icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
2. júl 2012

@simonkato viem si predstavit tu ulavu co prezivas. len pekne oddychuj ako ti tu pisali baby a zelam nech co najrychlejsie zazehnas aj zlych bacilov . teraz je super obdobie na cerstvu zeleninku a ovocie. tak treba vela papaaaat 🙂

drobca07
2. júl 2012

@brumka to ale nič zlé ešte neznamená, tak sa prestaň trápiť a mysli pozitívne 🙂...možno ste sa len fakt "netrafili" na ten presný deň....nabudúce to už určite víde ale nesmieš stresovať 🙂 ...ja to beriem tiež tak, vždy si poviem, že nie som jediná ktorá má takýto problém a sú babenky, ktoré sú na tom oveľa horšie a stále myslia pozitívne 🙂 ....šetri sa, začni si trošku užívať, plávanie je veľmi zdravé a teraz aj osvieži 🙂...samozrejme potom zakončiť dník pekným keksíkom a je to 😎

brumka
2. júl 2012

@drobca07 to mas pravdu ale uz som prepasla termin koli malej, uz mi to nevyjde rodicovska-materska. viem ze nieje dobre nato takto mysliet ale fakt mame stasyn problem kam dat malu ked bude mat 3 roky

drobca07
2. júl 2012

@brumka ...no s tým sa už treba zmieriť, vidíš sama, že niektoré veci sa nedajú ovplyvniť ale nádej umiera posledná a niekto tam hore vie, kedy nám dopraje, kedy je pre nás ten správny čas 🙂

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka my dve čakáme na mrchu tak cca narovnako ako som pozerala , tak som zvedavá ako nám to /ne/príde, ty máš toho 6-teho presne dostať?

brumka
2. júl 2012

@drobca07 to hej ale ta predstva ako poriesit ten problem neviem vidim to tak ze sobotu nedelu budem tahat 16hodinovky v praci a ja cez tyzden s malou

drobca07
2. júl 2012

@brumka verím ti, že to nie je ľahké, sestra mala tiež takýto problém, že malého dávali do súkromnej škôlky ale potom dali nejakú žiadosť čičo o preradenie a zobrali ho do normálnej , bývajú v BA už dlho ale nemajú tam trvalé pobyty tak malého nechceli nikam zobrať a takto im to "prešlo" 🙂....a teraz už náš drobec ide do školy 🙂 ....ako ten čas letí....

horseshoe
2. júl 2012

@leonetka no mila moja, ako ta tak citam, tusim sme my dve co sa pocitov tyka uplne ako cez kopirak 😀 😀 😀 😀

Ja som 3.den po ovu pocitovala zvlastne krce, ale nie v podbrusku,ale normalne v buchte. To som mavala obcas pocas mrchy, ale nie v polke cyklu. Potom asi na 8.den po ovu sa mi zacali bolesti podbruska - typicky predkramove, plus navaly tepla, nervozita, obzerstvo...No uplne klasicky predkramovy pripad.

No a na 31.DC ma zacal pobolievat pravy vajecnik, ale taka tahava tupa bolest. Potom aj druhy den to pokracovalo este viac a dalsi den - teda vcera este viac. Ja som sa tiez zacala bat, ze ci to nie je mimomaternicove tehu kdesi vo vajcovovde. 😕 Ale bolo mi divne, ze preco boli pravy, ked ovulacia bola z laveho 😕 To je normalne, ze sa clovek obava, ved sa jedna o prve dieta, su to vsetko nove pocity pre nas a este k tomu to nemame ani potvrdene dokim. Inak dneska ma uz ten vajecnik absolutne neboli. Rano som mala mierne kramove bolesti v podbrusku, ale teraz skoro nic.

