icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@slavkaadusko nj chapem .. tazko povedat co je dlha doba lebo pre mna bude uz pol roka dlha doba 😀 😀 😀 ja som taky nedockavec .. a pritom my sa snazime/nesnazime od aprila .. cize zatial to je nic oproti inym snazilkam ..
tak kedze je tam slabucka ciarka .. aj ja sa pripajam k tichej gratulacii .. potom bude aj velka ked nam to v piatok este aj vizualne potvrdis 😉 😉 😉

slavkaadusko
3. júl 2012

@drobca07 tak teraz si urcite budem davat pozor,a este sama neviem ako mu to poviem 😉

drobca07
3. júl 2012

@slavkaadusko v každom prípade to chceme vedieť 🙂 chlapi vedia mať bohovské reakcie 😀 😀 😀

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 @slavkaadusko - teraz nebude povinne len hodit testik s || ale aj pribeh "Ako ste to oznamili polovičke?" 😎

drobca07
3. júl 2012

@rohlicka no jasné!!! 🙂 veď sme tu už taká malá rodinka žien 😉 , už poznáme cca svoje problémy a sme rady , že sa "máme" 😉 🙂 a samozrejme sme zvedavé na všetko 😀 😀 😀

leonetka
3. júl 2012

@slavkaadusko s tym obkukavanim dvoch ciarok na teste - vitaj v klube! vsetky to tak robime 😀 blbe je, ze casom tie ciarky vyprchaju. treba si preto pofotit a kochat sa fotkami 😀

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 to je najlepsie na tych pribehoch a rakciach .. ze aj ked sa snazis o mimi a tusis ze tento mesiac to uz vyslo .. alebo aspon ocakavas ze kiez by uz vyslo .. ale aj tak ked zbadas kolajnicky - to musi byt neopisatelna reakcia - tie pocity stastia -- a ako kočky popisovali ze az sa im ruky triasli .. a potom ako este stale tomu nemozes uverit - a chodia obkukovat testiky .. je to uzasne .. mile .. 😵 😵 😵 kiez by sa uz aj na nas usmialo stastie 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 a presne ako hovoris - mala rodinka zien 😀 😀 😀 stala som sa zavisla na tejto teme .. 😎 uz aj koli nakazeniu T-virusu 😀 😀 😀 pretoze nejak sa nam to tu rozbehlo .. 😎

kapokapo
3. júl 2012

@franica ahoj moja, tak to ma mrzi, neboj sa...dolezite je ze vies otehotniet.... pozri na mna, november MA a kyret, 3 mesiace pauza, 3 mesiace snazenia a dne som v osmom tyzdni opat ... hrozne ti drzim palce moja...

kapokapo
3. júl 2012

@mabika ahooooj, takze ja som 8tt a porod februar :D

kapokapo
3. júl 2012

ahojte baby, takze dnes som bola na sono a kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne bije srdiecko.... boze som sa skoro rozplakala 🙂 drzim vam vsetkym palce snazilkam aj tehulkam.... 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@kapokapo tak zelam bezproblemove tehulkovanie - uzivaj si to uz len nech pridu krasne chvilky aby ste sa vytesovali 🙂 kazdopadne cakame potom dalsie info ako sa vam (2v1) dari 🙂 🙂 🙂

horseshoe
3. júl 2012

@kapokapo supissssssssss 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 och, to musi byt ten najkrajsi zvuk pod slnkom 😵 😵 😵 😵 drzim ti silno prsty, nech ste obaja zdravucky 😉 😉 😉 😉

horseshoe
3. júl 2012

@leonetka joj, moja, tak to mas krute s tymmi stavmi pri odbere krvi. Ja nastastie toto znasam celkom dobre, ale nesmiem sa na to divat 😀 😵 😵 No musis byt statocna a pri tehulkovani si na tie odbery aj zvyknes, lebo ich bude tolkoooo a pri porode budes napichana z kazdej strany, tak neboj, ono sa to podda a vtom švungu ani nebudes stihat odpadavat 😉 😉 😉 😉

