icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
25. jún 2012

@jeackynka xixi dnes som polozila tu istu otazku .. tak velmi rada ti na nu odpoviem 🙂 🙂 🙂 zoznam kedy (NE)ocakavame mrsku -- a nase znamenia 😎

horseshoe
25. jún 2012

@zora256 Mno vidis a vraj na otehotnenie treba sliznicu, ktora rastie min. 10-16dni. Zase sa len potvrdzuje, ze to nie vzdy treba. No a ja mavam pre ms vselijake chute, ako dneska napr. slane tycinky+coko pralinky a preliala som to grepovou stavou 😀 Aj mi bolesti zmizli - vidis ako si telo same pyta, co mu pomoze 😀 Akurat upratovanie mna zas nechyta, skor som dni pred ms unavena, ledva sa vleciem... 😠 Ale vraj to upratovanie chyta hlavne tehulky - je to vraj syndrom pripravy hniezda 😀 😀 😀
Tak bru nocku 😉 😉

basikes
25. jún 2012

@sanchez81 jasne, ze sa tesim, ze som v inom zoznamiku, ale tu mi bolo dobre v tabulke, tebe nie??

brumka
26. jún 2012

@deculko ahoj, dakujem ze si zvedava ako dopadnem, dneeska rano ma zacali prsia boliet, vecer som si dala za poharik vinka ale necitim zeby som mala dostat no uvidime. ak tomu odplienkovaniu, mi skusame des a horoza, malej davam nohavicky a bud sa pocuraale vceara najnovsie do obeda drzala len aby sa nepocikala a na zachod ani za svet ak dostala poobede plienku a uz bolo v nej, to je potvorka
@horseshoe ten syndrom mal moj manzel hehe, 3-4m pred porodom komplet zariadil destku izbu postielka vanicka, proste bol taky zlaty, ale ja som zase 3m mala uz tazku do porodnice zbalenu

horseshoe
26. jún 2012

@brumka hehe, no zlatyyyy 😀 😀 😀 Som zvedava ako sa budeme my chystat na prichod maleho vtacatka 😀

ataner81
26. jún 2012

Dobré ránko dievčatká moje. Tak dobre som sa vyspala ako už dávno nie. Obedík sa varí a ja sa vám môžem naplno venovať 😀

horseshoe
26. jún 2012

Ja dnes 28.DC a 10.DPO. Rano trochu mrchovske tlaky v bruchu, ale jak to prislo, tak to odislo...
Uz zase sa otepluje, tu uz je taky hic a to je len 9h rano 😠 Najradsej by som bola dakde pri vode 😵 😵 😵

horseshoe
26. jún 2012

@ataner81 Bre ranko, draha 😀 A co dobreho varis? 😝

ataner81
26. jún 2012

@horseshoe kuraciu polievočku, mäso na hrášku a ryžu. Za tým sa ide polovička potrhať 😀 . Zaslúži si trošku rozmaznávania, chudáčik môj pracuje do večera a aj cez víkendy a takto bude ťahať do augusta do našej dovolenky 😒

brumka
26. jún 2012

@ataner81 no kedy to prideme na obed?

ataner81
26. jún 2012

@brumku o pol hodinky je všetko hotové. Mám aj radleri na osvieženie 😀 . Pre koľkých prestriem? 😀

brumka
26. jún 2012

@ataner81 no mne to do KE bude chvilku trvat, jasom si vcera kupila 1 staropramen, manzelik bol pozorni ze ci chem radlera alebo pivko 🙂

franica
26. jún 2012

Aj ja prajem dobré ráno. Už pomaly doslova líham a vstávam s koníkom- večer si všetko dočítam, aby som bola v obraze a ráno hned kontrolujem ďalej. 🙂
A dnes sa už fakt asi ani nepohnem z postele. Včera večer som prisahámvačku trénovala kontrakcie- niečo neskutočné, také kŕče, že som len zvierala paplón, vankúš-hocičo čo prišlo pod ruku a nemohla som sa uvoľniť. Aj v noci som sa na to budila a ešte stále to chvíľami riadne zabolí...no počuli ste už o takom niečom? Ja už neviem, čo toto má byť, ale tak čakám na zajtrajší termín u dokiho ako ešte nikdy ☹

brumka
26. jún 2012

@franica nechcem strasit ale myslym si ze na poslickou ze sakra skoro, snad to bude vsetko ok.

