Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte babky, som tu opat po vikende musim vas dcitat ale pomalicky,
@rohlicka neboj vsetko bude v poriadku
@mamkabeika gratulujem vidis, podarilo sa 🙂
takze stav tehule : snazule je 9:16 (ale snazule furt pribudaju, takze tempo otehotnievania je priaznive 🙂 )
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@leonetka - snaž 3m, termin: 3/2013, had
@mamkabeika
@mamkabeika ja som ti to hovorilaaa, ze ta sem pridaaam. A uz si aj tu, len si nam chcela trosku ponapinat, ze ano
😉 . Davaj udaje!
Ahojte, gratulujem novej tehulke @mamkabeika a prajem vela zdravicka 😉
@fifitko25 jj tie nevolnosti mam uz asi tyzden- je to des 😠 😠 😠 no ved ani mi nic nejde nachut - jem len kvoli tomu ze mam prazdny zaludok a bolesti, ked si nieco prejem, tak zase mi je tazko od zaludka a tak stale dokola 😠 😠 je to zacarovany kruh ☹ grckat som nastastie este negrckala-zatial sa mi podarilo to nejako ustat 😅 comu som velmi rada. No dufam neskoncim len na tych suchych rozkoch- vsak to nema ziadne ziviny a uz teraz mi padaju vlasy a plet mam jak trinastrocna 😠 tebe kedy potom prestali tie nevolnosti? A ako sa inac mavas teraz?
@horseshoe vlasy padajú aj mne a dosť aj teraz... 😒 😒 tiež som sa bála, či bude mať bábo živiny, keď som v 11tt schytala črevnú virózu a nemohla som nič jesť, tri dni som bola len na piškótach a čaji 😖 ale doktor povedal, že telo má zásobu, takže sa nemusím strachovať 😉 ono to prejde, väčšine žien po 12tt, teraz je to presný opak 😀 😀
@brumka heh ze diky brona 😀 to si mi teda dala 😠 ja tu ratam dni do konca tretieho trimestra v nadeji ze sa mi ako zazrakom ulavi a ty ma takto pekne schladis. Vsak v takomto style do konca tehu aj poddam 😵 😵 🤐 a ceresnicka na torte bude porod kedy ma taku vysilenu a znicenu z 9mesiacov nevolnosti roztrhne vejpul 🤐 🤐 🤐
@horseshoe ani ja nezvraciam, len mi je tak nejak nevolno akoby od hladu a potom hned mi je tak plno ci co, aj ked len kus zjem. mne pomaha voda s citronom uplne ze perfektne a hned!!, takze nakupujeme citrony na kila 😀 To mi muzik jeden den spravil, ked som mu vravela, ze mi je ako po opici, tak on, ze toto pomaha po opici 🙂 a pomohlo, len teraz do mna husti, ze sa precitronujem 😀
@fifitko25 no parada, chuda tak ty mas fakt pestre tehu a ja sa tu stazujem- mozem byt este rada ze som tak ako som. No jasne ze telo ma zasobu - preto nam padaju tie vlasy- telicko nam siaha na zasoby. 😠 a vraj vlasy padaju az po porode - heh budem rada ak do 9. teho mesiaca budem mat daco na hlave 😠 ale uz som ticho- moze byt aj horsie tak som radsej rada tak ako je 😉
Dobré ránko-dník dievčatká. @mamkabeika blahoželám ku krásnym // a prajem príjemné tehulkovanie. @simonkato mojka hlavne, že si v poriadku. Teraz si pekne uži leto, keď bude chuť, tak sexíkujte a bábenko príde ani nebudeš vedieť ako. Držím nám palečky a september sa blíži-šťastný mesiac na tehulkovanie 😉 😀
Babulky práve som prišla od bylinkárky. Milá pani, povzbudila ma a dala mi nejaké kvapky pre mňa aj mužíka a vraj má dobré recenzie na ne. Chodia k nej stále zákazníčky, aj snažilky a tieto kvapky im pomohli k bábetku. Okrem toho som si kúpila aj kamene. Celú nočnú som študovala na nete ezoteriku a vplyv kameňov a výsledok môjho štúdia je takýto- karneol na plodnosť, ktorý budem nosiť na krku a ruženín do manželskej postele , ktorý je tiež na plodnosť a lásku. Kamienky sa čistia vo vodičke, na kryštáli a na slniečku(síce je pod mrakom ale aj tak svieti no nie 😎 ). Drahý ma asi zaškrtí, keď do neho budem okrem maci a energymanu(ktorý dojde tento týždeň)tlačiť ešte aj kvapky 😝 . No a keď zistí, že má šuter v posteli asi poletím z domu 😀 😀 😀 Ale čo človek neurobí pre mimi 😉
@basikes inak dobry tipik moja s tym citronom - kysle ja teraz mozem 😀 😀 😉 😉 len davaj bacha na sklovinu zubov - ja som raz tak vymyslala ze pomocou vody s citronom pred cvicenim schudnem a sklovina mi po nejakom case isla do pierdele 😠 a teraz v tehu mame haklive zuby - tak bacha 😉

Dobre ranko dievcata 🙂 tak strasne sa mi nechcelo do prace kedze skoro cely vikend som si prelenosila 😵 ale tesim sa a som v ocakavani pretoze zajtra som poobede objednana k dr. 😎 dufam ze len same dobre spravicky bude mat pre nas 🙂