icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
27. jún 2012

@horseshoe tak to som zvedava ako to dopadne.... ja som pred dvoma mesiacmi myslela ze som tehotna a nebola som samozrejme, minuly ze reku uvídime a vyslo to.... 🙂 drzim ti palce

brumka
27. jún 2012

@horseshoe mi sme chceli ist v polke augusta tak sa musim prisposobit manzelovej praci a vsetko vidim 800€ a viac a ja musim brat do uvahy male dieta potrebujem kuchynu na varenie, mi sme v chorvatsku nikdy neboli moj muz bol prvy krat pri mori minuly rok to sme boli sever talianska pre dakoho nic moc voda zelena ale pre dieta to bolo uplne super tam. moj muz ma prikazanu dovolenku

horseshoe
27. jún 2012

@kapokapo dakujem 😉 😉 😉 tak to je super, ze vam to vyslo. 😉 cloveku to skor vyjde, ked to skor necaka mam taky pocit. 😀 a kolky si tehu tyzden?

horseshoe
27. jún 2012

@brumka no ved my sme mali ubytko s kuchynou, kde sme si varili. jedlo sme si doniesli vlastne. more v Chorvatsku je o dost krajsie ako v Taliansku, hlavne teda, cim viac ides na juh Chorvatska - tym krajsia voda. Minuly rok som bola so sestrou a jej malym v Taliansku a ako jedinu vyhodu vidim, ze su tam piesocne plaze - to je ideal pre deti. V Chorvatsku su myslim len kamenne resp. betonove, ja som myslim na piesocnu este nenarazila. I ked aj tie kamenne byvaju v pohode, ked su take malicke kamienky a pozvolny vstup do mora. Chorvatsko ma vyhodu, ze vyjde dost lacno, s Chorvatmi sa dohovoris v pohode a je to celkovo dost podobny naturel tomu nasmu. Tak snad si nieco cenovo vhodne najdete 😉 😉 😉

horseshoe
27. jún 2012

Babulky, zas vas musim opustit, lebo mam vela prace, tak sa majte krasne zatial 🙂 🙂 🙂

brumka
27. jún 2012

@horseshoe tak mi co sme pozerali tak vsade nam vyslo chorvatsko 2x drahsie ja som bola v taliansku 4x ale vzdy severne a piesok je ok a voda v pohodenepotrebujem nic priezracne ako ukazuju dakte v lagunach alebo inde. ako vravim bojime sa vcera sme pozerali a je to cenovo pecka. este skusim skontaktovat sesternicu ale ona je juzne v taliansku ale mi sme uvazovali max 900km nieco len za hranice ist, narocny niesme lebo sme pri mory podstte nikdy neboli

drobca07
27. jún 2012

@brumka nemyslím si, že je drahšie chorvátsko, chodím tam už 10 rokov a nikdy ma dovča nevyšla viac ako 250€ na osobu....ak by si chcela poradiť keď tam idete s dieťatkom môžem ti odporučiť Pakostane ( pár km od Biogradu)....je to maličké mestečko, všetko poruke, pekné, čisté, je tam aj piesočnatá pláž, stromy a krásne more 🙂 ceny v domoch sa pohybujú od 8-15€ za noc, a aj keď ideš na "BLINK" garantujem ti, že ubytko zoženieš okamžite a bez problémov 🙂 ...a aj sa dorozumieš v pohode 🙂

brumka
27. jún 2012

@drobca07 mrknem daco na nete, lebo ten kamarat nam vyhliadol ubytko ze lacne za 430€ plus polpatok turisitky 450€ sa nam to zdalo dost lacne lebo vsetko vidim omnoho drahsie. tak mi sme izial nemali stastie zeby sme niekam takto mohli ist tak teraz sa troska snazime aspon po SR

