Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@slavkaadusko to som si aj ja myslela a vidis 😀 a mne to meska 1den. no ale nejdem prehovarat k testovaniu, lebo ja som skor za cakanie a nie za unahlene testovanie. teraz som si robila test len preto, lebo ma pobolieva vajecnik a v podbrusku som citila take nieco akoby mi tam horelo. 😕 Az som sa zacala bat, ze to je nejaka cysta alebo co. Inak ovulku som mala na 18.DC a dnes som 33.den cyklu. Sama som necakala, ze tie ciarky na teste budu take silne. 🙂
@sanchez81 asi až ten piatok,ved tie su šťastné. ale neivem či vydržím čakať do vtedy 🙂
@slavkaadusko nečakaj do piatku, potvrdili sa šťastné aj pondelky a utorky. A dnes aj nedeľa 😉
@slavkaadusko Ahoj!
Držkám palčeky aby neprišla 😉 .
@sanchez81 Stebou je nás 16 a ty seba si nenapísala.Prečo?
ahojte zienky, tak jasom malaakcny vikend prvy krat aj bez dcery a dneska sme boli na plavarni tak som si po tolkych rokoch zaplavala a vidim to na permanetku 🙂 u mna neboli pondelky ani piatky statne na testovanie
@sanchez81 ja osm leonetku myslym ze to bola ona pridala sa s pozitivnym testom do marec 2013.
@horseshoe snad sa podari len absolutne neviem kedy mam cakat dalsiu mrchu
presne aj ja som rada,ze konecne sa tuna niekto otehulkoval🙂)) drim palce aj dalsim🙂 nech v tom zozname coskoro nie je nik,to by bolo ...to by sa nam pacilo🙂))
@tatiana77 no jasne, tehulky budu len pribudat a postupne budeme vsetky 😉 😉 😉 k dokimu sa chystam buduci pondelok, lebo moj doki je 200km vzdialeny (uz teraz rozmyslam, ze ho asi budem musiet zmenit, bo sa to nebude dat zvladat) Ak by som mala moc nejake problemy alebo sa mi nezdalo nieco, tak pojdem aj skor. On ma zoberie hocikedy, je to fakt super doki a bude mi luto, ze ho asi budem musiet zmenit. Ale myslim, ze ani ten buduci pondelok nebude este nic vidno, ved ja som mala ovu na 18.DC a dnes mam 33.DC, co cize som 15dni po ovu.
@fifitko25 avooooj a ty co tu v tejto temicke 😀 😀 😀 😀 to je super, ze si prisla kuknut, vsak zastav sa tu aj castejsie 😉 😉 😉 ano, dnes taky krasny datum som zistila, ze som tehu 😀 😀 😀 Stale tomu nemozem uverit, ale som straaaaaaaaasne stastna 😀 😀 😀 😀 dakujem krasne za gratulaciooon 😉 😉 😉 Zatial nemam nic potvrdene dokim, ale pevne dufam a modlim sa, ze vsetko bude v poriadku.
Mala som divne bolesti od vcera v podbrusku, vo vajecniku, pocit palenia v podbrusku...Mala som to aj dnes rano a aj teraz vecer. Cez den je to ok. Ako tie bolesti nie su nejake velke (ovela horsie som mavala vzdy pri mrche), ale tak cloveka to trochu znepokojuje 😒
@horseshoe uvidime, co nam zivot prinesie.......no to je blbe, ze mas 200 km dokiho...a kde ho mas? no neviem, ja mam tiez problem najst dobreho doktora, o jednom viem, ale neberie nove pacientky....... ☹ ☹ ...preto Ta chapem, ze Ti bude luto zmenit...kazdopadne drzim palceky......
@horseshoe zbadala som tvoje meno a Samé gratulky, nedalo mi nepridať sa 😀 máš krásne kolajnicky, to bude isto tehu 😵 bola som 3 dni v nemocke tento týždeň - mala som podozrivý vytok, ale všetko Ok a krcok drží 😉 pred chvíľou mi drobec ustedril 2 jemnucke kopance, teším sa, že sa konečne rozbieha 😀 😵
Kedy chceš ísť k doktorovi?

@slavkaadusko tak ok, ja som len zvedavá 😉 a kedy budeš teda testovať? 😀