Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
mohli by sme si zalozit aj tabulku,kde by bol vek nas dievcat,ci mame uz deculo... take zakladne udaje....lebo aspon mne sa to stale pletie... je nas tu vela...
a inak zatial mrska nic u mna,ani priznaky ziadne...okrem tych pachov,co citim dajako riadne...ale si to uvedomujem... to podvedomie si robi svoje,ze ocakava jedno abo druhe,mrsku,ci tehu.... a od rana na nic ine nemyslim,len sa mi v mysli samovolne odohravaju myslienky,ze "nema zmysel testnut,ze musim cakat... ze sa mi najskor cyklu predsa len posunul o to krvacanie v strede cyklu, ze je skoda testu a peniazkov na to,ze nase mamy testy nemali a museli tiez cakat do mrsky abo kym k dokymu nesli... a ten doky ani nemal ultrazvuk,tak stejne im nic hned nepovedal... a stale dokola... no proste somariny snazilkovske .....
obed mam zo vcera navareny...tak idem sadnut s deculkom do tiena na piesok... inak vcera bola burka vsade kolo Kosice...mame vyhlad z balkona na cele mesto... ale v Kosiciach neprsalo... ani kvapka... hrozne dusno a hic..... odkedy som bola tehu posledne mesiace cez leto,lebo mam deculo zo 6.10.,tak to leto a horucavy tazsie znasam.... radsej by som druhe tehu chcela tak,aby som horucavy v lete obisla...
papa dievky... nech nam zaprsi...aj ten atanerin zlaty dazd...
Halo, halo je tu niekto?Asi si všetky užívate slniečka a víkendu 😀 😀. Moja polovička je v práci, takže som sama doma fňuk. Ale o hodinku príde mama a vyrážame na jedno fajné orosené pivečko-mňam. Prajem vám teda krásny víkend a vidíme-píšeme si v nedeľu. Papapa
Baby, včera mi začali vadiť pachy 😠 keď mi manžel dal ochutnať moju obľúbenú šalátovú polievku, bolo mi riadne na ... 😝 A potom sa to už viezlo: bolo mi zle z aviváže, z rýb i z mlieka 😕 Celý večer som nič nemohla vložiť do úst 😖
@kapokapo Gratulujem🙂A prajem krásne tehu a neboj nevolnosti vraj znamenajú že plodík je vytálny a zdravý a prejde to keď začneš cítiť pohyby,ja som mala až do 17tt každé ráno.
Tak baby dorazila ms dnes,čiže skôr o 2dni,takže si dám pauzu aby somnemyslela na plodenie,a potom sa ozvem budúci mesiac či došla alebo nie dovtedy tu nebudem písať,ani čítať,aby som si vyčistila myseľ a nabrala pozitívnu energiu a načerpala nový elán... 😉 Majte sa zatiaľ krásne a prajem snažilkám krásne // a tehulkám bezproblémové tehulkovanie 😵
@mamkabeika tak to su priznaky tehotenstva ako vysite a testik ako vysiel?
@jeackynka včera bol testík negat., tak uvidíme, ešte s testovaním počkám, mám 38.DC a keď aj na 45. DC nepríde a test bude stále negat., pôjdem ku dr. Do 15. júla má byť na dovolenke, tak budem mať dosť času. To už budem 47.DC a začneme to riešiť. 🙂
@jeackynka včera bol testík negat., tak uvidíme, ešte s testovaním počkám, mám 38.DC a keď aj na 45. DC nepríde a test bude stále negat., pôjdem ku dr. Do 15. júla má byť na dovolenke, tak budem mať dosť času. To už budem 47.DC a začneme to riešiť. 🙂
nejako mi blbne internet 🙂
@ataner81 ahoj🙂 aj ja mam muzika dnes v praci,ale nemal by byt cely den,mozno uz o 4-tej bude doma,aspon dufam...,teraz mi maly spinka... a citim sa...asi obycajne... nic mimoriadne necitim... sem tam nejake silne pachy citim,ale nie tak ako v tehu....ako pisala mamkabeika,az take vyrazne nemam,cez tehu som tiez mala take vyrazne... ale na testovanie myslim stale...ale odolavam... dufam,ze odolam...netuzim totiz vidiet jednu ciarku ako posledne...
