icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sabaka
8. júl 2012

@simonkato smutok je prirodzeny ... potrat umara viac dusu ako telo a ty tymto peklom prechadzas uz po druhy krat.. je dobre, ak mas spolahliveho gynekologa na ktoreho sa mozes spolahnut. zelam vela sil a hlavne to nevzdavaj!

mamkabeika
9. júl 2012

Ahojte 🙂 tak, zase neviem, na com som 😅 ani nemozem povedat, ze mi vysli //, lebo ta druha je taka slabulinka, ze mm, ked dorazil z nocnej, sa na to musel pozerat 10 min., kym ju uvidel 😕

sabaka
9. júl 2012

@mamkabeika dobre ranko. ale ved to je dobra sprava! vysli 2, ci nie? akakolvek druha ciarka (aj ta slabucka) znamena tehu - teraz uz len musi silniet. skus znova o 2 dni 🙂

drobca07
9. júl 2012

ahojte babuľky, tak už dobrú pol hoďku čítam, čo sa tu všetko od piatku udialo, všetkým "nám" čo mrcha dorazila - hlavu hore, ideme sa dalej snažilkovať 🙂 , @mamkabeika silno držím palčeky nech ti to už iba silnie 😉 🙂 ..............................a @simonkato ☹ je mi to naozaj veľmi ľúto, že sa osud takto s tebou zahráva....drž sa a hlavne nezúfaj, silno ti držím palčeky a ako písali aj baby, chod na gyndu nech ťa dajú do poriadku a pobaľte sa s mm a vypadnite niekam na dovolenku, odýchnuť si, prídeš na iné myšlienky a určite ti to prospeje 😉

drobca07
9. júl 2012

@motorka32 ....tak mrcha predsa dorazila aj u teba....ja hlasím 5DC a koniec mrchy, takže hlava hore a ide sa do "snažilkovania"....už sme s mm naladení na taký dobrý keksík pre radosť 😉 🙂

basikes
9. júl 2012

och jaj, ja som tu prisla po peknom uzasnom vikende v tatrach a tak strasne smutno sa mi spravilo
@franica @simonkato drzim vam obidvom palce, aby ste uz nikdy nemuseli prechadzat tym, co teraz a aby vas vsetko zle uz obchadzalo a aby ste sa uz coskoro mohli tesit z dalsieho tehulkovania
babyy vsetkyy, tento tyzden poprosime 10 krat viac sprav dobrych ako bolo minuly tyzden zlych!!!

linddi
9. júl 2012

@franica
@simonkato
Strašne ma to mrzí 😢 Fakt je to nespravodlivé ale vy ste silné kočky a nebojkajte ešte budete mať každá aspoň po 5 detí alebo koľko si každá z Vás praje.

linddi
9. júl 2012

A ešte: hlásim 1DC
Takže ďalšia MS vychádza na 5.8.2012.

ataner81
9. júl 2012

Dobré ránko dievčatká moje. @franica tak to je úžasná správa, že si už domka a hlavne v poriadku. Ten elán čo máš a pozitívna energia od nás ti rany na tele rýchlo zahojí a do bruška pošle novú žubrienku. 😉 Uži si moja leta. Aj ja sa snažím aj keď horúčavy neznášam 😠 . A september bude náš šťastný mesiac 😉 😀
@simonkato ahoj mojka. Tak veľmi som na teba myslela a ......... ☹ ☹ ☹Je mi to hrozne ľúto. Osud naozaj nieje niekedy spravodlivý a pripraví nám rôzne skúšky. Teraz sa moja vyplač, vysmúť, posťažuj sa a ponadávaj si, proste to všetko dostaň von zo seba aby dnu ostalo len prázdno a potom to prázdno môžeš zaplňovať novou nádejou, optimizmom, pozitívnou energiou od nás 😉 a láskou od muža a rodiny. No a keď to všetko budeš mať, bábenko na 10000000000000000000000000% príde. Hlavu hore a nezabudni, že ti všetky držíme palce a máme ťa radi 🙂

