icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
17. júl 2012

@mamkabeika tak toto je sila 😠 😠 😠 . Ja by som tam volala každú chvíľu nech mi láskavo povedia výsledky, inak ich budem bombardovať telefonátmi. Ambulancia nie je preplnený bar, kde je kopec nervóznych na pivo čakajúcich zákazníkov. Nech je sestrička taká láskavá, dvihne riť a ide sa pozrieť do tých výsledkov 😠 Bože už sa vidím ako by som po nej vrešťala do telefónu. Nevzdávaj sa a nenechaj sa odbiť!

brumka
17. júl 2012

@mamkabeika ataner ma pravdu co tam robia, ved sestricka robi len z papiermi a o takejto dobe si myslym ze neberie krv nic maximalne pomaha lekarovi brat stery vsetky najhorsie veci sa robia rano

ataner81
17. júl 2012

@veonka to poznám, práve vtedy keď treba snažilkovať polovička nemá chuť či silu, takže sa vždy spolieham na jeden úspešný sexík. Mne to nevyšlo no držím palce, nech ten tvoj sexík bol úspešný 😉

ataner81
17. júl 2012

@brumka neznášam neochotný personál 😠 Verím tomu, že má toho dosť ale nech mi nehovorí, že tam teraz lieta ako s nasolenou riťou a nemá čas pozrieť do papierov. Kurňa veď to trvá pol minúty. Júj aká som vytočená 😠

brumka
17. júl 2012

@ataner81 vybur si energiu na muzovi 🙂 zabijes 2 muchy jednou ranou 🙂

ataner81
17. júl 2012

@brumka to by musel byť doma 😀 Kým dojde, budem už kľudná 😉 , škoda, že nie som samonasierací typ 😀 😀 😀

brumka
17. júl 2012

@ataner81 v tejto chvili ta úasujem na mojho zabavaca a diplomata 🙂

ataner81
17. júl 2012

@brumka toľká česť 😀 .Čím som si to zaslúžila?

mamkabeika
17. júl 2012

mňa asi porazííííí 😠 😠 😠 😠 😠 😠

brumka
17. júl 2012

@mamkabeika co zas ta odbili? :(

deculko
17. júl 2012

no je nas v tabulke 18,som zvedava,kolko nas v nej bude o mesiac,ked budem mat cas mrsky, skusim si to zapamatat🙂)) kiez by tam bolo co najmenej z nas o ten mesiac, to by sa nam pacilo...

ataner81
17. júl 2012

@rohlicka tak ako dopadlo tvoje vyšetrenie u dokyho?Myslela som na teba 🙂

ataner81
17. júl 2012

@mamkabeika nedaj sa odbiť, tvrdo na ňu! 😠

rohlicka
17. júl 2012

@ataner81 mysli nadalej .. ja ho mam az poobede kedze ten lekar v nasom obvode robi utorky len poobede cize mam posledne minuty v praci a utekam za nim na kontrolu .. vecer sa ozvem zienky - VERIM ZE LEN DOBRE SPRAVIM VAM TU NAPISEM 🙂 🙂 🙂

ataner81
17. júl 2012

@rohlicka škoda, ja si to prečítam až zajtra.
Na dnes končím, idem si dať spršku a čakať na mužíčka. Bodlo by mi keby sme vypadli niekde na vínečko. Držím palce čakateľkám na dobré správy. Majte sa krásne babulky a pa zajtra 🙂

simonkato
17. júl 2012

Ach jaj babenky moje nasa rodina ma asi pobosorovane alebo co dneska sla bratrancova priatelka do poradne nic ju nebolelo nic jej nebolo len obycajna poradna a ze srdiecko nebije malicke sa prestalo vyvijat hrozne mi je ich luto ze to postihlo aj ich mali sme podobne terminy zajtra ide do nemocky na cistenie tak sa na babo tesili malo to byt ich prve osud sa s nami nepekne zahrava ☹

horseshoe
17. júl 2012

@rohlicka drzim palceky aj ja 😉 😉 😉

werusss
17. júl 2012

@ataner81 ...no tak teda hlasim 1 DC...takze opravujem den mojej neocakavanej mrchy...13.8.a to uz dufam vazne nepride....😀...

