Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Hlasim 36. DC a bez priznakov 😒
@mamkabeika Ahoj!
Koľko dňový cyklus mávaš?Ak mešká kedy testneš?
čaute kočky, aj my sa snažíme o bábo, síce druhé, ale snažíme sa....prvé sa nám zadarilo o 4.5mesiaca....a po pôrode nemám pravidelný cyklus, tak je s tým troška problém, ale pevne verím, že sa čoskoro zadarí 🙂))))
Ja uz naozaj neviem, zacinam mat v tom chaos. So synom som otehotnela zhruba okolo 20. DC. Dalsie tehu odislo v zaciatkoch a tento cyklus som mala mat ovu okolo 17.DC. O tomto case vsak uz mavam tehu priznaky, bolest v podbrusku, citlive prsia. Menzes mavam najneskor na 35.DC, co sa casto nestava. Ak mam dostat menzes, mavam tyzden dopredu krce a teraz nic. Akurat citim v celom tele neskutocne teplo a chora nie som. Ja si uz nerozumiem. Ani sa nejako prehnane nepozorujem, len ta vnutorna horucava ma doraza.
Ahoj babenky .. hlasim 27DC (z 28/29 dni) .. bolestive prsia BRUTAAAALNE - ako trosku mi robilo problem pobehnut 😀 😀 😀 som sa citila ako so zavazim 😠 ale krce mam od vcera (teda silnejsie pobolievanie podbruska) cize viac menej ocakavam mršku - ako neocakavam .. noooo uvidime .. 😖
Dnes ale trosku straveny den na sliecku .. nabrala som energiu do ocakavania 😎 😎 😎
@sanchez81 no ten den na slniecku som trosku zle popisala 😀 😀 😀 teda cele doobedu u babky v pivnivici (pomahala pri vareni v chladku) .. naobed trosku na slniecko vyhriat .. a potom asi hodinku na zahrade . aj to mam pocit ze cely den - tak bolo horuco na odpadnutie - ale ta hodinka slnka mi stacila na cely tyzden 😀 😀 😀
ahojte baby...hlasim 1DC.....trocha smutno, a pravdu povediac ma to prestava bavit....asi si dam na chvilu pokoj od merania, myslenia a podobne, mozno to pomoze.....drzim vsetkym palce, aby cim skor otehotneli a bolo vsetko v poriadku, tesili sa...je to krasne a ja to chcem zazit este raz, ale nejako sa nedari ☹ ......termin buducej mrchy je 4.8....minuly cyklus a tento trval 31 dni......aspon, ze je ako tak pravidleny....drzte sa 🙂
@ataner81 mam pocit ze opat nejak zaostava v tabulkovani 😀 😀 😀 (ale v podstate ty si mas uzivat leto) 😀 😀 😀 tak zaskakujem 😉 .. mrzia ma neuspechy a ze mrcha preda len dorazila 😠 prosim este o upresnenie nejasnych terminov ..
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@drobca07 ?.8. baran
ahoj zienky mam trocha casu, tak no neviem ako to bude tento mesiac so snazenim lebo mame v byte tropicku houcavu a vtedy sa muzoiv nesmiem ani priblizit a dneska si na fuske spalil cely chrbat a asi ma aj upal :(
@rohlicka ahoj ja somstale nejasny termin ale odhadujem pri 28dnovom cykle na 27.7 tak uvidime.
@sabaka dakujem pekne....ano dockame sa, urcite....niekedy mam pocit, ze nas niekto hore skusa....ale nic nenarobime...ale fakt si nebudem merat, iba idem k lekarovi na beznu prehliadku a aj nech ma skontroluje......inak krasne fotecky z dovolenky......tesim sa, ze si si oddychla.....papa

ta tehu tabulka sa ma paci,juj jak rada by som uz do nej patrila... 🙂 verim,ze skor ci neskor v nej budem🙂 ja verim,ze este raz otehulkujem,len neviem kedy... bola som v podstate dva razy tehu... prvy MA poo 6tt.... a ani pri jednom som necitila nejake extra ine priznaky ako ked predmrskove.... keby mi nedosla mrska a neukazal to test,tak by som to nevedela... nevolnosti pri druhom uspesnom tehu som mala asi az tak od 6-7tt....
dnes mam baby narodky... ale ani to uz radsej neratam...mam 32... juj tak by som si priala mat v 33-jke uz dve deculka... a mrska zatial nedosla,ale je este len rano... ale ani nic necitim.,ale to je u mna zvykom... az hodinu abo paru minut pred tym a kedy ako...niekedy necitim nic,len pride....
tak caute zatial