icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
16. júl 2012

@horseshoe mna to tiez caka opat tak uvidim ako budem ja blaznit lebo ak budem mat take nevolnosti ako som mala joj ani neviem co bude 🙂)))))))))) len aby si si nemyslela ze som daky blazon do stravy, to nie, ja zo zasady jem vsetko co mi chuti 🙂)))))))))))) podla mna vsetko z mierou, no nie, myslym si ze prve tehu som sem tam zjedla daco co som nemala

rohlicka
16. júl 2012

fuuu a ja som robila tekvicove placky s oreganom 😕 (a nesetrila som nim ..) 😠
@brumka dobre ze si tu dala zoznam .. fakt na vela veci sa zabuda co sa nemoze .. ☹

brumka
16. júl 2012

@rohlicka dakujem mna nato kamaratka upozornovala co bola o 3m popredu a ked sme boli obe na rizikovom tak radcej s mierou lebo jasom oblastarsne na oregano, chilli a sol, posli dake placky 🙂

horseshoe
16. júl 2012

@brumka co si ze blazen 😀 😀 no vidis a ako sama pises - v predoslom tehu si zjedla sem-tam aj co si nemala a vidis si tu a aj tvoje dieta zive-zdrave 😉 😉 😉 musime byt aj salamistky 😉 😉 vsetko s mierou a pestro 😉

horseshoe
16. júl 2012

@rohlicka aj ja som uz jedla oregano - bud v klidku - pokial ho nejes kazdy den, tak to je ok 😉

rohlicka
16. júl 2012

@brumka ved praveze sa hned zjedli (kebyze som nezadrzala vcera draheho tak dnes na obed nemame) 😀 😀 a ja som sa o oregane docitala az po zjedeni .. NEVADIII - na zaciatok .. a potom uz najblizsie nebudu tak skor .. 😎
PS: pomylila som sa nie oregano ale MAJORANKU som dala .. 😀 (ked ja si to stale popletiem)

horseshoe
16. júl 2012

@rohlicka oni su dost podobne aj vonou - majoranka a oregano - ale ani majoranka podla toho clanku vtom nie je nevinne ked si precitas o nej - i ked je menej skodliva...no dakujem pekne, takze sa mozem vyondulovat aj na podlesniky, gulas, kapustnicu...? vsade ide majoranka 😠 😠 😠 aaach krutunky zivotik mame my tehule len co je pravda 😀 😵

brumka
16. júl 2012

@horseshoe ja majoranku nepouzivam len do fasirok, so nicoho ju nedavam ja skor oregano do salatov a tak

horseshoe
16. júl 2012

@brumka no za tuto hlasku by ta moja svokra asi ukamenovala. 😀 😀 😀 majoranka je zaklad slovenskych jedal 😉 😉 😉 samozrejme, ja si o tom myslim svoje - kazdy nech si prichuti cim sa mu lubi, no nie? 😉

brumka
16. júl 2012

@horseshoe u nas sdoma sa nikdy do kapustnice gulasu nieco take nedavalao preto ani ja to dako nedavama moj manzelik ju nema rad 🙂 vies ako to je 1000 ludi 1000chuti, zase muzova rodina nechape ako mi k reznom mozeme jest rizu, ja ze normalne a ze ci to nemame suche nemame ked k tomu si spravime uhorkovy salt

horseshoe
16. júl 2012

@brumka nahodou ryza k snicli je dobra 😉 😉 a suche to neni -ved kto kedy videl sniclu suchu, ked sa vypraza? 😀 a naviac ked sniclu riadne v bravcovej masticke vysmazis 😀 😀 😀 a s uhorkovym salatom je to mnamozna mnamka 😉

brumka
16. júl 2012

@horseshoe ja mast nemam rada ale tiez podla mna sucha nieje, to si muz robi srandu ze to len mi na zapade mame divne chute 🙂 do slepacej davat zemiak alebo zemiaky aj dokapustnice 🙂

horseshoe
16. júl 2012

@brumka co si - poctiva bravcova mast je najlepsia na vyprazanie - hocaky olej sa ti prepali a potom su vtom bordele 😠 takze stara dobra mast ako pouzivali nasi predkovia je 1.trieda. 😉 😉 😉 to ja len tak, ked sa zaujimas o to zdrave stravovanie 😀 😀 😀 😉
Do kapustnice aj my davame zemaciky 😉 😉 😉 ale o slepacej so zemiakmi som este nepocula 🙂 😉

brumka
16. júl 2012

@horseshoe do slepacej zemiaky ale cele osupane tak len pra kuskov na konci, ja ich milujem muz ked nevedela ako on mi tam natriekal ako do gulasa apotom polievka bola hnusna ale zjedla sa ... ja prazene moc nejem, mam odpisany zaludok na mastne lenobcas ale mast mi chutovo nechcuti

horseshoe
16. júl 2012

@brumka no ta moja svokra ta by ti veru dala 😀 😀 😀 majoranku, mast zatracujes... 😀 😀 😀 ja sa snazim trocha vybocit vo vareni a uz som cierna ovca 😀 😀 😀 😀 no tu slepaciu hentak niekedy skusim - rada obcas experimentujem 😉

no idem ja autom vyzdvihnut muza z roboty, tak pre dnesok koncim kocky 😉 😉 😉 pjekny vecer vam prajem 😉 😉 😉

