icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
13. júl 2012

@brumka
@sanchez81
@rohlicka pridavam sa do klubu 😀 72 kg a 162 cm..., a uz v 6 mesiaci som mala take velke brusko,ze sa ma uz pytali,kedy rodim... do konca tehu som teda bola tank...

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 no vidim ze sme boli obe v omyle .. ty si myslela ze ta oplodni zlaty dazd .. a ja som bola v tom ze deticky su az po svadbe 😀 😀 😀 vratili sme sa do reality a v oktobri sa tesime na fotecky uspesnych testikov .. a mm kazdopadne volny sptember .. minimalne tyzden dovcu pokial to inac nejde 😎

rohlicka
13. júl 2012

@deculko a kolko si pribrala pocas tehotenstva ? 🙂

ataner81
13. júl 2012

Ten náš malý má takú hnačku,že keď hovienka prinášajú šťastie, budem mať minimálne trojičky 😀

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 tak potom ruky namaž až po lakte 😀 😀 😀

brumka
13. júl 2012

@rohlicka to bysom ja musela mat ake pred mesiacom ma osral vtak, muz spustil vonku len taky rehot :(

deculko
13. júl 2012

@rohlicka pred tehu som mala rovnych 70 kg, pribrala som takych 25,viac som sa uz nevazila...aby ma slak netrafil... od toho 35 tt sa uz nechodi ku gyndovi ale priamo k porodnikovi a tam ma uz nik nevazil... no bola som velkaa... lenze taky rok pred tehu som este mala len 58 kg... mne sa to pomaly potom podvihalo... a potom som bola tehu... niekedy by som tych 60 kg este brala, v lete v plavkach mi to kusok vadi,ale inak na hanbenie sa nie j cas,lebo oci mam stejne na kupku len na deculu,ze co robi,kde je....

deculko
13. júl 2012

@mamkabeika vyzera to slubne,budem drzat palce🙂)))) bude to tam🙂)

rohlicka
13. júl 2012

@deculko fuuu netvrdim teraz ze budem na diete .. ale ked sa mi podari zdriavsie stravovat nechcela by som pribrat viac ako by bolo potrebne .. uz len koli tomu ze fakt je problem zhodit 😒
ty si papala vsetko na co si mala chut ? 🙂

ataner81
13. júl 2012

@rohlicka poznáš masaker motorovou pílou? Ja som práve zažila masaker okakanou plienkou. Malý si dal dole plienku a ponatieral hovienkami,čo sa dalo. Bolo to na stene, na prádle, v posteli, pod ňou a malý to mal aj vo vlasoch. V nemom úžase som k nemu pristúpila a on zrejme nadšený svojim výtvorom ma tými okakanými rúčkami objal a ako som ho z toho masakru dvíhala, pohladkal ma po tvári a rukách. Takže to mám okrem nôh všade 🙄 . Ak toto nezaberie, tak potom už neviem čo

brumka
13. júl 2012

@rohlicka rohlicka, ja som pred pol rokom zmenila stravovaci navyka uz mam 10kg dolu pred otehotnenim som mala 58kg a rodila som ako 80kg na 159cm dost a celu dobu som mala vahu 64,5, dneska mam 54,5kg 🙂 zacalsom jest pravidelne 5x denne mensie porcie, viac zeleniny, a vela cistej vody a pozri ale este musim zacat cvicit lebo vidno na mne to mam viac tuku ako svalu ale islo to a teraz to beriem ako spravne nacasovanie po zdravotnej stranke pre babo

brumka
13. júl 2012

@ataner81 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto uz je fakt dobre znamenie 😎

rohlicka
13. júl 2012

@brumka aj ja som zmenou stravy .- pravidelne 5x zhodila 10 kg .. lebo moja vaha sa pohybovala uz pri 85kg -- a to uz som sa sama necitila dobre. . potrebovala by som este takych 7-8 kg dole ale o to sa bude pokusat az PO TOM 😎

brumka
13. júl 2012

@rohlicka 🙂 ja som chcela cvicit ale dako ako som pretala sa neviemdokopat a gynekolog mi povedal ze si mam davat pozor, tak nemozem byt ako atletka no nie 🙂 mam vyhovorku nato ze sa mi nechce 🙂

deculko
13. júl 2012

@rohlicka nevedela som si odopriet sladke..... upokojovalo ma... no a vysledok sa dostavil...

ataner81
13. júl 2012

@brumka @rohlicka no keby ste to videli, takto vôbec nebolo smiešne 🙄 . Toto musí byť znamenie

brumka
13. júl 2012

@ataner81 neboj, jasi to ani nepredstavujem radcej 🙂 ale pobavilo ma to, no mas co robit v septembri 🙂

rohlicka
13. júl 2012

@brumka ja som si taktiez stale hladali vyhorky preco necivit ... tak v tomto pripade sa musim uz len snazit drzat sa fit .. popri mojej vahe 🙂