werusss
9. júl 2012

@kapokapo ...tak to ti verim...aj ja by som radsej sedela doma s babatkom v brusku, ale ked sa nam este nezadarilo tak naplno vyuzivam slniecko....inak som ja ale neslusna...ani som ti nezagratulovala...tak gratulujem k vytuzenemu babatku v brusku...vela vela zdravicka prajem.....nechodim sem teraz casto tak to nejako nestiham sledovat....🙂

ataner81
9. júl 2012

@linddi ahoj moja. Tak tá mrcha ma mrzí. Každú chvíľu a to doslova čakám to isté. Ale našťastie je tu leto a mňa čaká krásna dovolenka, ktorú si mieniť riadne užiť, takže tá mrcha ma nebude mrzieť
@mamkabeika 27.6 rak
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 8.7. býk
@ataner81 10.7. panna
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka 23-25.7 vodnár
@sabaka 27-28.7. panna
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@motorka32 ?.8. škorpión
@julinka88 ?.8.

werusss
9. júl 2012

@horseshoe ...noooooooooooo..tak ti drzim palceky nech je vsetko v poriadku....a daj vediet....🙂

sanchez81
9. júl 2012

@mamkabeika
@sabaka ahojte kočky! Veru tak, mykóza býva sprievodným javom tehotenstva. Spýtajte sa mňa, ja sa niekedy neviem doškrabať 😠 😀 Ale tak vydržím.2x príjemné to nie je, ale s určitou disciplínou s to dá. Mám na mysli to, že nemôžem sladké, lebo cukor podporuje tvorbu kvasiniek. No ale aspoň nepriberiem 😀 Takže držím palce, aby tá mrchaňa nedorazila! A sabaka má pravdu-akokoľvek slabá čiarka znamená pozitívny tehu test. Hlavné, že tam vôbec je 🙂

ataner81
9. júl 2012

Babenky ja som cez víkend chytila nejaký vírus či čo. Točí sa mi hlava, je mi na vracanie a strašne ma preháňa 😠 . -nie je to tehotenstvo. Ak teraz príde mrcha, bude to zo mňa tiecť zo všetkých strán 😀 . Volala som lekárovi, chcel mi urobiť výter a nasadiť antibiotiká, no to som odmietla. Síce zbytočne lebo tehu nie som ale aspoň mám kľudné svedomie. Takže v takomto stave ja trávim leto a ešte ma doky upozornil, že sa mi môže cyklus vďaka tomu kľudne posunúť o pár dní 😠 . Mám z toho nervy. Dúfam, že meškať nebude. Už teraz má mrcha prísť počas dovolenky no našťastie na začiatku. Takto by bola v strede a ja by som musela zrušiť výlet do Turecka lebo v tých bolestiach neurobím ani krok. ☹

rohlicka
9. júl 2012

ahoj žienky - hlasim 31DC - mrcha skutocne za dverami .. vcera uz prisli ukrutne bolesti porbruska (predvest mrchy) - cize v tomto pripade si aj ja zelam aby sa to nepredlzovala a prisla cim skor .. 😠

inac otazocka na vas ? .. aj vy zvyknete mat biely vytok (iba na toaletaku) pred mrchou ? ci ani nie ?.. 😖

horseshoe
9. júl 2012

Ahojte babulky. Tak ja som zrovna dosla od dokiho.robil mi len ultrazvuk, lebo on je proti hrabaniu sa v buchte, lebo to moze vyvolat krvacanie.(comu som ja len rada,kedze to omakavanie neznasam) Takze potvrdil vnutromaternicove tehu - videla som machulku v maternici 😀 -najkrajsia vec co som kedy videla 😀, som 5.tehu tyzden+4dni podla sona ale vychadza to aj podla mrchy tak isto.doki mi este ale nemoze potvrdit, ze plodik je zivotascopny, lebo nebolo este vidno akciu srdiecka-ale doki povedal ze to je este dost skoro na srdiecko, tak ma objednal na 20.teho na kontrolu- to by uz malo byt srdcko vidno. Dal mi aj duphaston na udrzanie tehu, lebo ja som cykly nemavala uplne pravidelne- 29,32 az 35dnove a on vravel ze pri takychto cykloch nie je mozne zarucit dostatocnu funkciu zlteho telieska, a to je nehnutne pre vyzivu plodu kym nie je placenta. Vraj 1/3 potratov sposobuje ta nedostatocna cinnost zlteho telieska. Inak tie bolesti podbruska co mavam- mozu aj nemusia znamenat daco zle- dolezite je hlavne to, aby nedoslo ku krvacaniu. Takze babulky moje, teraz budem cakat do toho 20teho, mam sa setrit, tak budem a uz je to ozaj v bozich rukach...dufam a verim ze vsetko bude ok. 🙂

