Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mamkabeika to znamena ze ockava ms od 27.6? - ake si znamenie ? aby sme doplnili tabulku 😉
takze poprosim velavazene buduce matky, nech napisu bud mne do IP alebo semka dobu snazenia a ocakavany mesiac porodu (datumom vas trapit nebudeme zatial 😀 ). Ocitnete sa v exkluzivnej tabulke tehuliek co sa snazili od marca 2012 (plusminus ze ano), nebojte, nebudu vam z toho vyplyvat ziadne povinnosti, len k vam chceme takto oficialne vzhliadat a radovat sa z vas my, co este trcime v tabulke prvej 😀 😀 😀. Ak som na niekoho zabudla, ospravedlnujem sa, ale je moc teplo a nefunguje mi mozog naplno
@basikes
@tatarida
@slavkaadusko
@leonetka
@horseshoe
@sanchez81
@kapokapo
@simonkato
@rohlicka ja som rak
@slavkaadusko paraaaada, potichucky gratulujem, vidim, ze kazducky den sa v nasej temicke deju pozitivne zmeny 😀 😀 😀 😀 to je len a len dobre znamenie 🙂 tak nech len do piatku ciarocka krasne zosilnie 😉 😉 😉
@mabika pekna tabulenka moja. 😉 😉 😉 ja potrebne udaje doplnim az po potvrdeni dokim, nechcem sa unahlit, tak ma kocky prosim chapte 😉 inak a nemali by sme si tam dat nejaky dalsi zmysluplny udaj, aby to bolo fertig? 😀 😀 😀 Narazam na tabulku snaziliek, kde je pri kazdej kocke uvedene jej znamenie 😀 😀 😀
AKTUALIZOVANÁ (pridaná snažilka - čakajúca na neprichádzajúcu mrchu) 😉
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
Huraaaaaaaa konecne sme doma tesim tesim uz bude len dobre musiiii podla dnesneho sona sme v 5tt 3den juj drobcek pekne rastie ako ma kontrola o tyzden 😀
@simonkato paradicka mojka 😀 😀 😀 😉 😉 😉 uz len domaci veget, veget a veget 😉 😉 😉 mozem sa ta spytat - podla sona si 5tt+3dni a podla mrchy si v ktorom tyzdni? Teda kedy si mala poslednu mrchu? Pytam sa len zo zvedavosti, ked si bola tak dlho v tej nemocke, ze doktori stale nic nevideli na sone az teraz....
Tak uzivaj tehulkovanie - nech malicke v brusinku len dalej pekne rastie 😉 😉 😉 😉
@horseshoe no podla mrchy by som mala byt uz v 8tt poslednu som mala 9.5. preto stresovali ale nechapali tupci ze som mala cyklus aj 40 dnovi az potom kdesi cosi sa ma na to po skoro dvoch tyzdoch jeden spytal ze som si myslim ja ze kedy som mohla ostat tehu a podla mna dakeho 5.6. a dnes mi moj doktor zo srandy zadre ze som ostala tehu v nemocke 😀
@drobca07 jasne ze sem budem chodit do prace sa uz nechystam a budem domka pekne kvasit papak rast aj s drobatkom 😵
@simonkato No tak to da rozum, ze 40dnovy cyklus nemozu ratat ako idealny 28dnovy 😠 😠 😠 😠 Ja nechapem tych doktorov, s nimi je to niekedy jak u sprostych na povale 😠 😠 😠 😠 Ved kazda zena je ina, oni nemozu furt brat do uvahy tabulky, ktore ich ucili na vysokej skole 😠 😠 Och, skoda pajedit sa 😖
Heh, to je dobre, ze v nemocke si ho splodila 😀 😀 😀 Jasne, vo faze najvacsieho strachu, stresu a zufalstva, ste si s drahym odskocili na WC 😀 😀 😀 Ach, jo, doktori ked uz nic ine nevedia vykoumat, tak su aspon vtipalci 😵
@horseshoe doktory su divny moje prve som prenasala podlanich tyzden a mala porodnu hmotnost idealnu na 40tt. vyvolavali mi porod 24h a predsta sa dcerke nechcelo na svet a to len preto ze mi porod ratali podla mrchy. pritom podla nych vypoctov co mi napisali do knizky som mala este tyzden cas ale musi sa im uznat ze ich pomylili moje kila navyse preto podla somna mysleli ze dcera bude mat cez 4100g
@brumka no este stastie, ze vsetko dobre dopadlo 😉 😉 😉 inak, to si teda nemala ziadneho drobceka, ty brdo 😕 😕 😕 😀 😀 😀 To si ako prosim ta vytlacila? Moj manzel mal taku istu porodnu hmotnost a este k tomu mal velku hlavu 😀 😀 😀, takze moju svokru riadne potrapil a aj potrhal. Hlavne ale kvoli tej velkej hlave, ako sama hovori 😀 😀 😀 😀 Takze s panom bohom aj s batohom, ak dieta zdedi tu hlavu 😀 😀 😀 😀 Teda, to, co v tej hlave ma zdedit urcite moze 😀 😀 😀 ale velkost radsej nie 😀 😀