Inak aj mne sa taaaaaaaak triasla ruka, ked som ten test vytahovala z mocu a uz som videla, ze sa robi druha ciarka 😀 😀 😀 Drahy stal opodial a nevidel na ten test a ja som zo seba iba krcovito traslavo vysukala: "jeeee toooo taaam" 😀 😀 😀 😀 A potom sa dostavil prival stastia, ze si drahy myslel, ze si hadam aj z toho mocu od radosti trochu chlupnem. 😀 😀 😀 😀

Jj, aj ja som strasne rada, ze mam takuto tehulkovsku suputnicku tu na MK a tiez verim a modlim sa, aby sme mali vsetko v poriadku. 😉 😉 😉

rohlicka
2. júl 2012

@drobca07 jj par dni hore dole po sebe ne-ockavame .. ano - 6.7. je rad na mna .. ale nepocitujem ziadne priznaky - okrem tych prs ktore nezvykli uz tak skoro boliet .. ale kazdopadne to moze mat aj ine priciny bolenia.. 😒 o ktorych este neviem .. aj ked myslienkami by som to prijala ako tehu znamenie 😵 😵 😵 tak sa budeme tento mesiac navzajom podporovat .. aj ked ako vsimam tvoje priznaky (ako aj komare su jasnejsie 🙂 )

rohlicka
2. júl 2012

@horseshoe ty si tak podarena tvoje komenty je fakt radost citat 😀 😀 skoro som si pisla od smiechu ked som citala "A potom sa dostavil prival stastia, ze si drahy myslel, ze si hadam aj z toho mocu od radosti trochu chlupnem. " 🙂 🙂 verim že coskroro sa kazda dozijeme toho blazeneho citu stastia - co nebudeme vediet co skor robit od radosti 😎

brumka
2. júl 2012

@drobca07 u nasje aj problem kto malu bude vozit a vyzdvihovat do skolky, sukromna je tak draha jze mne z platu mozno 100€ ostane.

drobca07
2. júl 2012

@brumka a nevieš si vybaviť nejaké "predĺženie" materskej? skús niečo pogoogliť alebo sa spýtať na sociálke, musí sa to predsa dať nejako vyriešiť...a to ti verím, tie súkromné sú strašne drahé...

brumka
2. júl 2012

@drobca07 pozerala som zial na platenu nemozem a neplatenu tak to bysom uz aj o ten RD co mm prisla a byt doma bez prijmu nemozem

horseshoe
2. júl 2012

@rohlicka hehe 😀 to som rada, ze ta to pobavilo 😀 😀 😀 ale ja som pisala holu skutocnost, ako to bolo 😀 cize od toho spominaneho chlupnutia nebolo daleko 😀 😀 😀
veru aj ja drzim palceky vam vsetkym, aby ste tento vskutku blazeny pocit mohli kazda jedna prezit 😉 😉 😉 😉

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka tak odteraz "bojujeme" spolu 🙂 ja mám mať toho 8-meho už 33DC ale tak sme to počítali nejakým priemerom, takže tiež 2-3 dni hore-dole....prsia zatiaľ nebolia a to zvyknú vždy ....akurát ma sem-tam pobolia vaječníky a ináč žiadne príznaky......jaj no tie komáre ešte 😀 😀 😀

rohlicka
2. júl 2012

@drobca07 heh akurat vcera som rozmyslala nad tym ze odkedy cakam kedy pride/nepride mrcha tak sa cas vlecie strasne pomaly .. mam pcoit ze mesiac ma 60 dni 😀 😀 😀

drobca07
2. júl 2012

@brumka a nikde naokolo nemáte nejakú "dedinskú škôlku" ? tam zvyknú byť celkom benevolentnejší....

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka tsss ti poviem teda, ja mám pocit, že som mala poslednú ms aspoň 3 mesiace dozadu a to bolo iba nedávno....a to ešte toľko dní pred nami....ach jaj....no musíme sa nejako odreagovať aby sme na to nemysleli, čo navrhuješ? 😀

brumka
2. júl 2012

@drobca07 u nas v meste je plno a dokonca ani dediny a mesta okolo su natom zle

drobca07
2. júl 2012

@brumka ja by som skúsila tie dediny asi, proste mi to viac reže....viem, že je to zlé ale snáď keď obaja rodičia pracujú tak by to mohli dosť brať do úvahy....ťažko pomôcť v takomto prípade....len ešte skúšať a skúšať a samozrejme aj pracovať čo najskôr na bábatku 🙂 a bude po probléme 🙂 takže tento mesiac sa veľa veľa "mojkať" 🙂

