Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka Ahoj tak to si mala rodiť až 17.3.vyvolali Ti ho o 6dní skôr,hoc ja som zaznamenala kopance až nejak okolo 29.už neviem februára či marca.vraj dátum prvého pohybu je stred tehu,tak neviem,ale ja podľa všetkého som mala tak rodiť ako som aj rodila,ja som sa otvárla od 32tt a podľa lekára som prenášala,tak mi dal papier na 18.7.zaľahnúť do pôrodnice na vyvolanie pôrodu,keďže som mala všetko už prezretéA tam mi dali tabletku ráno a večer a aj kvapky a pred polnocou mi odtiekla plodovka a o 2 ráno už bol vonku 19.7.
@zora256 Ja uz to beriem, ako to pride. Jasne, ze najradsej by som chcela vlastne dietatko, ale ked mi to nebude dopriate, tak dam svoju lasku a vsetko dobre, co viem aj cudziemu dietatku, ktore take stastie nemalo 😉 Ale mozno ma tam niekde v buducnosti caka aj vlastny maly uzlicek, len treba byt trpezlivy a dockat toho casu 🙂
A ja verim, ze aj vam sa podari to druhe babatko. Ved ked sa prve podarilo a to ste ani nedufali, tak myslim, ze aj druhe casom pride 😉 😉 😉
No mna po zmixovani tych coko praliniek s tycinkami a grepovym dzusom zazracne prestalo boliet podbrusko. Baby, stale sa mi potvrdzuje - telu treba dat to, co si pyta 😀 😀 😉 😉 😉
@brumka Tak to super🙂Ja som pribrala fakt len 4kg ale tak,že som vracala až do 5 mesiaca a schudla najskôr 5kg a potom ich pribrala späť a +tie 4kg tak vyšlo akoby som pribrala len 4kg spolu to je 9kg,ale stačilo to, je vraj najlepšie od 9-12kg keď sa priberie a tak mi aspoň nohy nepuchli.Nemá sa preháňať soľou a sladkosťami počas tehu lebo spôsobujú vysoký tlak a cholesterol atď hoc mne po pôrode napuchli nohy☹A tak som ich musela mať v teple aby sa voda vypotila znich bolo to hrozné:-/ale vydržala som a dá sa všetko pre drobcov vydžať,len treba chcieť 😉
@zora256 jas om nakoniec skoncila pod nozom, ale nastastie vseko ok, ja som pohyby citila v 17tt, kazdy sami smial ze nemozne ale lekar ze je to mozne. oni mi ho vyvolali lebo som vela pribrala apodla sona si mysleli ze ddcera ma 4100g a viac
ja sommala silnu anemiu cize ja som len spala a jedla spala a jedla, co nebolo bohvie co ,aale teraz som na vsetko pripravena a dam si pozor, cukor som mala dietu mala som 0,1 k cukrovke.
@zora256 no preeeeeeeeeesne 😀 😀 😀 a ta ulava ked pride mrcha - i ked ja si vytrpim vela bolesti, ale psychicky mi je hned o 100% lepsie. a ja by som ten sex najradsej mala uz ked mi konci ms 😀 😀 😀 A potom sa to so mno nesie v tomto style az do ovule a po ovule sex nechcem ani za pana😀 najlepsie, ze manzel je prvu polovicu cyklu taky rozsoupnuty a potom po ovule musi stiahnut chvost 😀 😀 😀 no raz sme len my zeny zlozite tvory 😀 😀 😀
Ahojte baby, dlhšie som sa neozvala, mala som kopu starostí takých bežných, zajtra by som mala mať promocie, ale kryje sa mi presne čas s výberovým konaním 😖 , tak a čo si človek dnes asi tak vyberie, však? tak asi tak no, pojdem sa predviesť aká som skvelá 😀
Inak u mňa nič nové, zatiaľ sa mi mrcha vôbec nerozbehla, takže moje ohlásenie 1DC bolo predčasné, mala som iba také sem tam špinenie ružové, aj som si robila test ale bol negatívny a tak usudzujem, že to mrcha vysiela nejaké záhadné signály. Sa jej nečudujem, že sa bojí prísť, keď na ňu stále nadávam a hovorím aby nechodila, že ju nechcem ani vidieť. Tak teraz by som už uvítala aby sa to rozbehlo, nech môžem zasa tešiť z ovulky a snaženia 😵 . Už to beriem tak pozvolna ako som si všimla, už nie tak, že veď sme sa snažili tak to musí vyjsť, beriem to už triezvo... okrem toho kupujeme práve taký starší domček tak budem mať o zábavu postarané a možno si ani nespomeniem... len dôfam, že to snaženie nejaké bude.
