Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 Mno vidis a vraj na otehotnenie treba sliznicu, ktora rastie min. 10-16dni. Zase sa len potvrdzuje, ze to nie vzdy treba. No a ja mavam pre ms vselijake chute, ako dneska napr. slane tycinky+coko pralinky a preliala som to grepovou stavou 😀 Aj mi bolesti zmizli - vidis ako si telo same pyta, co mu pomoze 😀 Akurat upratovanie mna zas nechyta, skor som dni pred ms unavena, ledva sa vleciem... 😠 Ale vraj to upratovanie chyta hlavne tehulky - je to vraj syndrom pripravy hniezda 😀 😀 😀
Tak bru nocku 😉 😉
@deculko ahoj, dakujem ze si zvedava ako dopadnem, dneeska rano ma zacali prsia boliet, vecer som si dala za poharik vinka ale necitim zeby som mala dostat no uvidime. ak tomu odplienkovaniu, mi skusame des a horoza, malej davam nohavicky a bud sa pocuraale vceara najnovsie do obeda drzala len aby sa nepocikala a na zachod ani za svet ak dostala poobede plienku a uz bolo v nej, to je potvorka
@horseshoe ten syndrom mal moj manzel hehe, 3-4m pred porodom komplet zariadil destku izbu postielka vanicka, proste bol taky zlaty, ale ja som zase 3m mala uz tazku do porodnice zbalenu
Dobré ránko dievčatká moje. Tak dobre som sa vyspala ako už dávno nie. Obedík sa varí a ja sa vám môžem naplno venovať 😀
Ja dnes 28.DC a 10.DPO. Rano trochu mrchovske tlaky v bruchu, ale jak to prislo, tak to odislo...
Uz zase sa otepluje, tu uz je taky hic a to je len 9h rano 😠 Najradsej by som bola dakde pri vode 😵 😵 😵
Aj ja prajem dobré ráno. Už pomaly doslova líham a vstávam s koníkom- večer si všetko dočítam, aby som bola v obraze a ráno hned kontrolujem ďalej. 🙂
A dnes sa už fakt asi ani nepohnem z postele. Včera večer som prisahámvačku trénovala kontrakcie- niečo neskutočné, také kŕče, že som len zvierala paplón, vankúš-hocičo čo prišlo pod ruku a nemohla som sa uvoľniť. Aj v noci som sa na to budila a ešte stále to chvíľami riadne zabolí...no počuli ste už o takom niečom? Ja už neviem, čo toto má byť, ale tak čakám na zajtrajší termín u dokiho ako ešte nikdy ☹
trochu sa Vám tu zamiešam 🙂 ja som dnes 23 DC , to sa ešte neoplatí testovať , že?
@franica ach, chudatko, tak ty nam stale takto trpis??? ☹ ☹ ☹ ☹ moja segra to mala a proti tym krcom jej doktor predpisal magnezium - vraj jej to zaberalo. ale mavala to az do porodu a vystrelovalo jej to az do kolien. a este brala aj akesi hormony na udrzanie tehu. Ale pomohlo - donosila az do konca 😉 😉 😉 A nechces ist k dokimu uz dnes? Zavolaj mu a aspon sa popytaj...Drzkaj sa, myslim na teba 😉 😉 😉
@franica ale neboj moja, to by som nevidela zas az tak cierno, ze ti telo chce cosi vypudit...no jednoducho niekedy su taketo zaciatky a niekedy aj cele tehu, ale dnes je moderna medicina, kadejake lieky, da sa pomoct. Pockaj si na to vysetrenie a uvidis. Ja si viem predstavit ake je to neprijemne, bolestive...Moja segra mi hovorila, ze tie krce boli jak elektrosoky. ☹ Ale musis stale mysliet pozitivne, byt silna...My zeny musime toho ozaj vela prekusat, chlapi by nas za to mali kazdy den na rukach nosit 😀 Neboj, doki ti da liecky a budes sa mat zase lepsie 😉

@jeackynka xixi dnes som polozila tu istu otazku .. tak velmi rada ti na nu odpoviem 🙂 🙂 🙂 zoznam kedy (NE)ocakavame mrsku -- a nase znamenia 😎