horseshoe
3. júl 2012

@rohlicka to predmrskove pobolievanie moze byt aj tehu priznak - nie je to rozlisitelne, aspon ja som to tak mala. Dokonca mna tyzden pred terminom pobolievalo vkuse podbrusko ako na mrchu - ale to som mavala aj mesiace predtym 😠 😠 Samozrejme, to, ze sa dlhe cykly kompenzuju kratkymi je jav, ktory je vypozorovany mnou na mne samej. 😀 😀 Nemusi to byt tak u kazdej zeny, ale mne sa telo s tym takto pekne vysporiadalo. 😉

horseshoe
3. júl 2012

@slavkaadusko jj, ja som mala presne take iste priznaky - bolesti v podbrusku a potom sa pridalo aj tahanie v pravom vajecniku. A tiez som to mala asi tyzden pred mrchou, ale toto som ja mavala bezne skoro kazdy mesiac, takze mi ani netrklo, ze by to mohlo byt aj daco ine 😠 😠 😠

rohlicka
3. júl 2012

@horseshoe ako prsia pocitujem fakt dost .. aj ked neviem teraz porovnat s min.mesiacmi ci to bolo take alebo menej .. kazdopadne .. aj na to ci pride skor a povtrdi sa tvoja teoria 😀 alebo ci nepride vobec a tiez sa potvrdi tvoja teoria 😎 ze tieto pred ms stavy su totozhe s tehu priznakmi 😵 😵 😵 budem informovať 🙂

simonkato
3. júl 2012

Jaj babenky neviem ci od zajtra zase nebudem v nemocke nasla som si taky ruzovi vytok na toaletaku neviem ci to nemoze byt aj z toho ze mi robil vaginalne sono alebo z vyteru.Alebo z toho ze mam akesiho bacila a mam na to antibiotika v tehu sa samozrejme mozu a tam nieco spomynal doky ze mozem mat spinenie.Ach jaj ale aj tak sa bojim a to je drahy na naconej.

jeackynka
3. júl 2012

Ahojte snazilky a tehulky,pozorne vas tu sledujem dokonca soom sa stala tusim zavisla od tohto fora,aj v robote sa musim mrknut cez mobil cotu nove,pekne sa to rozrasta so snaziliek na tehulky,som zvedava ktora bude dalsia v poradi,ja mam dnes 11DC ale akosi ma dost picha v podbrusku,neviem ci to nebude ovulka,ja som sa nejako doteraz nesledovala,BT meriam len druhy mesiac a poviem mam v tom zmatky nejake este,hlien som mala uz v nedelu ten spravny,BT este nemam zvysenu rano 36,6 minuly mesiac som mala v druhej polovici 37,2 az do ms tak neviem sa este v tom tak orientovat,inak ms mavam pravidelne 28 DC,takze mozno by aj ta ovulka uz mohla byt teraz nejako ,no pomaly spoznavam svoje telo,nikdy by ma nenapadlo ze budem toto riesit,cakala som ze vysadim antiku aje to

sanchez81
3. júl 2012

@kapokapo tak my sme na tom uuuuuuuuuplne rovnako-aj ja som podstúpila kyret v novembri a sme teraz rovnako v 8 týždni....joj či sa teším 🙂

motorka32
3. júl 2012

@drobca07 ahojky no ak vydrzim tak v sobotu no mam nutkanie zajst rano po tstik do lekarne 🙂 🙂 🙂

basikes
3. júl 2012

@kapokapo oo to muselo byt uzasne, tesim sa aj ja na to 🙂 @sanchez81 inak ja som tiez s vami dvoma asi presne 8tt, som zvedava, ktora co bude mat a ktora kedy porodime. joj ako sa z nas tesim, takto este viac, ked to mam s kym zdielat, kto je na tom rovnako ako ja 😉

motorka32
3. júl 2012

@simonkato neboj iste vsetko bude dobre aj ja som mala pri prvom tehu slabe spinenie mala som strach tak som isla na pohotovost a nechali ma na pozorovanie no chvalabohu to dopalo super a teraz vedla mna spinka malinky 20 mesacny anjlik drzim palce a prajem krasne tehulkovaiie 🙂 🙂