brumka
16. júl 2012

@horseshoe 🙂 tak ja som vyberava ale su ine jedla ktoryi zase ja neohrniem 🙂

werusss
16. júl 2012

...jaaaaaaaaaaj baby...vy tu pisete o gulasikoch, palacinkach, kapustnici, a ja tu slintam nad tym v robote...uz som vsetko pojedla tak sa neviem dockat kedy zavrem a mozem sa ist najest..strasne chute ste mi spravili...😀

kapokapo
16. júl 2012

@brumka fiha, tak ziadne feferony uz... len cibula 🙂

kapokapo
16. júl 2012

@basikes ahoj, ja pijem vsetko mozne, piate cez deviate lebo som smadna ako tava... vaecsinou vodu a nejaky sirup, od ktoreho ma potom pali zaha samozrejme.... alebo kompotovu stavu s vodou najnovsie 😀 juuuj, dala by som si colu dobru chladenu 😝

mamkabeika
16. júl 2012

Ako tak čítam vaše príspevky, normálne sa tu rehocem 😀 a spomínam na svoje prvé tehu 🙂 Ďakujem za rozveselenie 🙂 Ešte že vás mám 🙂

Mne sa zhoršil ten zápal v moči, atb zjavne nezabrali, tak čakám nedočkavo na výsledky, aby som to mohla nejako riešiť 😒 Ale vaše príspevky mi vrátili život 🙂

Dnes som bola stráaašne unavená, ledva som kráčala, tá únava sa zo dňa na deň zhoršuje, len by som drichmala a drichmala. A to je už čo povedať, keď ja moc neobľubujem spánok 🙂

deculko
16. júl 2012

@brumka dikes sa zoznam,do buducnosti... o niekotrych bylinkach som vedela,ale napr. o majoranke nie,tu pouzivam bezne... joj kiez by sme boli skoro tehu... a tebe brumka,nevisiel by ti prechod z RD na MD,ak by si medzitym cerpala PN? rizikove.... postazujes sa dokymu... ze nevladzes,je ti zle... a da sa to...

deculko
16. júl 2012

no baby...
@kapokapo
@horseshoe a ostatne ... skuste si predstavit,ze pri takychto chutiach nepribrat... 🙂 ked je tehulam stale zle,tak skusaju stale nieco ine zjest,ci nebude lepsie... hm... malokomu sa to podari,ale samo kazdemu je inak🙂

sanchez81
16. júl 2012

@kapokapo a ja som minule mala nekonečnú chuť na chlieb s paštétou a cibuľou. Dva dni to bolo moje top jedlo. A teraz už zase nie. Ale paštéty mám v zásobe 😀

rohlicka
16. júl 2012

@sanchez81 ahojy - spominas ze tvoje top jedlo bol chlieb a pasteka s cibulkou a pripomenula si mi jednu temu (radsej posielam ked uz sme si tu uviedli "zdrave okienko" - CO SA NESMIE JEST) 🙂
http://www.klub-mamiciek.sk/articles/view/akym-...
(7.bod - paštéty a pečeň - môže sa v nich nachádzať príliš veľké množstvo vitamínu A, ktoré by mohlo uškodiť Vášmu dieťatku)
LEN INFORMUJEM - Nechcem ti kazit chut 😒 - mozno je uvedena hodnota na konzervach - mozno je to blbost - ale mat radsej na pamati - ale vsimla som si ze pasteky nejak vyhravaju u kazdej tehulky - co som citala rozne temy na MK 😎

sanchez81
17. júl 2012

@rohlicka jasné, ja som jedla bôčikovú a nebola tam žiadna pečeň, tak som si dala 😉

brumka
17. júl 2012

@deculko to neviem ci mozem brat pn lebo ja som od dakeho 4-6tt bola na rizikovom aj zo zdravotnych aj koli tomu ze ma sef nechel preradit na nerizikovu pracu, ani neviem ako to je s korunkami lebo ja sa spolieham len nato ze mam platnu zmluvu, ved uvidime co a ako

tatiana77
17. júl 2012

ahojte baby, vcera som bola u lekara a nasiel mi myom velky cca 1cm....som z toho hotova...on hovori, ze to je v pohode, nic to neovplyvnuje, mam ho na floikule,....a nanajvys mam mykozu, ktoru liecim, dal mi na tri dni lieky...ale tomu verim, ze sa hned vylieci, lebo uz po prvom sa citim dobre...a len v piatok som zacitila svrbenie a palenie...tak som to podchitila v pravy cas.....len mi neodporucil pohlavny styk....ked az tak v stredu...to mam 14DC, tak by to mohlo aj vyjst...ale som smutna z toho myomu... ☹

brumka
17. júl 2012

@tatiana77 neboj to budde ok, myom je to iste ako cysta alebo je to nieco ine?

tatiana77
17. júl 2012

@brumka mne sa zda, ze je to ine.....ale nie som odbornik.....myom sa vytvara zo svalovych buniek...ci co....neviem sama....a moj mily doktor kyvol rukou, ze to nic nieje a nema to vplyv

brumka
17. júl 2012

@tatiana77 uz som to googlila ale ak lekar vravi, mozno ma pravdu, verim ze to bude v poriadku