icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
30. jún 2012

@sabaka uži si dovolenku a aj všetky vymoženosti, ktoré si ako tehuľa nebudeš môcť dovoliť. Mne idú na chuť také veci, ktoré by sa teraz jesť nemali, ale určite je to preto, že viem, že to nesmiem 😀 Aj pivko by som si dalaaaaaaaaaaaaa 😀

sabaka
30. jún 2012

@sanchez81 nuz, zavidme si vzajomne : 😀 -) hehe

deculko
30. jún 2012

zoznam sa nam teda meni... dievcata,coze,nejako nam z tabulky nik nevypadava.... ☹ ja fakt netusim,kedy najblizsie dostanem,kedze som mala to spinenie v strede cyklu......

kapokapo
30. jún 2012

@brumka ahoj, tak to ma mrzi.... ale aspon ze takto a ze si zdravotne ok.... drzim palce v dalsom snazeni...

kapokapo
30. jún 2012

@simonkato ahoj, strasne ti drzim palce, ja viem co prezivas, mam MA za sebou este v novembri.... teraz som druhykrat tehu a modlim sa...... drzim ti palce, zelam pevne nervy... najhorsie je, ze to clovek nemoze nijako ovplyvnit.... len cakat a cakat a cakat.... je to nervak....

kapokapo
30. jún 2012

@franica ahoj, ako to s tebou vyzera? myslim na teba....

jeackynka
30. jún 2012

Ahojte som tu nova a tiez by som prijala este jedno baby,mam uz sice 37 rokov a dve dcery 16a17 ale take male mimi by bolo fajn,pomaly sa tu orientujem v tych skratkach,meranie bazalnej teploty dom zacala teraz druhy mesiac aj ked ju mam da sa povedat skoro stale rovnaku,teda obdobie od ms az po ovulku stale rovnako 36,5 kazdy den a potom sup na 37,1 az do menzesu,vsimla som si ze ostatnym to skace aspon trosku,tak uvidime ako to tento mesiac vystihnem ten plodny dnicek 😉

tatiana77
30. jún 2012

@horseshoe dakujem pekne za pochvalu....uvidim dokedy vydrzim...... 🙂 🙂 ale do piarku snad hej....

tatiana77
30. jún 2012

@jeackynka ahoj, vitaj...ja si meriam BT treti mesiac a presne mam take iste teploty.....a den pred alebo v ten den, ked mi klesne BT dostanem menzes...inak ju mam od ovulky 37 alebo 37,1....ale dnes mi vyskocila na 37,2, tak uvidime co bude dalej...mozno je to tym teplom.......mam dostat v pondelok alebo v utorok....drzim palce.....ty mas 37 rokov? a ja si hovorim, ze mam vela rokov na druhe dieta, ale vidim, ze som v norme.....mam 34 rokov... 🙂 🙂

jeackynka
30. jún 2012

@tatiana77 ale prosim ta 34 je akurat, 😉 teraz sa posuva vekova hranica,poznam vela bab co maju babo okolo styridsiatky,podstatne je ako sa citis ty,je samozrejme ked ma niekto zdravotne problemy,tak zvazuje,ale ked sme zdrave tak hadam to riziko je mensie,ja som si myslela ze uz mam odrodene,dve deti mam,lenze teraz mam noveho priatela je mladsi o trochu a nema este babo,tak on po tom tuzi,ale aj ja by som prijala este takeho maznacika,dcery su uz skoro dospele,maju frajerov,tak preto zase by to doma trosku ozilo

jeackynka
30. jún 2012

A este jedna otazka ked mi uz vystupi BT na 37,1 to znamena ze uz mam po ovulke,ale ako mam vediet kedy mi vystupi ktory den,ci to len tak asi priblizne okolo 14DC sa zamerat na milovanie

tatiana77
30. jún 2012

@jeackynka mala by Ti stupat cca tri dni na tu zvysenu hladinu ...u nas je tych 37 a ma zostat do menzesu, ak sa zyvsuje je velka pravdepodobnost, ze si tehu....a ako som pisala pred menzesom sa ma znizit..inak je tu forum grafy BT..tam sa urcite dozvies viac, lebo ja nie som taky velky odbornik......ja sa citim fajn, sice som rok po operacii zlcnika, ale inak som zdravotne fit.....drzim palce, aby sa Vam podarilo ...aj ja poznam vela zien, ktore rodia okolo 36 a 37 prve......

