icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
5. júl 2012

ta tehu tabulka sa ma paci,juj jak rada by som uz do nej patrila... 🙂 verim,ze skor ci neskor v nej budem🙂 ja verim,ze este raz otehulkujem,len neviem kedy... bola som v podstate dva razy tehu... prvy MA poo 6tt.... a ani pri jednom som necitila nejake extra ine priznaky ako ked predmrskove.... keby mi nedosla mrska a neukazal to test,tak by som to nevedela... nevolnosti pri druhom uspesnom tehu som mala asi az tak od 6-7tt....

dnes mam baby narodky... ale ani to uz radsej neratam...mam 32... juj tak by som si priala mat v 33-jke uz dve deculka... a mrska zatial nedosla,ale je este len rano... ale ani nic necitim.,ale to je u mna zvykom... az hodinu abo paru minut pred tym a kedy ako...niekedy necitim nic,len pride....
tak caute zatial

brumka
5. júl 2012

@deculko vsetko najlepsie k narodeninam a aby sa ti podarili tie 2 babatka do tej 33 🙂

drobca07
5. júl 2012

@deculko ...jéééj, tak všetičko len to naj naj naj, veľa zdravíčka, šťastíčka a hlavne nech sa ti plnia všetky tvoje priania 🙂 🙂 🙂 ....a neopi sa!!!!! 😀 😀 😀

mamkabeika
5. júl 2012

Hlasim 36. DC a bez priznakov 😒

zora256
5. júl 2012

@drobca07 Ahoj!
Tak nabudúce snáď vám to vyjde to je fajn,keď máš veľa povinností,aspoň toľko na to nemyslíš🙂Držkám palce do ďalšieho kola 😉

zora256
5. júl 2012

@mabika Prosím ťa v tehu tabulke,čo znamená 02/12?

zora256
5. júl 2012

@mamkabeika Ahoj!
Koľko dňový cyklus mávaš?Ak mešká kedy testneš?

drobca07
5. júl 2012

@zora256 ďakujem za povzbudenie 🙂 ...tak snáď nabudúce...

zora256
5. júl 2012

@drobca07 Neboj určite,len si sexík užívaj a nemysli priňom na drobca a podarí sa 😉 ,nezabudni na vášeň 🙂

drobca07
5. júl 2012

@zora256 😀 my sme asi vášnivý až príliš 😀 😀 😀

zora256
5. júl 2012

@drobca07 Tak určite to vyjde tentokrát🙂

nika147
5. júl 2012

čaute kočky, aj my sa snažíme o bábo, síce druhé, ale snažíme sa....prvé sa nám zadarilo o 4.5mesiaca....a po pôrode nemám pravidelný cyklus, tak je s tým troška problém, ale pevne verím, že sa čoskoro zadarí 🙂))))

mamkabeika
5. júl 2012

Ja uz naozaj neviem, zacinam mat v tom chaos. So synom som otehotnela zhruba okolo 20. DC. Dalsie tehu odislo v zaciatkoch a tento cyklus som mala mat ovu okolo 17.DC. O tomto case vsak uz mavam tehu priznaky, bolest v podbrusku, citlive prsia. Menzes mavam najneskor na 35.DC, co sa casto nestava. Ak mam dostat menzes, mavam tyzden dopredu krce a teraz nic. Akurat citim v celom tele neskutocne teplo a chora nie som. Ja si uz nerozumiem. Ani sa nejako prehnane nepozorujem, len ta vnutorna horucava ma doraza.

sanchez81
5. júl 2012

@zora256 Tak držím palce, aby mrcha nedorazila, daj vedieť 😀 Ja sa mám fajn. Včera som bola na sono a videla som malú machuľku. Vraj je všetko ok a zodpovedá rozmermi na 7+4tt (+, - 7dní sa vraj priratáva) Ja som bola včera 8+1tt, takže by to malo byť ok. Takže sa teším 😀

rohlicka
5. júl 2012

Ahoj babenky .. hlasim 27DC (z 28/29 dni) .. bolestive prsia BRUTAAAALNE - ako trosku mi robilo problem pobehnut 😀 😀 😀 som sa citila ako so zavazim 😠 ale krce mam od vcera (teda silnejsie pobolievanie podbruska) cize viac menej ocakavam mršku - ako neocakavam .. noooo uvidime .. 😖
Dnes ale trosku straveny den na sliecku .. nabrala som energiu do ocakavania 😎 😎 😎