Ahojte kočeny tak aj mne ms dorazila takže zase nič ☹ ale neva takže počkáme a ide sa zas na vec 😀 Všetkým nám držím palčeky.ozaj čo si myslíte o tom že vraj druhé bábo sa plodí ťažšie ? 😨
@horseshoe, @sabaka, @kapokapo, @zora256, @ataner81, @sanchez81 a všetky ostatné baby,
už som vám to tuším vravela, ale ste straaašne super, také pekné a milé odkazy som od vás dostala, že mi bolo vždy hneď lepšie po prečítaní. Normálne ľutujem, že sme tak roztrúsené v tejto malej republike, že nemôžme dať jednu hromadnú kávu či zmrzlinu...to by bolo kriku jedna cez druhú, ale bolo by to super 🙂 🙂 🙂
Moc som sa neozývala, no už som od štvrtku doma, tak sa pekne postupne zotavujem, zo dňa na deň mi je lepšie. V pondelok mám kontrolu u svojho lekára, tak uvidíme, čo mi povie, že ako teraz ďalej. Len dúfam, že ma moc nebude zdržovať, lebo sa mi vrátil elán do snažilkovania (trochu som mala obavy, či budem chcieť v blízkej dobe skúšať, lebo by som to ozaj nechcela znova zažívať), ale už aj toto je každým dňom lepšie a optimizmus rastie. Jasné, že čo doki povie, to striktne dodržíme, len nech to nie je moc dlho. Takže toľko zatiaľ odo mňa...idem si teda užiť aspoň to leto. Čo ste mi tu robili chúťky na čapované pivká, vína, ľadové kávy a dlhočizné slnenia sa, tak to teraz znova všetko môžem. A keď to už takto dopadlo, tak sa na to všetko idem vrhnúť celé leto a najlepšie naraz 😝 😀 😀
@franica Určite si uži všetky vymoženosti leta, tak sa dáš čo najskôr do poriadku fyzicky a verím, že aj psychicky. Vraví sa, že telo je teraz ako pohnojená záhrada a že sa skôr semienko prijme 😉 Na to potrebuješ dať do poriadku hlavne psychiku. Ak potrebuješ, vyplač sa, negatívne pocity netreba v sebe zadržiavať. A potom sa snažiť udržať si čistú hlavu a užívať si milovanie. Užívať si drahého a to, že ste obaja prekonali niečo, čo vás ešte viac stmelí. Užívať si že ste spolu a od sexu neočakávať nič, len si užívať dané okamihy. Viem, že sa to ľahko píše a radí, ale prežila som to isté a vyzeralo to takto nejako. Čím viac som sa sledovala, tým bolo väčšie sklamanie na konci mesiaca. Verím, že čo najrýchlejšie prehupneš do fázy "kašlem na to" a vtedy sa vám určite podarí splodiť vaše vytúžené dieťatko. Veľmi držím palce! 😉
@mamkabeika 27.6 rak
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 8.7. býk
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka 23-25.7 vodnár
@sabaka 27-28.7. panna
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@motorka32 ?.8. škorpión
@julinka88 ?.8.
mrzí ma že aj tak mrcha dorazila ... ale teraz to tak malo byt - asi si mame uživat leto a po lete/ na jesen to pride ako maly zazrak z neba 😉 ja očakavam zajtra - podla pocitov pride .. mrcha jedna .. 😠
Mna dnes akosi divno boli brucho,to mam len 16DC,asi sa mi blaznia hormony z toho tepla,inak teraz to snazenie v horucom lete nie je bohvieco,mne by sa pacilo mat babinko v maji to taky pekny mesiac,keby to tak vyslo 🙂
@mamkabeika a to mavas teda pekne dlhy cyklus,ja celkom pravidelne 28 a je to
ja som dnes stravila den na slniecku - sice som opalila len chrbat (kedze praca v zahradke nedovoli opalit predne partie) _ ALE ASPON NIECO 😎 dnes hlasim 29.DC - zajtra je ocakavana mrcha - podla mna uz aj za dverami .. mozno den-dva pomeska ale pride .. to je zensky tušaak 😀 (citim sa presne ako minuly mesiac) 😎 ale nevadi mi to ak pride - nehovorim ze nebudem sklamana - ale mam plany s letom tak si ho hodlam užiť 😉
@jeackynka práveže som nemala ešte taký dlhý 😒
@rohlicka Ahoj!
