icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
10. júl 2012

@drobca07 Naozaj je plodné, už sa čaká iba na pár opozdiliek 🙂 Ale počkáme na vás 😉

ataner81
10. júl 2012

@sanchez81 čakajte, čakajte veď už sme za chvíľu na rade 😀

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe kiez by sa dalo urobit volno .. ale som v praci .. a presne ako hovoris myslienkami uplne inde 😅
podla netu 4.tyzden a 4.den. (ale podla ovulky by to bolo 3. tyzden)

drobca07
10. júl 2012

@sanchez81 bárby si mala čoskoro pravdu 🙂 ...je to úžastné sledovať posledné 2 týždne ako krásne pribúdate babuľky, za každú jednu z vás sa úprimne teším až mi slzy šťastia vyskakujú 🙂 🙂 🙂 ...hlavne nech ste všetky zdravučké aj s bábatkami 🙂 ....a my , čo sme pozostávali HOR SA DO SNAŽILKOVANIA!!!! 😀 😀 😀

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka no super, tak ti gratulujem, si v 5.tyzdni tehu 😉 😉 😉 😉 To uz sa berie ako piaty, ak nahodu nevies 😉 😉 😉 A to podla ovulky si nevsimaj - to sa vobec neberie do uvahy. Berie sa do uvahy termin podla posledneho menzesu a podla sona. Ja mam tieto 2 terminy zhodne a to som mala ovulku az na 18.DC (stopro, bo som si robila aj ovu testy, aj podla pozorovania) 😉 😉 😉 😉

ataner81
10. júl 2012

Pekne sa to tu rozbehlo, každý týždeň pozitívny testík. Už len zopár opozdiliek vrátane mňa a je po zozname 😀 😀 😀

rohlicka
10. júl 2012

@drobca07 určite je plodne .. ja som tu povodne prisla najst odpovede na moje otazky .. a pozri sa 😀

hehe oznamenie .. videl že nie som vo svojej koži tak ma poslal pre spokojnost hned vecer . tak som si urobila .. a na moje pocudovania hned ako som vyberala testik tak nabiehavali || - rozklepana som prisla za nim do obyvacky .. a slzy v ociach a smiech som spustila .. sama som nevedela reagovat - zaskocilo ma to .. a moj drahy najprv len pozera na mna ci si robim srandu .. a nakoniec ked sa tak pozrel na test sa ma pyta "su tam 2 ciarky?" a pritom svietili aj po tme 😀 😀 😀 ale tak sme sa na seba pozerali a smiali --- asi tak nase "romanticke" odhalenie vysledku 😎 😎 😎

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe no to som nevedela ako sa to pocita . nikdy som sa s tym nezaoberali .. my sme snazilkovali len tak -- ze ked sa podari tak sa podari - ked nie tak este nebola vhodna chvila .. preto ma to zaskocilo ze tak skoro .. po 3 mesiacoch --

drobca07
10. júl 2012

@rohlicka určite to bolo krásne a tie pocity si viem živo predstaviť, že nemáš ani slov....ale myslím, že vaše úsmevy hovorili za všetko 😉 🙂 😉 🙂

ataner81
10. júl 2012

Babulky o chvíľu príde mamka, takže budem končiť. Chystá sa na 2mesiace za priateľom, tak si ideme chvíľku posedieť a rozlúčiť sa. Asi si dám vínko aby sa mi mrcha rozbehla. Majte sa krásne a @rohlicka ešte raz blahoželám. Papapa 🙂 🙂 🙂 🙂

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka vidis, ja som ti dobre radila, ze testuj vzdy, ked budes mat po ruke draheho 😉 😉 😉 😉 to je potom take pjekneeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe este by som mala otazocku .. uz teraz v 5tt (ak bude vsetko tak ako ma byt) bude vidno nieco u lekara ?

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka malo by vidiet nejaku machulku na sone - gestacny vacok 😉 😉 😉 ale aj nemusi. ja som bola na sone vcera a to som bola 5tt+4dni a ta machulka sa mi zdala akasi velka na rozmery maternice 😀 😀 😀 no ale ja som take daco videla prvykrat, tak vies ako som bola vyhukana, oci vytrestene - doki len zhodnotil 5+4 - on bol v klidku, takze velkost machulky sedi k danemu tyzdnu tehu 😀 😀 😀
A ty sa kedy chystas k dokimu? Teraz hned? Pockaj aspon kym ukoncis ten piaty tyzden, ak teda nemas nejaky problem - ako krvacanie, bolesti a pod. 😉

figurka1985
10. júl 2012

baby, viete co ma napadlo? 🙂))
ked tu pozeram na vase pozitivne tehu testy- zo srdiecka gratulujem tehulkam, ci uz zistenym, alebo nezistenym v blizkej dobe buducim...🙂
Co keby tie tehu testy ukazovali pocet deticiek? to by bolo, co? :D To by kazda z nas mala minimalne jedno dieta, a niektore by dokonca cakali dvojicky :D vraj je demokraticky pokles, tak toto by zachranilo nasu buducnost, aby sme nevymreli ako narod 🙂))) jooooj- kiezby...🙂

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe musim poklapkat . citim sa fjn .. ved praveze som ocakavala mrchu -- akurat mam obcas pocas dna bolesti v podbrusku .. take ako predpriprava kramov .. ale nastastie spinenie ziadne .. cize doki robi stvrtok poobede .. a tak by som chcela tento tyzden (Ak bude mat miesto) alebo buduci stvrtok .. cize to budem koniec 5 alebo koniec 6. tyzdna..

dominika1516
10. júl 2012

ahojte babulky tak dlho som tu nebola a pozeram ze tehulky pribudaju tak vsetkym gratulujem a mohli by ste ma nakazit 😀 .. zajtra ocakavam mrchu lebo tento mesiac sme sa moc nesnazilkovali pocas plodnych dni ale o 2 tyzdne ideme na dovolenku takze snad zmena prostredia prospeje k zapraveniu :-P ...