A tak... inak čo sa váhy týka tak ja tiež sa snažím pribrať, lebo mám 45-max.46kg, a to som už čo to pribrala, tak hádam sa podarí pribrať a možno tiež to zaberie k otehu. Určite to s tým súvisí. Ja som ale drobnej postavy, takže nie som nejaká anorektická, som taká normálna, ani chudá ani tučná. meriam 152cm. 😀
MM je presne ten typ čo ste spomínali- bruško a zarastený, už aj dosť prešedivelý 😀 😎 no presne môj typ. Mne sa páčia chlapi, o ktorých sa možno oprieť, žiadny páprdovia, taký riadny kus chlapa. Asi je v tom niečo živočíšne a ten pocit ochrany, sily alebo čo, to je také sexi. Takže ja som spokojná, aj keĎ mm tvrdí že som ho vykrmila, že to kvoli mne pribral a podobne... a pred inými sa chváli ako sa má pri mne dobre 😀 😀 😀 ... ale tak trochu by schudnúť mohol, hlavne kvoli otázke zdravia.
@veonka no jasne, ze si vyberies ist na promocie 😉 😉 😉 Promocie su len raz, dvakrat za zivot a za tu drinu si zasluzis trosku tej slavy 😀 😀 😀 prac.pohovorov este bude habadej...alebo ho posun, ak sa da 😉
inak ako ta tak citam o tom spineni a tak, tusim tu mame okrem @brumka dalsiu potencionalnu tehulku 😀 😉 😉 😉 tym viac by mal byt ten pohovor bezpredmetnejsi 😀 😀 😀 a super, ze to tak triezvo s tym snazilkovanim beries.
inak ja som na tom s vahou dost podobne, akurat meriam trosku viac. ale tiez nevyzeram nejaka extra chuda - proste moja normalna vaha. jem dost, takze si myslim, ze jednoducho som na tej vahe, ktorej mam byt. a myslim ze ty na tych 152cm mas tiez uplne normal vahu. 😉
ze paprdovia 😀 😀 😀hehehe, no ved to sa ani mne nepaci. nejaky vyziabnuty zjav - to urcite ee 😀 Ale ja mam rada aj trochu svaly - nie ze nejaky vymakany holohlavec z posilky, ale proste pevne ruky, rit a tak 😀 Brusko mi tiez nevadi, ale moj drahy si z bruska vypestoval riadne brucho a bojim sa, aby z toho casom nebolo brusisko 😀 😀 😀
@veonka jéj , ja zajtra idem tiež na promócie švagríkovi 🙂 ...gratulujem aj tebe 🙂 ....a čo sa týka tej váhy, podľa mňa je to na tvoju výšku úplne normálne, ja mám 48kg a o 10 cm viac ako ty a tiež si myslím, že nie som ešte nejaká vychudnutá....
....a kiežby som to vedela aj ja brať tak pozvoľna ako ty....ale ja už mám najvyšší čas, to asi preto.....už som si povedala , že som už robila dosť doteraz a už by som si "dopriala" mimčo 🙂 ....a teraz sa nedarí.....ale tak necháme to na osud asi....