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe tak to ti prajem aby sa ti tam fazulka pevne drzala .. a coskoro aj to srdiecko si videla 🙂 🙂 🙂 uz teraz to musel byt uzasny pocit - presne ako lekar povedal - setrit sa ! ziadne vysavanie celeho domu 😀 - ocakavame pozitivne spravicky 20-ho a drzima palceky aby vsetko dopadlo co v najlepsom poriadku 😎

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 tak skore uzdravenie .. aby si bola fit a aby ta mrcha neotravovala na dovolenke (to by som ti priala aby radsej vobec neprisla - 9 mes) 🙂 🙂 🙂

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka si zlatá, ďakujem 🙂 .Tebe ešte mrcha nedošla, tak nevešaj hlavu. Inak biely výtok mám teraz aj ja 😠 . Neviem čo to môže byť, dúfam že nie nejaká mykóza ale nič ma nesvrbí.
@horseshoe tak tomu sa vraví krásny dník. Fazuľka je tam, kde má byť a aj srdiečko bude. Už len vydržať do 20teho. Všetko bude v poriadku a ty budeš šťastná mamička. 🙂 Teším sa s tebou

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka dakujem, moja 😉 😉 😉 ano, ten pocit bol uzasny, aj ked sa miesil so strachom a dalsimi pocitmi... 🙂 Je to pre mna vsetko strasne nove - akosi potrebujem dlhsi cas na spracovanie tych pocitov 🙂 A tiez mam z tehu rozkolisane hormony - je to proste ine, a to som si vzdy myslela, ze jedine, co sa v tehu meni je brusko, ale to bol velky omyl 😀 😀 Psychicky si castokrat pripadam, ako keby som mala predmenstruacny syndrom - nervna, precitlivela, vztahovacna...
A neboj, vysavat uz nebudem 😉 😉 Aj tak som prilis unavena na take cinnosti, volny cas najradsej vyplnam polihovanim 🙂

horseshoe
9. júl 2012

@ataner81 dakujem aj tebe, draha 😉 😉 😉 plne dufam, ze sa vsetko bude vyvijat dobre...Do 20teho ma snad aj mrle zozeru 😀 😀 No ale nejdem mysliet na zle veci, ale naopak - pozitivne, lebo to je zaklad uspechu 😉 😉 😉

a mojka, ty si zas co drapla dajaku pliagu? a ako si si taka ista, ze tehu nie si, hm?fakt nikdy nevies, vidis ako som ja k tehu prisla - mala som len bolesti podbruska a vidis co sa z toho vyklulo. A to 2dni predtym ako som zistila, ze som tehu, som manzelovi svatosvete hovorila, ze ani tento mesiac to nevyslo, lebo citim ako sa mrcha blizi. Takze nidky to nie je jednoznacne 😉 😉 😉 Dufam, ze sa tej pliagy rychlo zbavis 😉 😉 😉

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 ani mna praveze nesvrbi - a nie je to ani nejake extremne mnozstvo - ale ked clovek ocakava mrchu tak ho vytok prekvapi 😀