horseshoe
1. júl 2012

krasne ranko snazilky 🙂 🙂 🙂 no ja som dnes 33.DC. Mrchu som mala dostat vcera,ale stale sa nedostavila. Co ma ale znepokojuje su bolesti v podbrusku a tahanie v pravom vajecniku - zacalo to vcera. Cely den ma vcera pobolievalo podbrusko striedavo s tou tahavou tupou bolestou v pravom vajecniku. ☹ Akoze nie je to nejaka brutalna bolest - mavam cez kramy ovela ovela horsie, ale je to bolest, ktora znepokojuje. 😖 Tiez som mala vcera pocit, akoby mi vcera vnutri cosi "horelo" - taky jemne palcivy pocit.
No a dnes od rana ma taha v pravom vajecniku, uz nemam bolesti podbruska, len ten pravy vajecnik. 😒 😒 😒 Ked lezim, tak je to v pohode, ale akonahle pochodim, zase sa to zacne ozyvat. Mate s tym niektora skusenosti? Tehu test som si zatial nerobila, ale drahy mi stale nadhadzuje nech si spravim. Ja sa skor obavam, aby som nemala nieco vaznejsie - nejaku cystu alebo co. Inak mi je divne, ze ma boli prave ten pravy vajecnik, ked ovulaciu som mala v lavom tento mesiac - tym som si ista.

ataner81
1. júl 2012

Dobré ránko budúce maminky. @horseshoe ahoj moja. Tak s tou bolesťou ti neporadím lebo vôbec neviem čo by to mohlo byť ale súhlasím s tvojim mužom a jeho návrhom aby si si spravila tehu test 😀 Už by to konečne chcelo // 😉

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 bre ranko mojka. no, drahy siel do mesta kupovat televizor 😀 a povedal, ze mi kupi aj tehu testy, lebo ze sa uz na mna nemoze kukat 😀 ja lezim na gauci, vedla mam laptop, vonku 30stupnov a ja lezim 😠 😠 😠 😠 ; a to som chcela varit jahodovy lekvar a piect bublaninu a ist na kupko 😠 😠 😠 ani jedno z toho tusim dnes nebude. ale nejdem tu nariekat, aby horsie nebolo. 🤐
Ako lezim, tak mi aj tie bolesti pomaly odchadzaju, tak nech len pekne odidu a nadobro 🙂 Ten test som si chcela robit neskor - chcela som pockat, kym mi bude par dni meskat, ale vidim, ze moj drahy manzelik ma k tomu dokope skor. 😀

simonkato
1. júl 2012

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dneska na sone koneeeeeeeeeeeeeeeeecne videl nasu malu malulinku bublinku nemozem tomu stale verit ale este sa nejdem tesit lebo clovek nikdy nevie je to fakt len taka malilinka bodka.Dali mi dake antibiotika lebo zrazu mam aj zapal a este lieky na podporu plodu duoplast ci ako sa to vola.Ked bude nieco nove zase sa vam ozvem ale konecne som trosku spokojnejsia ze cervik je tam kde ma byt 😵

ataner81
1. júl 2012

@horseshoe hehe ešte, že ho máš. Musíš doma a tu na koníku zdvihnuť morálku, lebo už 3 babám to nevyšlo ☹ .
Mám na teba ale aj na iných otázočku. kamoška si robí ovu testy. Pozitívny test mala 12DC, 17DC,18DC a 20DC. Dnes je 21DC a testuje až o 4tej. Predtým a medzitým len slabé čiarky, teda 19DC bola dosť silná ale určite nebol test pozitívny až na včerajšok 20DC. Bolesti mala asi týždeň teda od toho 10 do 18DC. Čo to môže znamenať?Ovulácia síce môže byť 2x do mesiaca ale toto je už veľa a navyše je to krátko po sebe

ataner81
1. júl 2012

@simonkato hurááááááááá. Blahoželám moja. Tak konečne sa žubrienka ukázala, beťárik maličký. Ale je taaaaam. Veľmi sa s tebou teším. Vydrž to ešte v tej nemocnici, bábenko za to stojí 🙂

