icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
2. júl 2012

@horseshoe nebyvam v BA ale pochadzam, este spred 5 rokov 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@brumka fakt? no super a kde teraz byvate? vacsinou maju ludia skor tendenciu sa stahovat do BA a nie opacne 😀 😀 😀

brumka
2. júl 2012

@horseshoe tak v BA je taka cena bytov ze o si mozu dovolit len niektory, lebo nie kazdy kto robi v BA ma taky plat aby si hoci aj 1izbak kupil, som na zahorii. a uz ani tej roboty tam nieje :(

drobca07
2. júl 2012

@brumka no ak by to tak s tými komármi bolo, tak by som bola hádam aj ja tehuľa, lebo po tomto víkende som si domov doniesla asi 50 hnusných štípancov a priateľ ani jedného a to sme boli stále spolu.....predtým na mňa komáre nikdy nešli, uštipnutá som bola možno 2-3x v živote a teraz???? ☹ ako keby som mala kiahne 😀 😀 😀 ešte aj na "cicíky" ma doštípali tak sa priateľ smeje, že mám hned väčšie 😀 😀 😀

simonkato
2. júl 2012

Babenky som v 5tt a moj cervicek ma 3,8mm no skor ten gestatacny vacok dneska hcg zase pekne stuplo aj ked nie ako by malo ale stuplo a to je podstatne ze uz neklesa.Dufam ze uz tu nebudeme dlho.Je jasne preco tak dlho nic nevideli ved ani nemohli bola som velmi malo tehu.No sak ale sa ani necudujem ze to tak dlho trvalo ked som mala cykli ake som mala.A test vide par dni po oplodneni pozitivny.

brumka
2. júl 2012

@drobca07 hehe, prirodzena plastika, tak je to tak ze telo tehottnej produkuje viac tepla, mna muz nasnimal na termokameru lebo samu nezdalo ze naniektoryh miestach som priam ako ohen, tak sme sa nasmiali 🙂)))

horseshoe
2. júl 2012

@brumka no tak to je pravda s tymi cenami. 😠 😠 😠 my sme boli par rokov v zahranici, tak sme sa zmohli na domcek 🙂 tiez sme ho kupovali v dobrom case, nie vtom stavebnom boome a mali sme aj stastie na cenu, na predajcov, jedno s druhym. Inak tie nove byty v BA, co sa stavaju, to je katastrofa - nevedia, co by za to pytali a pritom kvalita nula bodov. No ved sa len kukni, co sa zase stalo v centre BA
http://bratislava.sme.sk/c/6441082/v-bratislave...

Clovek da za byt niekolko milionov a potom sa mu to rozsype pod ritou 😠 😠 😠

brumka
2. júl 2012

@horseshoe presne, mi sme zacali s uplnou nulou, a kupili sme tesne predtym ako stupli ceny ale aj tak teraz sme uvazovlai nad domcekom ale to sa neda, stavat urcite nie, a kupit stary to tiez nie

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 no moja, tak vies ako sa treba zariadit 😀 😀 😀 😀 Chod si spravit testik 😉 😉 😉 kedy mas dostat mrchu?

werusss
2. júl 2012

@horseshoe ...ahoooooooooooj,...no este ze som sa sem prisla na tajnasa kuknut...velice ti gratulujem....drzim palceky ...velmi som sa potesila ked som zbadala tie tvoje testy...dufam ze coskoro aj ja sa tu pochvalim....este raz ti veeeeeeelice gratulujem....drz sa... 😉

brumka
2. júl 2012

@simonkato super, tesim sa ze to vyzera tak nadejne, len hlavne klud, vela tekutin a lezat 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@brumka My sme kupili hotovy domcek ako radovku. na stavanie som to ani ja nevidela - jednak su hrozne drahe ceny pozemkov a jednak neviem, ako by sme to stihali - na vsetko treba dohliadat ako taky sup, lebo ti vsetko dodrbu. My sme robili nejake upravy v domceku a robotnici potentovali co sa dalo 😠 😠 😠 No hold v dnesnej dobe musi byt clovek nielen ekonom, pravnik, lekar, ale aj stavbar v jednej osobe 😉 Neviem si predstavit, ze by sme s manzelom stavali dom od piky - bud by sme sa na smrt dohadali alebo by sme obaja skoncili v blazinci 😀

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe 😀 ved ja len srandujem zatiaľ , ale bolo by to pekné 🙂 ...mrchu mám dostať cca 8-meho, to budem mať už 33DC, tak sme to v priemere vypočítali mávam cyklus 28-35, ale mala som už aj 38, tak to neviem presne....ale tento mesiac sme pilne "pracovali" :D.....testíkovať sa asi ešte nechcem tento týždeň, aby som nebola sklamaná skôr.....