drobca07
27. jún 2012

@brumka to akože na osobu??? či pre všetkých??? a to v chorvátsku alebo taliansku?....mám aj kontakt na pána u ktorého som bývala už niekoľko krát ak by si chcela zavolať o info, daj vedieť. Ale ja som tam drahšie ubytko ako 15€na deň ani nenašla....nikdy...a to som prešla asi fakt celé pobrežie od juhu po sever a srdečne odporúčam 🙂 ....a ak chcete ísť na aute, toto je super riešenie , lebo to ani nie je tak strašne daleko 🙂 pogoogli a uvidíš

mamkabeika
27. jún 2012

No čo? Prišla mrška či neprišla? Ja som dnes 28. DC a poctivo ju nečakám, tak uvidíme 😀 Čo myslíte, kedy je vhodné spraviť si test? 🙂

brumka
27. jún 2012

@drobca07 teraz som pozerala vsade som nasla august od 475€ bez stravy, vsade schu za dieta do 3r priplatky, urcite chceme autom a pozerame aj to chorvastko muz ma na 11.augusta dovolenku na tu padnutu dovolenku, co mam podmienky tak aby bola izba +kuchyna, preferujeme bungalov ale v chorvastku to tusim nemaju ale aj hotel by ol ok ale skor apartman hlavne pre to dieta, potraviny si svoje bereme ako aj maso, a 15€ myslys na izbu alebo na osobu na noc

werusss
27. jún 2012

@horseshoe ...ahoooooooooj...no ja ako som slubila som tu po mesiaci...a zase s mrchou...ale tentoraz som prichod mrchy zvladla lepsie...cely mesiac som ani nepomyslela na babatko...uzivala som si teplucko, kupalisko, aj na chate sme boli no proste super...teraz mi uz mrcha zase konci tak mozeme vhupnut do dalsieho snazenia sa.....aj tentoraz ma byt pekne...a dokonca ma priatel prekvapil ze pojdeme na balaton na par dni...🙂..tak sa moc moc tesim...ty ako pokracujes?
..jaj a vsetkym novym tehulkam gratulujem...a prajem vela vela stasticka a zdravicka...🙂

drobca07
27. jún 2012

@brumka je to na osobu na noc ale to je fakt max., len ty to asi pozeráš cez cestovky preto tie ceny....najlepšie je ísť na blink a nie cez cestovky, tie chcú aj na tom zarobiť, skoro všade sú tam apartmánové domy, chodí tam aj veľa známych čo má detičky a vždy boli spokojní....aj keď by ste išli na blink 100% nájdete ubytko do 1hod. aj bez rezervácií a cestovky!!!! domáci tam stoja vonku pred domami a prosia aby si sa k nim ubytovala, tak sa dá aj cena zjednávať 🙂....zatiaľ som aj vždy natrafila na príjemných domácich, ochotných, proste chorváti si nás vážia 🙂 ...tak ako my ich samozrejme....🙂 v izbách sú aj klímy, pekné kuchynky, kúpelky, majú to pekne porobené 🙂 kukni si hlavne lokalitu, pobalte sa a chodte, uvidíš že nebude žiadny problém 😉

brumka
27. jún 2012

@drobca07 dakujem lebo ta cena je uplne uzasna, keby si daky kontakt alebo daco na nete videl a poslala by si mi lebo mi sme uplny zaciatocnici ale pozriem to co si mi odporucila

drobca07
27. jún 2012

@brumka toto je na takú rodinku čo som u nich bola...je to domček asi 200m od pláži cez lesík alebo po cestičke....ale sú aj bližšie samozrejme pri mori , to by už bolo na vás, kde by ste chceli byť....ale tak za info nič nedáš 🙂 tu je: Apartmani Niko i Ivanka Čudina, Pakoštane, tel: ++38523381251 , ++385989358210 , alebo fax. ++41219681152
skús zavolať, on sa veľmi dobre snaží rozprávať po slovensky 🙂

kapokapo
27. jún 2012

@horseshoe ja som siedmy tyzden len 😝

kapokapo
27. jún 2012

@mamkabeika ahoj, a aky mas dlhy cyklus? aspon jeden az dva dni nech ti meska a potom testuj, zalezi aj ktory den cyklu si mala ovulaciu... ak neskoro , tak ti este neukaze....

