icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
1. júl 2012

@tatiana77 mam ho v Kysuckom Novom Meste, ja som origos zo Ziliny. Nevadi, moja, ja sa opytam toho mojho, ci nepozna nejakeho dobreho v BA, lebo on ma viacero kontaktov, tak mozno mi poradi...A mozno mi poradi uplne daco ine 🙂 Uvidime...A dakujem za tie palceky 😉

horseshoe
1. júl 2012

@fifitko25 no to je fakt supiš-vynikoš, ze je to lepsie a krcok poctivo drzi 😉 😉 😉 waw a uz boli aj kopanceky? parada, na to sa ja strasne tesiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀 to musi byt super pocit 😉 K dokimu chcem ist buduci pondelok. No ale v pripade nejakych velkych tazkosti, pojdem aj skor. Ja som inak 33.DC, na 18.DC bola ovulacia, tak neviem, ci to furt nie je moc skoro ist k dokimu aj ten buduci pondelok? Neviem, ci vobec daco bude vidno...No ale pre istotu chcem ist, poviem aj o tych bolestiach, mozno mi bude chciet dat dake lieky...

fifitko25
1. júl 2012

@horseshoe no bolo to slabucke ešte, ale zvnútra to bolo cítiť, robí to uz asi 4 dni, Väčšinou večer alebo ráno, ale musím pritom ležať 😀 ja som bola na krv na 30 DC, asi 17 DPO a krv bola pozitívna 😉 na sone bude čosi vidieť tak o 2 týždne, ale radšej sa porad, ak máš bolesti, niekedy dávajú lekári aj lieky na udržanie tehu... Ja som brala lieky az do 12tt 😅 inak ty si zo ZA? Aj ja 😀

horseshoe
1. júl 2012

@fifitko25 ano, ja som origos zo Ziliny 😀 😀 😀 a ani som si nevsimla, ze aj ty 😉 😉 😉 parada, tak Zilincanky sa nasli 😀 Byvame vsak v BA. Dakujem za radu ohladom toho vysetrenia 😉 😉 😉 Veru, radsej ja pojdem skor, aj ked nic nebude vidno, tak aspon budem mat dusicku na mieste, ze som u dokiho bola a poradila sa 😉 Ja viem,ze vela zien teraz berie lieky na udrzanie tehu - aj moja segra ich brala. Takze istota je gulomet 😉 😉 😉

basikes
1. júl 2012

@horseshoe jeeej supeeeer gratulujem velmi :D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj tak sa tesim akoby som si znova ja nasla, ja som na tie testiky chodila stale pozerat, aby som sa ubezpecovala, ze som tehu. a stale sa mi tomu nechce verit 🙂

leonetka
2. júl 2012

@horseshoe no vidiiiiiis! jaaa ti to riiiikal! 😀 ved my sme boli takmer pri tom ako ste zamiestili! 😀
dakujem koceny, ze ste na mna nezabudli. ja som si totiz uz minuly tyzden urobila test a zostala som vyvalena z vysledku. 😕 tak som si povedala, ze radsej este pockam do konca tyzdna, ci pride MS. tak dufam, ze mi prepacite, ze som to sem nedala hned. toto je z dnesneho rana (32 DC, 18 DPO).

leonetka
2. júl 2012

@brumka @sanchez81 ano, ano, nahodou som objavila marcovu skupinu, tak som sa tam trochu zakecala, ale som to asi nemala robit. trosku som z nich zostala rozcarovana. 😒 nuz nad tuto snazilkovsku skupinku nikto nema 🙂 baby, ste tu fakt vsetky super.

leonetka
2. júl 2012

@basikes ja robim to iste 😀 stale si tie testy obzeram jak nejaky uchylak 😀

leonetka
2. júl 2012

@simonkato uzasne, moc sa s tebou tesim! sice som moc neprispievala, ale sledovala som co sa deje. tak uz nech sa tie dobre spravy len stupnuju. 🙂
este tu tusim bola jedna kocka co isla do nemocky. neviete ako sa ma?

leonetka
2. júl 2012

no pozeram, ze sa celkom dobre aj sama so sebou porozpravam 😀 co vsetky spite? ved je strasny hic. no nic idem sa ja chystat do roboty. snad sa mi podari sem este dnes nakuknut. pekne rano babulky 🙂

deculko
2. júl 2012

@leonetka z mojho babatkovskeho tehu mam doteraz odlozene kolajnickove testy,tiez sa na nich niekedy pozeram🙂))) a gratulujem

kapokapo
2. júl 2012

@horseshoe Gratulujem, velmi sa tesiiiiim a drzim palce 😀 juchuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀

kapokapo
2. júl 2012

@leonetka Vaaau, gratulujem.....drzim palce 🙂 jupiiii 🙂

kapokapo
2. júl 2012

@leonetka ahoj, v nemocnici bola franica.... ☹ zatial sa neozvala....tak jej drzme palce.... ☹

kapokapo
2. júl 2012

@simonkato No vidiiis, tak sa tesim strasne, drz sa 🙂

kapokapo
2. júl 2012

@leonetka ahoj, ja obzeram testy uz mesiac.... to mame asi vsetky taku uchylku 😀 😀 😀

brumka
2. júl 2012

ahojte ako sa mate v toto horku, mi sme boli vcera v krytej lavarni, teraz as snazim gyndakovi dovolat prehodit termin, zial cez mrchu asi nemozem na vysetrenie
@leonetka gratulujemmmmm