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka no tak pokial si nemavala presne 28dnovy cyklus a mavas tie bolesti v podbrusku - tak sa tes na Duphika 😀 😉 😉 😉 Stavim sa, ze ti ho tiez naordinuje. Doktori sa zichruju, lebo bolestami sa obvykle zacina spinenie. A nepravidelny cyklus zase znaci nedostatocnu funkciu zlteho telieska, ktore vyzivuje plod. Ak by si mala tie bolesti moc velke, tak radsej chod uz tento tyzden 😉 😉 😉 Drzim ti moc palceky 😉 😉 😉 😉

leonetka
10. júl 2012

@horseshoe toho 20teho budes v 7tt a to uz si myslim, ze uz bude vidno srdiecko. 🙂 neviem preco mne prehodil ten termin, nuz ale tak pockam. to mi zas dovtedy bude virit v hlave kopec pochybnosti kedze vzdy na nieco cakas. najprv na pozitivne ovu testy, potom na pozitivne tehu testy, potom ci je to vnutromaternicove, potom ci tam je zivotaschopne embryjko, ... no hruza. 😀
s tym duphastonom je to presne tak ako pises. ponukaju ho kazdej. uz ked som sa objednavala na prvy termin, tak mi sestricka ponukla, ze ak chcem mi ho predpise. a vraj NEMA ZIADNE vedlajsie ucinky, ze je to na udrzanie plodoveho vajca. tak to urcite. ktory liek na predpis nema vedlajsie ucinky. 😠 dnes po robote si ho idem do lekarne zobrat, tak si precitam co to je zac. mam ho brat 2x denne.
takze tak ako nam naordinovali, kludovy rezim, setrime sa a ja budem cakat na spravicky od teba toho 20teho 😉

leonetka
10. júl 2012

@rohlicka gratulujeeeem! krasne ciarocky! 😀 😀 😀

horseshoe
10. júl 2012

@leonetka no veru, vsetko okolo babatka - ci uz je to snazenie, plodenie, tehulkovanie, rodzenie...atd sa toci okolo cakania a neistoty 😠 😠 😠 Nic vsak nenarobime, je to proste tak a netreba mysliet na zle veci - psychika je svina a kolkokrat prave ona privodi zle veci. Takze musime sa naladit pozitivne 😉 😉 😉 😉

No nevravim? Ja pomaly nepoznam tehulku, co toho Duphika nebrala. Pomaly sa to moze predavat navolno spolu s tehu testami v drogeriach pod nazvom: "Tehotenske cukricky" 😀 😀 😀 😀 Hehe, tak sestricka je velica vtipna zena - ved sama uvidis - ten pribalovy letak je pomerne slusny lajster a sama som sa z neho nevedela vysomarit, este som pre istotu volala dokimu, bo tam je to davkovanie uplne inak napisane 🤐 Mojej segre z neho bolo hrozne zle a ja teda potvrdzujem, ze tiez mi nerobi moc dobre na zaludok. Ale pre udrzanie vajka vydrzim 😉 😉 😉 No hej, aj ja mam kludovy rezim, tak sa snazim a manzel tiez - furt ma obskakuje 😀 😀 😀 😀 A ved tiez bol pri tom, ked sa plodilo - nak sa snazi 😀 😀 😀 😀

basikes
10. júl 2012

@rohlicka jeej super velka gratulacia 😀

leonetka
10. júl 2012

@drobca07 @ataner81 babulky, vidim to tak, ze dalsi mesiac je vas! celkom urcite! 🙂

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe no ja mam cca 30DC obvykle .. a kedze som v zahranici neviem ci su tu rovnake metody .. tak uvidim ..

rohlicka
10. júl 2012

@leonetka, @basikes dakujem zienky .. 🙂 este pockame na verdikt dokiho 😎

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka no ved uvidis, kazdopadne drzim palceky, hlavne nech je bublinka na svojom miestecku 😉 😉 😉 😉

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe nj ved aspon to na zaciatok chcem vediet 🙂 ale dakujem za podporu ..

veonka
10. júl 2012

@rohlicka gratulujem ku krásnym //. parááááááda 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a čo ako sa cítiš? myslím, aké máš príznaky? 🙂 . držím palčeky, hlavne nech ste zdravučky a nech je všetko o.k. Veľmi sa teším, že zasa niekto pribudol a všetky nás povzbudil, že je to tu veľmi plodné 😵 😵 😵 😵

rohlicka
10. júl 2012

@veonka Dakujem 😎 citim sa fajn .. este do vcera som tvrdila ze mrcha pride, kym som neurobila test 😀 😀 😀 akurat malicke podozrenie som mala pretoze na toalete pri utreti som obcas zazrela bielo-priesvitny taky gelovy vytok .. toto mi uz nedalo 😀 😀 a vecer ma priatel prehovoril aby som si to overila pre spokojnost (aj preto lebo som si chcela dat trosku vinka) a potom ma hned presla chut 😎

tatiana77
10. júl 2012

@rohlicka gratuuulujem ...krasne ciarky........tesim sa, nech mas krasne tehulkovanie a doktor nech povie same dobre spravy..... 🙂

rohlicka
10. júl 2012

@tatiana77 Dakujem 🙂 skoda ze musim byt v robote inac by som asi skakala a kricala od stastia .. este stale neverim .. 😎