@horseshoe moj pred ms syndrom si priatel "vychutnal dosyta" - az mam zlost na seba -- lebo mne to kolisanie nalady lezie na nervy (a keby som mu mala este oznamit ze aj v tehu take bude prezivat 😀 😀 😀 😀 tak to sa asi odstahuje) ale nieee - je chapavy - 😎 a urcite uz len nozky vylozit - relax .. knizka .. filmy .. uzivaj si klud . ked sa malicke narodi - budes rada ak si najdes taku pohodicku popri 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka mojka, ten biely vytok pred menzesom som zvykla mavat, dokonca aj teraz pri tehu som ho mala pred ocakavanym dnom mrchy. Samozrejme,nerobil mi ziadne problemy - ako svrbenie a pod. Teraz pocas tehu mavam taky priesvitny. Inak ja som vytokova kralovna 😀 😀 😀 Vecne som dajaky mala - proste su take zeny, co to tak maju. 😉 😉

ataner81
9. júl 2012

@horseshoe naozaj necítim, že by som mala byť tehu. Bolí ma podbruško ako pred mrchou. A aj sexík tento mesiac bol len zopár krát lebo muž stále pracuje. Navyše robí na slnku 10hodín, takže večer je úplne mimo. A aj ten sexík nebol počas plodných dní. Jedine žeby ma oplodnil ten zlatý dážď čo tu pred 2týždňami pršal 😀 😀 😀 . Neviem čo za pliagu sojm chytila. myslela som, že je to úpal lebo na slnku som bola vo štvrtok a sobotu. Zle mi je od včera. Navyše som bola v robote bez prístupu k sprche, tak mám zadok taký zošúchaný papierom, že na ňom ani sedieť neviem 😀 a dnes to pokračuje. Navyše ma čaká nočná 😠 .Možno je to len také chvíľkové. Ale pre istotu som volala dokymu. Povedal mi to, čo som vám napísala. ja pevne dúfam, že to nejako prejde a do stredy budem fit

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe "vytokova kralovna" 😀 😀 😀 😀 opat perlis 😀 😀 😀 😀 nooo ja som mala ocakavany vcera - TEORETICKY este dnes .. zajtra to bude na 100% meskanie .. ale neviem .. dnes ma nebolelo este brusko .. zacina pobolievat .. vcera po "uzivani si s drahym" prisla bolest taka ze som myslela ze mi vsetko vypadne z dola .. aj to prisli bolesti az ked som sa postavila - ked som sedela viac-menej to ani nebolelo .. 😠

sanchez81
9. júl 2012

@horseshoe ja mám dosť 😀 že výtoková kráľovná 😀 sa tu ešte teraz žrebím 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka hehe, tak draheho radsej na nic takeho nepripravuj 😀 😀 😀 bo ho prejde aj chut snazilkovat 😀 😀 😀 no a ten moj to tiez akoze celkom chape, ale vidim na nom, ze si mozno niekedy mysli, ze prehanam. 😠 😠 😠 A dalsia vec, co ma neskutocne hneva, ze teraz by len keksikoval ako o dusu 😠 😠 😠 Tak ked sa bolo treba snazit otehotniet - to sa mu nechcelo, to som ho musela vzdy spracovavat a teraz ked to je maximalne nevhodne, tak by rad 😠 😠 😠 Ach, ti chlapi 😠 😠

sanchez81
9. júl 2012

@ataner81 nevychádzať na slnko!!! a inak aj mne sa objavili na teste // práve vtedy, keby som bola dala ruku do ohňa za to, že urite niiiiiiiiijjjjeeeeeeeeeeeeeeeee 😉 😀 😉 😀

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe aj moj drahy mi povedal - ze ked sa nam postasti tak ze sexik bude kazdy den ,, kedze po piorode bude post 😀 😀 😀 😀 ako uz ma plan .. vsetko premyslene 😎 tak zatial som ho nechala v tom 😀 😀 a potom uvidi ze aka bude realita 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@sanchez81 neopaľovala som sa lebo to neznášam ale kým sme prišli k vode a vybalili sa prešla polhodinka, potom sme dosť dlho plávali, potom sme hrali karty a schli, išli na pivo.......atď. Všetko sa dialo na slnku aj keď som sa mu snažila vyhnúť. Aj ja dám teraź ruku do ohňa, že nič. 🙂 Navyše to teraz naozaj nie je vhodné 😉