ataner81
26. jún 2012

@brumka moja polovička vôbec nepije, tak ja si občas prepašujem nejaké to pivko či vínečko do chladničky alebo špajzky(že aká alkoholička je zo mňa 😀 ). Keď takto bude stúpať teplota, vykašlem sa na radlera a skočím s kamoškou na fajného čapáčika mňam 😉

brumka
26. jún 2012

@ataner81 mi si zvykneme za poharik vinka dat vecer spolu 🙂 aj vcera som si dala cervene

franica
26. jún 2012

@brumka veď práve...mám pocit ako keby moje telo chcelo stoj čo stoj odtiaľ niečo vypudiť....zajtra budeme možno múdrejší...

horseshoe
26. jún 2012

@ataner81 no to su ake luxusne obediky 😀 😀 😀 😀 normalne som ostala hladna a to som asi pred hodkou ranajkovala 😀

brumka
26. jún 2012

@franica mne zase menstruacia meska 8dni vcera som mala negativny test ale dneska ma tak bolia prsia a bradavky uplne horia, neviem co si mam o tom mysliet ci tesit alebo nie

adrikanatasa
26. jún 2012

trochu sa Vám tu zamiešam 🙂 ja som dnes 23 DC , to sa ešte neoplatí testovať , že?

horseshoe
26. jún 2012

@ataner81 aj ja sa hlasim na ten obed aj jaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
26. jún 2012

@franica ach, chudatko, tak ty nam stale takto trpis??? ☹ ☹ ☹ ☹ moja segra to mala a proti tym krcom jej doktor predpisal magnezium - vraj jej to zaberalo. ale mavala to az do porodu a vystrelovalo jej to az do kolien. a este brala aj akesi hormony na udrzanie tehu. Ale pomohlo - donosila az do konca 😉 😉 😉 A nechces ist k dokimu uz dnes? Zavolaj mu a aspon sa popytaj...Drzkaj sa, myslim na teba 😉 😉 😉

horseshoe
26. jún 2012

@franica ale neboj moja, to by som nevidela zas az tak cierno, ze ti telo chce cosi vypudit...no jednoducho niekedy su taketo zaciatky a niekedy aj cele tehu, ale dnes je moderna medicina, kadejake lieky, da sa pomoct. Pockaj si na to vysetrenie a uvidis. Ja si viem predstavit ake je to neprijemne, bolestive...Moja segra mi hovorila, ze tie krce boli jak elektrosoky. ☹ Ale musis stale mysliet pozitivne, byt silna...My zeny musime toho ozaj vela prekusat, chlapi by nas za to mali kazdy den na rukach nosit 😀 Neboj, doki ti da liecky a budes sa mat zase lepsie 😉

ataner81
26. jún 2012

@brumka ja si dám pohárik červeného a polovička pije ríbezlový džús nech mám pocit, že pijeme rovnaký nápoj 😀 . A ja som za testovanie. Už dlho som nevidela //. TESTOVAŤ, TESTOVAŤ, TESTOVAŤ 😀 😀 😀 😀
@horseshoe pridávam tanier 😉

horseshoe
26. jún 2012

@brumka no brumicek, vyzera to s tebou velmi slubne 😀 😉 😉 😉 😉

brumka
26. jún 2012

@ataner81 tak ja by som potestovala ale vcera som mala negativny test, by som ta potesila s // ale co ked testy su proti mne

horseshoe
26. jún 2012

@ataner81 skoda, ze KE mam tak od ruky, ale hned by som sa nanominovala 😀 😀 😀 😀 😉

brumka
26. jún 2012

@horseshoe no neviem 2 gynekologovia mi odpisali ze ked do 3dni nebudu // ze tehu niesom ale bolia ma prsia

ataner81
26. jún 2012

@brumka včera bolo včera. Tvoje bábo bude nejaký veľký srandista. Už teraz má z teba zábavu, že sa ti schováva a ešte k tomu naviedol na to aj testy. 😀 Beťár jeden malý

ataner81
26. jún 2012

@horseshoe škoda. Koníkovú spolubojovníčku by som s otvorenou náručou privítala 😉