Tak ako píšeš,zrejme si máme užiť leto😀,a predca podľa kariet my vyšlo na september,takže nejdem smútiť,ale si budem užívať nasledujúce mesiace,a snáď sa v októbri dozviem,že som v septmbri naozaj otehotnela,ako pri malom my karty ukázali na október a v novembri som sa dozvedela,že ho čakáme😀Tak budem vás predca len naďalej čítať,len možno pomenej,keďže vás nestíham i tak akosi čítať,tak veľa píšete za pol dňa😀
@jeackynka Ahoj!
Asi máš ovulku.A možno sa vám podarí na máj,držkám palčeky,ja zas by som nebola dbala keby že mám februárové alebo marcové bábo,ja leto nemám moc rada,a stačilo mi rodiť v júli:-/a ak mi vyjde otehotnenie v septembri,tak nazdar:-/ a budem rodiť v júni ako napriek,ale čo už lepšie ako vôbec,nemať pre drobca súrodenca 😔
@julinka88 Ahoj!
To nevrav ani zo srandy,nám trvalo 4 roky kým sa nám narodil náš synček aje prvým dieťatkom naším,tak sa vraví,že ak ťažšie prišlo prvé ľahšie príde druhé,a opačne ak ľahko šlo prvé ťažšie ide druhé,nuž ale to neplatí na každého,moja svokra si zmyslela,že chce dieťa a mala tak všetky tri deti 😠 ,a myslí si,že za všetko môžu HAk,proste sprostota starších,keď terajšie Hak nie sú ako tie dávno čo boli,sú ktorým to hne´d klapne po vysadení.Proste ja som sa taká narodila,od začiatku nemám vporiadku cykly a vaječníky☹preto len liekmi funguje môj cyklus a aj malý sa liekmi podaril.čo už.Niekto sa natrápi a iný si neváži svoje šťastie,ktoré má a to viac detí,každé dieťa je Boží dar,treba si ho vážiť,a aj oni si budú vážiť nás ako rodičov.Takže hore hlavu,a ver si,podarí sa určite drobček,len treba veriť a nechať to na tam tých hore,vedia kedy má svoj čas prísť k vám 😉
@zora256 no neviem ovulku,som z toho zmetena ,sledujem da len druhy mesiac,BT a hlien myslim,takze teplota mi vystupila vcera na 36,9 tak asi uz prebehla noa hlien som mala este minulu nedelu,dnes uz bol biely a husty takze loniec,test na meranie ovulky som nemala este,tak je to len odhadom ze to prebehlo uz,uvidime budem to sledovat nadalej,rodit v maji by sa mi celkom pacilo,kiez by sa to dalo naplanovat 😒
A este k tomu ze druhe dieta sa tazsie plodi,to tiez zalezi asi na okolnostiach,ja mam dve deti a k obidvom neviem ani ako som prisla vsetko bola nahoda,ani jedno nebolo planovane,druhy krat som otehotnela hned 6 tyzdnov po porode to znamena ze len raz som dostala ms a hned som bola znovu tehotna teraz je rozdiel medzi nimi 10 a pol mesiaca 😀 lenze v tom case som mala 19 rokov,teraz mam 37 tak preto to bude asi tazsie predsa len vek hra rolu 😒
@jeackynka
Ahoj!
