icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

lilli251
17. júl 2012

@ataner81 jasne, aka tabulka?

horseshoe
17. júl 2012

aaa babulky mame tu dalsiu jubilejnu 200.tu stranu nasej diskuciooon 😀 😀 😀 ak si pamatate tak pri 100ke som nam vsetkym priala ze nech pri dalsej okruhlici sme vsetky krasne bruskate - mnohym sa to aj splnilo vratane mna 😉 😉 takze opat vysielam prianie do eteru- nech sa pocet tehuliek tuna rozrasta geometrickym radom 😀 😉 😉

ataner81
17. júl 2012

@lilli251 máme tabuľku snažiliek. Povedz mi termín očakávanej/neočakávanej mrchy a tvoje znamenie a budeš v nej 😉 🙂

ataner81
17. júl 2012

@horseshoe ďakujem, teraz to víde aj mne do tej 300 😀 😉

simonkato
17. júl 2012

@horseshoe no neviem vies co tak mi to povedali ze tam mali pred dvoma tyzdnami pacienku co to tak mala ze testy mala pozitivne a tehu nebola a mala zapal.

horseshoe
17. júl 2012

@simonkato a to co potom produkuje to Hcg? ved to je vynimocny hormon, ktory produkuje len oplodnene vajicko. Tomu fakt nerozumiem. Z toho mi vychadza jedine to, ze ta pacientka oplodnene vajicko sice mala, ale sa jej dostatocne neuchytilo v sliznici a tehu testy sice vychadzaju pozitivne, ale mrcha uz je predo dvermi. A ten zapal mohla mat ako bonus k tomu. Inak si to vysvetlit neviem - skusim sa spytat mojho gyndosa - on je dost velky odbornik 😉

simonkato
17. júl 2012

@horseshoe vies co moja vobec neviem a toho doktora som nebrala vazne mlady zajac 35rocny co sa riadi podla knih ked som sa ho na nieco pytala hcg mi vselijako stupalo tak sa pytam co to znamena a na to ze no viete ktora zena je dneska podla ucebnice no pako potom som sa dala prehodit na inu izbu a skuseny doktor mi hned aj mimi nasiel.

simonkato
17. júl 2012

@ataner81 no moja do tej 300ky nam to obom vide musi a bodka neni sa o com bavit 😉

lilli251
17. júl 2012

@ataner81 som vodnar a ocakavana ms 2.8.2012

horseshoe
17. júl 2012

@simonkato no tak to sa fakt neda takemu doktorovi verit. bohvie, ako to aj s tou pacientkou bolo...fakt strasne vela zavisi akeho doktora vyfasujes. 😉

brumka
17. júl 2012

@horseshoe suhlasim, to ako ja priporode som vyfasovala doktorku nemohla mat ani 30r a isal sa so mnou, s muzom aj grafom hadat ze podla nej mam kontrakcie len kazdych 9-10 min ale ze si vymslam ze ich mam kazde 4minuty. tak to je ocom ty nasi lekari

ataner81
17. júl 2012

@simonkato iná možnosť nie je 😉
Aktualizácia tabuľky, no chýba tu @werusss. Drahá daj nám svoje údaje 😉
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak

lilli251
17. júl 2012

@ataner81 no ale nas je 🙂 cakatelky..... no nemuseli by nam prist kramose uz baby, co Vy na to? 🙂

brumka
17. júl 2012

@lilli251 ja ju uz necakam, teda dufam, od marca som si povedal ze uz dost

horseshoe
17. júl 2012

@brumka No to je hruza. No s panom bohom aj s batohom ak sa aj mne taky doki postasti 🤐 🤐 🤐 moj manzel ide so mnou na porod aj keby co bolo. Alebo potom ak by nemohol tak segru zavolam - ta mi uz slubila, ze v pripade problemov tam pojde so mnou - babo si da do satky na chrbat a pojde 😀 😀 Vsak ja budem taka ubolena a vystresovana, ze ani klast odpor v niecom nebudem schopna 😵

lilli251
17. júl 2012

@ataner81 preco si chcela aj znamenie? myslis ze to ma nejaky suvis, ci? 🙂 a Ty si sa kolko snazila? ci snazis?

