Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 no vidim ze sme boli obe v omyle .. ty si myslela ze ta oplodni zlaty dazd .. a ja som bola v tom ze deticky su az po svadbe 😀 😀 😀 vratili sme sa do reality a v oktobri sa tesime na fotecky uspesnych testikov .. a mm kazdopadne volny sptember .. minimalne tyzden dovcu pokial to inac nejde 😎
Ten náš malý má takú hnačku,že keď hovienka prinášajú šťastie, budem mať minimálne trojičky 😀
@rohlicka pred tehu som mala rovnych 70 kg, pribrala som takych 25,viac som sa uz nevazila...aby ma slak netrafil... od toho 35 tt sa uz nechodi ku gyndovi ale priamo k porodnikovi a tam ma uz nik nevazil... no bola som velkaa... lenze taky rok pred tehu som este mala len 58 kg... mne sa to pomaly potom podvihalo... a potom som bola tehu... niekedy by som tych 60 kg este brala, v lete v plavkach mi to kusok vadi,ale inak na hanbenie sa nie j cas,lebo oci mam stejne na kupku len na deculu,ze co robi,kde je....
@mamkabeika vyzera to slubne,budem drzat palce🙂)))) bude to tam🙂)
@rohlicka poznáš masaker motorovou pílou? Ja som práve zažila masaker okakanou plienkou. Malý si dal dole plienku a ponatieral hovienkami,čo sa dalo. Bolo to na stene, na prádle, v posteli, pod ňou a malý to mal aj vo vlasoch. V nemom úžase som k nemu pristúpila a on zrejme nadšený svojim výtvorom ma tými okakanými rúčkami objal a ako som ho z toho masakru dvíhala, pohladkal ma po tvári a rukách. Takže to mám okrem nôh všade 🙄 . Ak toto nezaberie, tak potom už neviem čo
@rohlicka rohlicka, ja som pred pol rokom zmenila stravovaci navyka uz mam 10kg dolu pred otehotnenim som mala 58kg a rodila som ako 80kg na 159cm dost a celu dobu som mala vahu 64,5, dneska mam 54,5kg 🙂 zacalsom jest pravidelne 5x denne mensie porcie, viac zeleniny, a vela cistej vody a pozri ale este musim zacat cvicit lebo vidno na mne to mam viac tuku ako svalu ale islo to a teraz to beriem ako spravne nacasovanie po zdravotnej stranke pre babo
@rohlicka presne tak,viem,ze to bolo zo sladkeho, mne napriklad na schudnutie uplne postacilo to,ze som vylucila sladke,ale uplne a to bolo ako odvykacka... pre mna je sladke zavislost... nemohla som ani stipok sladkeho,lebo to by som uz neodolala... tak som nejedla ani zmlzlinu cez leto,ani pri niecich narodkach z torty,ani na velku noc nic... a podarilo sa schudnut 10 kil... ale vydrzala som to bez sladkeho pol roka... teraz si uz dam, teraz mi idu kilecka dole tak 2 za rok...ani neviem ako,nesnazim sa... len na kuuuru bez sladkeho sa uz neviem odhodlat,to treba volu... dolezite pre mna je,ze teraz uz nepriberam,ze si drzim vahu... a v dalsom tehu uz tolko sladkeho jest nechcem...
Baby dorazil mi drmek, už ho užívam. Snáď pomôže veď september sa blíži
@ataner81 hmm netusila som co je Drmek tak som si to vyhladala a znie to zaujimavo (utrzok z netu):
Vitex agnus castus je latinský název pro drmek obecný, lidově mnišský pepř - Celkové působení je způsobeno nepřímým působením na hormony. Vitex potlačuje sexuální touhy, reguluje menstruační cyklus, napomáhá donošení dítěte a podporuje ovulaci (uvolnění vajíček). Svým působením pomáhá také při léčbě akné. Působí také proti baktériím a houbám. Mechanismus působení je komplikovaný a nemá cenu ho zde uvádět.
Trosku ma zaskocilo/zaujalo: Vitex potlačuje sexuální touhy 😎 tak sa budete musiet omnoho viac premahat asi 😀
hehehe tak nejak, keď dorazí energyman 😀
Použitie byliny:
- reguluje menštruačný cyklus a predmenštruačný syndróm (pôsobením na dopamínové receptory v prednom laloku hypofýzy znižuje zvýšené hladiny hormónu prolaktínu, čo vedie k úprave menštruácie a miernenie predmenštruačných problémov)
- pomáha udržiavať hormonálnu rovnováhu, zmierňuje náladovosť, úzkostné stavy a nespavosť
- zabraňuje vzniku menopauzálnych ťažkostí
- je vhodné ho používať pri ženskej neplodnosti -podporuje ovuláciu (uvoľnenie vajíčka)
- napomáha donosenie dieťaťa - ako prevencia samovoľného potratu u pacientok s nízkou hladinou patričných hormónov (myslené preventívne užívanie pred otehotnením)
- pôsobí ako anaphrodisiakum - potláča sexuálnu túžbu
- pôsobí proti baktériám a hubám
- pomôže aj pri nachladnutí
- upravuje poruchy trávenia
- svojím pôsobením pomáha aj pri liečbe akné
- býva homeopaticky spracovaný a užívať pri liečbe ženských i mužských pohlavných orgánov
prvý,druhý a štvrtý a piaty odsek sa týka mňa-teda skôr to beriem ako prevenciu
@ataner81 kazdopadne si teraz pomohla mozno dalsim zienkam, ktore o tom nepoculi tak ako ja .. a mozno sa im to tiez hodi 😉 verim ze september bude uspesny .. kazdoapdne robis vsetko preto aby to dopadlo dobre .. (Ak nie - mozes zacat tusit ze problem bude niekde inde) .. ale nemyslime negativne 😉 😉 😉
Babulky pre dnešok končím.Majte sa krásne papa zajtra

@brumka
@sanchez81
@rohlicka pridavam sa do klubu 😀 72 kg a 162 cm..., a uz v 6 mesiaci som mala take velke brusko,ze sa ma uz pytali,kedy rodim... do konca tehu som teda bola tank...