Tak ani ja nikdy nechápem tú ovu,aj test mi ukázal na 15dc krásne výrazné rovnaké // a sexík bol predtým večer a predca došla ms:-/ no čo už.A vek veru robí veľa,preto neotáľam s čakaním,v mojom prípade,mi doki na preventívke po pôrode povedal,že nemám žiadnu šancu mať deti,či už mám nejaké dieťa,a keď sa pozrel do záznamu,že je zázrak že ho vôbec mám,lebo mám Pco ešte vo vyšom štádiu ako pred tým,nuž neviem a tak zas beriem lieky,keďže lekár celý záznam asi vtedy neprelistoval ako som nemu prestúpila ten rok ako som otehotnela,vďaka nemu,a to som len na cyklus pítala lieky,po 2 ročnej liečbe u prvého gyndoša,a tá liečba mi skôr uškodila než pomohla,a tento s úpravou cyklu dosiahol,že som otehotnela bez toho aby bol vedel že mám PCO,keďže prvý gyndoš mi to nepovedal,len tvrdil,že ešte budem žena,že som maldá,nuž jemu stačilo,že som mala 22 rokov nuž mne nie,my sme chceli bábo a nie byť len mladý a tak ma otec nahovoril aby som zmenila lekára,a tak ten mi pomohol 10 mes. som bola u neho aj muža poslal na spermiogram nuž aj to bolo len na 50%,a tak mi nasadil lieky na cyklus v presvedčení,že nič iné nie je vceste a keď sa po pol roku nič nedialo,tak nás previedčal na umelé oplodnenie,ale tak sme sa rozhodli neísť,lebo to stojí veľa peňazí a mi nato nemáme,a o mesiac som knemu zašla z pozitívnymi testami a bola som v 6tt,a v marci som sa rozhodla začať sa snažiť,a tak v apríli som šla ku gyndošovi,že či by mi nasadil tie isté lieky na cyklus ke´dže plánujem mať narok ďalšie dieťa a vtedy mi meškala ms a hneď mi dal so sestričkou spraviť test ktorý sa mu videl pozitívny,ale keď doma vyschol už nebola vidieť čiarka ani tak ako za mokra,a ms došla o pár dní, a tak po ms som musela naklusať zas za lekárom,že mi prišla že nie som tehu,a tak v auguste mám zas ísť lieky predpísať a v septembri na preventívku,takže je to ťažko a to čo píšeš z vekom,naša mama nás mala z rozdielom 17mes z bratom,zato sme mali takmer ďalšieho súrodenca,lenže mama šla na potrrat kvôli rozvodu,keďže otec nás aj ju bil mala som 3roky a vychovávať sama 3deti neprichádzalo do úvahy a aj rozvod by asi nebol taký jednoduchý keby ostala tehotná a po 2 rokoch sa mama vydala a veru načakali sa z otčimom dlhých 9rokov kým otehotnela,len škoda,že potratila v 4 mesiaci a na rok otehotnela znovu a naša sestrička má dnes 11 rokov,a mama 44.Držím vám palčeky aby ste mali čoskoro krásne // 😉
@ataner81 ahoj ja mam 30 mam babetko maleho anjelika "diablicka" 🙂 🙂 😀 robi mi velku radost kazdy den sa uci nico nove je to krasne sledovat ako rastie takze som vdacna bohu aj za ten jeden dar obrovsky byt mamou 😀 😀 snazime sa od marca no bola som dost vytazena tak aj unav vie spravit vela verime ze sa to nabuduce podari nielen mne no vsetkym babam ktore sa snazia drzim nam vsetkym palce a prajem plodne dni 😀 😀 😀

@kapokapo no... to je tehu... ale do dvoch mesiacov to tusim prejde...niekomu do troch.... ale zvykne sa to zmiernovat... vtedy ako tehulka som sa doctala,ze zle od zaludka je zo zvysovania hcg... a hcg chrani babatko.. je na jeho udrzanie... a tak je vlastne dobre,len nech sa zvysuje... a my vieme,ze sa nam zvysuje to hcg,ked je nam stale zle... to je ako utecha... sorry ked takto vam viacerym tehulkam tuna davam skusenosti,niekedy mi to pripada ako poucovanie...ale berte to ako len skusenost, vtedy ako tehu som sa to docitala tu na MK a padlo mi to dobre,tak vam to tuna sprostredkuvam dalej...🙂