horseshoe
1. júl 2012

@simonkato juuuuuuuuuuuuuj, to je genialna spravicka mojka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som tomu taaaaaak verila, ze ta fazulka sa len skryva v brusku a konecne sa to aj potvrdilo 😉 😉 😉 😉 fakt, uuuuzasneeee 😀 😀 😀 😀 vidis, aj ten hnusny pobyt v nemocke stal za to. a z toho vyplyva, ze netreba hned vidiet vsetko najcernejsie, ono tie zaciatky tehu su tazke. lieciky poctivo papaj, to pomoze fazulke 😉 😉 😉 a uz konecne sa raduj, raduj, raduj 😀 😀 😀 😀 Drzim palceky, nech ta rychlo pustia domkov a nech uz tehulkovanie prebieha hladuuucko. 😉 😉 😉 Uzivaj si to a nechaj sa rozmaznavat 😀 😀 😀 😉

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 no moja mila, s tymi ovu testami nie som moc zbehla, kedze som ich zacala pouzivat len tento mesiac. ale mne to ukazalo spolahlivo - teda silnu ciarku len v 1 den a na druhy den sa mi aj dostavila ovu - viem to, lebo ju sprevadzali silne bolesti vo vajecniku a cervikalny vytok.
Inak tu na MK je vela bab, ktorym tie testy vychadzaju niekolko dni pozitivne- tiez aj tak na striedacku. Ale nejake jasne stanovisko, preco im to tak skace, to som nenasla ani u jednej. Ja sa este opytam -kamaratka ma ako dlhy cyklus? Dala si uz robit hormonalny profil a ma vsetko ok? Dalej je velmi dolezita produkcia cervikalneho hlienu - mava ho kamaratka, alebo ten hlien vobec nezaznamenava? Hlien par dni pred ovu je ciry, vodnaty, ako sa blizi ovu, tak sa stava natahovaci, soplovity a toto trva 1den po ovu. Toto si treba tiez vysledovat.
Tie bolesti od 10-18.DC sa mi zdaju velmi dlho, skor by som to videla na nejaky zapal alebo nejaky vykyv hormonov. Ale nie som lekar, tak neber moje slova az tak vazne 😉 Ja som tie ovulacne bolesti mala neceleho pol dna. Kazda zena je ale ina, preto najlepsie jej asi povie doki 😉

ataner81
1. júl 2012

@horseshoe má 28-31dňový cyklus a hormonálny profil nemá robený. Je to prvý mesiac, čo jej to takto ukazuje. Myslím, že hlien si nesleduje. Ak je ovu je ten hlien priesvitný?

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 To ma pekny cyklus. Najplodnejsi hlien je ciry az mierne mliecny, soplovity, natahovaci - prstami sa da natiahnut aj na 10 a viac cm. Ano, v den ovu je ten hlien natahovaci a priesvitny
Ja som to u seba vysledovala takto: asi 3dni pred ovu mam hlien ciry, vodnaty (nenatahovaci, ale uz je povazovany za plodny), vecer pred ovu sa ten hlien postupne meni na ten naplodnejsie natahovaci, v den ovu stale pokracuje ten natahovaci priesvitny a den po ovu je toho natahovacieho hlienu uplne najviac a zacina sa jemne sfarbovat do kremova.
Druhy den po ovu akokeby utalo a hlien nemam bud ziadny alebo kremovy nenatahovaci.

Inak na ten hlien mi ohromne pomohla ta cerstvo vytlacena grepova stava - treba pit nalacno od 1.DC do dna ovulky - fakt som tomu neverila, ale je to naozaj ucinne. Lebo ja som toho hlienu vela nemavala, ale tento mesiac ho bolo neurekom - uplna zmena oproti minulym mesiacom 😉 A este je dobre pit zensky caj Gynastan - tiez do ovu - upravuje vraj cyklus a anomalie.