horseshoe
17. júl 2012

@mamkabeika no hruza hruz moja, ale nic ine neostava len cakat. verim, ze vysledky budu dobre - drzim palceky 😉 😉 😉

horseshoe
17. júl 2012

@simonkato to radsej ani nepis, bo ja idem v piatok k dokimu na kontrolu - ci bije srdiecko. pevne verim, ze bije a je silne 😉 taketo spravy ma vzdy strasne rozosmutia - vzdy si predstavim, ako sa ta zena citi - musi to byt strasne... ☹ ☹ ☹ ach, ale cele tehu je o strachu a potom ked sa narodi - tak je to detto, takze ja radsej nejdem mysliet na zle veci a len a len na tie dobre 😉 😉

horseshoe
17. júl 2012

@werusss jasne, nepride 😉 😉 😉 treba tomu len verit 😉

werusss
17. júl 2012

@horseshoe ...no uz by mohla neprist....nejako ma to vzalo ze prisla..uz som si aj poplakat stihla....mozno je to aj tym ze mi kamoska oznamila ze sa im podarilo druhe babo...a hned na prvy krat....no neviem...viem ze sa snazime len chvilu, ale som dost nedockava...☹

horseshoe
17. júl 2012

@werusss nevesaj hlavku moja a kludne sa vyplac - ja som si tiez tolkokrat poplakala. a dnes som si tiez poplakala - uz mi bolo tak nenormalne zle od zaludka od rana, ze som nevedela co mam robit - to je az na zufanie ☹ a stale mi nie je idealne ani teraz 😒
a neboj sa, zadari sa vam urcite - moja segra napriklad tiez obe deti splodila na prvy sup a este k tomu jej vysiel presne mesiac, ktory chcela - no uznaj ake stastie. a mna sa uz od svadby furt len vypytovali kedy bude daco - uz som skoro celu rodinu utukla od zlosti 😠 😠 😠 Len si ty pekne este uzivaj beztehulkovy stav - rob veci co mozes robit, najedz sa vsetkeho co ti hrdlo raci a pokus sa na neuspech vobec nemysliet 😉 😉 😉

kapokapo
17. júl 2012

@horseshoe ahoj, ja dnes od trana vkuse jem, mam plny zaludok stale, prave som zjedla pol flase zavaranych hub a som si uvedomila co mozem vobec huby jest... hmmm..... neskoro... ale cely den mi zatial nie je zle s tym plnym bruchom, to je za ten vcerajsok, som nemohla zaspat tak ma natahovalo vkuse....

werusss
17. júl 2012

@horseshoe .........ja vieeeeeeeeeem...ja sa snazim...ale vzdy ten moment ked pride mrcha sa vo mne nieco zlomi a slzy su nezadrzatelne...potom uz stale myslim na to ze sak je leto...tak si ho uzijem naplno kym mozem...ale mam chvilky ked by som to uzivanie zamenila radsej za to nech som tehotna aj so vsetkym co k tomu patri...ja viem ze som mozno tymto divna....no ale som uz raz taka....a u teba to hadam prejde...tie nevolnosti...este par tyzdnov a uvidis ze si to budes uzivat....nevolnosti zmiznu...drzhim palceky...🙂

lumiva
17. júl 2012

Ahojte dievcata, dnes mam 4DC, BZ sa drzi na 36,2. Pijem klasicky zensky caj, grepikovu stavu, ale dnes mi v lekarni namiesali ten predovulacny caj. A frajer samozrejme sama ochota darovat mi denno-denne zopar kvapiek svojho "materialu". Snad sa to baby nenecha dlho prehovarat. Drzim palce vsetkym nam zienky 🙂

