icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sabaka
4. júl 2012

@franica to ma mrzi... ak citis potrebu vyrozpravat sa, kludne napis. my zeny si toho pretrpime casto aj na 3 zivoty, teda aspon niektore a prave preto sme take silne!

ataner81
4. júl 2012

Babenky nejako mi ušlo čo sa stalo @franica. Asi niečo nepríjemné, som mimo

brumka
4. júl 2012

@ataner81 ano, uslo :( franica je opat snazilka

ataner81
4. júl 2012

@brumka dúfam, že je u nej všetko v poriadku, ona je zdravá a môže opať snažilkovať

ataner81
4. júl 2012

@franica ahoj mojka.Nejako mi ušla tvoja smutná správa z nemocnice. Nič to ale nemení na tom, že som na teba myslela a priala ti všetko dobré. Nedopadlo to síce podľa tvojich predstáv, no hlavne že je už teraz všetko v poriadku, ty si zdravá a o chvíľu sa k nám snažilkám opäť pridáš. No a potom ťa čaká druhá skupina tehuliek 😉. Drž sa a skoro sa nám ozvi

ataner81
4. júl 2012

Kde ste babulky?Všetky asi papkáte fajny obedík. Ja som mala úžasný šopský šalátik(domáca výroba 🙂 )a ako dezert biely jogurtík s čučoriedkami. Mám také plné brucho, že sa ledva hýbem ale stálo to za to 😉

zora256
4. júl 2012

@horseshoe Ahoj!
A ktoré to je?Mne sa hrozne páči Joachim a muž oňom ani počuť nechce:-/Tak ostali Samuel Michael,pre chlapca🙂Zato dievčenské sa mi ťažšie vyberá,tak mám do rezervy Elizabeth(Alžbeta)Mária.Alžbety máme v rodine 3 preto anglická verzia sa mi viac páči🙂

brumka
4. júl 2012

@ataner81 ja odbieham snazim sa odplienkuvavat a uz som na nervy :( ja papam melon a potom neskor bude obed slepacia polievka

zora256
4. júl 2012

@sanchez81 Ahoj!
Tak ja testy už mám kúpené a nejdem ďalšie kupovať vyčkám,kým bude meškať dlhšie asi 13.7. a potom toho 20.7. a uvidím,ale možno predca dorazí 9.7. ms aj keď sa naňu necítim,keďže to pichanie mám už 2týždeň počas dňa ja zo 20x.A aj zväčšenú maternicu,a pritom raz priberiem 0,5kg a nadruhý deň schudnem aj 0,7kg a pritom by som jedla takmer stále včera som špekačky zapila mliekom ale dobre padlo😀nuž tak neostáva le čakať🙂A ty ako sa máš?

ataner81
4. júl 2012

@brumka malá ti behá celý deň bez plienočky alebo jej ju dávaš dole iba ak ju chceš posadiť na nočník?V robote som hlavný odplienkovávač ja 😀 😀 😀 . Ja na plienky nemám nervy, moje bábo bude ako cigánča-v tričku a s holou riťkou od narodenia 😀 😀 😀 😀

brumka
4. júl 2012

beha v nohavickach ale ako ma nohavicky odmieta mi pit, a zadrziava aj 6h teraz to kskoncilo na koberci, som neozna ale uz 2t odnaucame s nohavickami predtym som ju posadzala dobry rok ale proste nechce :( ja nemam nervy stale umyvat zem prezliekat a prepierat v rukach

ataner81
4. júl 2012

@brumka tak jej nedaj nohavičky-budeš mať o starosť menej s tým prepieraním 😀 . S takýmto prípadom ako je tvoja malá som sa ešte nestretla. Naše si ani nevšimnú, že nemajú plienku. Inak ja som opačný prípad. ja nerada balím dieťa do plienok, radšej po ňom upracem mláčku.

brumka
4. júl 2012

@ataner81 ja mam dneska vela prace doma tak ama to nebavi

horseshoe
4. júl 2012

@ataner81 no veru papkali sme, papkali 😀 ale moc nam nechuti, rano neviem co si dat, naobed neviem co si dat, veceru sa musim nutit. ale papat papam, aj ked nejaku super chut na jedlo nemam - take jemne nechutenstvo pocitujem. fazulka chce byt asi modelecka 😀 😀 😀 😠 😠 😠 ja jej dam s takymi moresmi 😠 😠 😠

horseshoe
4. júl 2012

@brumka nechaj tomu cas. tvoje deculo asi potrebuje viac casu na odnaucenie, kazde dieta to ma inak. neboj sa, nakoniec sa nauci - ved ziadny dospely necika a nekaka do plienky, nie 😀 😀 😀 😉

horseshoe
4. júl 2012

@zora256 pekne mena, aj mne sa celkom paci Azbetka - ale nepaci sa mi oslovenie Betka. A tiez sa mi paci aj Samuel.

