Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe Dnes ráno som si robila a bol negatívny-mamatest ☹
@ataner81 no moj gyndos je extremne proti behaniu a uz vobec nie v zaciatkoch. Jedna pacientka mu tak zomrela - nevedelo sa este, ze je tehu a ma mimomaternicove, sla si zabehat sama do lesa, tam odpadla, dostala masivne krvacanie do brucha a zomrela ☹ ☹ ☹ ☹ Moj gyndos je velmi skuseny odbornik, bol aj primarom a viem, ze obcas ma aj strasi 😠 , ale urcite to nerobi schvalne, ale preto, aby som bola opatrna 😉 😉 😉
@ataner81 no az tak vsetko sa nemoze, tu saunu by som tiez radsej vynechala. 😉 😉 😉 jasne, mozes skusat a riskovat, ale ja ti neviem - ja ako teraz viem, ze som tehu, tak sa viac bojim a veeelmi zvazujem co budem robit a co nie. Napriklad ja uz nemam teraz ziadne bolesti. Ale vysavala som cely nas dom(podotykam, ze mame velky dom) a zacalo ma hned jemne pobolievat v buchte a ked som si hned sadla, tak to okamzite prestalo ustupovat. Takze si myslim, ze hlavne v tych prvych 3mesiacoch by mala zena frcat na kludovom rezime a co najviac sa setrit. 😉 😉 😉
Dúfam, že som vás tým mojim názorom nenahnevala alebo neurazila. Chcem pre vás len to najlepšie babulky moje 🙂 🙂 🙂 🙂
@horseshoe ja cítim to isté. Radšej budem bojko, ale budem budem vedieť, že som ničím svoje dieťa neohrozila. Skúšať rozhodne nejdem. Najlepšie sa riadiť intuíciou a mne moja vraví, že nemám skúšať a pokúšať osud. O jedno bábo som prišla, nechcem to zažiť znova. Myslím, že telo ti povie, kedy máš dosť. A ja mám dosť, keď stojím dlhšie na nohách. Keď som dlhšie na slnku, keď sa viac namáham. Unavia ma bežné činnosti, s ktorými som pred tehu nemala problém. Prísť k bábu je dlhý proces snaženia a potom čakania. Takže tiež som radšej opatrnejšia 😉
@ataner81 ale cosi smiesna, moja? 😀 😀 😀 😀 jasne, ze si nas len chcela povzbudit do nejakej cinnosti okrem papkania a lezkania 😀 😀 😀 😉 😉 😉 vobec ti to nemam za zle. 😉 😉 😉 Mozno to tak vyznelo, lebo som to tak napisala - to je zase negativum internetu, ze slova niekedy vyzneju inac. Ved jasne, kto je zvyknuty na sport a nema ziadne problemos - nech vtom pokracuje, ale nech sa kroti. Ja som zvyknuta na sport, ale vidim na sebe, ze sa musim setrit, lebo to nie je len tak 😉 😉 😉 Tiez pred tehu som si vravela, ze ako sa ja nebudem obmedzovat a vidis, radsej sa obmedzujem, aby som predisla komplikaciam. Poviem si tak, ze radsej teraz vydrzim sediet viac na rici, ako by som mala cosi sportovanim poondit a potom lezat zvysok tehu v nemocke 😠 😠 😠 to by ma este len slak trafel 🤐 🤐 🤐 Alebo by to mohlo dopadnut este horsie. 😒
Ked uz tak radsej taky sport, ktory neublizi -napr. to plavanie. to skusim. dik za tu radu ohladom tamponov 😉 😉 😉 😉
