby sme chceli si musíme čoto vytrpieť kým si zaslúžime mať deti a potom si ich aj viac vážime a dohliadame na ich zdravie atď proste neberiem enič ako náhodu ale za všetkým hľadáme niečo čo to spôsobuje a oni sú ako cigáni,nič neriešia berú akoto príde,zato majú toľko detí a nevychované neobriadené,lebo ich to netrápi nezaujíma ich to.
Baby čo píšete o chutiach ja len stále čokoládka niečo ako cola to zvyknem pred ms a potom len vodu a zeleninu aj počas tehu som le zeleninu a ovocie pchala do seba ku koncu z lidl paprikové chipsy ach tie až doteraz milujem🙂kiežby tu boli ale tak ja som pred tehu vážila 72kg a v deň pôrodu len 76kg ale satčilo úplne na kríže a teraz mám 63kg🙂Tak neviem či aj taká chudá otehotniem lebo nikdy predtým som nemala 72kg a vtedy som otehotnela😀 vždy som mala max 68kg.

@ataner81 hehe, no ved prave, ze aj moj je v norme - ale uz na hrane 😀 a vekom sa metabolizmus zhorsuje, a vies ako keby som ho nehaltovala, tak zachvilu je taaaak nad normu - brucho na furiku 😀 😀 😀