Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
kocky, lucim sa, mam kopec roboty, tak vy si tu este pekne keckajte a ja to tu vecer po vas vsetko pekne presliedim 😀 😀 😀 😉
Aj ja sa s vami dievčatká lúčim na dnes. Prišla mi kamoška a mamka na môj fajný obedík. 😉
@horseshoe Ahoj!
😀 veru a ja som takmer fit na bolesť podbruška hoc len občas ale asi väčšinu dňa a dnes ma už aj zo dvakrát pichlo,nuž asi sa podarilo,ale je mi čudné,že tak skoro pociťujem pichanie ao pri uhniezďovaní,hoc je len 4 deň od pozit.ovu testu,no možno si moc namýšľam?No nechám to tak nebudem to riešiť,uvidím toho 9.7 či dorazí pani červená..
@brumka Ahoj!
Tak to budeš tehu🙂Prsia vedia poriadne bolieť a najmä bradavky prvé mesiace...A koľko Ti má malá?A ja som tiež mala tašku 3 mes.prichystanú ale každý mesiac som si kontrolovala čo tam ešte treba a čo nebude treba😀 a kočík sme mali od 7mes. zato matrac týždeň pred pôrodom🙂
@franica Ahoj!A to bez ms?Máš také kŕče?Tak som zvedavá čo Ti doky povie,potom sa ozvy prajem len dobré,aby nič zlé nenašiel 😉
@zora256 mala bude mat v marci 3 🙂 keby sa podarilo mama doma 2 rybicky 🙂 asi si otvorim akvarko. no to viem ze prsia maju boliet ale clovek si to uz nepamata ale sranda dnes ma bolia prsia a vcera test negativny, no uvidime mozno testnem v stredu. uvidime. mi sme kocik mali doma mesiac pred porodom ale na predajni nam ho drzali predtym dlhsie
@brumka Ahoj!
Tak ja verím,že Ti už zajtra ukáže aspoň slabú druhú čiarku 😉 ,veď zajtra je streda,ale ak si čítala ten článok ,čo tu jedna z nás dala na najmama o testoch oplatí sa testovať až na 10deň meškania ms,vtedy by naisto mal ukázať,a tebe mešká 8dní,že?Ak som dobre čítala tak testni až vo švtrtok 😵 A vpondelok uvidíš čo povie doki,možno ešte nebude vidieť nič,ale sliznicu a maternicu už budeš mať zväčšenú,a ztoho tiež zistí či si tehu🙂Držkám palčeky🙂Držkaj sa🙂
@zora256 no veru, to všetko bez ms- pri nej ma to nikdy extra nebolievalo, proste prišla. Tak uvidíme...a ty sa drž a zadrž, nech ti to nepríde, keď máš takéto sľubné symptómy 😉
@brumka stopro psychika, to je iná čarodejka. Skús ju obalamutiť tak, že si budeš nahovárať ako ti chutilo a ako dobre je tomu tam, kde je 😉 Treba na ňu vlastnými zbraňami. A v tom, čo vraví @zora256 s tými dňami, to dáva zmysel- že test ti to ešte nemusí ukázať. Tak počúvaj svoje prsia 😀 😀 😀
@franica Ha-ha😀,tak ja si verím,ešte je to 2týždne do ms,ale tak verím,že sa podarilo,len sa skúšam obrniť,že čo ak predca nie,aby som nebola sklamaná,tak si vravím ak nie tak nabudúce😀 raz určite to vyjde a ešte tento rok,vraj je rok 2012 rok draka a je plodný,tak musí byť u každej snažilky 😵
@brumka Ahoj!
Tak si natom ako ja,tiež len muž:-/ale tak mi máme ešte vyše pol roka do odplienkovávania,asi len budúce leto,lebo tak sám ešte nechodí,a do nočníka mi vposlednom čase ani necvrkne a to mi 6 mesačný aj kakal doň aj cikal po vybalení:-/.Si neviem predstaviť ako ho budem dvíhať na prebalenie čo len na posteľ,lebo tak komoda je vysoko s podložkou,ale nejak sa to vyrieši 😅 Veď staré mami nemali také vybavenia ako my,a zvládli aj 10detí🙂
@zora256 tak dnes je ina doba vtedy sa tolko detom nevenovali ako dneska, nemali nato cas, nie zey sme mi mali stale cas, mne mala nechce ani nocnik ani serblik a to sme mali etapy ked sedela na nom teraz druhy den ked ma nohavicky zadrzi len aby nemusela na wc ale podla mna sa nauci
otvorime si vlastnu cvokaren 🙂

@horseshoe tú tabletku som užila aj ja. A tiež som mohla mať už zopár detí ak by sa vtedy zadarilo. Ale asi tak to malo byť a teraz musíme čakať na dobu, kedy sa už osud konečne rozhodne, že sme pripravené a dietko nám schváli a pošle 😀