icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
26. jún 2012

@horseshoe tú tabletku som užila aj ja. A tiež som mohla mať už zopár detí ak by sa vtedy zadarilo. Ale asi tak to malo byť a teraz musíme čakať na dobu, kedy sa už osud konečne rozhodne, že sme pripravené a dietko nám schváli a pošle 😀

brumka
26. jún 2012

☹ ☹ ☹

leonetka
26. jún 2012

@horseshoe ach, nenariekaj, ved mas len 27. idealny vek na dieta. 🙂 ved ti vsetko zatial vyslo a myslim si ze aj to tehu uz 😉

leonetka
26. jún 2012

@brumka tie modre testy su mamatesty? tie su najlepsie. ten ruzovy je fakt najhorsi, to uz ani nekupuj. a k lekarovi sa nechystas? budem drzat palce nech sa to rychlo rozuzli. samozrejme, pozitivne 🙂

brumka
26. jún 2012

@leonetka ten stredny je zo vcera ten je dr max a tie spodne su mamatest, tak ja kupujem podla toho akej som lekarni, pri decersom mala women secret

horseshoe
26. jún 2012

@leonetka mas recht, draha 😉 😉

horseshoe
26. jún 2012

@brumka brumicek tie testiky predsa fakt este nic nemusia znamenat. A ked zistis, ze si predsalen tehu, tak im ich mozes do tych lekarni pekne zaniest a oplieskat o hlavu 😀 😀 😀

brumka
26. jún 2012

@horseshoe haha, super napad 🙂))) lebo fakt ma tak bolia prsia ze hroza ale necitim zeby sa mimalo daco spustit

ataner81
26. jún 2012

@brumka súhlasím s horseshoe. Normálne by som ich reklamovala 😀 😀 . Inak obdivujem ťa, že vydržíš tak dlho čakať. Ja by som už išla k dokymu, nech mi tú vyvolávačku pichne. veď to je riadne brnkanie na nervy

leonetka
26. jún 2012

@brumka hm, hm,... je to zvlastne. necitala som celu diskusiu, mozno si to uz pisala, ale chystas sa k tomu lekarovi? ak mas MS pravidelnu a teraz uz tyzden meskaju, asi by som sa pre istotu objednala. a ako sa citis?

brumka
26. jún 2012

@leonetka
@ataner81 ja som sa vcera obednala, ale skor ako v pondelok ma lekar nezoberie len asi ked som na 11:45 tak mi asi ani krv bra tnebude tak som zvedava

leonetka
26. jún 2012

@brumka aha, ok. no ved uvidis. hlavne ze mas termin, on ti uz potom povie co a ako.

horseshoe
26. jún 2012

kocky, lucim sa, mam kopec roboty, tak vy si tu este pekne keckajte a ja to tu vecer po vas vsetko pekne presliedim 😀 😀 😀 😉

ataner81
26. jún 2012

@brumka tak ti prajem silné nervy do pondelka. To už budeš na 100% vedieť na čom si

ataner81
26. jún 2012

@horseshoe pekný dník prajem a škoda toho obeda 😉

ataner81
26. jún 2012

Aj ja sa s vami dievčatká lúčim na dnes. Prišla mi kamoška a mamka na môj fajný obedík. 😉

zora256
26. jún 2012

@horseshoe Ahoj!
😀 veru a ja som takmer fit na bolesť podbruška hoc len občas ale asi väčšinu dňa a dnes ma už aj zo dvakrát pichlo,nuž asi sa podarilo,ale je mi čudné,že tak skoro pociťujem pichanie ao pri uhniezďovaní,hoc je len 4 deň od pozit.ovu testu,no možno si moc namýšľam?No nechám to tak nebudem to riešiť,uvidím toho 9.7 či dorazí pani červená..
@brumka Ahoj!
Tak to budeš tehu🙂Prsia vedia poriadne bolieť a najmä bradavky prvé mesiace...A koľko Ti má malá?A ja som tiež mala tašku 3 mes.prichystanú ale každý mesiac som si kontrolovala čo tam ešte treba a čo nebude treba😀 a kočík sme mali od 7mes. zato matrac týždeň pred pôrodom🙂
@franica Ahoj!A to bez ms?Máš také kŕče?Tak som zvedavá čo Ti doky povie,potom sa ozvy prajem len dobré,aby nič zlé nenašiel 😉

brumka
26. jún 2012

@zora256 mala bude mat v marci 3 🙂 keby sa podarilo mama doma 2 rybicky 🙂 asi si otvorim akvarko. no to viem ze prsia maju boliet ale clovek si to uz nepamata ale sranda dnes ma bolia prsia a vcera test negativny, no uvidime mozno testnem v stredu. uvidime. mi sme kocik mali doma mesiac pred porodom ale na predajni nam ho drzali predtym dlhsie

