@ataner81 no vidis, na nam nadavaju ked na vychodnara povieme salene vychodnare, dakte t o asi vzniklo...tak ja som ako dieta ale aj teraz by som sla po jarnom dazdi skaka arozkopavat mlaky 🙂 tak ja minuy tyzden na destkom ihrisku som sa hojdala na takej preliezke ako konstrukcia len a kolegina ci mi sibe a pozrem napisane od 3-12 rokov nikde nepisali hmotnost
Baby keď sa naozaj stane zázrak a mňa oplodní ten košický zlatý dážď, hneď vám nejaký ten litrík dva pošlem 😉 😉 @rohlicka bola som skúmať vonku či ešte prší ale už je definitívny koniec.No nič, do vedierka nazbieram zajtra 😉 😀
@drobca07 v robote máme 3cigánečky. Ak by sa vám málilo, máme aj 4 chlapcov. na návštevu im chodia 2babky a otec. Takže čarov bude habadej. Teraz už len musíme čakať na ten dážď 😉
@drobca07 - @brumka - @ataner81 chvilku tu nie som a uz carujete 😀 😀 tak hlavne na uspech treba malých gaťoplavcov + plodné prostredie + a nakoniec ranny moč 😎
@ataner81 no vidis, na nam nadavaju ked na vychodnara povieme salene vychodnare, dakte t o asi vzniklo...tak ja som ako dieta ale aj teraz by som sla po jarnom dazdi skaka arozkopavat mlaky 🙂 tak ja minuy tyzden na destkom ihrisku som sa hojdala na takej preliezke ako konstrukcia len a kolegina ci mi sibe a pozrem napisane od 3-12 rokov nikde nepisali hmotnost