@brumka ahaaa, no tak to je podobne ako s mojou segrou, ale ta pribrala normalne len cca. 12kil, ale doktor na sone videl, ze dieta bude mat maximalne 3kg a to doki vravel, ze viac by ani nevytlacila. Potom prenasala skoro 2 tyzdne, nedajboh ju zobrat do nemocky. Nakoniec jej vyvolavali, napichali ju vsetkym moznym, neotvarala sa ani na jeden prst, az potom doki dosiel s dajakym speci drahymi cipkami na otvaranie a ked jej ich dal, tak sa pomalicky zacala, rodila prirodzene, ale dieta malo nakoniec 3600g (zase super vypocet od lekarov) - no segrin zivotny vykon 😀 😀 😀
@horseshoe ja mam vysku ako zahradny rpaslik a po mne cheli vykon 4100, jasom pribrala 22, jasom mala 80kg ked som rodila. ja co mam kamaratky tak cele tehu ze idu normalne a pri konci povedia ze idu sekciou koli uzkej panve a to porodili do vzdy d 3kg cize podla mna to si vybavili lekara
@brumka no ved ja so segrou sme tiez taki trochu starsi bratia zahranych trpaslikov, co sa vysky tyka 😀 😀 😀 😀 jj, teraz je to moderne rodit sekciou 😀 😀 😀 I ked tie baby si neuvedomuju, ze je to operacia so vsetkymi rizikami. Ale neodsudzujem. Nikdy neviem, do akeho deliria sa dostanem, ked na mna pridu porodne bolesti a este budem prosikat doktorov o sekciu. Vzhladom na kazdomesacny priebeh mojich kramov - brutal bolesti, by ma to ani neprekvapovalo, ale na druhej strane mozno som na to viac pripravena ako niekto, kto ani nevie, ze mrchu dostane 😉 Kazdopadne, teraz ked sa nam konecne asi podarilo otehu, tak som odhodlana vydrzat aj pitvanie zaziva, len ked budem moct drzat ten maly uzlicek v naruci 😉 😉 😉
@horseshoe Ahoj!
Tak to je fajn,a asi vkoľkom tt si?To pichanie namňa okolo 16tej príde denne,a večer keď som hrozne unavená,nuž uvidím do ms ešte 6dní ale asi počkám ešte ďalší týždeň ak nepríde ms,na testík,ak neukáže toho 10.7.Tak pri malom neukázal,a testla som teraz tak negatívny a ovu test len duch,tak neviem ovu som mala na 15dc,teraz mám 24dc,viem veľmi skoro som testovala,ale nedalomi 😅
@zora256 no mila moja, to keby som vedela, ze v kolkom som tyzdni 😀 😀 😀 u dokiho som este nebola. ale slavna tehu kalkulacka na nete vravi, ze som v 4tt+6dni, ale ovulku som ja mala az na 18.DC a ta kalkulacka rata s ovu na 14.DC, takze realne mozem byt menej tyzdnov.
No tie bolesti a pichanie, co mas aj ty boli u mna jediny znak tehu. A unavena to tiez, ale ja som furt unavena, lebo mam nizky tlak, takze to tiez neberem ako znak tehu. A ty si testovala ovu ci tehu testom? 😀 Uz mam z toho v hlave mišung 😵 😵 😵 kazdopadne este vyckaj s testovanim tehu... 😉 😉 😉
@horseshoe co sa tyka tych "bolesti" ja som presne taka ista 😀 ked pobolieva, tak rozmyslam "preco ma pobolieva? a preco vlavo a preco v pravo...a preco uz tak dlho?" a ked neboli nic tak som tiez na prasky, ze vlastne "jak to ze nic necitim? Som vobec tehotna?" a tak dokola. najhorsie je, ze to nemam ani s kym prebrat alebo sa vykecat - vdaka bohu za toto forum 🙂 lebo muzicek je uz zo mna na prasky, tak ho tym nechcem otravovat no a nikto iny to zatial nevie.
momentalne sa trapim so svojim "jedalnickom". femibion a podobne vitaminove pripravky nemozem, lebo tam je jod a ten ja kvoli stitnej zlaze nesmiem. nemozem mlieko ani mliecne vyrobky a este k tomu mam aj celiakiu. 😒 takze mi ostava len maso a vela vela vela zeleniny a ovocia aby som doplnila vitaminy, kalcium a pod. 😒 ach jo, ovela jednoduchsie je prehltnut tabletku a dat si pohar mlieka...
ozaj, a kedy ides k doktorovi?

@brumka to ja polievky môžem 🙂 vývary a v poslednej dobe úplne milujem paradajkovú s nastrúhaným syrom 😀
...a dneska sa celkom teším na obedík , máme mať vývar s pečeňovými haluškami a cestovinky s mäskovou omáčkou 🙂 🙂 🙂 ...konečne niečo "normálne" ....ináč nám varia samé ťažké veci furt....brrrr