icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
27. jún 2012

@franica avoooj, no co kraska, tak ako si dnes dopadla u dokiho?dufam, ze aj napriek neprijemnostiam je vsetko ok. ozvi saaa 😉 😉 😉 😉

ataner81
27. jún 2012

Babulky na dnes sa s vami lúčim. Majte sa krásne a pa zajtra 😉

franica
27. jún 2012

Čaute modré kamarátky 🙂 , @horseshoe no si zlatá, no odpoveď je nič moc...takú dobrú srandovnú atmosféru tu máte, že je škoda prispievať...proste to, čomu sa moje strašne pozitívne naladené ja a celý môj optimizmus snažil vyhnúť, je tu- ležím v nemocnici do bohviekedy, lebo ma sledujú, lebo na uzv znova nebolo nič vidieť a stále viac to vyzerá podľa všetkých príznakov na mimomaternicové....najprv som odmietla prísť, že ešte počkáme, že doki možno straší, ale potom mi potvrdila ešte iná doktorka po tel. a aj tu....takže hocijak chcem veriť, že to bude ešte dobré, nejako to tak nevyzerá...takže zase sa potvrdilo, že dve čiarky na teste sú len veľmi začiatočná radosť 😢 😢
A neviete niečo o @simonkato, či ju už pustili a tak?

horseshoe
27. jún 2012

@franica joooj, mojka, to su ale smutne spravicky ☹ ☹ ☹ ☹ bozinku, to je fakt smola, ak to bude to mimomaternicove tehu 😢 moc, moc som ti drzala palceky a myslela na teba. Ale predsa este daka nadej tam stale je, nie? Kazdopadne je velmi dobre, ze si sla do tej nemocky, lebo to mimomaternicove je dost nebezpecne, keby sa o tom nevedelo, takze si v dobrych rukach. 😉 Ja viem, ze 2 ciarky su len zaciatok dlhej, dlhej cesty. Pokus sa netrapit, aj ked viem, ze je to teraz moc tazke, skus sa niecim odreagovat...Mozes si citat nase "vyzivne"diskusie 🙂 - to ta snad trosku rozveseli...Aspon uz nemas tie krce? Budem ti moc drzkat palce 😉 😉 😉

no a @simonkato na nu som tiez myslela, ze co je asi s nou...Dlho tu nebola...Ozvi sa aj ty, draha 😉 😉

franica
27. jún 2012

@horseshoe ďakujem drahá za povzbudenie....už som dosiahla bod, kedy by som už možno prijala zlú správu aj na stopro, len nech viem čo je..nie toto, že vyzerá to tak, ale nikto nič presne nevie a čaká sa. Proste to chcem mat za sebou a vypadnúť...

brumka
27. jún 2012

dakujem babky za podrzanie.
@franica keby som mohla vymenim si to s teboou, ja uz jedno dieta mam tak by ma to nezabilo. namiesto toho abysom vas podporila zatazujem vas tym ze mi tolok meska. a uz urcite leziem na nervy. drz sa

kapokapo
27. jún 2012

@zora256 dakujem, ja som snazilka od zaciatku tejto diskusie :D som v siedmom 🙂

kapokapo
27. jún 2012

@franica ahoooj, tak ti ma mrzi.... ja mam za sebou jeden miseed abort v novembri, tiez som sa strasne tesila, 8 tt ziadna akcia srdiecka, nasledne kyret a sklamanie.... 3 mesiace pauza, snazilka som opat od marca a dnes somv 7 tt 😀 uz len vydrzat do utorka na kontrolne sono ci bude akcia srdiecka.... nie je to lahke, ale zvladnes to... myslim na teba a drzim palce... mozno to este dopadne dobre.

kapokapo
27. jún 2012

@brumka ahoj, nikoho urcite nezatazujes, kazda preziva svoje a sme tu aby sme sa podporili....