ataner81
17. júl 2012

@lilli251 snažiliek postupne pribúda. Tie, čo tu boli na začiatku sú už tehulky až na pár výnimiek. Teraz je rada na nás 😉

horseshoe
17. júl 2012

@lilli251 neboj sa, tu sa to rychlo prerieduje 😀 😀 😀 😉

lilli251
17. júl 2012

@brumka to ma mrzi.. :( ale nevzdavaj to...

brumka
17. júl 2012

@horseshoe ja som natrafila na 3 sprostych to sa asi ani neda za 24h a potom sa mi uz ani jeden cely tyzden neukazal ani na vyzite, kazdy zdupkal, inak bola so m na kramaroch, nezabudni si potom vybavit to posedenie s muzom u psychologicky a potom musis zplatit a daju ti papier arazitko ale to plati pre muza cize neviem ako to je keby nemohol a hlavne sa potom pytaj ineho lekara ked ytreba volat muza, mne stale vraveli ze netreba ale potom som sa spytala jedneho co ho baba mala zaplateneho a pozrel do karty a ze volat muza

ataner81
17. júl 2012

@lilli251 ani neviem ako došlo k tým znameniam. Tehulky majú zase čínske znamenie 😀 . My sme taká šiši skupina ale rozhodne si si nemohla vybrať lepšie, babenky sú tu úžasné 😀 😀 . Ja som čakateľka na // ôsmy mesiac, takže strašne dlho. Vlastne najdlhšie zo všetkých ☹

lilli251
17. júl 2012

@ataner81 aj si to uz nejako riesila? vsetko mate v poriadku?

ataner81
17. júl 2012

@horseshoe u nás v KE si určíš jednu osobu, ktorá bude pri pôrode a vôbec sa ťa nepýtajú kto to bude. Je s tebou pri všetkých pôrodných dobách a ak ide všetko hladko a on to zvláda, tak aj pri poslednej ale to si musíš vydupať -vybehať od primára až cez vedenie nemocky ale v podstate sa to dá. Lekári to nemajú radi ale ak ty chceš, majú smolu. Napíš si pôrodný plán a oni sa ho musia držať ak samozrejme nenastanú komplikácie.

rohlicka
17. júl 2012

@ataner81 prave preto tak dlho lebo este nebol September 😉

ataner81
17. júl 2012

@lilli251 rieši sa to až po roku intenzívneho snaženia. Ja som menila lekára lebo tá moja bola stelesnená neochota. K novej som prišla v júny a čakacia doba na 1vyšetrenie je 2mesiace, takže v auguste ale to sú dovolenky, tak september to istí 😉

brumka
17. júl 2012

@ataner81 u nas musi ta osoba s rodickou ist na psyxchologicke posedenie a moze sa ist le nku poslednej faze ale ja som mala stastie moj bol so mou od zaciatku. zalezi aky lekar mn emuza pustit necheli aj ked smem ali papiere kamoske priatela pustili a pritom nemali nic a to bola ta ista porodnica
porodnemu planu by som neverila ani by som ho nechela, proste neda sa to praktizovat

ataner81
17. júl 2012

@rohlicka presne 😀 . Keby som to vedela skôr, tak začnem až v auguste, to by som sa vyhla tým stresom z bielych testov 😀 😀 😀 😀

rohlicka
17. júl 2012

@ataner81 ja si myslim ze je dobre ze si pozitivne naladena na jeden mesiac .. lebo ten mesiac date do toho vsetko 😉

ataner81
17. júl 2012

@brumka u nás psycho vyšetrenia niesú a dokonca môžeš mať pri pôrode aj 2ľudí ale to si skutočne musíš vydupať a ísť dosť tvrdo za tým. Ak získaš súhlas od vedenia, tak ťa vyhodiť zo sály nemôžu aj keď to intenzívne skôšajú. Dosť divné, že až v tej poslednej dobe tam niekoho pustia. Veď potrebuješ mať pri sebe niekoho aj na vzdychárni. Sestričky na teba kašlú kým nerodíš a ak chceš ísť na WC, napiť sa, prejsť, pomasírovať, či osprchovať tak máš smolu. Takto ti to tá druhá osoba zabezpečí

tatiana77
17. júl 2012

@ataner81 dakujem pekne....vsak viem, ze kazda druha ma cysty, myomy a podobne.....len dufam, ze to nic neovplyvni a ze na operaciu pojdem az za 15 rokov alebo vobec...