drobca07
2. júl 2012

Ahojte babulky 🙂 🙂 🙂 , jééééj to je také krásne...chvíľu tu nie som a zrazu tu máme toľko dobrých správ 🙂 srdečne gratulujem kočky @simonkato @leonetka @horeshoe, nech ste zdravučké aj vy aj bábiky 🙂
...@brumka nebud smutná, treba sa naladiť na nový mesiac, leto , poriadne si užívať a uvidíš,že to príde skôr ako si myslíš, držím ti silno palčeky 😉
....my sme mali s drahým nádherný víkend, parádne sme si užili vodičky, slniečka, milovania a oddychu 🙂 🙂 🙂

brumka
2. júl 2012

tak a uz som preobjednana, dali ma az o dalsi tyzden, nevadi ale bude to preventivka a porozpravanie sa preco to nejde. vecer pojdeme asi opat na krytu plavaren, a pojdem si zaplavat do plaveckeho, po 7 rokoch prvy krat plavem a ani sm sa neutopila 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@basikes dakujem moja 😉 😉 😉 no ved ja sa na ne tiez furt chodim kukat, az sa zo mna manzel smeje 😀 😀 😀 hlavne, aby bolo vsetko ok a mali sme pohodove tehulkovanie 😉 😉 😉 a ty si v kolkom tyzdni tehu?

horseshoe
2. júl 2012

@leonetka juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ty si takato bruskata vos pod chrastou ze sa nam nepochvalis s takou uuuzasnou spravickou? 😀 😀 😀 😀 😀 Gratulujeeeeeeeeeeem z celeho srdiecka 😉 😉 😉 😉

Ale jasne, chapem, ze si chcela mat istotku tak preto si to nepovedala. No mojka, ved aj ja mam take male obavy, ze co ak...Kazde rano aj vecer mavam take mierne mrchovske bolesti - dnes rano to bolo lepsie ako vcera. Dufam, ta intenzita bolesti bude takto pekne klesat az uplne zmizne...

A ano, cecilko, mas recht 😀 Tys mi to rikala 😀 😀 😀 Inak ja som dnes 34.DC a 16.DPO 😀 Ak panbozko da, tak to budeme spolu tahat az do konca 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Uz si bola u dokiho?

horseshoe
2. júl 2012

@kapokapo dakujeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉 snad bude vsetko ouki-douki 😉 😀 😀

horseshoe
2. júl 2012

@brumka bre ranko brumbrumáčik 😀 😀 😉
no ako sa mavam v tomto horku? no nic prijemne veru. 😠 vcera som mala taky pohoda dnicek, ani sme nikam nesli, len som tak polihovala, manzelik ma obskakoval - navaril mi obedik a ja som mu zas upiekla jeho oblubenu ceresnovu bublaninku jemnucku ako oblacik 😀 cely den sme sa len tak tutulkali zavreti doma, lebo vonku bolo peklo.
No a inak ja neviem, ci to z toho horka alebo z tehu, ale ja nemozem uz treti den vecer zaspat a rano sa budim uz pred 5hod. a nemozem uz spat. A vecer mam v sebe hroznu vnutornu nervozitu, z ktorej nemozem zaspat, tak sa len prehadzujem. Drahy uz davno odfukuje a ja čumakujem do tmy 😠 😠 😠
Inak drzkam palce na to vysetrenie u gyndosa 😉 😉 😉 😉

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 dakujem krasne 😉 😉 😉 😉 veru tak, nic ine ako zdravicko si nezelam 😉 😉 😉

brumka
2. júl 2012

@horseshoe dobre ranko 🙂 no to nespanie moze bty teplom mi mame v byte v noci 30st hroza, ja som bola v sobotu prvy krat bez malej prec a vcera sme sa boli kupat, inac nic zaujimave, pekne sme sa topili vo vlastnej stave. ja tiz v noci nespi blbostisa mi snivaju, prehadzujem sa alebo sedim na posteli

horseshoe
2. júl 2012

@brumka no veru, asi to bude tym horkom 😠 😠 😠 no my mame v dome na poschodi tiez taky hic - tiez tak kolo 30tky - a tam mame zrovna aj spalnu, este k tomu otocenu na vychod, takze od rana tam pekne smazi 😠 😠 No a mna v noci este aj komare dostipali. Teraz je v BA epidemia komarov, tak je to na porazenie 🤐 Na mna inak komare nikdy nesli, takze sa mi musela tym tehu nejako zmenit krv alebo co, lebo som sa zobudila cela dostipana - este aj na brucho ma stipli sviniari (chudak fazulka) Manzel tiez kukal, ze co sa deje, lebo vzdy to je on, kto chodi cely cerveny dostipany. Maju nam za dva tyzdne montovat sietky na okna, ale dovtedy si na mne este zgustnu 😠 😠 😠

brumka
2. júl 2012

@horseshoe lahsie ta koamare najdu podla tepla, tehotna zena produkuje viac tela naprsiach a na brusku, u nas je to tak ze stipu komare najviac mna ale ked mame malu tak ju :(

brumka
2. júl 2012

@horseshoe kde v BA zijes?

horseshoe
2. júl 2012

@brumka no prosim, tak mi to je hned jasne preco tie stipance na brusku 😠 😠 😠 😠

horseshoe
2. júl 2012

@brumka asi 15 km od BA v takej dedinke. Co, ty si nebodaj tiez z BA?