@deculko, @brumka - ale zase berte to tak ze uz viete kde nastal problem - a mozete to zmenit pri dalsom tehu 😵

ataner81
13. júl 2012

@brumka ak by som otehu v auguste-septembri a ešte by to aj boli dvojičky, tak by som si tento recept dala patentovať a založila s.r.o "Šťastné hovienka-natri a otehotnieš" 😉

deculko
13. júl 2012

@rohlicka presne tak,viem,ze to bolo zo sladkeho, mne napriklad na schudnutie uplne postacilo to,ze som vylucila sladke,ale uplne a to bolo ako odvykacka... pre mna je sladke zavislost... nemohla som ani stipok sladkeho,lebo to by som uz neodolala... tak som nejedla ani zmlzlinu cez leto,ani pri niecich narodkach z torty,ani na velku noc nic... a podarilo sa schudnut 10 kil... ale vydrzala som to bez sladkeho pol roka... teraz si uz dam, teraz mi idu kilecka dole tak 2 za rok...ani neviem ako,nesnazim sa... len na kuuuru bez sladkeho sa uz neviem odhodlat,to treba volu... dolezite pre mna je,ze teraz uz nepriberam,ze si drzim vahu... a v dalsom tehu uz tolko sladkeho jest nechcem...

ataner81
13. júl 2012

Baby dorazil mi drmek, už ho užívam. Snáď pomôže veď september sa blíži

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 hmm netusila som co je Drmek tak som si to vyhladala a znie to zaujimavo (utrzok z netu):
Vitex agnus castus je latinský název pro drmek obecný, lidově mnišský pepř - Celkové působení je způsobeno nepřímým působením na hormony. Vitex potlačuje sexuální touhy, reguluje menstruační cyklus, napomáhá donošení dítěte a podporuje ovulaci (uvolnění vajíček). Svým působením pomáhá také při léčbě akné. Působí také proti baktériím a houbám. Mechanismus působení je komplikovaný a nemá cenu ho zde uvádět.

Trosku ma zaskocilo/zaujalo: Vitex potlačuje sexuální touhy 😎 tak sa budete musiet omnoho viac premahat asi 😀

ataner81
13. júl 2012

@rohlicka toho sa neobávam, ja jej mám na rozdávanie 😉

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 takze konecne budete na urovni normalnych ludi 😀 😀 😀

ataner81
13. júl 2012

hehehe tak nejak, keď dorazí energyman 😀

ataner81
13. júl 2012

Použitie byliny:
- reguluje menštruačný cyklus a predmenštruačný syndróm (pôsobením na dopamínové receptory v prednom laloku hypofýzy znižuje zvýšené hladiny hormónu prolaktínu, čo vedie k úprave menštruácie a miernenie predmenštruačných problémov)
- pomáha udržiavať hormonálnu rovnováhu, zmierňuje náladovosť, úzkostné stavy a nespavosť
- zabraňuje vzniku menopauzálnych ťažkostí
- je vhodné ho používať pri ženskej neplodnosti -podporuje ovuláciu (uvoľnenie vajíčka)
- napomáha donosenie dieťaťa - ako prevencia samovoľného potratu u pacientok s nízkou hladinou patričných hormónov (myslené preventívne užívanie pred otehotnením)
- pôsobí ako anaphrodisiakum - potláča sexuálnu túžbu
- pôsobí proti baktériám a hubám
- pomôže aj pri nachladnutí
- upravuje poruchy trávenia
- svojím pôsobením pomáha aj pri liečbe akné
- býva homeopaticky spracovaný a užívať pri liečbe ženských i mužských pohlavných orgánov

prvý,druhý a štvrtý a piaty odsek sa týka mňa-teda skôr to beriem ako prevenciu

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 kazdopadne si teraz pomohla mozno dalsim zienkam, ktore o tom nepoculi tak ako ja .. a mozno sa im to tiez hodi 😉 verim ze september bude uspesny .. kazdoapdne robis vsetko preto aby to dopadlo dobre .. (Ak nie - mozes zacat tusit ze problem bude niekde inde) .. ale nemyslime negativne 😉 😉 😉

ataner81
13. júl 2012

@rohlicka presne tak, toto je preventívka ak by napr. moje hormóny blbli, pomôže mi to pri ovulke a pomôže pri bolestiach pred a počas mrchy. V septembri začnem s vyšetreniami a konečne zistím prečo sa mi nedarí otehu.

ataner81
13. júl 2012

Babulky pre dnešok končím.Majte sa krásne papa zajtra