@horseshoe, @ataner81kočky - mozem sa opytat na vyznam toho zoznamu .. a znameni ? trosku sa v nom nevyznam 😝 Dakujem 🙂 🙂
@horseshoe no budeš asi prekvapená, ale ja som sa rozhodla ísť na to výberové konanie, ide o dosť dobrú prácu ak by sa to teda podarilo a keďže mám dosť špecifikovanú oblasť v ktorej sa môžem uplatniť takýchto pohovorov veľa nebude 😠 . ide o asistenta na VŠ. tak uvidíme. Posunúť som to chcela ale neumožnili mi to. A tie promócie prežijem, s našimi to oslávime na našej svadbe 😀 veď tá bude tiež za chvílu, všetko to spojíme dokopy- promocie, svadba, ešte krstiny by to chcelo, ale to už nestíham tak aspoň // 😵 !!!!!
Potencionálna tehulka podla mna nie som, stále mám pocit, že už prišla, bežím na záchod a nič, iba ráno keĎ som sa utrela trochen výtok. Ale brucho ma bolí, takže som si navarila alchemilku, nech tomu trochu pomôžem. Test som robila vo štrvtok a biely jak stena...
@drobca07 ďakujem ti 😀 , tieš som sa tešila, že je za mnou táto etapa života a pevne dúfam že tie krajšie etapy ma ešte len čakajú. Relaxujem, užívam si život bez stresu, aj keď... byť bez roboty, nič moc a tiež dosť stres, ale tak som si povedala že do septembra niečo nájdem. Chcela by som učiť na škole ideálne na VŠ, ale aj SŠ by som brala a väčšinou aj tak berú až od septmebra.
Inak, ja si myslím, že je lepšie, kedˇ má žena nejaké to kilečko naviac tak by som chcela byť trochu ženskejšia, aby zo mňa bola nejaká tá mamina. Ja som mala raz 50kg a mm na to dodnes spomína aké som mala "dudy" 😀 ... ono, niečo na tom bude že nm sa páči trochu bruško u chlapov a aj u žien je podľa mňa pekné také skôr oblé tvary a mäkké, ako kosti 😀 ... lenže ja som mala aj zdravotné problémy s trávením, liečila som sa na gastro... teraz je to lepšie a keď školský stres opadol, bude to už len lepšie...
a koľko máš rokov, keď hovoríš že máš najvyšší čas? lebo ja ho mám tiež najvyšší, tak to cítim aj ja moja... ono, snažím sa to brať triezvo, ale raz sú dni také raz onaké, raz sme hore, raz dole, veľakrát si musím sem prísť pre povzbudenie... takže nie som zasa až taká hrdinka. ☹
Baby, MM mi cez víkend zahlásil, že mi nejak podozrivo rastie brucho, 😀 že som asi tehotná 😀 a tak sa na mňa pekne zadíval.... bolo to fakt pekné, prvý krát som tak cítila že mu na tom záleží, že na to myslí a že aj keĎ na mňa pozerá, tak mu to behá po rozume... bolo to pekné, aj keď tehu teda asi nie som ☹ som len dosť rozožratá 😅
cauko babky jedna kamaratka mi tak zdvyhla sebavedomie a povedal ze tehu urcite byt nemozem kd mam negatvne testy a meska 7dni :(
@brumka hehe, moja segra mala 2tyzdnove meskanie a testy furt negativne, az doktor potvrdil 😀 pozri, tu na modrom konikovi su kadejake bizardne pripady - zena otehotnie napriek braniu HAK, zena otehotnie pocas menstruacie, zena je tehotna -ale nevie o tom, lebo ma normalnu menzes (dozvie sa to az kdesi v 3.tom mesiaci), zena otehotnie aj napriek totalne zlemu svojmu aj manzelovmu zdravotnemu stavu, atd, atd, atd....Tak preco by si ty nemohla byt vtom? 😉 😉 😉 😉
a ja som skorpion no nemislim si ze som az taka zla ☹ 😢

@zora256 ved uvidime teraz mame uz tyzden ked nie viac post, dako nemam absolutne chut. to si fakt len 4k pribrala, ja som otehotnela bud ako 58kg aleb ako 62kg, som taz tesne rychlo pribrala. a rodila som ako 80kg a po porode som mala 65, a teraz som schudla od decembra na 55,5 🙂 co som od zakladnej skoly nemala, mam vysku 159 🙂