deculko
27. jún 2012

to ma mrzi @franica ,vela sil prajem,hlavne do toho cakanie,kym budes vediet co sa vlastne deje... ,ach nie je to lahke,ta cesta k deculku.
Cele snazilkovanie a cele tehu je o cakani... ci budu dve ciarky a potom cakanie do dalsich a dalsich poradni /vysetreni u doktora,ci je vsetko ok.... a tych 9 mesiacov je dlho.... vsetko chce vela trpezlivosti a silne nervy,.... posledne dni som si pustala piesen od Richarda Mullera >klid,mir a pokora/ sa to vola... ani poriadne neviem,nevnimam co tam v celej piesni spievaju,ale ten refren mi na viac veci sedi.... joj drzte sa kocky, ... aj ja mam za sebou prve tehu MA,ci aka je ta skratka... pred 5 rokmi,este ked som sa snazila s byvalym, v 6tt sa doktorovi nieco nezdalo,ze akoby to bol zamcany potrat,tak sa vyjadril... a bolo po radosti... teraz si hovorim,ze to tak malo byt,ze aspon nemam babo s tym "volom" sorry za vyraz... lebo az potom mi doslo,ked sa zachoval ako sa zachoval,ze to nestoji za rec a sme sa rozviedli... inak mam za chvilku 32... prve deculko sa mi narodilo az 4 roky neskor po prvom pokuse,ked som mala 28 a nic nelutujem,som skusenejsia a nasla som si fakt skveleho muza,co je dar,najst spriaznenu dusu ... 🙂)) a podarilo sa nam vytuzene stasticko nas zazrak... 🙂 drzte sa vsetky,nech sa vam aj vase zazraky podaria... a nech su zdravucke🙂))

franica
27. jún 2012

milé kočeny, nevravím to len tak, ale fakt ste strašne, strašne zlaté a vaše slová, ak aj priamo neliečia, tak veľmi pomáhajú. Ste super, diky 😉

werusss
27. jún 2012

@horseshoe ..no veru...ja sice cez week budem v robote...ale nejako to poriesim..nech si viem vybehnut aj k vode...nastastie otvaram az o 14 tej a 16 tej...aj dnes som bola cely den pri vode...takze zase zaciname snazilkovat...tebe prajem nech ti to bud velmi rychlo pride...alebo nech vobec nepride...pridem zase o mesiac skontrolovat co je tu nove...zatial sa tu majte...🙂

horseshoe
28. jún 2012

@franica veru tak, nech sa ten pobyt v nemocke pre teba co najskor skonci, nech uz to dopadne akokolvek....samozrejme, stale ti drzkam palce, lebo je tam ta mala "moznost", ze by sa to este mohlo skoncit dobre. nadej umiera posledna. kazdopadne aspon takto na dialku ti posielam vela sil...

horseshoe
28. jún 2012

@werusss dikes moja 😉 😉 😉 a mozes dojst aj skor ako o mesiac 😀 😀 😀 😉 zatial sa maj krasne a uzivaj leto 😀 😀 😉

horseshoe
28. jún 2012

tak lidicky, dnes hlasim 30.DC. rano som sa zobudila s miernym bolestami v podbrusku - jako obvykle 😠 😠 😠 ale ked som sa napapala, bolesti pominuli. no stale sa citim tak predkramovo. najradsej by som si lahla a spala. ale to zial nie je mozne. tesim sa na vikend, to si schrupnem 😀

horseshoe
28. jún 2012

@brumka ale co sa ospravedlnujes, ved to je normalne. 😉 kludne sa tu vyzaluj, vyplac, vyrozpravaj, zanadavaj si, unud nas k smrti 😵 😵 😵 ved kde by ta uz mali viac pochopit ako tu v diskusii snaziliek 😀 😀 😀 😉 😉 😉

a inak ako dnes? so mnou uz tiez zacina pomalicky lomcovat nervozita 😵 😵 😵

brumka
28. jún 2012

ahojte babky, tak ako dneska, ja hlasim 37DC bez zmeny s 11dnovym meskanim a test caka na zajtra v skrini.
@horseshoe dakujem, tak co dobehnes ma? 🙂

horseshoe
28. jún 2012

@brumka hehe, dufam, ze ma mrcha nebude tak dlho napinat 😀 ak ma prist, nech si to len odkruti v riadnom case a nie s meskanim 😠 taky dlhy 37dnovy cyklus som snad este ani nemala 😕 a ty zrejme tiez nie.