rohlicka
2. júl 2012

@drobca07 keby som vedela nieco na odreagovanie tak mi mesiac netvrva 60 dni 😀 😀 😀 aj ked tazko nieco planovat .. lebo v tej horucave sa mi niec nechce 😔 plany boli velke na vikend .. co vsetko som chcela stihntu .. a hups 😎 nedalo sa .. alebo skor nechcelo sa 😵 jednu vyhodu ma MK - clove sa tu vzdy tak dobre zacita a zbehne ten cas tak rychlo - zaroven aj den ..

horseshoe
2. júl 2012

@brumka jj, aj ja si myslim, ze by ste mali este poskusat nejake dedinske skolky. alebo nie je na okoli cirkevna skolka? - teda ak ti nevadi. My sme cela rodina veriaci. Moja sestra tiez mala problem, aby jej zobrali synceka a nakoniec v cirkevnej sa zlutovali a segra je spokojna a je to aj lacne. I ked maly ako tam chodi od februara je viac chory ako zdravy. Esteze je segra na materskej, lebo z prace by ju uz davno vykopli.... 😒

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka ja som zase super víkendovala...vybrali sme sa v sobotu na kupko ale nakoniec sme tam aj prespali a boli aj celú nedelu, priateľ kvôli mne nešiel ani na zápas čo mali hrať, ale v podstate vymyslel to on, tak sme si to užili "so vším všudy" 🙂 🙂 🙂....a tu na MK čas uteká teda fakt, ešte keby som nebola v robote ...jáj zase nič poriadne dneska nespravím...ale tak ved je pondelok tak sa nebudem pretrhať 😀 😝 😀 ved mám na to celý týždeň, či? 😀 a ty pracuješ? alebo študuješ? a koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? 🙂

basikes
2. júl 2012

@horseshoe ahooj, ja by som mala byt podla ms dnes 7+2tt, dr vravel, ze to aj sedi, tak uvidime, idem k dr buduci utorok, ale teraz k novej, tak som zvedava, ci sa budu zhodovat v nazoroch
@leonetka tak gratulujeem ty tajnostkarka. ja som to tu hodila uuuplne hned, ste to vedeli prve, este pred manzelom 😀 a ty takto!! 😝
inak, u nas aj mm parkrat mi vravel, ze ukaz este tie palicky 😀
noo a neurobime si nejaku sukromnu skupinku tehulky z tejto temicky????

brumka
2. júl 2012

@drobca07 dediny su plne tiez mame od ludi a naco dedina ked ju nebude kto mat tam vozit to rovno moze ostat v nasom meste v sukromnej
@horseshoe u nas je len cirkevne gymnazium a mne by cirkevne nieco vadilo. mala je krstena ale som silny ateista. a u nas vo vsetko cirkevnom beru take prachy ze pomaly viac ako sukromna tak nieje o com

rohlicka
2. júl 2012

@drobca07 praveze aj den v praci zbehne - stale aktualizujem .. co tu popisete - uz pracujem - mam 23 rokov a ty ? 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@brumka hmmm, tak to je blbe ked by ju nemal kto vozit. 😒 no jasne, vsak ak nie si stotoznena s cirkevnou, tak rozhodne sa do toho netreba silit a naviac ked to je aj take drahe. tak potom jedine asi ta sukromna ostava...

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka jaj tak ty si ešte mladučká 🙂 ...ja som už mala 29 ....takže mne čas na bábo už rýchlo uteká....

brumka
2. júl 2012

@horseshoe ale do marca casu daco poriesime, len teraz ma to trocha chytilo lebo mam prislo druhe odmietnutie do tej istej

horseshoe
2. júl 2012

@basikes bude, bude aj tehulkovska temicka z tejto skupiny, myslim, ze @sanchez spominala, ze zalozi, ked sa nas nazbiera viac 😉 😉 😉