No a to spominane meno, ktore sa mi velmi paci je Sara. 😉

brumka
4. júl 2012

@horseshoe ale musi sa odnacit cim skor, lebo ak by nas nahodou predsa vzali do skolky od septembra zeby sa miesto uvolnilo. praveze ona vie co ma robit proste nechce

zora256
4. júl 2012

@horseshoe Ztoho si nič nerob naši maú Lizu psa a nedbám ak budem mať dcérku aj tak Bude Elizabeth😀,veď psy aj tak raz zdochú,nebudú väčne anedať dieťaku meno ktoré sa nám najviac páči,a potom ľutovať keď už psy nebudú,no uváž,dieťatko aj tak bude Sarinka,alebo Sarka,a nie Sara,tak si ani neuvedomí,že pes má to isté meno,alebo sa mu to aj zapáči🙂Môj spolužiak mal Zoru psa a vždy som sa na ňu pítala😀ako sa má🙂

horseshoe
4. júl 2012

@brumka moja segra to tiez nemohla odnaucit maleho. ani za svet sa nechcel pytat. az raz boli u nas v BA na navsteve, nechali nam ho na dozor a oni sli do mesta. A maly sa nam samozrejme pokakal do gatiek 🙂 Ja v pohode, ale moj drahy mu zacal dovorat, ze taky velky chlapec a nekaka do zachodika, a neviem co mu este vsetko povedal, ale potom mi segra volala na druhy den, ze maly sa uz pekne pyta 😀 😀 Neviem, niekedy mam pocit, ze pomoze tretia osoba, ked mu dohovori. Lebo segra uz bola tiez zufala z toho, nervozna, napata, lebo tiez uz bolo malo casu a chcela ho dat do skolky - a to decko vyciti a just nespravi tak, ako chces.

ataner81
4. júl 2012

@brumka tak si porob svoje a zatiaľ daj malej plienočku. večer, keď už budeš mať čas a chuť, tak to môžeš skúšaťznova. Ona sa to raz naučí len sa jej možno v tej horúčave nechce 😀
@horseshoe no pekne, pekne. Jedna bude mať kúzelníka a druhá modelečku. Teda baby toto by som nečakala 😀 😀 😀 Tak papaj len niečo ľahké ako šalátiky alebo púolievky. Mne vždy pomôže kurací vývar ak mi nie je práve najlepšie

horseshoe
4. júl 2012

@zora256 no veru, treba sa nato vydlabat 😀 😀 😀 aj ked si viem predstavit tie komenty a pripomienky 😀 😀 😀 no vsak vypocujem si, ale spravim si po svojom 😀 😀 😀 😉

brumka
4. júl 2012

@ataner81 praveze vecer by o nemalo vobecziadny efekt lebo to pojdem von a ked este na nakup nebudem riskovat ze sa pocura v autosedacke, chapes nie?

zora256
4. júl 2012

@ataner81
@brumka Ahojte!
tak nás to od účanie ešte len čaká od januára,keď už bude mať 1,5roka,ale tak už toto leto mu začnem dávať slipky od 1roka cez leto na vonku aby si zvykal na super pocit,kotrý je bez plienok😀A na nočník ho raz za deň posádzam ale nechce doň zatiaľ cikať ani kakať,lae tak ešte nechápe čo od neho chcem,tak uvidíme,ako sa narok odučí,bola by som rada,keby nebol ztých pohodlných chalanov ktorý ešte aj v 3rokoch mimo plienky nechcú robiť potrebu:-/,lebo tuná v dedine sú aj také prípady,a radšej budemupratovať poňom,ako ho baliť do 3rokov,nejako to vydržíš,neboj stojí to zatú snahu,treba mu asi dať motiváciu,že ako je fajn cikať do nočníka,alebo skús podsedák dať na wc možno sa jej to viac bude páčiť na dospelácke wc sadať ako na nočník aj tu na Bazáre sú celkom lacno🙂proste v škôlke sú malé wc asi sa jej viac zapáči keď nemusí tak nízko sedieť 😉 držím palčeky aby sa vám podarilo🙂odučiť úplne🙂

horseshoe
4. júl 2012

@ataner81 no veru, ked tak o tom pises, tak ta kuracia polievocka by fazulke aj sadla 😀 😀 😀 ale keby este tak bola z domacej kurky, taka zltunka- tooo by jej sadlo, taketo bio specie 😀 😀 😀 este je aj prieberciva 😀 😠 😠 😠

zora256
4. júl 2012

@horseshoe Presne,spravi si tak ako tebe bude najlepšie🙂Veď je to tvoje mimi,a si zaň ty zodpovedná a aké meno mu dáš také bude po celý život nosiť,tak nech je krásne najmä pre teba veď ty budeš najviac s drobcom🙂

ataner81
4. júl 2012

@brumka tak to nechaj tak. Ak je maminka nervózna aj maličká bude. Dnes jej daj plienku a začnete zajtra 😉
@horseshoe niet nad domáce veci. Mňam až mi sliny vybehli 😀 😀 .Ja mám doma iba domáce vajcia a králika ale z toho polievka nebude 😉 😀

brumka
4. júl 2012

@zora256 mi pouzivame len podsedak na wc na serblik mi nesadne. ved uvidimeco poriesime

zora256
4. júl 2012

@brumka Tak džkám palčeky,musím ísť lebo,tuná hrmí,asi bude búrka🙂majte sa zajtra sa ozvem🙂

drobca07
4. júl 2012

joj babuľky, práve som tu mala kolegynku a kukám kukám po dovolenke jej vyhúklo bruško 🙂 ...ani vraj sama nevedela ako a na prvú šupu sa im zadarilo , teraz je vo 4 mesiaci 🙂 ...tak som ju vystískala, vycmangala, vyhladkala za bruško...no proste som sa s ňou tešila ako keby sa jednalo o mňa...bolo to krásne 🙂 .....ale keď odišla, zrazu na mňa doľahol taký smútok, že mi až slzičky vyhrkujú....asi mi už z toho fakt šibe....alebo sa hlási PMS.... ☹ vtedy som taká citlivá na všetko... ☹

mabika
4. júl 2012

Ahojte, no tehulky su uz evidentne hlavou uplne inde, nejako sa mi so zoznamom nedari, mam len dva udaje 😀, tak dufam, ze aspon tie dva su presne 😀 😎
@sanchez81 snaž 4m, termin02/12
@kapokapo snaž 3m, termin 02/12
@basikes
@tatarida
@slavkaadusko
@leonetka
@horseshoe
@simonkato