Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatiana77 @kapokapo
no babulky, ked tu nikto nepridava tehu testy, tak aspon ja prispejem ovu testami, ktore som si prvykrat robila tento mesiac. a aj ked som tomu moc neverila na moje pocudovanie bolo testovanie dost uspesne. na 17.DC som mala vitazny ovu test a rano 18.DC sa dostavila ovula - velke bolesti v lavom vajecniku, vela cervikalneho hlienu. 🙂
Ako vidno na foto, ja som mala pozitivny len ten jeden test toho 17.DC.
@horseshoe presne tak...tento mesiac som si kupila ovu test a nemala som na to trpezlivost, lebo mi ukazovala podla navodu negativny a pri merani teploty som mala ovulaciu......takze som si povedala buduci cyklus nemeriam, nekupujem ovu testy...proste nic....skusim vydtzat...vsak ide leto dovolenky a pohoda, takze snad nebude casu na taketo vecicky....a tiez tehu testy, nebudem minat....az ked 5 dni bude meskat kupujem...lebo ked si kupim a mam ho doma, si ho uz spravim, nedokazem cakat... 😀
@horseshoe dobre ranko ti prajem a vsetkym snazilkam.. takze po tom ako som sa k Vam vcera pridala, tak v noci som uz aj dostala mrchu jednu presne ako si ty pisala tie faktory tak som mala asi 4 z nich tak asi preto mi meskala.. 😒 no co uz... ideme dalej, takze budem cakat na plodne dni v juli a budeme snazilkovat dalej.. len nech sa to podari, skoda, lebo som chcela mat doma baranceka 🙂 tak bodaj by bol aspon byk
@tatiana77 no ja som tento mesiac skusila prvykrat ovu testy a kuk vyssie, bola to ocividne dobra kupa. mne tiez spociatku ukazovali iba biele, pripadne velmi slabe ciarky - dokonca ich ani na foto nie je vidno. ale az 17.DC som sa dockala. ale tehu testy robim az po meskani, to nema vyznam... 😉 a mas pravdu - treba si leto uzivat - slniecko, voda, opalovanie - to ma inak mimoriadne pozitivny vplyv na plodnost, tak sup-sup vsetky snazilky aj so svojimi polovickami k vode 😉 😉 😉 😉 a tento vikend nam mimoriadne praje - padnu 30tky 😀 😀 😀 😵
ahojte zienky, tak recenzia nieje dobra :( test negativny, cize na 99% niesom tehotna :( priznaky zeby mi mala prist ziadne, aj slzi boli. ach jajjj. ved stresy dnes ma clovek stale a uz som mala aj horsie az zle a v pohode, neschudla som viac ako kilo za mesiac, takze neviem v com je problem. :(
juj asi aj ja si kupim tie ovu testy, len u mna je to tazke, ja mam taky nepravidelny cyklus na nervy... takze teraz ked mi to tak meskalo tak sa radsej budem testovat, aby som vedela kedy budem mat ovu
@alicek14 moja zlata, ked sa budes snazilkovat v juli, budes mat baranceka.....ja mam dcerku barana a pri nej moja posledna mrcha bola 03. jula......takze, ked si teraz dostala, tak je velka pravdepodobnost, ze bude baran.....pri nej som mala termin 10.4 a narodila sa 29. marca, je tam velke rozpatie....termin porodu sa pocita tak, ze si pripocitas 7 dni a odpocitas 3 mesiace odo dna poslednej menstruacie....jednoduche.....a potom sa posuva podla vyvinu plodu.....
takze dneska hlasim 38DC z 27/28 😢
@alicek14 avoooj, no neklesaj na duchu moja. ono ten den ako pridu kramy je vzdy najhorsie - clovek sa citi jak zbity pes, zmietaju v nom hormony, ja si niekedy aj poplacem... Mne sa osvedcilo na zlepsenie nalady v 1. den mrchy - napustit si teplu vanu a k tomu cervene vinko. Ja mam naviac aj velmi bolestive kramy, takze mne ta horuca voda ohromne dobre robi a vinko ma zase psychicky otupi, tak nakoniec mam potom este dobru naladu. 😀 Ja si este niekedy aj zapalim sviecky okolo vane - to je taky moj ritual 😀 Ale pozor - aby si sa neutopila 😀 😀 😀
Inak tie faktory, ktore som ti napisala v predoslej sprave, ono je fakt dobre si to vsetko popremyslat a vyhodnotit a az potom robit tehu testy. Lebo fakt ten hormonalny system je velmi citlivy na akekolvek podnety. Mne napriklad sposobilo meskanie 7 dni pravdepodobne nachladnutie v ten dany mesiac. 😉
No a co by som este dodala, proste na to nemysli, chodte s drahym k vode, poopalujte sa, urobte si piknik, chodte sa bicyklovat, cokolvek, ved je leto, uzasne obdobie slnecnych dni a teplych noci 😀 😀 😀 tak to treba vyuzit 😉 😉 😉 😉
@brumka nebud smutná, ešte predsa nič nie je stratené tak hlavičku hore , nemysli na to a uži si víkend, má byť krásne slnečno tak treba trošku poopaľovať "šunky"...ja to idem spraviť presne tak isto...a uvidíš, že ti prejde čas rýchlejšie 🙂....ja mám ešte týždeň pred sebou, ale už teraz neviem čo so sebou, tak sa musím odreagovať nejako 😅