horseshoe
2. júl 2012

@simonkato Jupiiiiiiiiiiiiiii, tak to je sprava dna, mojka 😉 😉 😉 😉 Strasne sa tesim, ze mrnusika uz je vidno 😀 😀 😀 😀 Vidis, tak nakoniec sa ukazalo, ze si bola len vo velmi rannom stadiu. 😉 😉 Bozinku, chudatko, kolko si si v tej hnusnej nemocke musela vytrpiet strachu, nervov, placu...a pritom bolo vlastne vsetko ok. Ja ti velmi, velmi drzim palceky, nech sa tehulkovanie vyvija tak, ako ma a aby si uz nemusela taketo otrasne stresy az do konca tehu prezivat. Fakt ked prides z tej nemocky - vypni, vezmi si aj na 2 tyzdne volno ak sa to co i len trosku da, urob si pohodicku a uzivaj si 😉 😉 😉 Drzim strasne moc palceky 😉 😉 😉 😉

horseshoe
2. júl 2012

@werusss tak ty takto natajnasa chodis nazierat, ty potvorka? 😀 😀 😀 dakujem krasne za gratulaciu 😉 😉 😉 no veru, vcera bol uzasny den - taky sa zazije len raz alebo parkrat za zivot, ak sa postasti 😉 😉 😉 S drahym sme boli taki stastni, ze sme cely den akoby " plavali na ruzovom oblaciku" 😀 😀 :-jaj, prajem to velmi zazit aj tebe a kazdej jednej zene 😉 😉 😉 A urcite sa to aj vam podari, mas k tomu super pristup, verim, ze aj vam to vyjde 😉 😉 😉 😉

simonkato
2. júl 2012

@horseshoe do prace sa uz nechystam vobec lebo som bola len na dohodu.Chvala bohu ze som mala to dnp ale konci mi az v oktobry tak az potom ho zacnem cerpat do vtedy sa budeme musiet dako uskromnit a budu musiet pomoct svokrovci a aj nasi.Ale urcite to zvladneme koli drobcekovi vsetko a nieco malo mame aj odlozene.Juj ale este stale mam taky strach mam dakeho bacila na to mam antibiotika a este mi dali na podporu dufastol.A dnes som kazala drahemu kyselinu listovu nech drobcekovi nic nechyba a len nam pekne rastie.Konecne z nas opadla ta neistota a citim sa kludnejsia a vidim ze aj drahy.

tatiana77
2. júl 2012

@horseshoe hej bola by som rada, keby si sa opytala.....drzte sa vsetky baby, ...dlhsie sa neukazem, lebo mam vela prace, terminy reportov a podobne......ale uz sa tesim na nove spravicky od Vas....a dufam, ze aj ja nejaku pridam...aj ked pochybujem...hihi

brumka
2. júl 2012

@simonkato super, kyselinu listovu treba ja ju teraz stale beriemmedzi tym vysadim :( uz od januaraked sa nam nedari, a hlavne aj na zelezo si davaj velikansky pozor

tatiana77
2. júl 2012

@simonkato velmi sa tesim, ze to postupuje ako ma.....a mozes byt rada, ze doktori boli taki trpezlivi a nevzdavali sa....lebo niektori by nemuseli cakat.....drzkajte sa

tatiana77
2. júl 2012

@leonetka kraaaasne kolajnicky.....gratulujem a drzte.......normalne mam chut si spravit aj ja test...........ale este pockam, lebo nemam pocit, zeby bolo nieco ine v mojom tele... 😖 drzte sa......

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 no tak to mas podobny cyklus ako ja, len ja som mala najdlhsi asi 35dni, ale vtom mesiaci som mala chripku, tak asi preto ten posun. Ale nikdy som nemala cyklus, ze presne na den kazdy mesiac. Vzdy mi to skocilo o 1-2-3dni plus, minus. Ale mne na to doki povedal, ze to je v poriadku. A jasne, mozes si dat ten priemer 33dni, to by ti celkom aj sedelo s ohladom na tvoje cykly. A jasne, kludne pockaj az do toho 8-meho - nic nepokazis. 😉 😉 😉 Teda ak vydrzis cakat 😉

brumka
2. júl 2012

@horseshoe ja neviem ako si mam tentomesiac vypocitat cyklus :(

rohlicka
2. júl 2012

Ahoj žienky hlasim 24DC - z 28 dni prsia bolia neustale cca od 20DC - a vcera bradavky doslova horeli (ina teplota ako na tele - sice neviem ci to nebolo aj z tych horucav a nacpate v podpire boli) 😀 😀 .. zaspavanie bolo tazke - kedze milujem spanok na bruchu tak to neslo sa takto ulozit .
Podbrusko dovcera pobolievalo .. dnes som nespozorovala este bolest ... ach ale vidim to na mrchu .. 😒 uvidime ..

