icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
28. jún 2012

@ataner81 no vidis, na nam nadavaju ked na vychodnara povieme salene vychodnare, dakte t o asi vzniklo...tak ja som ako dieta ale aj teraz by som sla po jarnom dazdi skaka arozkopavat mlaky 🙂 tak ja minuy tyzden na destkom ihrisku som sa hojdala na takej preliezke ako konstrukcia len a kolegina ci mi sibe a pozrem napisane od 3-12 rokov nikde nepisali hmotnost

ataner81
28. jún 2012

@brumka to by som rada urobila aj ja ale to by tá preliezka veľmi zle dopadla a nechcem ničiť deťom ich hračky 😉

brumka
28. jún 2012

@ataner81 priprav si vedro pozeram predpoved ze este zajtra u vas bude prsat 🙂

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 aj ja milujem dazd ale taky letny teply -- ked ti nevadi ze si mokraa 🙂

ataner81
28. jún 2012

@brumka pripravené a k tomu aj lavór na máčanie 😉
@rohlicka tak nejak. Ale keby si videla tú spokojnosť, hneď by si to chcela vyskúšať aj ty 😉

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka taký sme tu teraz mali 😉 . A nevadí, asi som morská panna 😀

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 ale pozeram ze na cyrila klasicky opat dazd - kazdorocne nesklame 😀 budem doma (v KE) tak budem asi aj ja zbierat do vedierka 😀 😀 😀

rohlicka
28. jún 2012

.. lebo to iba v KE je plodny dazd .. asi ho budeme predavat na litre 😀 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@rohlicka pozerala som predpoved a ten dazd na zapad nepride 😢

rohlicka
28. jún 2012

@brumka heh @ataner81 ma opat 6 min odmlku 😀 asi pije dazdovu vodu .. alebo uz namaca 😀 😀

rohlicka
28. jún 2012

@brumka ty uz si dobre pokropena .. ty uz musis len cakat kym fazulka podrastie aby sa aj ukazala 😉 takze nesmut 🙂

brumka
28. jún 2012

@rohlicka uvidime, som si to poistila, bolasom si umyt hlavu 🙂

rohlicka
28. jún 2012

@brumka 😀 😀 😀 😀 si ma pobavila .. vyzeram tu v robote jak idiot za PC vkuse sa tu smejem 😀 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@rohlicka a co ta vranicka, este si tu moju nestretla?

rohlicka
28. jún 2012

@brumka daco uz letelo len nie som si ista ci vranka alebo bocian 😎 odkazala som aby ta potom odomna pozdravila 😵 ze nech na otocku sa vrati ku nam 🙂

ataner81
28. jún 2012

Baby keď sa naozaj stane zázrak a mňa oplodní ten košický zlatý dážď, hneď vám nejaký ten litrík dva pošlem 😉 😉
@rohlicka bola som skúmať vonku či ešte prší ale už je definitívny koniec.No nič, do vedierka nazbieram zajtra 😉 😀

brumka
28. jún 2012

@ataner81 hehe, len si daj pozor na farbu 🙂

ataner81
28. jún 2012

@brumka ani nemusím. Polovička je taká počernejšia, hlavne teraz v lete 😉 😉

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 zbieraj -- zbieraj .. brumku uz len zajtra pokropis plodnym dazdom na dialku a rano bude || 😉

brumka
28. jún 2012

@rohlicka hehe a uz tam aj nadrazie bude. @ataner81 urcite mi nazbiera vodu priamo z lunika

rohlicka
28. jún 2012

@brumka tomu by som sa len tesila keby to bola priamo z lunika .. ta je najlpodnejsia 😀 😀 😀

drobca07
28. jún 2012

@rohlicka a ešte by sa mala dať "počarovať" nejakej cigánke 😀 tie to vraj vedia dobre 😉

brumka
28. jún 2012

@drobca07 hehe uz tu nebudu dvojcata ale sedmorcata 🙂

drobca07
28. jún 2012

@brumka no to by bolo teda 🙂 ....ale tak ak si to pekne spravodlivo rozdelíme tak sa nám každej jedno ujde, či? 😀

ataner81
28. jún 2012

Baby všetko vybavené. Vedro nachystané a aj čary budú. Dokonca od 3cigánok 😉

drobca07
28. jún 2012

@ataner81 sme teda stebou max. spokojné dneska 😉 🙂 ako si to vybavila 🙂 už len pošli to vedro 😀

ataner81
28. jún 2012

@drobca07 v robote máme 3cigánečky. Ak by sa vám málilo, máme aj 4 chlapcov. na návštevu im chodia 2babky a otec. Takže čarov bude habadej. Teraz už len musíme čakať na ten dážď 😉

rohlicka
28. jún 2012

@drobca07 - @brumka - @ataner81 chvilku tu nie som a uz carujete 😀 😀 tak hlavne na uspech treba malých gaťoplavcov + plodné prostredie + a nakoniec ranny moč 😎

drobca07
28. jún 2012

@ataner81 oukej 😀 tak poslušne čakáme.....ja to dneska balím kočky, pekný dník vám prajem a poslúchajte 😎

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka mne nič iné neostáva veď som ti písala prečo 😒