@horseshoe dakujem ti moja, ste tu fakt vsetky zlate babulky, no je mi pod psa, ale ide vikend tak sa nebudem zatazovat.. presne ide leto, ideme si uzivat.. aj mojou bambulkou, ja uz mam jedno dieta taku 4rocnu kocku tak sa jej idem venovat.. Prajem aj tebe pekne leto, ja tu zase nakuknem a budem Vas sledovat, lebo je tu taka prijemna atmoska 🙂 🙂 🙂 ste skvele baby, drzte sa vsetky nech su tu len pekne dvojciarkove testiky 😎
@brumka ahoj moja, tak ti to vlastne meska 10dni? ak teda spravne ratam. a vies aj kolko dni si priblizne od ovulky? lebo ak si mala ovu neskoro, tak to tam fakt este nemusi byt na teste vidno 😉 😉 😉
ono ak to nie je tehu, tak to moze byt len rozkolisanie hormonalneho systemu - najlepsie ti da odpoved lekar 😉 netrap sa, vsetko sa objasni a v pondelok budes mudrejsia. 😉 😉
@alicek14 to je spravna rec 😉 😉 😉 ziadne umaranie, trapenie a zatvaranie sa doma - zober malu vonku, k vode, uvidis ako sa ti zlepsi nalada a prides na ine myslienky, uz si ani nespomenies na nejake kramy 😉
a sme radi, ze sa ti tu v nasej partii paci 😀 😀 😉 , len pekne pridi pozriet aj castejsie 😉
@brumka podľa mňa si mala ovu vtedy keď si mala to špinenie....pár krát som to mala aj ja tak a ovu test to aj potvrdil. počkaj do pondelka a uvidíš, samozrejme nás hned informuj, lebo nás to veľmi zaujíma čo sa to s tebou deje .... a cítiš nejaké príznaky teraz? tehu alebo ms? hmmm? ....na mňa už asi prichádza PMS....bruško pobolieva, krúti sa mi hlava, smrdí mi ešte aj čokoláda (a to je jahodová milka čo úplne milujem!!!)....no ale tak týždeň mám ešte pred sebou....som zvedavá kedy "dorazí" tento mesiac.... ☹
@brumka hmmm, tak to je dost 12 dni meskania. A to spinenie si mala len 1den toho 12.6.? Fiiiha, no mozno to telo vyhodnotilo ako mrchu. Tazko povedat, nie som lekar, tak nejdem zavadzat. keby si mala pozitivny tehu test, tak poviem, ze to spinenie bolo uhniezdovanie, ale takto... 😕 No darmo tu my budeme nad tym fantazirovat, o 2 dni ides k dokimu a ten ti da jasne stanovisko. Drzkam palceky 😉
@brumka no neviem, ci cysta sposobuje taketo posuny mrchy. praveze si to nemyslim. ja som mala parkrat cystu na vajecniku aj kamoska a ziadne posuny mrchy nam to nesposobilo. iba lekar to videl na sone a vyjadril sa k tomu, ze sa to bude sledovat, ale potom to zmizlo - asi jednoducho praskla a bolo 😉
@drobca07 no ja uz mam ten hnusny PMS asi tyzden 😠 😠 😠 a cokolada mi teda nesmrdi, prave naopak. 😀 dnes po ranajkach som zvalila celu Ritter Sport - tmavu s oprazenym celymi lieskovcami - mnaaaaaaaam a este mam rada mliecnu s oprazenymi kalifornskymi mandlami 😝 😝 😝 Ale ta coko mi spravila dobre - hned som mala energie za 20tich 😀 😀 😀
No som zvedava, kedy aj mne mrcha pride...Vecne ma takto natahuje 😠 😠 😠
no babky, hlasim 1DC a skacem paradoxne od radosti, lebo som mala tym padom len 31dnovy cyklus, po tom minulom 41dnovom som bola fakt na prasky uz z toho cakania na mrchu 🙂. Tak som rada, ze ked uz ms mala prist, ze prisla vcas, jupiiii 😀
Akoze 37 stupnov a mrcha nie je bohvieco, ale zase aspon nebude mrcha na Pohode, paradickaaaa.
@horseshoe tak ta v tom nechavam samu, moje suputnicky zatial otehotneli (tatarida), takze si na rade 😀. Inak, u mna je spinenie uplne bezne, praveze snad jediny raz, ked som vobec vobec nespinila bolo, ked som bola ozaj tehotna, takze ja to mam takto 😀
@brumka drzim ti palce, aby si to cakanie prezila v pohodicke, nech uz je vysledok akykolvek, a uzi si "volno" 😎
@alicek14 no presne viem, ako si sa citila a citis, vyblazni sa pekne s dcerou a mysli na to, ze ked bude druhe, uz sa jej nikdy nebudes venovat tak, ako teraz 😉
@horseshoe ja sa už 3dni neviem normálne ani najesť, čo sa mi zdá, že všetko je kyslé (ako pokazené), takýto príznak som ale nikdy nemala....a čudujem sa, že ma ešte prsia nezačali riadne bolieť (to ma vždy)....ale brucho tradične pobolieva-prestane-pobolieva-prestane....a to ešte týždeň predomnou...som zvedavá, čo všetko ešte na mňa príde 😝 dovtedy..... kedy očakávaš? mala by sa zase aktualizovať tabuľka 🙂

@tatiana77 ano, ja som si povedala, ze 10 dni mi musi meskat a potom bude testovat. ale stacilo by aj tych 5dni - to uz bych zacala aspon uvazovat o teste. tak teda vyckajme, ved ozaj, ak sme tehu, tak nam to neutecie a minat kazdy mesiac peniaze na tolko tehu testov - to fakt nema vyznam ... 😉 😉 😉