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe ved aj mne doki povedal, že je to ok, že ak to neprekáža mne tak zbytočne nebude do mňa pchať lieky alebo injekcie a má pravdu.....no testík mám kúpený ale leží si pekne v skrini a čaká na svoju chvíľu 🙂...nejako to snáď vydržím 😀 , zatiaľ necítim nič, dokonca aj minulotýždňový PMS prešiel a cítim sa skvele, sem-tam ma ukurát pichne do pravého vaječníka ale ináč pohoda 🙂 ...chcela by som vydržať až do budúcotýždňového piatku s testom 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@simonkato mojka, to je len dobre, ze budes doma. urcite, peniazky treba, ale ako pises - rodinka hadam nejako pomoze a zvladnete to 😉 😉 😉 hlavne, aby malinke bolo v poriadku. och, a ten bacil si da dufam rychlo spiatocku, tak poctivo papaj lieciky a aj tu kyselinu listovu - ja papam Femibion hadam uz pol roka a tiez vela ovocia a orechov. Hlavne sa snaz papat aj ked menej, ale casto a kvalitne, pestro - ale ved to ty dobre vies 😉 Je to urcite velka ulava pre vas oboch, ked uz viete, ze drobcek v brusku naozaj je a ja vam prajem z celeho srdiecka vela, vela zdravicka do dalsieho tehulkovania 😉 😉 😉

leonetka
2. júl 2012

dakujem, dakujem za krasne priania a ze sa tesite so mnou. som sem narychlo nakukla a usmievam sa ako mesiacik na hnoji 🙂 dufam, ze ma nikto nevidi... 😕
@horseshoe promin, ze som nesla hned s farbou von, ale ked som urobila prvy test, tak mi oci z jamiek skoro vyliezli. tak som zobrala trasucimi rukami druhy test a bolo to tam. hned som si naordinovala cystu vdaka comu vidim tieto testy falosne pozitivne. no trubka. skratka, nemohla som tomu uverit. tak reku, ze radsej pockam do MS. sranda je, ze muzicek cez moju ovulku uz bol davno prec na sluzobke, takze sa asi tie mrsky museli u mna predtym poschovavat a potichucky si pockat na vajko. 😀
ale aj tak sme si povedali, ze tesit sa budeme az ked to potvrdi doktor. idem k nemu az 20.7. 😒 , rovno na utz.
inak mame podobne "priznaky". ja som mala take divne pobolievanie v oblasti maternici 4/5dpo-11dpo. potom ma 3 dni vkuse bolel lavy vajecnik, uplne akoby som ovulaciu mala dostat. tak som aj dostala strach ze sa to uhniezdilo vo vajickovode. no skratka, panikarim trochu. 😔 teraz ma obcas mierne pobolieva podbrusko akoby som mala dostat MS. inak nic. len prsia trosilinku citlive, ale to mavam bezne v druhej casti cyklu.
moc sa tesim ze nam to takto vyslo, tusim budeme mat aj podobny termin. hlavne, nech ide vsetko dobre.
a to prajem aj vsetkym nasim tehulkam 🙂 . snazilkam zelam kraaasne leto pocas ktoreho sem budete pridavat pozitivne tehu testiky. slnko robi divy 🙂

drobca07
2. júl 2012

@brumka tak v tomto ti asi neporadíme, ale tak skús sledovať svoje telo, každú drobnú zmenu, poprípade si sprav aj ovu testík ked sa ti bude zdať ale hlavne je to veľa aj o psychike, takže snaž sa nemyslieť, nebyť zbytočne nervozna, daj sa do kľudu, otvorte si fľašu vínka, alebo si dajte pivko, dopraj si všetko aby si bola v pohode 🙂 ...a uvidíš, že sa aj cyklus umúdri 🙂

brumka
2. júl 2012

juj babky, to je nanic mala som tusaka aj som to cakala, nat malu mi nezobrali ani na druhy krat do skolky :( ak neotehotniem tak budeme musiet riesit sukromnu skolku alebo ja budem makat vikendy 16hodin

brumka
2. júl 2012

@drobca07 12.6 som mal to krvacanie, vyuzili sme to den pred aj den po a predsa nic

horseshoe
2. júl 2012

@brumka tak ho nepocitaj 😉 😉 😉 Ja by som tiez nevedela, ked ti to tak skocilo. Ale kazdopadne by som pocitala s mensim poctom dni. Telo si zvykne kompenzovat same 😉 Ja som mala v marci 35dnovy cyklus a v aprili nato 29dnovy. Takze pekne sa to same vyrovnalo.
A pockaj aj na to vysetrenie u dokiho - mozno ze mas nejaky vykyv hormonov, preto ti to tak skocilo. A mozno toto bol vynimocne dlhy cyklus z neznamej priciny, ktoru ti ani doktor neobjasni. Proste niekedy je to jednoducho priroda 😉