drobca07
4. júl 2012

@motorka32 🙂 v každom prípade to chceme aj my vedieť 🙂 aj keď nevydržíš 😀 😀 😀 , silno držím palčeky nech to máš podľa svojich predstáv 😉 🙂

drobca07
4. júl 2012

dobré ráno Vám prajem babuľky 🙂 ...vyspinkané doružova??? ....ja strašne zle ale to je tým splnom, vtedy nikdy neviem spať ☹ ....dnes hlásim 29DC....ale ešte je u mňa čas....príznaky na prekvapenie ešte žiadne necítim, akurát sem-tam zabolí bruško....no uvidíme čo prinesie tento mesiac 😉 ...a vy ako kočky, nejaké "nové príznaky" u snažiliek?....a tehuľky? 😉 🙂 myslím na Vás 😎

drobca07
4. júl 2012

@simonkato môže to byť aj z výteru ale aj z antibiotík, ale pre istotu aspoň zavolaj lekárovi.....a nestresuj hlavne!!! 😉

horseshoe
4. júl 2012

Dobre rano krasky. 🙂 Dnes bola paradna noc - riadne sprchlo, schladilo sa, clovek az tak obzivol 😀 😀 😀 Moj manzel az tak spokojne krochkal, ze ake ohromneeee 😀 😀 😀 Vsak to bolo nenormalne tie hice, dusili sme sa vo vlastnej stave. Okrem toho nemusim tolko polievat travnik 😀

Dnes rano som si robila dalsi tehu testik - ze ci ciarka stmavne. A ano, stmavla - je uz taka silna ako kontrolna 😀 Ma to velmi potesilo. 😀 Bolesti rano boli velmi malicke - skoro ziadne, tak som rada, ze kazdy den je to menej a menej a ja klopem na drevo ako diva, aby to tak aj ostalo 😵

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka no ved uvidis, ci sa mrcha ohlasi. ono je to niekedy strasne nevyspytatelne. Tie prsia mozu aj nemusia byt tehu priznak. Ja som mavala aj predtym bolestive a naliate prsia, takze ja som tomu neprikladala dolezitost. A niektore baby hovoria, ze ked ostali tehotne, tak to proste citli, ze to bolo ine a tak. Ale ja ti poviem pravdu, ze ja som to necitila, ziadne extra zvlastnoty sa nekonali. Ako ano, den po meskani mi bolo divne tie bolesti, ten pocit akoby horucavy ci horenia v brusku, ale dovtedy nic - praveze som manzelovi stale hovorila, ze ani tento mesiac to nevyslo, lebo to tak citim. 😅

horseshoe
4. júl 2012

@simonkato Moja, neboj sa. zajdi pre istotu k dokimu, ale tak vela bab taketo vytoky mava. Okrem toho, ja vzdycky po vysetreni u gyndosa si najdem stopy krvi - ved to je hnus tie vysetrenia. 😠 😠 😠 Drzim palceky 😉 😉 😉 😉

horseshoe
4. júl 2012

@drobca07 Bre ranko. 😉 No ako som pisala, noc bola konecne fajna, kedze sprchlo 😀 Ale asi do polnoci sme sedeli u susedov na vinku - samozrejme ja som vyfasovala dzusik a zmrzlinku 😀 😀 😀 Sice som nevedela ako sa mam vykrutit z toho, ked ma ponukali vinkom - tak som zahlasila, ze beriem antibiotika. A oni hned, ze ci som chora, ci co? 😀 😀 😀 No a ja rychlo som nevedela co povedat, tak zo mna vyslo len "eeeeeeeee" 😀 😀 😀 a potom som zacala rychlo splietat, ze nic vazne, ze mi rastu zuby mudrosti a robi mi to neplechu, zapaly a taaaak... 😀 😀 😀 😀 Ked som kukla na manzela, ten sa len pochechtaval 😠 😠 😠 No tak ale nebudem predsa susedovcom roztrubovat taku novinku, ked este ani rodicia to nevedia a ani od dokiho to nie je odklepnute.

A ty kedy cakas mrsku?Vlastne necakas 😀