Ale ty si fakt obrovska zahada - normalne detektivka 😀 😀 Napinas nas ako gumu v trenkoch 😀 Ved ja som viac zvedava ako dopadnes ty nez ako dopadnem ja 😀 😀 😀

deculko
28. jún 2012

to aj ja som zvedava na brumku 🙂 zahada...
citam... a aj ja mam take vselijake priznaky tehu ale aj mrsky zaroven.... citim silne vone... to ale necitim kazdu mrsku,ale... je to aj velky priznak mrsky.... xixixixi takze aj tak... nie je to v nasej moci🙂

brumka
28. jún 2012

@deculko @horseshoe ja som zvedavy cloveka el toto to je na psychiatriu, urcite ju do vikendu dostanem a bude trocha placu. aj manzel je nedockavy ako dopadneme v pondelok

drobca07
28. jún 2012

@brumka v každom prípade mysli pozitívne a veľmi ti držím palčeky nech to dopadne tak ako si želáš ty 😉

mabika
28. jún 2012

@brumka neboj, prezijes to, ci to bude tak, ci onak, ja som mala minuly cyklus 41dnovy, ani stopy po ms, nic nic a na teste tiez nic a nakoniec svinucha dosla, akoby sa nechumelilo. Tym nechcem povedat, ze ti dojde, dufam a verim, ze predstavujes to male percento nespolahlivosti tehot. testov 😉 a ze to akvarko doma zalozite 😉 a ked nie zrovna akvarko, tak zoo urcite 😀

mabika
28. jún 2012

@franica drzim velmi palce, nech to dobre dopadne, mne v takych situaciach, ked sa niecoho bojim, pomaha, ze si predstavim, ze je uz o tyzden neskor a ze je vsetko vyriesene, je jedno ako, ale uz je to za mnou. Hlavu hore!

brumka
28. jún 2012

troska mimo temy, odplienkuvavame a teraz sme cikali do nocnika 🙂))

mabika
28. jún 2012

@horseshoe helou, ja som stale tesne pred tebou, mam 31DC, ale uz 4 (!) dni spinim, takze je mi jasne, co sa bude diat cez najvacsie horucavy cez vikend resp. buduci tyzden 😀 Ja tak neznasam tampony, bleee

Inak som si pozrela, ako sa asi robieva hormon.profil a teda moze sa robit 3x za cyklus, na zaciatku, v strede a ku koncu, podla toho, ake hormony skumaju...

basikes
28. jún 2012

Ahojte ;) ako sa mate? @brumka aaa ty si co za priipad?? :D ja uz som riadne zvedava co to s tebou.nech sa to uz vyriesi, aby si vedela na com si, drzim palce ;) aa @franica na teba budem velmi mysliet, nech si v poriadku co najskor ;) a daj hned vediet

brumka
28. jún 2012

@basikes 🙂 rozmyslam ze asi napisem knihu toto bude svetovy besceler 🙂))

basikes
28. jún 2012

@brumka staci poprepisovat tuto temu veela stran dozadu a mas urcite minimalne prvu cast trilogie hotovu :D

ataner81
28. jún 2012

Ahojte dievčatká moje koníkové. @franica veľmi veľmi ti držím palečky, posielam kopec pozitívnej energie a ešte nezúfaj. Nič nie je ešte isté a nakoniec to predsa len dobre dopadne. Myslím na teba a skoro sa nám ozvi ako si dopadla. 🙂 @brumka brumík náš nás riadne naťahuje. Že test položený na skrini .....ha a ja nervy v kýbli už 11 dní 😀 @mabika aj ty vyzeráš veľmi nádejne. Netestovala si?

brumka
28. jún 2012

@ataner81 haha ty s nervami, ja uz som na zblaznenie, uz mam vsetky priznaky tehu noci to nieje len psychika :(
@mabika no na tebasom strasne zvedava 🙂 @franicatiez cakam ako dopadnes