icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
2. júl 2012

@horseshoe oo super, podla mna nas je uz teraz super vela 😀 nieze ma tam zabudnete pridat 😀 ja nejako nemam cas teraz tu chodit, vzdy len tak nakuknem a vooobec nestiham vsetko precitat a v lete sa dosatanem na net asi tak raz za 2 tyzdne ☹ takze to tiez stihnem len co to kuknut asi, takze nezabudnut na mna!!! lebo ked pridem a nenajdem sa tam, tak si ma nezelajte 😀

drobca07
2. júl 2012

@brumka tak to asi fakt tá súkromná jedine....tento štát je hrozný!!! stále len aby sa rodili detičky, ale o mamičky sa postarať nevedia, ešte aj to málo im chcú zobrať, potom takéto problémy za škôlky....podľa mňa by to malo byť uzákonené, že musia každé dieťatko zobrať do škôlky a hotovo!!!....radšej by vláda dala viac peňazí na materské a škôlky , školy ako na niektoré "blbosti"., keď to vidím, tak ma ide rozhodiť.... 😠

horseshoe
2. júl 2012

@basikes neboooj, uz sa nas nezbaviiis 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉

brumka
2. júl 2012

@drobca07 tak povinna je od 5r cize nemusia brat ale malo by to byt inak :( keby sme mali 2 auta by to bolo fajn to bysme sa vystriedali ale takto ja to mam do skolky zo skolky a do prace dokopy preso 1,5hodiny

rohlicka
2. júl 2012

@drobca07 nj mladucka ale tuzbe sa neda prikazat aby prisla neskor .. 🙂 ale urcite žienky mate prednost predomnou - kedze ako hovorim mas cas na miminko 🙂 🙂 🙂

drobca07
2. júl 2012

@rohlicka ja ti doprajem zo srdiečka tú malú fazuľku, je jedno koľko máš rokov ale ako to cítiš...ja som dosť času "prepásla" kým sa prišlo na to, že s ex deti mať spolu nemôžeme...nakoniec sme sa aj rozviedli....teraz mám úžastného priateľa tak dúfam, že nám to spolu klapne a budeme sa môcť tešiť tiež 😉

horseshoe
2. júl 2012

@rohlicka @drobca07 baby, vsetky sme tu mlade, tak sa neondite 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉

drobca07
2. júl 2012

@brumka no tak iba držím palce aby si to bez problémov zvládla a aby sa ti do toho "priplietla" ešte mini fazuľka 😀 😉

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe ved jasné 🙂 ja sa na to koľko mám ani necítim 😀

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 no ja sa psychicky citim asi tak na 13rokov (manzel by povedal ze skor na 5 😀 😀 😀 )

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe no to v tvojej situácii by som sa teraz aj ja tak cítila 😉 😀 ináč sa cítim na takých sladkých 18násť 🙂 (to je taký priemer) 😀 😀 😀

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 horsie je, ze ja sa tak citim stale 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😵 😵 😵 😵

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe gratulujem teda 😀 😀 😀 aspoň si budete s bábatkom rozumieť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si teda riadne "číslo", mangel musí mať z teba radosť 😀 😀 😀

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 jj, to si teda budeme 😀 😀 😀 😉 😉 😉 hehe, tak, tak, moj manzel by ti vedel rozpravat 😀 😀 on mi zase niekedy pride, ze je psychicky tak na 70r. Takze sa skvele doplname 😀 😀 😀 😀

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe tak sa zase dokazuje , že protiklady sa priťahujú 🙂 🙂 🙂 želám Vám 3om všetičko len to naj a aby ste si vždy tak rozumeli 🙂

horseshoe
2. júl 2012

@drobca07 dikes moja 😉 😉 😉 😉 inak vcera vecer ked sme zalahli sa moj drahy pritulil ku mne v posteli a tenkym hlaskom sa ma opytal: "vsak ma budes mat stale tak rada, aj ked sa nam narodi male?" 😀 😀 😀 Skoro som zvadla 😵 😵 😵 😵 😵 Tak dieta je ledva zamiesene, este nie je nic dokim potvrdene a on hla uz teraz sa obava o svoje postavenie, ze bude zhodeny z piedestalu 😀 😀 😀 😀 Ja z tych chlapov umriem 😵 😵 😵 😵

simonkato
2. júl 2012

Babenky dakujem vam za podporu .No papat sa tu boh vie ako neda ale tak tatinko babicka jedna druha sa staraju ukazkovo len ked ani nechuti v tom teple a polku vyhadzujem hnilu teraz sme robili revizii a smejem sa tu na spolubyvajucej ako prska ze blee 😖 ja tu dobra kamoska dala som sa prelozit ku nej na izbu tak nam je konecne veselo 😀 jaj ja tu umrem prave sme pokazili klucku na balkone zaluzii nam nefunguju sak aj nemocnica sa nam tu rozpadne a pri nas sa uz ani necudujem 😀

drobca07
2. júl 2012

@horseshoe 😀 😀 😀 jáááj tí chlapi 😀 😀 😀

zora256
2. júl 2012

@horseshoe Gratulujem moc.-)Prajem bez problémové tehulkovanie 😉 A tie bolesti,neboj sa mala som aj ja,to sa poriadne uhniezďuje drobček a rozťahuje sa maternica,mňa zvykne pichať vždy na tom istom mieste večer niekedy aj nadránom aj pri malom som tak mala,tak dúfam,že 10.7.budem mať aj ja krásny testík z // 😵

zora256
2. júl 2012

@sanchez81 Ahoj!
Tak gratulujem,ja som asi pozadu,veľa sa tu píše a nestíham,čítať🙂.Ako sa máš?