@ataner81 Nie, jasné, že ja som sa neurazila 😀 Ale ten strach a opatrnosť je v tebe a neubrániš sa tomu. Asi treba počúvať svoju intuíciu a svoje telo. Uvidíme, keď budeš ty tehuľa, na čo všetko sa odvážiš 😀 😀 😀 Prajem ti, aby to bolo čoskoro, potom sa k tejto téme rada vrátim 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ďakujem kočenky moje. Naozaj uvidíme ako to bude keď budem ja tehula. Možno budem strachopud č.1 a ani z domu nevyleziem 😀 😀 😀 Nech si všetci hovoria, čo chcú a dávajú vám neviem aké odborné rady, každá z vás vie najlepšie ako sa cíti, kam môže až zájsť a kde je vaša hranica a presvedčenie, tak sa podľa toho riaďte. Tak to bude aj pri bábetku. Určite do vás všetci budú hučať nejaké rady ale nedajte sa ženušky. urobte si to podľa seba a tak to bude najlepšie 😉 😉
@sanchez81 tak, tak intuicia a vlastne telo ti napovie, co je spravne 😉 😉 😉 Mne teda napovedava dost 😉 😉 😉 a tak som poslusna a radsej ju pocuvam 😀 😀 😀
@ataner81 no tak ta sauna sa vyslovene neodporuca, co ja viem. Ale jasne, ze ked niekto ju ma doma a saunuje sa trebars aj kazdy den, tak je to trosku ine, ale aj tak...Prehrievanie tela nie je dobre, lebo to poskodzuje plod. Mne by to moj gyndos neodporucil - podla mna sa aj dost zichruje - keby sa daco stalo, tak nechce byt obvineny, ze take veci schvalil. Takze tak. Ale samozrejme to, co bude zena v tehu robit, je na jej zvazeni 😉 😉 😉
@ataner81 no presne ako vravis - aj ja som kadeco mienila - ze ako ja budem sportovaaaaat a mne veru prdel rast nebude a bla bla 😀 😀 😀 A vidis, som ako baranok a setrim sa 😉 😉 😉 Asi je to nejaky vnutorny hlas vo mne, co mi dohovara. A ja som rada, ze tam je 😉 😉 😉 Chvalabohu, ze uz nemam 18rokov a moja mysel aj ciny su uz ako tak uvedomele. 🙂 To je ta vyhoda veku. 😉 😉
A presne uz len cakam ako to oznamim rodine a vsetci na mna spustia kopec zarucenych raaad typu nech sa nesledujem, ze nech to beriem normalne, ze nech jedaaavam za dvoch a podobne 😀 😀 😀 😀 😀
Ved tak to bolo, ked sa nam nedarilo hned otehotniet - tak vsetci, ze na to nemame furt mysliet, ze mame stres-to preto sa nam nedari....a bla, bla 😀 😀 😀 To je fakt hruza s tou rodinou - vlastne ti chce pomoct, ale keby radsej vsetci drzali huby, tak tvoj zivot je hned lahsejsi 😀 😀 😀
A presne ako pises - najlepsie je spravit si podla seba 😉 😉 😉 😉
@mamkabeika no mozno patris do tej skupiny zien, co pomaly stupa HCG - moja segra ani po 10dnovom meskani nemala test pozitivny a bola tehu a takych zienok je urcite viac aj tu na MK a vobec. takze este pekne vyckaj casu. Ak by ti meskala viac ako 14dni -treba zajst za gyndosom. 😉 😉 😉
@sanchez81 Ahoj!