mamkabeika
27. jún 2012

@kapokapo mávam tak 30-35, tak ešte si počkám 😝 🙂
Držím pršteky, nech ste zdravučkí 😉 a nech sa malinké dobre drží a nepúšťa 🙂

zora256
27. jún 2012

@mamkabeika Ahoj!
Minule som čítala na najmama.sk článok kedy je najvhodnejšie testovať až 10 dní,keď mešká,tak skús vtedy alebo si prečítaj ten celý článok.

zora256
27. jún 2012

@kapokapo Ahoj!Gratulujem🙂prajem krásne a bezproblémové tehu 😉 .Koľký tt si?

ataner81
27. jún 2012

Ahojte babenky moje. Tak som už zase tu medzi vami. Normálne sa stáva zo mňa závislák 😀 . Keď už rozoberáme tie pobolievania a tak, tak sa k vám pridám. Už týždeň ma dosť pobolieva podbruško a stále to silnie. Je to na nervy lebo ms čakám o 2týždne a neviem či to je ovula(netestujem). Ak by aj bola, tak tie bolesti trvajú nejako pridlho

rohlicka
27. jún 2012

@ataner81 ja som na tom podobne .. citlive prsia od ovulku .. ale uz sa to stupnuje na bolestive .. a to mam tyzden a pol do ocakavanej ms ... nanervy som z toho .. podbrusko len priebezne pobolieva .. 😠 ale je to na zblaznenie..

ataner81
27. jún 2012

@rohlicka presne tak. Mňa ale prsia nebolia ale svrbia. Je to na nervy a neviem čo s tým 😖

rohlicka
27. jún 2012

@ataner81 cakame co ukaze cas .. 😎 😎 😎 ale recept na to asi nebude 😀 - "co s tym" 😀

rohlicka
27. jún 2012

ale tesim sa lebo o chvilku sa blizia datumy kedy tato tema sa zmeni na "fotosutaz - kto ma krajsi testik" 😀 😀 😀

drobca07
27. jún 2012

@ataner81 vitaj späť 🙂....s tými svrbivými prsiami mám problém aj ja a je to dosť nepríjemné a neviem čo to má byť....a ja mám do ms ešte cca 12dní čas....zvyknú ma viac bolievať ako svrbieť ....:D mám my problémy s tými našimi bolesťami , krčami, svrbeniami a pod....vždy som si myslela, že to len ja mám furt také problémy ale ako vidím je nás tu habadéj... 😖

ataner81
27. jún 2012

@drobca07 @rohlicka je ťažké byť ženou, keď nie sme tehule. Teraz by som sa hneď s chlapmi menila ale keď už budem tehu, tak ani za svet 😉

rohlicka
27. jún 2012

@ataner81 @drobca07 - ja zase ani pred tehu by som v urcitych situaciach nemelnila (aby som bola muzom) 😎 ked si predstavim ze by mal PMS -- a vsetko by ho nasieralo .. a krical by koli somarinam po mne 😀 😀 😀

drobca07
27. jún 2012

@rohlicka tak tak ako hovoríš 😀 😀 😀 ....ale tak najradšej by som si aj od PMS oddýchla 😉 aspoň na tých 9mesiacov 😎 🙂 .....a ked ma to začína "chytať" tak priateľ už vie ako to u mňa "beží" a prace sa mi rýchlo z cesty, potom sa chytro vráti a má plné ruky chipsov, pukancov a skladkostí 😀 😀 😀 ...potom sa už rýchlo prestanem hnevať 😀

ataner81
27. jún 2012

@rohlicka tak ja pred ms vôbec nie som nervózna. Ja mám akurát splašené hormóny a muža znásilňujem každú chvíľu 😀 😀 😀 . Najviac by mi vyhovovalo byť chlapom pri cikaní. My takí nástroj nemáme a musíme pri tom odhalovať celý zadok, im stačí vybrať tých pár centimetrov