horseshoe
2. júl 2012

@zora256 dakujem moc 😉 😉 😉 😉 No hadam tie bolesti znamenaju to, co pises. Inak mam pocit, akoby mi slabli - vcera boli silnejsie. Drzkam ti palceky, nech sa ti 10.jula splni vytuzeny snik 😉 😉 😉

zora256
2. júl 2012

@horseshoe Aj ja moc ďakujem,neboj,to raz je slabšie,raz je výraznejšie,hlavné je aby neboli kŕče,pomáha aj magnézko,na bolesti a kŕče,a najmä sa smie namiesto liekom proti bolesti,mne ho na začiatku hneď gyndoš predpísal,aj teraz si dám ak mám bolesti v podbrušku,aby neprešlo na kŕče🙂Zato prsia mám citlivé taktiež raz silnejšie raz pomenej.A veľmi dúfam,že sa splnia aj nám // 😵 A šetri sa a užívaj si kým Ti nebýva zle🙂U mňa pri malom to prišlo až 6tt po prvom sone:-/Tak dúfam,že tentokrát už nebudú nevolnosti🙂

deculko
2. júl 2012

🙂))aj mne moj manzel hovori,ze ma dve deti,nie jedno...a ze kolko mam rokov,lebo aj 3 je vela... a to mam za tri dni 32... ale k comu sa musim priznat.... baby pomooooc sviha mi uz z toho cakania... som si spravila tehu test,ze ked mi je uz druhy den od zaludka zle,ze ci nie som tehu...a houby tehu,nic na teste nie je... potvrdilo sa mi to,co tu niektora z vas napisala,ze test nie je treba mat doma,ale az ked meska mrska,tak si ist kupit do lekarne...ja som to v slabej chvilke nevydrzala a jeden posiel... a teraz mam z toho..ak nie depku,tak na h...naladu... dokelu... to cakanie.... musim premyslat,ako vypnut tie myslienky,co stale nad tym deculkom premyslaju... ja keby som mohla,tak mam deti sto,..... a ci je to tou dobou,ze nase babky o tom tehu netehu tolko premyslali pri snazeni... neverim,ze menej,ze vraj nemali casu... hej ale neverim,podla mna len nemali take moznosti ako net a baby testy,ovu testy... .... ako sa odreagovat.... 😖 😖 este mam doma jeden test,tak som zvedava,kedy ho na hlupost miniem zas...
sla by som zajtra na kupko,len nemam s kym... samozrejme s deculkom ...cize mam s kym ist... ale aj tak by bolo veselsie,ak by som este bola s niekym....
a este ma napadla taka myslienka,ze sa s nejakou snazilkou stretnut a vykecat si tie sproste mylienky neustale sa tociace kolo tych istych veci.... deculko,testy,ovulka,priznaky... somariny... jedno som velmi rada,ze ste tu na nete a zdielate podobne ak nie az rovnake myslienky a aspon s nimi uz neotravujem chudaka manzela,aj tak by ma sice spolovice nepocuval,ale aspon to nepocuje takmer vobec... 😠 😠 😠 sama som na seba nahnevana,ze som si ten tehu test vobec robila, zbytocne vyhodene peniaze a dobry biznis tehu testy... keby volakto daco vynasiel ako na to vsetko pri snazeni nemysliet.......

mabika
2. júl 2012

@horseshoe GRATULUJEM GRATULUJEM GRATULUJEM, ja som to vedela, ja som to vedelaaa!!! Ze ked ste mali taky ukazkovy mesiac, ze to musi vyjst... ze ked sa so mnou vezies, ze to vyjde!!!! Huraaaa!!!

deculko
2. júl 2012

🙂 inak som v pohode,len ma stve,ze som si ten test vobec robila,a to som si v duchu hovorila,ze aka som je trpezliva,cakam do meskania mrsky,,xixixixi somariny... tie hormony si s nami robia co chcu...🙂))))

horseshoe
2. júl 2012

@zora256 fuuha, no ja som vtom, ze bolesti mi uplne prestanu - som to ja ale optimista, ze? 😀 😀 😀 😀 ale tak pre babatko vsetko, samozrejme 😉 😉 😉 No ja tazko rozlisim u mna co je bolest a co krc - pretoze ja som na velke bolesti a krce dost zvyknuta z kazdo mesacnej bolestivej mrchy - mne ani lieky od gyndosa na tie bolesti nezaberali, povedal, ze u mna uz len HAK pomoze, ale to som nikdy brat nechcela a doki mi HAK ani nevnucoval, lebo vie, ze je to bordel. Ja iba viem, ze tieto bolesti co mam su slaby odvar tych co som mavala, ked bola mrcha.
V prsiach mam zas nezhubne nadorceky a cysty, takze mna velmi bolievaju permanentne, takze ja ani teraz neviem, ci ma teraz nejako viac bolia ako obycajne alebo menej. Proste uz som si akosi zvykla si to nevsimat.