zora256
26. jún 2012

@brumka Ahoj!
Tak ja verím,že Ti už zajtra ukáže aspoň slabú druhú čiarku 😉 ,veď zajtra je streda,ale ak si čítala ten článok ,čo tu jedna z nás dala na najmama o testoch oplatí sa testovať až na 10deň meškania ms,vtedy by naisto mal ukázať,a tebe mešká 8dní,že?Ak som dobre čítala tak testni až vo švtrtok 😵 A vpondelok uvidíš čo povie doki,možno ešte nebude vidieť nič,ale sliznicu a maternicu už budeš mať zväčšenú,a ztoho tiež zistí či si tehu🙂Držkám palčeky🙂Držkaj sa🙂

brumka
26. jún 2012

@zora256 ved uvidime, akko dopadnem ale uz si niesom ista ci to je psychika pred chvilou som sa naobedovala a uz mi je zle, najradcej by som to vyvratila

zora256
26. jún 2012

@brumka Ahoj!
Tak uvidíš,len pohoda,dýchaj zhlboka prejde to,ja som tak bola,že som nesmela vstať od stola,kým som si negrgla,ináč som musela utekať k záchodu a aj vyšlo...Vydrž,odychuj ak môžeš,malá Ti ešte nechodí do škôlka,že keď neciká do záchodu,pomáha Ti niekto s ňou?

franica
26. jún 2012

@zora256 no veru, to všetko bez ms- pri nej ma to nikdy extra nebolievalo, proste prišla. Tak uvidíme...a ty sa drž a zadrž, nech ti to nepríde, keď máš takéto sľubné symptómy 😉

@brumka stopro psychika, to je iná čarodejka. Skús ju obalamutiť tak, že si budeš nahovárať ako ti chutilo a ako dobre je tomu tam, kde je 😉 Treba na ňu vlastnými zbraňami. A v tom, čo vraví @zora256 s tými dňami, to dáva zmysel- že test ti to ešte nemusí ukázať. Tak počúvaj svoje prsia 😀 😀 😀

brumka
26. jún 2012

@zora256 nie s malou mi pomaha len muz ale ten je dlho v praci ucime sa odplienkovavat. do skolky nas totiz nezobrali koli nedostatku miesta cize cakame na odvolanee a ak to nevyriesi tak druhe materstvo alebo sukromn askolka :(

brumka
26. jún 2012

@franica no to si niesom ista ze psychika, lebo prve tehu mi bolo zle tiez takto aadko, nemohlasom ani hcladnicku otvorit stale som spal zle mi bolo, hroza, ale zase ja som mala anemiu az patologicku tvedy

zora256
26. jún 2012

@franica Ha-ha😀,tak ja si verím,ešte je to 2týždne do ms,ale tak verím,že sa podarilo,len sa skúšam obrniť,že čo ak predca nie,aby som nebola sklamaná,tak si vravím ak nie tak nabudúce😀 raz určite to vyjde a ešte tento rok,vraj je rok 2012 rok draka a je plodný,tak musí byť u každej snažilky 😵

brumka
26. jún 2012

@zora256 hehe, len ayb ste nemali vsetky za radom dvojicky 🙂)))))))

zora256
26. jún 2012

@brumka Ahoj!
Tak si natom ako ja,tiež len muž:-/ale tak mi máme ešte vyše pol roka do odplienkovávania,asi len budúce leto,lebo tak sám ešte nechodí,a do nočníka mi vposlednom čase ani necvrkne a to mi 6 mesačný aj kakal doň aj cikal po vybalení:-/.Si neviem predstaviť ako ho budem dvíhať na prebalenie čo len na posteľ,lebo tak komoda je vysoko s podložkou,ale nejak sa to vyrieši 😅 Veď staré mami nemali také vybavenia ako my,a zvládli aj 10detí🙂

zora256
26. jún 2012

@brumka No to by bola iná sranda😀čo z tromi malými deťmi by som ja robila asi by som bola zrelá do blázinca😀DD

brumka
26. jún 2012

@zora256 tak dnes je ina doba vtedy sa tolko detom nevenovali ako dneska, nemali nato cas, nie zey sme mi mali stale cas, mne mala nechce ani nocnik ani serblik a to sme mali etapy ked sedela na nom teraz druhy den ked ma nohavicky zadrzi len aby nemusela na wc ale podla mna sa nauci
otvorime si vlastnu cvokaren 🙂

franica
26. jún 2012

@brumka tak ak nie psychika, tak o to lepšie- tak to cítiš naozaj, takže je to tuuuu 🙂 🙂 🙂
@zora256 teraz som si všimla, že vy máte ešte malinké bábo doma a takto za tým sonduješ po druhom 🙂 To je super, budú mať blízko ako súrodenci, tak nech to teda vyjde 😉