simonkato
17. júl 2012

@horseshoe jaj moja prepac vobec som si to neuvedomila nechcem vas plasit len mi je z toho tak smutno o mne rodina nevedela ze som druhy krat tehu ozaj len najblisi mala som chut tete povedat ze viem ako sa citia... 😒

horseshoe
17. júl 2012

@simonkato v pohode mojka, ved ja pocuvam podobne pripady ako je ten tvoj alebo tej tvojej sesternice z kazdej strany z okolia...ale zaroven vzdy ked take daco pocujem, je mi z toho strasne smutno ☹ ☹ ☹ chapem aj teba uplne presne - ked si prisla o 2 babenka- sice to clovek nemoze nikdy uplne pochopit - iba ked to prezije 😢 o to viac ti drzim palceky, aby to do tretice vyslo a babenko si aj donosila a bolo zdravucke 😉 😉 😉

horseshoe
17. júl 2012

@werusss ja viem, ake to je tazke hlavne v prvy den mrchy - ja som najviac mavala mrchu uplne desivu ☹ ☹ ☹ hrozne bolesti - kusy krvi - hnacka - pocity na grcku - vsetko dokopy 😠 😠 😠 a vsetko sa to miesilo s tymi pocitmi beznadeje, ze sa to zase nepodarilo 😢 potom dalsie dni to bolo lepsie a lepsie, ale ten prvy den - katastrofa - vzdy som sa aj fajne pohadala s drahym, ktory moje pocity absolutne nechapal 😠 😠 😠 no hruza, co ti poviem. esteze je MK a mozem sa tu vykeciavat kolko chcem medzi ostatnymi zenuskami, lebo jedno stale plati - chlapi nase pocity ohladom neuspechov zo snazenia, stavy pri mrche, v tehotnosti, po porode...atd nikdy nepochopia - jednak si to ani nikdy nepreziju, jednak maju myslenie a hormonalny system uplne iny.

A urcite nie si divna - kazdy si zelame to, co nemame. Ja si momentalne zelam poriadne sa najest a vstavat rano s pocitom, ze sa nepoblijem cestou do kupelne. Samozrejme som stastna a stale dakujem bohu, ze som tehu, ale tieto stavy su velmi tazke.Ale co narobim, musim si to pretrpiet a to ci mi to prejde po tych 3mesiacoch - to nie je iste - niekomu to pretrva az do porodu. Ale ja si samozrejme taku alternativu nepripustam, bo by ma to odrovnalo nacisto 😵 😵

horseshoe
17. júl 2012

@kapokapo no moja, huby sa veru nemaju jest - vraj. Ale tak ja dufam, ze ste mali aspon pozavarane iba tie jedle 😀 😀 a hlavne ze ti padli na uzitok 😀 😀 😀 😉
no to som rada, ze aspon ty sa mozes dosyta najest a v podstate ti je aj lepsie 😉 to sa zial o mne povedat neda - ja mam pocit, ze je to kazdym dnom horsie a horsie so mnou. Rano som fakt nevladala - brutalne zle a pokracovalo to cele doobedie, poobedie a zlepsenie az o nejakej 16hod. Ale aj tak nemozem povedat, ze sa citim ok. Uz mi ani kysle nezabera - prosto nula bodov. A ani mi nic nejde nachut - uplne nechutenstvo - nieco si prejem a je mi este horsie ☹ Rozmyslam, ci to nesposobil aj ten duphaston lebo odkedy ho beriem sice nemam bolesti brucha ako som mavala, ale zase mi zacalo byvat zle od zaludka. Som sa rozpravala so segrou a jej ze ten duphaston vyrazne zhorsoval stav nevolnosti. V piatok pokecam s dokim a mozno mi to zmeni na ten Utrogestan - uvidime...