sanchez81
5. júl 2012

@rohlicka Tak držím palce aj tebe, nech len pribúdajú tehuľky 😉 Inak ja vás, čo vydržíte byť na slnku obdivujem. Ja som zalezená v byte so stiahnutými žalúziami a vyliezam po západe slnka ako netopier 😀

rohlicka
5. júl 2012

@sanchez81 no ten den na slniecku som trosku zle popisala 😀 😀 😀 teda cele doobedu u babky v pivnivici (pomahala pri vareni v chladku) .. naobed trosku na slniecko vyhriat .. a potom asi hodinku na zahrade . aj to mam pocit ze cely den - tak bolo horuco na odpadnutie - ale ta hodinka slnka mi stacila na cely tyzden 😀 😀 😀

sanchez81
5. júl 2012

@rohlicka Ja mám rada leto, ale toto je už naozaj, ale naozaj veľa 😝 🙄 😝

rohlicka
5. júl 2012

@sanchez81 mala by som este otazocku - pre teba aktualna 😀 😎 😎 tehotensky vytok zacina v ktorom tyzdni ?

tatiana77
5. júl 2012

ahojte baby...hlasim 1DC.....trocha smutno, a pravdu povediac ma to prestava bavit....asi si dam na chvilu pokoj od merania, myslenia a podobne, mozno to pomoze.....drzim vsetkym palce, aby cim skor otehotneli a bolo vsetko v poriadku, tesili sa...je to krasne a ja to chcem zazit este raz, ale nejako sa nedari ☹ ......termin buducej mrchy je 4.8....minuly cyklus a tento trval 31 dni......aspon, ze je ako tak pravidleny....drzte sa 🙂

rohlicka
5. júl 2012

@ataner81 mam pocit ze opat nejak zaostava v tabulkovani 😀 😀 😀 (ale v podstate ty si mas uzivat leto) 😀 😀 😀 tak zaskakujem 😉 .. mrzia ma neuspechy a ze mrcha preda len dorazila 😠 prosim este o upresnenie nejasnych terminov ..

@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@drobca07 ?.8. baran

sabaka
5. júl 2012

@tatiana77 presne ta chapem. to cele zdlhave cakanie na nieco, co sa mesiac co mesiac konci cervenym sklamanim. ale raz sa dockame, viem to!

brumka
5. júl 2012

ahoj zienky mam trocha casu, tak no neviem ako to bude tento mesiac so snazenim lebo mame v byte tropicku houcavu a vtedy sa muzoiv nesmiem ani priblizit a dneska si na fuske spalil cely chrbat a asi ma aj upal :(
@rohlicka ahoj ja somstale nejasny termin ale odhadujem pri 28dnovom cykle na 27.7 tak uvidime.

tatiana77
5. júl 2012

@sabaka dakujem pekne....ano dockame sa, urcite....niekedy mam pocit, ze nas niekto hore skusa....ale nic nenarobime...ale fakt si nebudem merat, iba idem k lekarovi na beznu prehliadku a aj nech ma skontroluje......inak krasne fotecky z dovolenky......tesim sa, ze si si oddychla.....papa

brumka
5. júl 2012

@rohlicka aky tehotensky vytok? ja som ho nikdy nemala. vraj ho nema kazda zena.
@sanchez81 tes sa na daky 11-12tt zvyknu sa robit fotky 🙂 a babtku vidno rucicky nozicky aj nostek 🙂
@tatiana77 vitaj v klube, ja som 7DC. urcite sa dockame

tatiana77
5. júl 2012

@brumka ale hej dockame, tomu verim....len clovek by uz aj chcel...a fakt som verila, ze to tnto mesiac vyjde.....ale nechame sa prekvapit, kedy pride nase tehulkovanie..... 🙂

brumka
5. júl 2012

@tatiana77 jasom si tiez myslela ze mi bol tento sudeny pri 12dnovom meskani, bysom mala darcek rpe dcerku, sbabatko

tatiana77
5. júl 2012

@brumka hm....to by bolo pekne......no co narobis....ale raz to bude...a hotovo.....idem uz spinkat, dnes sme boli kde kade, aj kupat sa a som hotova, este aj ten menzes.....papa

brumka
5. júl 2012

@tatiana77 papa, ja pojdem tiez, muz spi aj mala tak este chvilku ponetujem a pojdem na kuta. dobru noc

slavkaadusko
6. júl 2012

ahoojte tu je slubena fotka,aj ked je ciraka trosku slabsia ale hlavne ze je tam 😉