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 no a uz mi tie bolesti pominuli, takze predsalen dnes ta bublanina bude a aj lekvar 😀 😀 😀

ataner81
1. júl 2012

@horeseshoe ďakujem za info. Odovzdám informácie a pevne dúfam, že do nič vážne nebude. Mne sa inak tak strašne nechce nič robiť. Z postele som sa presunula na gauč a tam leží ako zdochlina. Nie som schopná ísť ani umyť riad. Tieto horúčavy ma zabíjajú. Nech už je jeseň(a teray ma všetky ukameňujte 😀 )

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 za malicko moja mila, snad infosky vnesu tvojej kamoske trocha jasna do tajov pani ovulacie 😀 😀 😉 😉 mne sa tiez nic moc nechce v tomto horku, ale zazila som aj horsie horka - vyse 50stupnov(jasne,ze nie na SK) a vydrzala som, takze si stale hovorim, ze toto je proti tomu chladocek 😀 😀 😀 A ja mam rada kazde rocne obdobie, vlastne som vdacna, ze mame 4 rocne obdobia a kazde je ine, lebo niekde je klima stale rovnaka a to je na nervy. takze ja som spokojna 😀 😀 😀

ataner81
1. júl 2012

@horseshoe my ženy sme také komplikované stvorenia 😀 Mňa začali strašne bolieť bradavky. Idem sa zblázniť pri každom dotyku. Vždy ma boleli prsia ale celé. Tento mesiac sú to len bradavky a zo dňa na deň je to horšie a horšie ☹ . Mne by vyhovovali len 3ročné obdobia, alebo 4ale s miernymi teplotami do 25stupňov v lete

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 jj, moj manzel mi pod chvilou vravi, ze ja som zlozity tvor 😀 😀 😀 Ale ked sa nad tym tak zamyslis, tak zena je len kopa hormonov, ktore ju po cely mesiac nicia a robia si s nou co chcu 😀 😀 😀 joj a tie bolestive bradavky som uz tiez mala minuly mesiac, teraz ma bolia prsia na komplet. A ty si ktory den cyklu teraz, resp. kolky den po ovu?

Inak ja az take brutalne tepla tiez nemam rada, mam rada leto a teplo, ale teploty odtial-potial. Lebo mne strasne zle robia prechody z velmi horuceho prostredia do klimatizovanych miestnosti - z toho dostavam niekedy az zaludocne koliky 😖 😖

ataner81
1. júl 2012

@horseshoe ja pri horúčavách opúcham. Nepomáha nič len nohy hore a ležať v chladnej miestnosti 😒. Iné je to ale pri vode kde sa môžem schladiť. Už len mesiac a ja idem konečne po 2rokoch na dovolenku. neviem sa dočkať. 😎. Neviem ktorý DC som a ani si to nechcem preratávať aby som zase nevhupla do rátacej závislosti 😉ale do mrchy mám ešte 2týždne(necelé), takže na príznaky je veľmi skoro.
Doniesol ti mužíček testíky?Čo tak si jeden urobiť? 😉 😀

horseshoe
1. júl 2012

@ataner81 ja tiez v teple opucham, ale nie je to moc. fuuu a dovolenocka - to je skveleee 😉 😉 😉 tak to si musis poriadne uzit s drahym 😉 😉 😉 a kamze sa chystate?
no a k tym priznakom - no skoro ako skoro 😀 vies ako, kazda zena je ina, takze priznaky su mozne. ale zase na druhej strane - co maju vsetky zeny spolocne je to, ze sa rady pozorujeme a dokola riesime 😀 😀 😀 😀

Manzelik sa este nevratil - urcite zjednava cenu TV s predavacom, ako ho poznam 😀 😀 😀 Ale testik urobim, ak nie dnes, tak zajtra hned rano. Mam ti taky iny pocit - ale tych inych pocitov uz bolooooo 😀 😀 😀 Ale teraz je to fakt akesi ine. A hlavne sa bojim, co znamenaju tie bolesti 😒 Takze z toho titulu si ho spravim, inak by som este pockala par dni.

ataner81
1. júl 2012

@horseshoe ja sa v poslednej dobe nepozorujem-zakazujem si to 😀 😀 😀 Lenže pri obliekaní a pohyboch je dosť ťažké nevnímať bolesti 😒 . S tými príznakmi je to naozaj nejako skoro. Vždy ma prsia začali bolieť 5dní pred ms a brucho 3-4dni pred ms. Ale možno to bude tými horúčavami.
S tými pocitmi to vyzerá nádejne. Vraj žena vycíti keď je tehu. Uvidíme, či je to aj tvoj prípad. každopádne držím palčeky nech test dopadne presne tak, ako si praješ. Hneď daj vedieť ako si dopadla.
A idem do Bulharska-Kiten 😎