Super,teším sa stebou,ako rýchlo idú tie týždne že?Tak od včera mám pocit skôr na ms,ale tak uvidím budúci týždeň či dorazí alebo nie do 13.7.Ak predca príde ms, tak si dám asi prestávku na nete aby som toľko nato nemyslela:-/
@tatiana77 Ahoj!Asi by sme mali ísť od fóra na dovolenku a vrátiť sa až tehotné😀,držkám palčeky 😉
@slavkaadusko Ahoj!Gratulujem a prajem krásne tehulkovanie a bezproblémové 😉
@ataner81 ahojte žienky, píšete toho toľko že nestíham ani čítať, nieto ešte písať a tuším sa to tu tak robehlo, že ani gratulovať k // o chvíľu nebudem stíhať 😀 😀 😀 ... tak sa teším s vami 😀
moja neočakávaná mrchaňa by mala-nemala prísť asi cca 23.7.- 25.7 dajme tomu, teraz sa mi upravuje cyklus, tak uvidíme, ale ak nedojde dovtedy tak ma čaká testík. ďakujem za aktualizáciu 😀 ufff, dievčence, no práve v týchto dňoch by mala byť ovu, nechcem na to moc myslieť, ale hrozne dúfam, že by to už mohlo vyjsť!! 😵
@sanchez81 Ahoj!Ja tú mykózu som mala počas tehu každý trimester raz a len macmirorom ma mohol lekár liečiť,nuž vyliečiť sa počas tehu nedá,ale má to svju výhodu vďakanej som mala rýchlejšiu prvú dobu a aj pôrod,už v 32tt som sa začala otvárať a v 41tt som bola na 3cm otvorená a rodenie ani nie 3h trvalo🙂
@mamkabeika Ahoj!
nesmúť,mne ukázal test až na 3týždeň meškania // pri malom to závisí kedy mávaš ovu,ja som vtedy mala podľa toho asi koncom cyklu tak preto,skús testnúť o týždeň a uvidíš,vieš píše sa na najmama.sk,že sa najskôr má testovať,keď mešká 10dní. 😉 Držkám palčeky aby to tak bolo,že Ti o týždeň ukáže krásne// 😵
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka 23-25.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@drobca07 3-5.8. baran
@ataner81 ja som si stavila z 1-2 velkych grepov - tak cca. 3-4deci denne stacia, zavisi ake mas stavnate grepy. Ale teraz je ich kvalita velmi dobra, takze su stavnate. Podla mna je dolezite pit tu stavu nalacno rano pred jedenim. Moj drahy ju tiez pil so mnou, mozno aj jemu to zlepsilo spermie, lebo inak je do neho tazke dostat nejake ovocie 😠 😠 😠 Ja som ju pila dokopy asi 3 tyzdne kazdy den az do mrchy a aj ten caj som pila. A hlienu som mala na rozdavanie, co sa minule mesiace nedalo porovnat, tak asi na tom cosi bude, nie? A este som zabudla - ono to asi cisti aj krv, lebo sa mi zlepsila aj plet. Samozrejme odvtedy sa uz stihla aj zhorsit - vsak sa nedivim, ked vo mne zacali tehu hormony blazniet. 😠 😠 😠
@veonka z cerstvych grepov!!! nech ta boh chrani pred tymi kupovanymi dzusmi - to je bordel, same ecka a sladke ako cecek 😉 😉 😉 no jak tu niekto pije kupovany grepovy dzus, tak sa nedivim, ze nezabera. takze pekne stavit - my mame aj masinku na stavenie, takze to slo ako po masle. 😉 😉 😉
@sanchez81 Ahoj!
Tak to verím,najmä ak je vo väčšej miere☹,a tebe nedal ani Macmiror guľôčky?Mne to zaberalo asi tak na jeden mesiac a potom v každom trimestri som mala raz:-/Ale hlavné je že žiaden streptokok nebol či čo sa to ku koncu zisťuje z výtoka,pri tom sa nemôže rodiť prirodzene,pri mykóze sa môže,ten rosalgin som neskúšala ale asi vyskúšam nabudúce pri ňom ten je vraj dobrý na výplachy a na flóru v pošve tak skús,možno Ti pomôže,tu na bazáre zvyknú predávať zo pár ostatých kúskov. 😉
@sanchez81 ĎAkujem tak veľmi dúfam,že nepríde,ale tka to tam hore vedia zamiešať karty poriadne😀

Dokonca tehulky môžu chodiť aj do sauny lebo je to zdravé. jedná sa samozrejme o ženy, ktoré sauny pravidelne navštevujú, takže telo je na saunu zvyknuté. Takže ženušky môžte všetko len samozrejme s mierou 😉