Nad tym magnezkom uz uvazujem, lebo aj sestra ho uzivala a perfektne jej zaberalo na krce. A to sa moze aky obsah magnezka v mg uzivat pocas tehu?

A urcite, mojka ja sa budem setrit, doteraz som bola dost aktivny clovek - bicykel, tury, fitko...Ale teraz sa vsetkeho vzdavam pre dobro babatka. Aj ked aj dnes by som si sla zabicyklovat - nemuseli by ma dvakrat prehovarat 😀 😀 😀 Ale nepojdem, clovek musi nieco obetovat a kolky obetuju omnoho viac ako sport. Maximalne budem chodit na prechadzky s drahym - pekne za rucicky za teplych letnych vecerov - to bude romantika ako za starych casu 😀 😀 😀 😀

Ja dufam, ze ranne nevolnosti ma obidu 😀 zase som optimista. Ale vychadzam z toho, ze ak som nieco dobre zdedila, tak je to zelezny zaludok, ktory aj sekane klince pomele 😀 Samozrejme, to su len moje mudre hypotezy 😀 😀 😀 a realita moze priniest kadeco ineho... 😀

A neboj, // ciarky vam istotne vyjdu, len treba verit a nebrat vsetko moc vazne - snazit sa uzivat si zivot s cistou hlavou 😀 😉 😉 😉

franica
2. júl 2012

@brumka
@kapokapo
@sabaka

čaute,
už som vás nejaké dva dni nečítala, neskor vsetko dobehnem. teším sa @simonkato, že malinké objavili, je to super 🙂
tak kratšie sa vam teraz ozvem, lebo sa mi trochu zle pise, len aby ste vedeli. v sobotu ma sa ma rozhodli operovat, uz nebola ziadna nadej na norm. tehotenstvo, tak uz nech to je teda co najskor.
Mala som to prirastne o lave vajicko, vajickovod a kusok creva- tak uz je to prec, uz sa pomaly zotavujem. vraj to ma byt kazdy den lepsie a vyzera, ze bude, ak to dobre pojde, stvrtok idem domov. tak zatial tolko, potom sa ozvem este a dakujem vam za podporu 🙂

brumka
2. júl 2012

@franica jaj, to mi je strasne luto :(((((((((( neboj ked sato podarilo raz tak sa to urcite podari opat, verim tomu

horseshoe
2. júl 2012

@deculko zlatko, ak mas depku, tak si na spravnom mieste 😀 😀 😀 😀 pocuj, ved tie iste veci co ty, tu riesime alebo riesili sme kazda jedna z nas 😉 😉 😉 takze bud pokojna, nie si vtom sama. 😉 😉 tak, tak a manzelovi radsej nic nevrav - chlapi toto vobec nevedia pochopit a minimalne sa pohadate. 😠

Treba sa ti hlavne odreagovat - rob veci, co tehotne nemozu - bicykluj, behaj, fitkuj, opaluj sa, chod na pivo - hocico!!! Nema vyznam sa furt zaoberat dokola ovulkou, testovanim, cakanim, sledovanim priznakov - teda ma to vyznam, ale len vtedy, ak ti to neblizi a nerobi zlu naladu a depku. Lebo ver ci nie, ale depkovanie plodnosti skodi mozno viac ako fajcenie 😉 😉 Lebo sa dostanes do takeho bludneho kruhu zlej naladz, nebudes moct z neho vyskocit a budes sa tocit ako pes za chvostom.

Tak sup-sup, ved je leto -nepoviem keby bola zima a nie je co robit (i ked ja milujem zimne sporty 😀 ). Dobry napad s tym kupkom - uz si tam mala byt 😀 😉 😉 😉

horseshoe
2. júl 2012

@franica och mojka, to je smutna spravicka ☹ ☹ ☹ ☹ kazdopadne je uz dobre, ze to mas za sebou a je velmi fajn, ze sa zotavujes....ja ti strasne moc drzim palceky, aby si bola co najskor fit a rychlo ta pustili z nemocky. nezabudni, ze tu na MK je vela zienok, ktore si s tebou radi pokecaju, ked budes mat chut. Takze hockedy dojdi na kus reci - budeme sa na teba moooooc tesit 😉 😉 😉 😉 Opatruj sa.